2010-06-30 ? 09:18:38

let's go hey ho

Tog en lite längre sovmorgon än vad jag hade planerat. Vaknade nyss och solen skiner, JESS! Nu lite frukost och kaffe och sen ner till lappvik stranden. Sköönt!

2010-06-29 ? 22:26:55

so what, i miss u. MISS YOU. MISS! YOU!

Såja, efter den grymma helgen har två kvällsturer kämpats igenom. Nu två lediga dagar, hoppas bara vädret hålls som de varit nu. Isåfall blir det Lappvik strand, sol och bad imoron. På kvällen blir det bio och skandinavian Hunks show. Att först få dregla på bion till Edward och sen på kvällen till muskler och heta killer. Man ska väl inte direkt klaga.

Nu ska jag städa lite innan jag kryper under täcket. Take care!

2010-06-29 ? 22:17:30

Midsommar i Korpo på hotel Nestori. Del 1


Katja, eller egentligen Pike ystävien kesken.



Vi åt och åt och åt, så tur att vi hade en bra kock och god mat. Dessutom var han rätt rolig också. Eller egentligen sjukt rolig och underhållande.


Hey sailor-girl!


Pepa, Pike, Jessica och Etta.



Fredi är med, de andra följer högst antagligen med i nåt av Samis skämt.



Hotel Nestori<3


Bag-in-box havet och jag blev bästa vänner.


Miksu har berättelse på gång och Papu är otålig och söt.


Vårt roisanrum och Etta med pahis made by me.

Såja, här har ni del ett av bilderna. Har en hel del Iphone bilder och bilderna från fredagen får jag på torsdagen av Petra då de är på hennes dator. Men de kommer sen senare, håll ut! Dessa bilder är från lördagskvällen. Kan inte annat än längta tillbaka.

2010-06-28 ? 12:17:08

Grym midsommar


GRYM midsommarhelg bakom mig. As-GRYM. Vi drog ner till Korpo på fredagmorgonen. Efter några timmar och färjor var vi äntligen framme vid Nestorin Hotelli. Träffade på underbara människor, åt underbart god mat, simmade, sjäng allsånger och skrattade hela helgen. Dessutom sjönk en och annan liter vin ner för strupen, några cider och humöret var på topp från början till slut. Så jävla tråkigt att såndär underbara veckoslut ska gå så snabbt. Men kan ju iaf blicka tillbaka och tänka på hur jävla bra det var där på Korpo. Många minnen och nya vänner rikare. Har några bilder också men ska reda upp alla först. Så länge kan jag bjuda på dessa, mera kommer sen.
Nu back to the reality, dusch och sen kvällstur. Känns lite deppigt efter ett sånthär veckoslut...

2010-06-23 ? 08:42:08

står vid din port, står bara still


Ahh, solen skiner. Great! Först snabbt morgonmål sen kaffe, Oskar Linnros och sol. Dessutom vill jag gratta min favorit som kom in till poliskolan idag! Ettapony du är bäst!


loveloveloveyou

2010-06-22 ? 23:13:05

i could cry for some fun


Skön dag på jobbet. Ännu skönare med sovmorgon och ledig dag imoron. Städning och fixning står på schema. Dessutom tror jag att jag ska fara på jakt efter en lång klänning till midsommaren. Har fått en måste-ha-just-nu-begär. Vill. Vill. Vill. Så jäkla fint och så sommar. Helt svart eller med blommor, ahhh.. Enda problemet är bara att jag måste hitta en. Hmm, kanske prova lyckan i Ekenäs, kanske i Lojo?!


Nåja nu och sova, nattinatti.

Ps. Snaaaart midsommaar! Jejee!
2010-06-22 ? 12:53:11

snart midsommar....

Sitter och mumsar tacopaj. Snart kvällstur och sen äääntligen en ledig dag. Massor att reda upp och fixa. Sen lite jobb, och min första lillasemester denna sommar, ledigt fre-sön, jeee! Midsommar på Korpo kommer det att bli. Åker ner på fredagen och hem på söndagen. Förra sommaren var vi nere i Hangö, sjukt kul trots att jag jobbade. Men har på känn att denhär midsommar kommer att slå alla hittils, ute i skärgården med dom bästa. Bäst!

2010-06-20 ? 10:39:23

TJENATJENA

 

Helt trevlig att solen skiner då jobbet kallar. Nåja det kommer väl nya soliga dagar. Igår jobbade först jag, kollade på prinsessbröllopet (sååå sjukt vackert, grät en snutta och ljuuuvlig klänning!) och på kvällen bar det av till Ekenäs, lite popkalas festligheter och sen till Ettan. Hmm, you are Russian Vodka and you hmmm, Whiterussian, soft an milky, hahahhahah!  Fiilis men alltför mycket människor. Snacka liksom om trångt på dansgolvet. Tillslut blev det prisses, kanske kvällens bästa då 50+ tanterna stred som fan i kön.

