2010-09-30 ? 15:46:50

etkot ja juhlat, woopwoop

Sitter och laddar upp för ikväll med makaronilåda och min partyplaylist. Etkot med ett gäng brudar och sen vidare till Cella och Fone. Faaaeeen vad kul det ska bli, är supertaggad! Bara det eviga klädproblemet skulle lösa sig. Har liksom inget som känns bra på i klädskåpet just nu. Får nog svänga in till Gina och HM ett varv före jag drar iväg till Andrea i hopp om att hitta nåt fint.
Nu äta sista maten, sen iväg. Ha en kul kväll!
schnyyygt me ögonen liksom, tro mig jag är spiknykter. jepMOO
2010-09-29 ? 22:12:08

let's have a toast for innebandy

Ahh, har fått spela innebandy idag och det är banne mig lätt bästa sporten. L Ä T T! Nu efter en dusch och kvällens BB är jag klar att däcka i säng. Produktiv dag idag och det känns som om jag faktist äntligen har fått något nyttigt gjort (kanske helt bra med tanke på de närmaste dagarna, Lillawappen imoron, sen tuparit i dagarna två, dödarrrra på söndag). Nu avrundar jag dagen med en riktigtriktigt bra låt, Kanye du är grym!
Kanye West - Runaway
nattnatt
2010-09-29 ? 13:51:01

this life is a crazy thing

Hello! Skoldagen undan och solen skiner. Helt skön känsla liksom. Men har en hög med skolarbeten (som av någon underlig anledning hela tiden blir högre och högre) som jag måste ta tag i. Jobbigt värre. Så idag blir det lite James Morrisson, fiskpinnar och en massa skolarbete.
Om jag inte däckat innan kl.20 ska jag nog packa innebandy kassen och dra iväg på träningar, alltför länge sen sist. Fy vad jag saknar den sporten och mitt gamla innebandy team...
2010-09-28 ? 07:27:08

Gomorron!

Hade superrolig kväll igår. Vi cyklade som sagt hem till varandra och alla bjöd på nåt. Trots att vi cyklade hela kvällen gick jag säkert upp 5kg bara av allt som bjöds hos alla. Det var bl.a kladdkaka, chips och godis. Men gott var det!
Ska ladda upp några bilder innan jag ska på Bi/Ge lektionen ute i skogen.
2010-09-27 ? 16:20:40

Vasaloppet it is

Nu ska jag strax cykla till skolan och sen cykla tvärs och kors genom Vasa med klassen. Vi ska ha Vasaloppet vilket betyder att vi cyklar hem till alla och ser hur de bor och så bjuds det på något hos alla. Ska bli riktigtriktigt kul!
Igåår lagade jag broilersallad så det ska jag bjuda på. Min kamera åker med så hoppeligen har jag lite bilder att publicera senare. Latero.
2010-09-26 ? 20:44:47

Welcome to my crib

Såja, en liten inblick på hur jag lever här i Vasa. Gillar lägenheten helt massor och skulle den ha pikulite bättre läge skulle den vara helt perfekt. Men ska nog klara mig såhär också. Nu BB sen natinati. Take care!
2010-09-26 ? 18:18:15

Drick mjölk så älskar du bättre

Bild från igår som Freda har fotat! Kul kväll o kul brudar!
2010-09-26 ? 14:01:39

Söndags chill-playlist

 

MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com
Kan ni tänka er, solen lyser här i Vasa! Blev så glad så när jag vaknade och solen sken, lovely!
Denhär söndagen får bli en chill söndag. Lite skolarbeten, lite städning, en sväng till centrum och tillslut en skönt tv-kväll. Fint så. Dessutom fann jag min partykrage igår istället för ryckuppmig-kragen (vilket inte riktit var meningen, detta eviga festande), så det blev ett besök till Strampens rockfest och sen till Fontana och sheikka lite. Men riktit rolig kväll igen men Andrea och Fanny. Drick mjölk så älskar du bättre! hahhahaha
Ha en skön dag!

