2008-01-29 ? 12:17:53

Jag är en torr-boll!


Nu ska jag berätta kära läsare hur detta hela gick till!

Igår satt jag typ heladagen och mer eller mindre stressläste till Eu-provet. Läste ännu idag vid frukosten också, hade präntat in hur hela skite fungerar. Så kommer jag till skolan och etta frågar mej vad jag har läst på, jag svarar glatt EU:s budget, utrikespolitik och belutfattande, sen utbrister hon: Jasse vi har politik prove nu och EU på fredagen.!
Så jess, ja hadde inte läst på någo annat än eu hela igår och så har vi politik prov, så hela provet skrevs med ren känsla...Som tur va de bara två frågor så jag kunde bullshitta allt ganska långt. Men så kan de gå när man har 2 Sl kurser, härlig känsla ska ja berätta! Men nu har jag ju iaf grunderna till EU:n på fredag. :P

Men de gick nog som de gick, omtenter är ju uppfunna. Sen blev det lite gamlasdans och serendi chill med Sara, pojkarna och klöveråtta. Nice!

Idag tänker jag slöa, ta de lungt, kanske ett varv ut med emma och imoron får jag sova länge, är helt ledig, skönt!

Ciao!

2008-01-28 ? 13:19:57

Eu - inte min grej


Skönt, nu är finska provet avklarat, kunde ha gått bättre men orket att läsa var inte så stor så jag litade på känslan, och om jag nu skulle få underkänt skäms jag, men jag tror inte det!

Imoron är det dags för det svåraste och jobbigaste provet i hela provveckan, SL och eu kursen. Det är massor att läsa, och det går inte sådär bara att lite på känslan + att jag hara varit mycke borta p.g.a skolinnebandy och julfestplanering, inte så bra! Nu gäller det bara att läsa så tuusan ikvl, ångrar bittert att jag inte börjat tidigare, men de e väl så att av dumt huvu får kroppen lida.
Annors är den hä veckan ganska skön, ledig på onsdagen, gegga på torsdagen och politik på fredagen, sen ledig ända till tisdan! Skönt!

V-slutet gick bra, på fredagen träning och chill hemma hos mej med Linda. Lördagen var de bastukväll med laget, trevlig kväll med god mat och roligt sällskap! Vi tittade på tidigare matcher och hadde choko frågesport. :P
Söndagen blev en riktit slappis söndag med träningar på kvällen och några timmar framför datorn.

Nu gott folk är de bara 2 perioder kvar sen sommarlov, före de fyller jag 18 och troligtvis ettdera före eller efter födisen far jag och camilla på slappis sista minuten-resa nånstans till nåt varmt ställe, vart vet vi inte ännu! Jag längtar!

Men nu ska jag börja med Eu-läsningen, ja sku inte alls orka, men tyvärr! / Ciao!


2008-01-24 ? 21:05:51

Bra humör! :)


Gudars(axo har smittat mig) vad jag är på bra humör (bortsett från regn-slasket). Det goda humöret tror jag beror på att jag  börjar 11 imoron, fyy tuusan så skönt, och så hör och häpna klarade jag av att länka utan smärta i vaderna, nästan iaf. Första gången på länge, riktit länge! Tror en orsak var att då ja länkade fanns de ännu snö vilket betydde mjukt underlag, men en skön känsla ska ja berätta. Nu lite tänjning och månne inte de med tiden blir bättre, nu har det iaf gått ett steg framåt!

Dagen har spenderats en stor del i sere med trevligt sällskap och så hem och så barnvakta lite. Varje torsdag barnvaktar jag 3 flickor, snälla fast emellan far nerverna rejält... Idag har jag först läst en saga sen tittat på Americas funniest videos och sen gick dom och sova, så gjorde jag läxorna och fick 20? betalt av att egenligen inte göra så mycke! Den räcker mycket väl till till typ, serendi! :D

Hoppas ettdera allt äkligt slask smälter bort och de är torrt imoron eller så hoppas jag att de är torr luft och kompakt snö och inte sådär aasit vått..