Tjohopp, nu en snabb kopp kafi och sen jobbjobbjobb. Bye.
2010-06-18 ? 14:09:33

im not afraid to chase my dreams


Ledsen dag. Mittiallt händer saker som får en att tänka på vad man har och vad man inte har. Jag är glad för allt jag har, så otroligt lyckligt skattad men en fin familj och ljuvliga vänner runt mig. Men samtidigt är jag ledsen för vad jag mistat och saknar det ibland så mycket att det känns som ett stort hål inombords. Ska försöka tänka mera på vad jag har, uppskatta mina fina vänner och leva livet till fullo. För allt kan förändras mittiallt, utan minsta lilla förvarning. Mittiallt sådär bara, putsväck borta. Orättvist så det känns men inget man kan göra något åt längre.

Sänder mina tankar till de som behöver de just nu. Själv ska jag på kvällstur och försöka tänka på finare saker. Take care.

Don't forget to love yourself. And don't forget to love everybody near you. Cause what would you be without them?!



Tom Dice - Me and my guitar

2010-06-17 ? 13:05:11

sköna dagar


Tjabatjena! Sjukt bra dag igår, åhh vad jag älskar lediga dagar och bara att få chilla med underbara människor. Igår kväll körde vi med Etta till stan och Kaivohuone. Där träffade vi på Linda och ett gäng sjukt roliga killar. Chillade, pratade, såg Kymppilinja live och skrattade. Såhär skulle varje kväll kunna vara. Fast bättre musik än vad det var igår. Hemma var vi redan 2tiden efter en trötthumor bilfärd.

Älska Kaivo. Älska stan. Älska fina människor. Älska sommar!

Förra onsdagen i Kaivo, black and white!

Har just klippt gräsmatten, nu tillbaka ut och ta en powernap innan kvällsturen. Hoppas att solen visar sig ens lite.

2010-06-16 ? 14:43:44

I said: uuuuhhhuhhh, c'moon baby turn the lights off

Såja, en dagens Jasmin, varsågoda!

2010-06-16 ? 13:49:36

need to grow old with a girl like you


Tjabatjena! Idag har jag varit till Ekenäs med Etta och syster Josse. Chillade, träffade på Sandra och Sarah och lunchade på Nr.1. Helt kul att se platsen med nyktra ögon, höhö. Nu borde jag orka städa typ byta lakan och sånt skiit. På kvällen ska vi hoppeligen ta oss ur rutibyn och ut och ha kul!


Brossshhhaan



Sötis syster




Mitt sällskap

2010-06-15 ? 23:24:23

Gonatt


Skön dag på jobbet. Nu krypa under täcket och hoppas på en varm och solig dag imoron. Är nämligen L E D I G, är det fint väder vill jag till stranden! Kvällsplanerna är lite öppna, kanske festa till det lite? Kanske bara chilla?



2010-06-15 ? 13:27:17

Duktiga jag


 


 

Äntligen säger jag bara. Hittade några kläder med prislappen kvar, en påse for i roskis och 1 hög till lillasyster. Kvaliten suger once again, men bättre än inget.. (klädskåpen är egentligen vita och itne gula som på bilderna...)

Kvällsturen kallar igen, see ya!

2010-06-14 ? 13:55:32

jobbet kallar


Resten av bilderna kommer en annan gång. Nu laga mig klar för kvällsturen på råttan och lacka naglarna, fula och slitna som de är just nu. Återkommer, bye!
2010-06-14 ? 10:56:10

avslutningslördagen



Sjukt rolig förfest hos Sandra, skrattskratt och skratt.




Kuolema ölspel och mus-spel.



<3




BÄSTA<3








HAHAHAHA




Hej snygging!

Karatefylla it was, men sjuukt fiilis kväll var det i alla fall. I ett skede hade jag tydligen blivit student på nytt, mittiallt på dansgolvet hittade jag systers kusin som blivit student och omringad av ljuvliga vänner och gamla klasskamrater hela kvällen. Fyfan vad bra kväll!

2010-06-14 ? 10:29:18

förbättring utlovas


Eftersom jag har blivit en riktigt sucker på att blogga ska jag försöka kompensera det idag. Har lite bilder från avslutningen (bra att bilder finns då minnet sviker, karatefylla it was) och från Karen-pony's födelsedag. Och orsaken till detta är ju itne att jag försöker göra allt annat än städa klädskåpet. Inspriration till det finns inte riktigt. Nåja, ska först koka en kopp kaffe och sen. Tills dess, bye
2010-06-14 ? 10:17:33

we can runaway


Äntligen känner jag mig utvilad på en måndag morgon. Första gången sen, tjaa, länge sen i alla fall. Fick lördagen ledigt så körde iväg ner till stugan och kom tillbaka hem igår kväll. Mat, vila, fotbolls-VM, familjeumgänge och skratt. Precis vad jag behövde. Nu borde jag orka igenom veckan trots bara en ledig dag och endast kvällsturer.