 

2010-09-25 ? 15:44:40

krage sökes

Ligger på soffan där jag luggit sen 12 idag morse. Har kollat på Idol, ätit godis/chips, har pyjamasen på ännu och bara latat mig. Har lite av en lat och fet-dag idag. Och absolut ingen ork, skulle tro att det varit dunderfest igår när det egentligen bara var filmkväll igår, som var riktigt rolig och trevlig.
Dessutom regnar det igen (surprise, surprise) och jag har en film som borde föras till Makuuni i centrum. Piss. Är inte ett dugg taggad för en cykeltur i regnet och blåsten. Varifrån ska jag hitta en krage att rycka upp mig med. Nu måste jag skärpa mig lite nuuuuuuu. Punkt slut.
2010-09-24 ? 15:48:37

fredags filmkväll

Skolveckan är över och det firar jag och en hög med andra brudar hos mig ikväll med filmkväll. Perfekt avslutning liksom, lite snacksin, skvaller, skratt och en bra leffa! Ha en skön helg allihopa!
2010-09-23 ? 17:11:35

they say a few drinks will help me to forget her, but after one too many i know that i never

Det var en GRYM eftermiddag/kväll/natt igår! Förfestade med ett gäng finfina brudar och sen drog vi iväg till stan. Sprang, sjöng, dansade, hoppade, köade och skrattade igenom hela natten. Åtta stämplar var målet och åtta stämplar blev det! Så nu är jag en lycklig men trött ägare av min första WBN tisha och måånga asroliga minnen rikare. Vi kompletterar varandra så otroligt bra, den ena mer crazy än den andra. Kommer nog inte glömma denhär kvällen i första taget heller.
Så idag har jag mest slöat omkring, men nu ikväll ska det bli ändring på det. Det är ju torsdag vilket betyder städa, diska och tvätta-dagen. Bara att sätta igång med andra ord. Dessutom har jag lite skolarbeten som jag ska göra, eller snarare måst göra för att inte ha ett alltför stor hög ogjort till veckoslutet...
The Script - Nothing
2010-09-21 ? 14:17:30

du, jag och vi tillsammans

Här i Vasa (som ska vara Finlands soligaste stad?) fortsätter regnet att ösa ner. Så tröttsamt och så vått överallt. Typ Nilen som rinner nerför gatorna. Frågan är hur jag ska ta mig till Ollis ikväll på KarisHjärns öl utan att vara helt genomvåt? Men som tur behöver jag inte kämpa alldeles ensam.. För här kämpar vi, jag och  my beloved Mr. Lloyd tillsammans mot regnet. Hittils har det gått bra och jag är relativt nöjd, hoppas han bara fortsätter stå vid min sida i dehär tuffa våta tiderna...
Här före skolan, torr och glad, någon efter bild har jag inte men tänk er mungiporna mot motsatta hållet och håret stripigt och genomvått, lovely!
2010-09-20 ? 19:59:11

it doesn't matter what you do

Sitter hemma i Brändö. Lyssnar på Kent och försöker lugna ner. Idag har jag varit äckligt vuxen, storhandlat, fixat plussakort, lagat mat, städat, diskat och bykt, men så skönt att ha det undan nu. Och så har jag också klarat min första tent på ÅA, äntligen något som jag klarade av! Nu kan jag leva här en vecka igen utan att behöva känna ångest över ogjorda saker. Fint så. För resten av veckan kommer jag nog knappast att vara såå vuxen utan mer en studerande som lever livet, och helt rätt om ni frågar mig. Och så lite kärlek till mina nya gudar. Jag avgudar mina nya stövlar, det var förälskelse vid första ögonkastet. Kommer att bo i dem. Mina svarta knähöga gudar.
Nu ska jag värma kakao och titta på Idol.
2010-09-20 ? 10:04:18

måndaaaaaaaag

Drar iväg till skolan nu, först luncha och sen en låång eftermiddag på skolan. Efter det lite skoshopping och storhandla. Hörs kanske senare ikväll. Skön måndag till er!
2010-09-19 ? 18:34:38

oh these times are hard, yeah they're making us crazy. Don't give up on me baby...

Sitter på tåget tillbaka hem till Vasa efter ett veckoslut hemhemma i Karis. Skönt att tagga ner, träffa mina fina vänner, skvallra och hänga med familjen. Skönast att bara vara och inte ha några måsten. Men det känns bra att slippa hem till Vasa tillbaka, för det känns nog som om jag nuförtiden hör mera dit än till Karis. Helt annat liv där och så har jag något eget, något som bara är mitt. Får vara i fred, spela högt den musik jag gillar och leva livet precis som jag vill och jag gillart! Nästa vecka bjuder dessutom på en ny Ollis-tisdag och så Wasa by Night, kommer nog att bli helt sjukt gött! Gå runt och festa på olika barer och hänga med finfina Vasa-vänner. Men endå finns en litenlitenpikupikuliten saknad...



