2010-02-26 ? 20:31:13

maybebabyit'sjustlikeshit

Idag menar jag det här mera än någonsin tidigare.
2010-02-26 ? 19:58:24

everybodys waiting for me to arrive

Ibland vill jag bara skrika, VARFÖR HÅLLER DU PÅ SOM DU HÅLLER PÅ, SATAN! Ursäkta detdär sista men just nu känns det mörkt, mörkt som i skrubbens mörkaste vrå. Helt tydligt är det inte min tid nu, men varför ska du bara göra det jobbigare och värre som om inte allt redan var åt helvete? Trots att det finns några små ljusglimtar här och där känns det mesta endå jävligt värdelöst. Vill inte ens tänka hur nästa vecka kommer att bli, sen ska det väl bli bättre tider, även här, lovar att sluta gnälla och producera "tyck synd om mig" och "hata livet" inlägg. GAAAh, blir bara så sur och så ledsen. Men efter nästa vecka ska det bara finnas en väg och den ska gå uppåt...
I väntan på dessa tider.... Återkommer.
2010-02-24 ? 11:17:53

it's all the same to me

Tje!
Sitter med kaffekoppen och morgonmålet framför mig, skönt med lata mornar. Snart ska jag dra utebyxorna och mössan på, söka syster och sen beger vi oss till Påminne slalombacke, jag ska nog bara stå brevid och se på. Kanske pirrandet på "jag vill åka skidor, när kan vi fara, jasse, e påminne öppet idag, kan vi faara imoron?" slutar efter det här, hoppas innerligt. byeeee
2010-02-22 ? 19:52:07

I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven

Makaronilådan blev helt supergod, innebandyn var underhållande, tankarna snurrar hit och dit och nu känner jag att det börjar bli dags att småningom gömma mig under täcket. Imoron är det tidig väckning återigen, ska på bilskolans 2a skede, halkbanan. Start kl.8 och så ska jag vara heladagen dit, hoppas både jag och beemern båda kommer hem hela...
The Red Jumpsuit Apparatus - Your guardian angel
2010-02-22 ? 14:57:37

tell my self i'll be fine without you

Såja, nu har jag fixat ihop en makaronilåda som ligger i ugnen, återstår att hur den smakar, är rädd för det värsta. Systrarna bakade just med kompisarna mokkarutor, konstigt nog smakade det bättre än det såg ut. Halva dagen redan undan, och det känns att jag vaknat sju imorse. Ännu ikväll återstår måndagsinnebandy och besök av Etta, helt bra start på veckan om man bortser morgonens hockeyförlust mot Sverige.
Systeryster
2010-02-22 ? 09:34:48

some ways are harder


Gomorron! Vaknade tidigt imorse, allt för ishockeyns skull. Förlust mot svenskarna blev det tillslut efter en ganska katastrofal match. Nåja bättre med förlust nu än sen! Nu blir det Glamourama och en till kopp kaffe. Sen får jag se. Smell u later!
2010-02-21 ? 19:03:57

you got the love, you got the love

Är helt slut, blir nog sovdags riktigt snart, har ju planerat att vakna imoron kl.7(frivilligt!) då det är hockeytime, Finland-Sverige, härligt! Först ska jag, favoritspellistan och nyaste Cosmo(sve) ha lite kvalitetstid, sen blir det nog gonati för hela slanten..
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart
Florence ft The machine - You got the love
Snow Patrol - Chasing cars
Wyclef Jean - Hold on
2010-02-21 ? 15:29:00

hey there people here I come, step aside

Redan söndag, vill ha fredag igen. Är iaf idag på bättre humör än vad jag var senast. Hade lipen i halsen då jag på fredag morgonen inte fick igång bilen, tänkte att vad fan är det för fel nu. Dock visade sig att problemet var mindre än väntat och med lite hjälp av startkablar var den i skick igen. Så inte så katastof dag slutligen, men det kändes ganska surt ändå och hann måla upp mardrömmar att den var helt urbruk nu, men det löste sig, så skönt. På lördagen var vi till Lojo på cittari besök, sen tvingades jag till pappas jobb, härligt med arkivering sådär på lördagskvällen. Som tur räddades min kväll med en chillfilmkväll var jag på myyycket bättre humör igen, jeje..
Ikväll blir det serendidejt med favoritbruden och få höra lite a8 skvaller från igår. Ska jag vara ärlig så saknar jag a8 och röjjandet med brudarna som fan, men ska stå ut lite till ännu, SEN blir det party!
2010-02-19 ? 09:08:48