Tack för idag!
2008-01-21 ? 19:35:09

Måndagsfunderingar!


Idag har varit en bra dag såhär långt iaf, förutom att jag ännu känner mig flunssig och lite febrig från v-slutet. :/
Idag har jag utfört många goda gärningar, för till skolan kl.10 fast jag tänkte nog stanna hemma, men duktig som jag är så, sen vakiobesöket till serendi för min och Lindas del (va sku vi göra utan det mysiga stället, inte iaf klara gymnasiet tror jag), pratade, skvallrade, tolkade töntiga och roliga drömmar, spelade kort och pratade lite till. Sen änslöt sig även Josse! :)
Sen hem, där tömde jag diskmaskin och lagade mat. En utsökt makaronilåda ble resultatet! Mums, för att jag själv ha lagat den! ;) Sen hjälpte jag ännu till vid städningen av hjälpköket, duktiga jasse med andra ord.
Nu är min tid vid datorn välbetjänad. Haha!
Även gamlasdans klänningen, frissan och mejket fixat. Känns som betydligt lättare när det är fixat och jag inte mer behöver oroa mig. Det enda som bekymrar mig lite är matcherna dagen efter gamlas och pikku-penkkisen, men jag tänker inte låta Henkka förstöra den kvällen, för hur ofta kommer jag att fira pikku-penkkis - just de! :)

Ikvl även kanske andra delen av Bridget Jones dagbok-Elämä jatkuu eller sen så jumittuu jag här once again!

Borde även kanske börja så småningom förberede mig för den kommande provveckan, men jag har på känn att jag inte riktit orkar! Sällan, med andra ord!


Tack hej!

2008-01-18 ? 21:19:17

fredagstankar.

Jess, nu e de freda! En sån fiilis skulle ja inte tacka nej till, men den är inte här just nu. Kanske beror de på den tidiga söndasväckningen som jag bra sku klara mej utan (7.30 på en söndag?! Som om ja inte vaknar tidigt redan under skoldagarna) och sen så är vaderna totalt till skit känns det som! Plus att sitta hemma framför datorn är inte heller så tjohejsan meiniki på en freda! Annors e väl allt som vanligt, skola, serendi träningar och sånt!
Och tankarna finns väl ännu kvar men ja orkar inte fundera så mycke mer och ska försöka ta dagen som den kommer och göra de som ja tycker e bäst för mej själv, nog reder det väl ut sig nångång! Orka stressa!

Alltså det ena problemet på de andra. Just som jag trodde att jess vristen är i skick så månne inte, nu e vaderna totalt fast. Klarar inte ens av typ länkka i 5min så tar de så jävla sjukt. Jo ja vet ja borde på massage men de hjälper inte! Men ska försöka bli AKTIV med tänjandet och börja försiktit så månne inte sen släpper! Nån operation tänker ja inte ens fundera på, å så e de sen!

Blev också bjuden på en super mega fest i en super mega fin villa till åbo(stort som ett slott, simbassäng, bubbelpool, stoor inglasad terass), men eftersom vi har matcher så blir det väl bara att sitta hemma, Jess! En super fiilis åbo fest i Elias villa, sku just va nais, fiilisen på åbo-festerna e tuusans bra och så är de ju alltid trevligt att träffa gamla bekanta och träffa nya! Men nojaa nya chanser kommer väl sen igen! Och de e väl inte så hurja länge till pikku-penkkis, som säkert också blir skitkul!


Idag kom även beställningen från hobbyhall, så nu har vi en superdunder kamera! Nais! Min rock kom också me men måst skicka tillbaka och beställa en nummer mindre, annors va den snygg!