The Script - For the first time


2010-09-16 ? 16:13:33

snart hem


Sitter just nu i skolan med en kurrande mage, är superhungri. Ännu en individuell musikträff och sen slipper jag hem. Skön skoldag bakom mig, lite väl lång kanske men fotbollen idag vart lika kul idag som första gången och 3h bilsa lektionen gick fortare än jag trott. Men det känns på ett sätt så konstigt att spela fotboll, experimentera och slöjda medan andra uni-studeranden bara läser och skriver. Men jag klagar absolut inte, trivs så bra här så! 

Ska försöka fördriva tiden ännu lite, sen hem till min broilersås, nami!
2010-09-15 ? 19:45:46

Såhär har mina senaste dagar sett ut:

Sitzar hör studielivet till, detta var vår första sitz(men knappast sista), lär dig sitza-sitz! Jätteskoj var det!


Jag och min bordsgranne Andrea


Toastarna och lite andra sitzare


Fiiilis bordet, fiiiilis bordet!


Träffade på en karisbo. Sen dansade, shottade, skrattade och partade jag vidare hela kvällen, både på Ollis o Fone. Studielife is good.


Sen idag var det dags för en mindre trevlig temadag men KK1orna till Kvarken. Skulle säkert ha varit miljoner gånger roligare om vädret hade varit på vår sida. Istället öste regnet ner och vi traskade runt med halva östersjön i tossorna, nice! Men dagens höjdpunkt var säkert den simmande Highland kossan, aldrig förr har jag sett en kossa simma.


Jep, kvarken it is!


Alli och Andru va coola gansters, jepMOOO


Här har ni mig, trött, darra, ögonpåsar som hänger till knäna, genomvåt och trött men jaaa e inte bitteeer jag.

Så ungefär såhär har de senaste dagarna sett ut. Ikväll är jag så död att jag inte har ork till någonting. Ska tvinga mig att hållas vaken till BB och sen krypa i säng. Imoron slutar jag 18.15, oj vad jag ser fram emot de......

2010-09-13 ? 21:53:36

Huhhhu

Och så var det ny vecka nya tag. Men veckan här på bloggen kommer att dra igång lite långsammare. Idag har jag varit fullt sysselsatt med att hoppa längdhopp, biologi, spela fotboll (som förövrigt var den roligaste fotbollslektionen som jag varit på!) och nu måndagskvällen till ära har vi haft pluggträff här hemma hos mig på brändö. Ett grupparbete som vi skulle göra om gymnastik med Assi och Issa. Men det blev en hel massa annat där emellan också. Riktigtriktigt rolig kväll och många goda skratt bjöd kvällen på! Dessutom fick vi arbetet gjort så lite stolta kan vi vara. Nu är jag helt död, måste under täcket och ladda för morgondagens skoldag och tagga för kvällens lära dig sitza-sitz, ni vet här i Vasa tar inte festerna slut!
Om jag inte hinner blogga nåt imoron så vet ni vad jag sysslar med och så på onsdagen ska vi orientera lite och sen temadag ute i Kvarken, snälla rara vädergud giv mig en regnfri dag! Så det är lite fullt schema just nu, men inget jag kan direkt göra nåt åt. Nu gonati!
2010-09-12 ? 20:03:16

seg-söndagen lider mot sitt slut

Denhär sega söndagen fortsätter i samma takt, alltså på soffan i vågrätt läge.. Men jag har faktist städat och tvättat så helt lat har jag inte ändå varit. Nu blir det lite skolarbete, BB och sen natinati. Vi har 4h jumppa imoron så det gäller att vara utvilad! Men det ska bli kul! Och eftersom inte någon av mina kameror fungerar som de ska och jag tycker det är tråkigt att blogga utan bilder fortsätter jag stjäla lite bilder från facebook. Denna gång blev offret min absolut vaanaste vän Verro. Här från förra onsdagen på Fontanas Back to school party. Och fortfarande är jag lika lycklig glad!
Jag och vaanaste Verro!
2010-09-12 ? 12:35:02