remember those walls i built? Well baby there tumbling down


Och så börjar denhär morgonen med motgångar, hur jävla trött är jag inte på det just nu? Känns som hela mitt liv (okej, nästan hela) är en motgång just nu, när ska trenden vända? Har försökt intala mig själv att kyl tää tästä, men? Fanfanfan, motgång efter motgång. Ge mig sommar, bra humör och en frisk hals. Nu ska jag dränka mina sorger med en kopp kaffe och bara en massa egentid hela dagen och kvällen, har svårt att tänka mig att denhär dagen varken kan bli bättre eller sämre än vad den just nu är.. Är knappast bra sällskap för någon idag...... Tack o hej!
2010-02-18 ? 14:49:26

you find all the right reasons

Hjuuh, det blev early wake up call idag. Fick samtal från jobbet kvart över sju, de behövde en vikarie till 8, så kläderna på och iväg, men gnäller inte. Skönt att komma tidigt igång och göra någon nytta. Fick även se ABI -10 som åkte på lastbilsflakan, skrek och kastade godis och godissugna skolelever, åhh vad jag jag skulle vilja uppleva ABI-dagen en gång till. Hoppas de har en sjukt rolig dag och natt, de åker ju idag iväg på kryssning. Det är två dagar jag aldrig kommer att glömma, vilken fiilis!
Nu ska jag hoppa i duschen, fixa lite tonfisksallad och sen vidare till hallen, innebandy match it is! Fbc Elit vs. FB Falcons, kanske det blir första hemmavinsten ikväll, hoppas det iaf. Tjamors!
2010-02-17 ? 20:56:23

we dont need anything or anyone

Jag följer överlag dåligt med i OS. Kollar sportnyheterna lite då och då, och visst blir jag glad ifall det blir en och annan medalj för oss, men ishockeyn är det enda jag intresserar mig för lite mera. Ikväll börjar de Finska Leijonens kamp upp mot guldmedaljen, ikväll möter de Vitryssland, och jag ska faktist bänka mig framför tvn och hejja lite!
Min största idol då jag var 7år, bodde i Åbo och var granne med just denna ska faktist spela ikväll. Då en gång i tiden hade jag tom. hans autograf på en av mina sportväskor, och den väskan var just guldvärd, var i världen den finns nu är ett mysterie i sig. C'moon Koivu, c'moon Finland!
Bildkällä
2010-02-17 ? 13:52:14

the truth is, baby, its a lie-lie-lie

Har förresten glömt att berätta att min spårlöst försvunna kamera är hittad, det var min syster som hittade den på vår hattfylla. Hur den har hamnat där är fortfarande ett mysterium men antagligen har jag bara mig själv att skylla på... Skönt att ha den tillbaka igen och ska bli en hel del mera fotas än vad det blivit denhär vintern hittils. Börjar iaf med att bjuda på en bild på ruti-mujjan själv och kameran, jeje.
Jee, im glad to have u back!
2010-02-17 ? 10:55:17

You maybe think Im a fuckin jeark

Gaah, min dator och blogg.se stärvar än en gång. Nåja, igår hade jag full rulle på hela dagen, först jobbade jag på pappas jobb, sen till svartå och sen serendité med den bästa. Idag har jag tillskillnad tagit en mjukstart, en stor kaffe, läst favoritbloggar och tittar på några avsnitt favorit serien Glamourama, älskart!
Nu ska jag skicka iväg lite mejl, betala räkningar och städa, återkommer senare!
Lite onsdagsmusik som gör att städningen går lite snabbare:
Placebo - Bright lights

Florence and the machine - You got the love

Will.I.Am ft. Cheryl Cole - Heartbreaker
2010-02-15 ? 21:05:06

so special so wonderful

Skönt med en bra måndag bakom mig. Fick samtal 8 idag morse, upp ur sängen och på jobb till 9. Men eftersom jag trivs så bra, gick dagen fort och fint. Sen lite serendi chill, och slutligen måndagsinnebandyn! Saknar innebandyn som fan, men är tvungen att inse att denhär säsongen är förbi för min sida hur mycket jag än skulle vilja vara tillbaka på plan. (Tack pusutauti, angina, virusinfektion och nu slutligen den kommande operationen, ni har gjort min vinter till ett helvete, men som tur ska det snart bli bra!) Och jag kan berätta för er att det suger, och det suger riktigt riktigt mycket, för jag saknar spelet och lagfrendina! Men som tur sköter brudarna sig finfint, segrar i helgens matcher igen. Har varit en bra säsong hittils för laget och det är ju great! Några matcher kvar och så får vi se ifall prestationerna räcker till avancemang till 3an, och det hoppas ju vi alla på!
2010-02-14 ? 21:46:07

and in this crazy life and throw these crazy times it's you it's you, you make me sing