Bilder från helgen. Skit i kvaliten, alla bilder är tagna med iPhonen.













2010-06-07 ? 20:47:18

idag är en bra dag, idag är det bra

Ulrik -  En vanlig dag
Sånhär fiilis har jag just nu, jag har det bra idag!
2010-06-07 ? 20:40:23

skön dag, fin dag

Såja, intervjun och en skön dag i Vasa är undan. Svårt att säga hur det gick men jag hoppas på det bästa.. Dessutom träffade jag på vaanaste Verro idag samt en hel del andra nya bekanta. Dessutom är jag några klänningar rikare trots att jag inte storshoppade idag. Vasa är nog en riktigt
bra stad, skön miljö, trevliga människor och fint. Åhh, vad bra dag det har varit idag. Tolv-tiden borde jag vara hemma och sen är det bara att krypa under täcket. Morgontur imoron it is! Nästa lediga dag ser jag först på söndagen. Men har tom. lite jobb iver nu. Take care så ses och hörs vi!
Såja, intervjun och en skön dag i Vasa är undan. Svårt att säga hur det gick men jag hoppas på det bästa.. Dessutom träffade jag på vaanaste Verro idag samt en hel del andra nya bekanta. Dessutom är jag några klänningar rikare trots att jag inte storshoppade idag. Vasa verkar nog som en riktigt bra stad, skön miljö, trevliga människor och fint. Åhh, vad bra dag det har varit idag. Tolv-tiden borde jag vara hemma och sen är det bara att krypa under täcket. Morgontur imoron it is! Nästa lediga dag ser jag först på söndagen. Men har t.o.m. lite jobb iver nu. Take care så ses och hörs vi!
Solen i ögonen på tåget.
2010-06-07 ? 09:23:04

vad gjorde vi för lite? Vad gjorde vi av alla dessa år?

Good morning sunshine!
Sitter i tåget påväg upp till Vasa på inträdesförhör. Det var någon som funderade vad jag vill studera och det är till klasslärare. Hoppas det bara går vägen, vill vill vill!! Dessutom ska jag träffa Vasas vaanaste brud över en kaffe, like it!
Har en tung men rolig helg bakom mig. Har jobbat hela helgen men hann även ut och fira på lördagkvällen. Det har resulterat i en enorm sömnskuld, sjuka fötter, fula blåmärken och söndertramapade tår. På lördagen direkt efter jobbet for vi till Ekenäs med Etta och Ika. Förfest hos Himlan it was. Sjuka ölspel och en karatefylla. Sen drog vi iväg till ettan och där var det människor, huuhhhu. En massa studenter och andra firare. I dimman fann jag även min plastkusin och andra bekanta som hade blivit studenter. Stort grattis till er! Hoppas ni hade en minnesvärd kväll, själv skulle jag göra vad som helst för att få uppleva den dagen på nytt! Hör av mig när jag sitter på tåget hem om inte tidigare!
Dagens låt: Andreas Grega - Där var vi förenade
2010-06-01 ? 22:56:56

snaaart

Så trött och fortfarande lite bitter på livet. Dessutom har jag kroppen full av myggbett. Och som pricken kom the parents nyss hem från en vecka i Egypten. Och precis så såg de ut, bruna som fan och utvilade. Men skönt att ha den hemma igen och normala vardagar. Det har det inte precis varit nu. Dessutom fick finfina gladiatorsandaler och lite annat smått av dem, jeje, så allt är inte jag endå bitter på. Och ledig är jag dessutom. Men snart blir det bra, bara vi inleder SUMMER 2010 TOUR ska det gå roisigt till. LIKE IT LIKE IT! På lördagen rivstartar vi efter jobbet och sen flyter det på. Favorit Kartsa<3 fyller nästa onsdag och det ska firas så det känns och vi minns! Har några dagar på mig att ladda upp för sen drar det igång påriktigt alltså.
Dessutom ska jag upp till Vasa nästa måndag på inträdesförhör. Hoppashoppashoppas det går bra! Vill slippa in! Och är typ bombsäker på att det är just det jag vill studera.
Men nu ska jag och sova, sovmorron imoron, lovely! laterooo
Snart kan jag vara såhär lycklig och le 24/7. ÄLSKA SOMMAR!