seg söndag

Segt. Fy fan vad seg det är idag. Men det är söndag så tillåter mig själv det. Igår var det klassträff/tuparen hos en klasskompis. Lite snack, lite vin och en massa prat och skratt. Sen drog några vidare till Ollis och vi andra till Fontana. Som jag gillar Fontana och ännu mer gillar jag terassen. Drack lite skumppa, dansade, lyssnade på Fredrik Furu som sjöng Kents låtar och chillade lite. Riktigt bra kväll. Vasa levererar liksom kväll efter kväll.
Kanske det nu skulle vara dags för morgonmål och kaffe, jess!
2010-09-10 ? 13:31:30

fridayfridayfriday

Gömmer mig under täcket för en stund, powernap it is! Är helt död efter denhär veckan, ikväll ska jag bara vara hemma för mig själv, gå ut och gå, slappa, titta på nån film och njuta, för det är jag värd efter denhär skolveckan! Trevlig helg åt er! Puss
2010-09-09 ? 16:53:04

ushfyblä

Idag är det torsdag (om det undgått någon) vilket här på Brändö hos mig betyder städdag. Så har ingen annan råd än att dra fram dammsugaren, golvmoppen och diskborsten. Ska städa så det skiner sen! Som belöning ger jag mig kanske av till torget och tittar på lite gulisar senare idag! Återstår att se.
2010-09-08 ? 22:31:32

jag gav aldrig upp dig när du försvann

Saknar. Vill. Hoppas. Hoppas så jävla mycket. Längtar. Önskar. Minns. Minns det som igår. Tänk att en person kan få en att tänka på så mycket. Drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt och tänker inte göra det heller. Jag tänker inte ge upp så länge det känns såhär bra. För ibland känns det bara rätt, så rätt. Som svart mot vitt. Och det är bara jag som känner det, inte du, inte ni och inte dom. Vilket betyder att det också är bara jag som vet. Och när något känns rätt så vill man inte förstöra det, eller hur? Därför tänker jag inte göra det heller, tänker inte ge upp. Om det sedan inte går vägen så då tar jag smällen men så länge det känns bra lever hoppet kvar. Kanske det nångång händer någonting. Just nu är jag bara sådär löjligt glad som jag ibland brukar bli. Kvällar som denna är livet sockersött. Dessutom är det fint att veta att man är saknad. Nu ska jag krypa under täcket, lång skoldag imoron.


Petter ft. Veronica Maggio - Längesen (fin låt!)

Hjärtan som slår, vi står där vi stod, minns det som igår första gången du log.
Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.
2010-09-08 ? 20:48:06

gulis champions 2010

Såja, småningom halva veckan undan och fint har det gått. Medan många just nu är och laddar upp för en Ollis kväll hänger jag hemma med en godispåse och väntar på BB. Och jag kan berätta för er att de är så skööönt. Behöver lite vila och egentid emellan. Dessutom drog jag och min inva-tå ut och gå brändö runt, sjukt fint här runt omkring. Fint gick det och jag tappade inte ens bort mig.
Jaa-joo jag skulle berätta lite mera om gulisen som vi hade på måndagen. Jag kan börja med att säga att de va så sjuukt roligt och absolut en dag jag aldrig, aldrig kommer att glömma. Och att jag förövrigt har den roligaste, galnaste och bästa klassen samt tutorerna! Vi kämpade, skrek, sjöng, drack och fiilistelee oss igenom alla stationer och sen kom vi sen efter några om och men äntligen till Ollis. Helt sickens bra kväll och som grädden på moset blev vi utsedda till Årets GULISAR!  G R Y M T ! !  Kan inte förklara vår fiilis med ord men det var helt bästbästbäst! Fotade tyvärr inte själv alls men som tur finns de andra som har gjort det istället. Därför tänker jag publicera lite bilder från facebook i vilka jag har blivit taggad så får ni se lite. Kommer nog att leva på denna fiilis länge!
(Biancas, Larissas o Fredas bilder)
Jag och Andru med våra as-grymma spjut!!

JEEEEEEEEEE, FIILIIIIS!

Chrisu och klassens flickor! Checka in vår snygga Kenyaflagga!

Jag är en gulisgulis! Jag är en gulisgulis!

Och låt mig presentera, The GULIS CHAMPIONS 2010:


GRYMMMMAAA!
2010-09-07 ? 12:41:19

KK 1.1

Ni får nöja er med denhär bilden från igår, mera orkar jag inte med just nu. Vi hade i varje fall hur kul som helst igår. So long!
2010-09-06 ? 07:14:24

Aamukahvi on paras kahvi!