Black Eyed Peas - Alive


Skönaste låten just nu, har gått på repeat idag. Jeje, kan dessutom tillägga att just nu är jag så glad, happyface liksom. Skönaste känslan på riktit länge, tydligen kan det bli ett bra slut på denna mardrömsvecka, lovely! Gonati!
2010-02-14 ? 21:22:39

you make me feel alive-ive-ive-ive

Har en lugn helg bakom mig. Några filmer, godispåsar och avsnitt Californication senare känns ganska bra i kroppen. Idag är det dessutom Alla Hjärtans dag som jag har firat med middag hemma och lite jobb. Nu ska jag fortsätta firandet under täcket med sista Californication avsnitten, låter som en skön plan iaf.
Ville dessutom skänka några av mina tankar till alla underbara vänner runt omkring, klishé men ni gör allt så mycket lättare, roligare och värt att leva, så är det bara! En stor kram till er alla! Dessutom lite bilder på de som står mig närmast, ni e bäst, men det finns många andra som är minst lika bra därute också! Take care!
2010-02-13 ? 22:58:44

before your too far gone before nothing can be done

Tje
! Har haft en riktit skön slapp dag. Har blivit ganska mycket slappas den senaste tiden men måste bara vänja mig och se det positiva i det. Idag har Karen och Etta varit här och chillat och så kollade vi på lite film. Precis som alltid skrattade vi och hade världens smartaste ideer. Ponyteam goes roadtrip, tje kebab, Jortsu. Några av världens bästa brudar, lätt. Sen tittade jag med ena ögat på melodifestivalen och ska snart lägga mig under täcket och titta på lite Californication. Imoron söndag och vändag, inte direkt något jag firar, och sen ska jag på jobb på eftermiddagen.
Nu en sjukt fin låt av en sjukt fin människa, njut.
Robert Pattison - Never think
2010-02-13 ? 12:01:18

just one time, is't all, just one...

Hej alla söta! Har precis noll planer för idag, skönt, får se vad jag hittar på. Men ingen utgång iaf, det kommer det inte att bli på ett tag, sen när jag är i skick igen efter operationen. Har iaf varit ut med Emma och ska nu vill jag bara ha KAFFE, jeje! Take care.
2010-02-11 ? 11:56:18

BE STUPID with DIESEL

Be Stupid är Diesels reklamkampanj för spring/summer 2010 and I LOVE IT! Bästa reklamkampanjen jag sett på länge, så annorlunda och så fantastiskt bra! Because stupid is what stupid does!
2010-02-10 ? 19:54:27

standing on the top of the edge, it feels like its coming down

Det är ganska tyst och tråkigt här på bloggen. Men skyller på att det verkligen inte händer så mycket spännande, jag inte har varit på så bra humör och att jag inte har flyt i någonting just nu. Idag har jag varit till läkaren, gått in i ett rum, gått ut och in i ett annat, röntgats, gått tillbaka, röntgats igen, ner till källaren, blivit stucken ett antal gånger och sen äntligen fick jag beskedet, 2 operationer behövs. Nästonsillen och halstonsillerna, ska bort, putsveck bort sådär bara. Eller nja, inte sådär bara (fast det är det jag vill tro) men en natt på sjukhus och 2-3 veckors återhämntningstid då min föda ska mestadels bestå av glass, mår redan illa av tanken.
Och jag är rädd, så jävla rädd, men jag försöker låta bli att fundera på det. Vet inte ens när det ska ske, det sattes in som brådskande, så kanske nästa vecka eller om en månad, men kanske lika bra att vara ovetande... Nu går jag på antibiotika kur (igen!) och värkmediciner. Idag har mitt huvud typ bultat ihjäl och jag kännt mig yr, hmm, kanske spänningen lättade en aning när jag hade besöket undan? Fyfan för denhär dagen iaf. Ska småningom tillsammans med iPoden gömma mig under täcket och bara tänka på bra saker, försöka kan jag ju åtminstone. Denhär operationen ska ju bara göra livet bättre och lättare för mig... Och tillslut ska jag ju bli bra igen..och snart är det vår och sen sommar och Napa.. Låt iaf denhär dagen vara slut redan,tack!
Gonati från bitterbruden.
Framsteg att jag inte svimmade på blodprovet imorse!
2010-02-09 ? 09:22:21

some say its wrong

Gomorron allihopa! Ska starta dagen med en stooor kopp kaffe och ett avsnitt nya Glamorama som igår hade premiär på tv3's webbtv. Senare idag ska jag på stöddan och tydligen även på moovienight.. Hoppas också jag får tid till läkaren så snart som möjligt. Ha en bra dag!
2010-02-07 ? 21:15:09

