Totalt slutkörd tröttmaja!


Är just nu helt slut, det är tillochmed för jobbigt för att stiga upp härifrån för att gå 4 steg efter telefonen, fick just viesti, hoppas ingen viktigt för nu får det vänta tills orket kommer tillbaka!
Idag har jag stigit upp kl.8, jobbat, jobbat, jobbat, åter jobbat och sen kommit hem. Hela 9½ timme jobb, och är totalt slut, mn får väl bara vänja mig vid detta, hela sommaren ska nästan spenderas på jobbet så! Har ont i handleden och knäet, ingen aning varför men månne inte det går om, som vanligt! Det var helt kul på jobbet, trvides bra och mina medarbetare är toppen, kan inte annat än skratta åt dom. " Drinken-som-gör-dej-pigg-och-yr-på-samma-gång var det nya namnet på batteri-vodka, haha!

Vappen var nice, orkar inte berätta mera, bilder finns att beskåda på min pixbox, en länk till den hittar ni på ett tidigare inlägg.

Imoron blir det moron -änk, lite packas, borde ladda Mp3:an med ny musik, möjligen serendi-besök, städas och förberedelser för lördagens resa, Nice!

Nu ska jag söka telefonen, gå och trätta mej och sen somna djup och sova länge i systers säng, återstår att se hur det ska gå och ifall jag verkligen ska orka gå ner för trapporna och upp igen?! ( Ni kan inte seriöst förstå hu slut jag är!)

Tack och Gonatt, sköt om er!
2 dagar, 15 dagar!

Kommentarer
Postat av: malin

man får ont i handlederna om man bär tallrikar:(:( ha en fin resa

2008-05-01 @ 22:33:11
URL: http://malinsss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0