2007-09-29 ? 20:15:00

Sometimes it just feels great!


Ja vet inte vad som gör känslan men något gör så att de känns fittit bra just nu. Okej, de e mitt i prov-veckan, har 3 prov kvar, men ENDÅ! De e en sån konstig känsla. Kanske de var inneandy matchen som gjorde det eller sen att jag vet att jag är ledig nästa veckas tors och fre vilket betyder säkert shopping i åbo el hesa, sen matcher! Ja vet int men kanske de e detta som gör mej så glad. :P

Kom just hem från Elit herrarnas första hemma match och första matchen i serien iår också. Synd bara att de inte bara gick så bra.. Orsaken kanske var att det motsatta laget (M-team) är tippade favoriter i serien. Men hoppas dom reser sig igen, nå let´s see. :) Fiilisen idag med flickorna i laget var toppen, vi hadde otroligt kul :D

Jess, snart är det dags för vår första match både i flick och dam laget. Dumt att båda e på samma dag så vi hamnar "dela" på laget. Nåja, men nais. De e iaf jätte nais att spela, lagandan i laget är också på toppen bland de flesta. De blir säkert iår också ett besök med b-flickorna till Storvreta i uppsala till innebandy turneringen. Förra året slapp jag inte med, men i år då ska jag!:D

Slut tjatat för ikvl, snart Sing-a-Long och sen läsa lite Hälsokunskap. 

Tchaukki! :) 

2007-09-28 ? 12:55:42

Prov-vecka...

Skönt, ett prov till avklarat idag, bara 3 kvar (Hk, Matta o finska). :P
Hadde Samhällslära prov idag, en juridik kurs med massor nyttigt och delvis intressant material. Provet gick sådär, vår lärare Herr Till är en ganska krävande lärare, så för att få bra i provet krävs en massa kunskap. Nåjo men iaf, underkänt var det inte tror jag iaf.

De enda provet jag är rädd för denhär prov-veckan är mattan. :/ Den är så svår, förstår noll. Seriöst noll! Måste bara tillbringa v-slutet i matta boken och häftet..
Sen är det bara finska och hälsokunskap till, vilka båda borde gå relativt bra tror jag.  Sen får jag ett förlängt v-slut med ledigt både torsda och onsdag! Skönt! torsdagen tillbringas genom storstädning av rummet och fredagen troligen med ett besök till H:fors eller Åbo för att shoppa. Får se.. :)

Skönt med v-slut nu, idag träningar och slöis kväll. Imoron är planerna ganska öppna förutom att Elit herrlaget(innebandy) har säsongens första matchen så far säkert dit om inget annat, och söndagen tillbringar genom att läsa Hälsokunskap och matematik.

Ganska skönt v-slut med inga stressande planer.. :D

Tchaukki :D
2007-09-25 ? 18:06:57

Skoltrötthet..


Nu sitter jag här igen fast har skolarbete så att de räcker. SL prov på fredan, matta-prov som borde övas på, ett 7-8 sidors arbete om rockens historia, Blää ja orkar inte mer.
De värsta e att redan efter ca. 1 period tar allt bara emot, hårt emot, fast jag denna period har haft massor håltimmar, vilket resulterat i massor timmar i serendi och försökt sova ordentligt..Vad beror denna eviga skoltrötthet på? 
 Eller är de bara jag som inbildar mej?!
Noja, kanske de blir bättre med en ny period och nya ämnen, hoppas fast får nog se.

Idag ha förresten vädret varit oanat fin, soligt och varmt, mera sånhä dagar.

Ush, snart far camilla, pappa och systrarna till thailand 15dar, och jag får bli hemma! Trevligt ska jag säga! Noja jag förstår, snart körkort och bil och det är inte det billigaste, MEN ENDÅ!
Kanske jag bara gömmer mej in i kappsäcken ;)


Slut tjatat för idag, tjaukki! :)
2007-09-24 ? 18:39:36

Penikka = Ett H ord!

Ja bara inte orkar me min jävla penikka (=valpsjukan) längre. De e från Reven!!!
Kan inte länka utan att vaderna halv krampar, salvor å skit och massage som hjälper men skönt är det inte ska ja säga!

Noja men hoppas de snart blir bra, me lite vila och sånt.

Slut jomat för idag, nu lite Samhällslära prov-läsning sen dusch och kvällen höjdare Desperate Housewises!

Chaukki!
2007-09-24 ? 16:30:40

Tjing tjong!


Nu ut på länk med världens bästa innebandy lag. Seeya
2007-09-22 ? 20:36:44

Ciao!

Ciao!

Efter att ha haft en "sommar-blogg" så bestämde ja mej för en ny, eftersom de va bara en massa annat krapel.. De va en Dålig blogg!

Ska försöka att den här skulle bli bättre, ska uppdatera med bilder, text onödigt babbel och allt annat nais! :)

Seeya!

// Jasmin
2007-09-22 ? 20:32:56

Välkommen till min nya blogg!