Hoppas ni nu har ett trevligare sätt att spendera fredaskvällen, och inte som jag som säkert jumittuu här vid datorn!
Allför idag, tack för idag! :)

2008-01-14 ? 16:56:43

Var ska jag hitta all motivation som verkligen behövs?


Jess, nu är gegga dagboken klar, egentligen sku den väl vara inlämnad idag men vi hadde ju inte ens de så orka föra den, så nu är det bara ett omfattande projekt om jordbävningar kvar för ikvl. Egentligen sku ja inte orka alls, men ja ska försöka få det klart tills imoron, hur det sen lyckas är en annan femma...

Är faktist ganska nöjd med dagboken, har jobbat ganska mycket me det så att, ja satsar mer på de än jordbävningarna. Tror ja skriver ner någo snabbt bara för hand och leker att ja e dukti!
Så inget annat program för ikvl ser det ut som.

Annors är det väl helt ok med mej. Bara helt ok för att ja vet inte alls mera vad jag egentligen vill, de e konstit. Ingen skillnad vad det handlar om är det sen studier, känslor eller någo annat. Inget känns egentligen så dä bra.. Märker av det på träningarna också att ja inte alls orkar mer.  Var finns motivationen för allt?
Det där nyårs löftet jag gav till mej själv, att inte alltid ta en titt bakåt ( som jag oftast gör) är verkligen svårt, för oftast är den titt framåt och 2 bakåt. Vafö kan ja inte bara lämna det som hänt bakom mej? En så liten jävla sak som kan förstöra allt, BLÄ!

Nå det gäller bara att orka vara stark och försöka att inte bry sig om det, fast emellan är det också svårt. Att leka att man aldrig funderar på de fast jag påminns ofta om det. Det är bara att inse att det alltid finns där, ingen skillna va som än händer.
Så här efter ska ja FÖRSÖKA sluta tänka på de, ja vet de e svårt, men va annat hjälper än att försöka iaf.

Nu ska jag börja med jordbävningar, önska mej lycka till!
Tack för idag!
2008-01-12 ? 21:40:02

Lördag


Kom just hem från kalas, vi var å gästade samira i backgränd, åt supergod jordgubbstårta och skvallrade en del. Det är så himla skönt hos henne, ja kan bete mej hursomhelst, berätta allt och inget, skratta år helt tröga grejjer. Med tanke på att hon e 15, så känns de konstit men vi kan bara me varandra, hon fattar mej och ja fattar hon.
Som idag vi hadde värsta roliga inside juttun åt maggan :D Helt blåsta känns de som emellan, men en guldvärd vän!

Idag besökte jag också sello, men eftersom pengarna verkligen e slut så ble de inte så mycket shoppas, bara lite smått. Ett par utebyxor, en ny maila och annat smått skrapel..

Nu och sova för imoron tidig väckning och till elit fanterna och leka aktiv! Nais att höra på små skrikande barn kl.10 på moron, grattis säger ja!

MOikka!

2008-01-10 ? 20:16:59

God kväll!


Här sitter jag och slö läser andras bloggar, tittar på kläder och annat som egentligen är totalt onödigt. Istället borde jag svettas över min EU inlämningsuppgift, men som ja bestämde orkar ja inte ta stress över de och försöka få ihop något ännu ikvl, om inte ikvl så imoron.

De ha vari ganska vakio dag idag, först skolan sen serendi en stund (sällan) och sen hem. Väl hemma så får ja en sån tuusans hedare, auth! Så inga träningar idag utan slöade i sängen med musik i öronen och väntade på att värkmedicinen sku släppa, vilket nog hände efter en stund.

Vi beställde med Camilla just en ny kamera, äntligen en bra som tar ordentlga foton hoppas jag och så beställde jag även en svart läderjacka, får se bara hur den ser ut! :) Riktit läder och 30E, ett fynd sku jag nog säga..

Nu en kopp te sen o laga projekt!

Moikkis! Snart e de v-slut!
2008-01-08 ? 19:08:04

Onödigt tjatter.