Det finns få saker som är så underbara en tidig måndagmorgon. Men kaffe, det är nog helt bäst!
2010-09-05 ? 21:19:41

home in vasatown

Är äntligen hemma i Vasa efter en återigen alltför lång tågresa. Försökte titta på film, surffa på nätet, sova, lyssna på musik och sova lite till men varje gång jag blickade på klockan så hade det gått typ 10min. Fiilis, då resan tar typ 6h. Men fy vad skönt det är att vara tillbaka. Har även taggat för gulisen som är imoron. Dessutom när jag loggade in på fb här hemma såg jag att Bianca från klassen taggat mig på några Ollis bilder. Har "lånat" några och tänker publicera dom hit. Mitt ansiktsutryck speglar så vad jag känner, lycka och glädje. Ollis har varit på jävla bra de senaste gångerna och hoppeligen blir det en grym avslutning på gulisen där imoron!!111
Klockan är inte ens nio(!) och fiilisen är gryyym!
(Biancas bilder)
2010-09-04 ? 14:11:33

in karis-town

Just nu:
Vilar upp mig i Karis för den kommande Vasa-veckan. Gulis, 3xOllis och en allt annat mer eller mindre hullut. Tungt men såå roligt! Dessutom blir jag bortskämd här med en hel kass nya kläder, tortillakväll, kylskåp fyllt med mat och slöa dagar, så jag njuter nog. Och har träffat my soulsisters och hängt på serendi. Det enda som irriiterar mig är min infekterade tå och höstflunssan som är på G. Men hoppeligen är allt fint tills måndagen för då ownar vår Kenyaklass alla andra på gulisen.
Nu ska jag kasta mig på soffa, titta på svensk tv och bara slöa. Helt ok en lördag som denna. (Fast a8 har öppning och skulle jag vara i skick skulle kossukola, dansgolv och fina vänner vara ett såå mycket roligare alternativ, men vad gör man? Får göra det smartaste av alternativen bara.)


Här med min fina vän Etta på borgbacken. En av den mest roligaste, mest spännade och galna dagen på sommaren. (Ettas bild)
2010-09-02 ? 21:01:53

sträcker upp mina händer, tror att dethär kan vara början på nåt nytt

Sitter på tåget, njuter av Oskar Linnros och väntar på att slippa hemhem till Karis. En diskussion mellan en tysk herreman och min klasskompis och seuraavana hämeenlinna ljuder i bakgrunden. En hemma helg på kommande igen. Men kanske lika bra, lugna ner och taggga för måndagens gulis, tisdagens Ollis och allt annat Vasa bjuder på nästa vecka. Gårdagen var iaf helt sick. Rolig, asgrym, fiilis men helt sick. Skumppa i stora mängder borde förbjudas. Men vasa levererade åter igen. Trivs där bättre än fisken i vattnet liksom. Och alla underbara människor som jag träffat där. Alla fina och roliga på sitt eget sätt. Riktigt riktigt fint dethär.
Ännu typ två timmar att orka kämpa och hålla ögonen öppna, sen slockar jag nog på direkten. Imoron blir det serendidejt med mina soulsisters. Så mycket att berätta, så mycket att ta igen, så mycket jag vill höra och framför allt vill jag bara hänga med dom.
Oskar Linnros - Genom eld
2010-09-01 ? 17:04:54

ut i dimman nu då!

2010-09-01 ? 12:25:29

back to school ikväl!

Överlevde gårdagen. Sådär nätt och jämt. Och hade hur kul som helst, träffade en del bekanta, dansade, skrattade, drogs med i nån gulistävling och en massaaaa mera. Och var hur duktig som helst idag morse då jag kämpade mig till skolan, som tur hade vi kort skoldag idag. Fyra tiden har vi inskription i skolan, sen hem och fixa mig färdig och sen mot nästa förfest hos Sabina. Ikväll är det Back to school-party @ Fontana. Hoppeligen blir det en bra kväll igen. Pjuuh, tur att jag åker hem över helgen och vilar upp mig inför nästa vecka, då är det bl.a gulisen. Gäller att vara taggad till det, för vår klass, ja vi ska fan VINNA! Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder från igår för jag antar att sladden till kameran ligger hemhemma på Bangatan. Men efter helgen ska jag leverera.