mä avasin mun silmät ja katsoin joka suuntaan

Det har inte varit en riktigt bra dag. Inte heller inte en riktigt bra vecka. Och kommande veckan kommer inte heller att vara riktigt bra. Nu ska jag gömma mig under täcket och lyssna på favoritmusik, det enda som kan få mig ens på lite bättre humör. Det flyter liksom inte som det ska nu. Men orkar inte längre fundera framåt, får ta det som det kommer bara.
Kun tuulee vastaan, vauhti hidastuu ja on aikaa miettii missä mennään. Ne sano mulle et sä et pysty tähän. Mut mä päätin, mut mä päätin pysyy pää pystyssä. -Cheek
2010-02-06 ? 17:15:55

i can't keep up, and i can't back down

Fan vad mycket jag vill att det är sommar nu! Vill stänga ögonen och spola tiden snabbt till maj. Vill inte ha denhär skitvintern och skithalsen mera. Blä, kan inte annat än önska just nu, men antagligen är jag tvungen att vänta ännu några långa månader dit. Bara allt skit går snabbt undan ska det nog bli bra, positivt tänkande gäller. Kyl tää tästä! Nåja, ikväll ska jag ligga hemma och titta på tv bl.a melodifestivalen men det känns nog lite skit när jag vet att vännerna festar loss, men ska göra det sen när jag är frisk igen! Har redan bestämt att sen när jag är frisk från dethär skitet, då blir det ståtlig middag här hemma med ett gäng favoritbrudar och utgång efter det! Jee. Nu tillbaka och fira Cam som fyller imoron, kaffekalas is not the shit.
Ahhh, sommar<3
2010-02-05 ? 13:43:33

see me as the one I am, not as the one you think, and please say it, say it to me

Ahh, äntligen fredag. Slut jobbat och ett lugnt veckoslut på kommande. Är ju sjuk igen, virus infektion i halsen, ingen röst och halsen helt fastsvälld (satansatansatan) så är illa tvungen att skippa allt festande och ta det lugnt, trots att det inte lockar det minsta. Men för mitt eget bästa. Blä. Som tur har jag endå en hel del i tv väg att ta igen, nya Paradise Hotel, Glee och Californication. Jees. Nu till banken och butiken. Hoppas ni har ett bra veckoslut och festa lungt!
En skön låt, såhär fredagen till ära. Snart är det fredagsmyyyys!
2010-02-03 ? 21:40:12

and in this crazy life and throw these crazy times it's you it's you, you make me sing

Hejhallo! Onsdags kväll och det känns mycket bättre än i början av veckan, me like. Idag har jag haft lång dag, först jobb 9-15 i skolan och sen vidare 16-19 stödda, men jag trivs så bra så har inget att klaga på.
Imoron har jag jobb igen och måste vara utvilad annors brinner nerverna bara upp. Sen senare är det the Ponyteams cafétur på Elit matchen, denna gång ska vi göra liite bättre, jep. Och sen träningar, men har på känn att det får bli lugna, eftersom jag igen känner mig sjuk. Men jag ska ju inte bli sjuk, jag kan ju liksom inte bara bli det, 2mån i pusutauti och 1 vecka i Angina bakom mig så har ju varit tillräkligt nog.
Bara för att: urbandictionary.com : Jasmin is





1. someone who throws away a pumpkin after being given as a "heart warming get-well after getting your tonsils removed" present 

2. someone who finds time to read even with the amount of work her school gives her 

3. someone who calls people names just for the heck of it 

4. someone you meet at mcdonalds on a half day with her mom and sister and have a delightful conversation with them 

5. someone who you bombard with valentines day grams and lollipops and more on valentines day 

6. someone who watches house...and wishes that show was as good as the oc..
7. Someone who knows over 7 types of martial arts, and has mastered them to the degree that she teaches her sensei new moves. Her only weakness: Chuck Norris.
Gonati!
2010-02-02 ? 20:35:54

I sing now for all of you, with no one to hold on to, for all the broken hearts out there, waiting for someone to be near

Har inte haft riktit flyt nu i början på veckan, men det blir nog bättre. Imoron ska jag jobba x 2, ska bli roligt och intressant och se vad jag har gett mig in på. Men nu ska jag göra precis som igår, dra täcket över huvudet och sätta på favorit spellistan på iPoden. Imoron blir en bättre dag!
Neverstore ft Lazee - Hold on

To my people listen up 
When I miss somebody 
When she need somebody 
When she had somebody 
Somebody to somebody 
That made you feel like somebody 
That somebody is gone 
And you need somebody 
2010-02-01 ? 07:10:19

and I cant sleep, your love's a drug

Gomorron! Sitter och väntar på att den numera brunbrända och fräscha familjen ska anlända hem efter en 12h flygfärd. Har fixat ihop en skön frukost och städat huset, så jag väntar mig lite grejjer av dem också!

Här har de simmat och solat i lite på två veckor nu, gissa om man känner sig vacker när de kommer brunbrända och fräscha, ja,  jag kan ju iaf skryta med att jag är vit som snö.