Idag har min dag spenderat i skolan och par timmar i serendi och sen tillbaka till skolan för volleyträningar. Ja vet inte men volley e nog inte riktit min grej, visst är de roligt men kan nog inte säga att ja sku va bra på någosätt..?
Har även försökt att jobba med EU-inlämningsuppgiften, men ja får inte nån början och vet inte riktit hur Tilli vill att jag ska formulera uppgiften. Får väl dra dit något smart bara! Nog blir de väl bra sen!

Borde också börja ta mig en funderare på Gamlas dansen eftersom den närmar sej helatiden.
Vilken klänning?Frissa?Mejk?Skor? Hu gör ni andra?
Som de nu ser ut tar ja min svarta klänning och fixar något i midjan(färglattband?? rosett??) + syr in den lite. Tänker inte satsa fullt me pengar på nån ny klänning som ja typ aldrig sen endå använder.. 
De andra problemet är skorna.. Vet inte om jag med min vrist klarar av svängar hit och dit me klackskor så kanske jag bara får försöka klara mej utan, fast de sku ju va roligare med ens en liten klack, måst bara pröva mej fram.
Mejk och frissa vet ja inte ännu me, sku inte ha pengar men kanske pappa sponssar me lite..:D Sällan!

Ikvl ska ja fösöka installera microsoft office(ska se hu de går:D), och sen måst ja väl arbeta vidare på mina 3000skolarbeten som snart ska lämnas in, sku inte orka!

Ciao!
2008-01-07 ? 19:18:46

Tillbaka till vardagen!


Idag började den verkligen oefterlängtade skolan igen, vilket betyder inga långa sovmornar och slöa dagar i sängen, vid soffan och datorn. Blä, men sånt e de bara! Fast en vecka längre lov sku inte skada. Får vänta till sportlovet bara, då ska jag försöka njuta till fullt!

Stressen börjar genaste, 2 gegga arbeten, 1 SL arbete + en massa annat till. Men ja ha bestämt mej för att försöka att inte stressa endå klara av dom! Får se hur de går, hoppeligen bra! Men det stora problemet är också att jag verkligen inte har någon motivation med skolarbete, var ska jag hitta den?

Ikvl tänker jag bara slappa, titta på Bridget Jones dagbok, dricka höst-té och sen sova skönt, för imoron till skolan kl.8 och en dusch i iskallt vatten(oljan e slut och därmed också varmvattnet, mysigt ska ja säga!).

image13

Hon är alltför härlig! :D

Kolla också min Pixbox, har laddat in bilder från storvreta: http://www.pixbox.se/usr_show_id104451_page0_order1.html

Ha en trevlig kväll, för det tänker jag! Ciao!
2008-01-05 ? 19:41:53

Från 2007 går vi med raska steg till 2008!


Ja lovade ju att ja sku skriva ner lite om de gångna året dvs 2007. De har väl hänt en massa grejjer men ja kommer inte på egentligen några speciella grejjer som ja minns som sådä WOW, förutom resan till sverige med laget. Annors var det gångna året nästan som vanligt förutom några tragiska händelser som föll ganska hårt på, men ja ha rest mej och står här mycket starkare än förut.
 Visst finns de tillfällen som jag bara vill ge upp och allt känns skit men sånt e de bara, ner skjunker man men man ska också orka stiga upp, och det har ja klarar med hjälp av mina underbara vänner och familj, de finns inte ens ord som sku beskriva min tacksamhet, tack för att ni finns och förgyller min vardag!

För att underlätta för mej själv och er tänker ja besvara den hä listan stulen av Heidi! :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Sommarjobbade
2. Vilka länder besökte du? Sverige, men nu iår ska de bli ändring, skall troligen till södern efter att jag fyllt 18 men vart vet ja inte ännu.

3. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Jo en mera händelserik sommar, mera festande!

4. Vad är det bästa som hänt dig år 2007?  Den underbara resan med spelkompisarna till Storvreta.
5. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har hållit mej ganska frisk i allmänhet, lite flunssa och så ett tragist slut på de med vristen och ledbandet till skit :/
6. Bästa köpet? Min beige cykel :P

7. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och serendi kaffe!
8. Största misstaget? Låtit sommaren gå allför snabbt och aldrig egentligen njuta av den
9. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ungefär lika, ja vet inte. Ja e ju nästan alltid glad :D
10. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit mera vara på den korta sommaren
11. Vad önskar du att du gjort mindre? Gnällt och ätit midre godis
12. Hur tillbringade du julen? Med hela familjen.

13. Blev du kär i år? Inte egentligen.
14. Favoritprogram på tv? Ensam mamma söker.
15. Bästa boken du läste i år? 10.31 i Khao Lak

16. Största musikaliska upptäckten? Matchbox twenty
 17. Årets bästa film? Step up
18. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Hemma med tårta och familjen
19. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Slappt och mycket mjukis :D
20. Vad fick dig att må bra? Absolut vännerna
21. Favorit månad? Svårt, Juli kanske med tanke på att ja va ganska mycke ledig då!

Noja, kanske de beskriv lite av det gångna året, men nu är det nya här och det blåser nya vindar. Gav mej själv faktist för första gången nyårs löften, har aldrig gjort de förr och får se hur länge dom håller

- Att leva hälsosammare. Alltså mindre godis, mera motion, mera sömn, mera grönsaker, midre dator och TV!
- Ta skolan på ett lite större allvar, man hinner till serendi även efter skolan :D  (de hä blir svårt!)
- Satsa framåt istället för att hela tiden ta en titt bakåt

Ska lägga in bilder här och på pixboxsen från sverige resan sen när ja orkar..

Nu ska jag fara å kolla om det kommer nåt intressant på tv:n och kanske förbereda mej för imorondagen, nämligen B-flicks matcher med 1 bytesspelare, me don't like! :/

Ciao!

2008-01-02 ? 21:27:01

En råddigogga om de senaste händelserna


Nu har julen fari och vari. Hela familjen var samlad i stugan, mysig julstämmning med musik och utsökt god mat. Julmaten är nog nästan det bästa med julen, så himla gott. Efter maten var det dags för julklappar, fick min efterlängtade telefon ( en pink sony ericsson ;P) samt Ipoden från Thailand. Även en massa annat både nödvändigt och onödvändigt.
 Även en hel del choklad avnjöts under helgen vilket tyvärr resulterade i att mitt ansikte var fullt av röda äkliga nippor. Fastän ja vet att dom dyker upp när ja äter choklad(helt sant) så äter ja de endå, de e så gott!Vem klarar sig utan choko?!

Sen den 26 var det dags för efterlägtade STorvreta. Ångrar inte de minsta att ja åkte dit (fast saldot på konto e 24?) Vi hadde de verkligen bra och de var nog året höjdpunkt.Tror också att lagandan har blivit mycket bättre och alla ett steg närmare varandra. Allt va perfekt, ditresan, matcherna, fritiden och HEMRESAN ;) det går inte att beskriva. Nästa år igen! Och får hoppas min fot är i bättre skick då! ;D

Sen när vi kom hem var hela huset fullt med gäster från sverige. Lasse, Frida och Emil var nämligen på besök och dom fo hem först idag. Härliga människor! Vi spelade Wii ( skit roligt), Alias, Singstar och tittade på en massa filmer. Nyåret firade vi också tillsammans med dem, ett lungt firande vilket nog va bra för hemresan va allt annat än lugnoch ja behövde repa upp mej. :D
Ska nog säkert också dra en lista sen på ÅRET 2007, men just nu orkar ja inte.

Nu i duchen sen å sova! Ha de bra och hoppas ni får ett gott nytt år!
Nyårs kramar!