2008-07-29 ? 08:44:35

It feels just like yesterday


Snart bär det iväg till jobbet, inspirationen i bottnet, precis som dom senaste veckorna. Idag är det troligtvis min sista arbetsdag på golffen, egentligen känns det konstigt eftersom en STOR del av sommaren har ju spenderats där, har blivit bekant med flera, fått nya vänner och så vakio-kunderna, så dom kommer jag nog att sakna lite! Sen ledigt 2 dagar och jobb fre-lör-sön, sen borde jag egentligen sluta men jag vet inte ännu helt ifall jag kommer att jobba lite v-slut och sånt, får se!
Lediga dagarna spendaras i öby och förhoppningsvis på Lappvik beatchen, kollade just att dom lovat helt bra väder så! ;) Seeya there people!! :D Hittils har det bara blivit 2 dagar på stranden, så det skulle sitta bättre än perfekt.

Dagens låt: Rihanna - Rehab -härlig låt

Borde även uppdatera pixboxen, karisnatt bilder och så några andra, ska se kanske ikvl efter jobbet om det inte blir vakio serendi och cruis så kanske jag hinner.. :)

Saknar min bil..

Take care
2008-07-27 ? 22:50:31

Hellou


Länge sen sist igen, fast egentligen har det inte hänt så mycket ändå. Samma gamla jobb och sånt. Har faktist tillochmed hunnit med första dagarna på stranden. Lappvik beatchen, på onsdagen och torsdagen, helt klart favorit stranden. Hoppas det här fina sommarvädret som anlänt håller tills torsdagen, har nämligen ledigt ons-tors och sen jobbar jag igen hela helgen. Fick även frågan hur länge jag vill jobbas, tror det får vara slut efter det här v-slutet så jag hinner ha någo ledigt före skolan börjar igen. Den här sommaren har gått jätte fort, men jag har njutit och haft en härlig sommar, det blir nångång en sammanfattning om sommaren -08 sen när jag orkar.
Idag har jag jobbat och spenderat tid i serendi men favorit vännerna, härligt.

Karisnatten -08, var ju på fredagen. Den tillbringade jag i pumppis det här året, volleybolls turnering. Faktist kiva och trevligt med lite annorlunda än allti samma ängen och brankkis. Har nog foton från kvällen men får se när dom dyker upp, det kan ta en tid, orkar inte riktigt nu.. Inget affes besök, eftersom hade jobb nästa dag, men månne inte det tillbringas helt tillräkligt med nätter där sen på hösten så kanske lika bra!! :)

nu ska jag fara iväg och lyssna på iPoden och försöka få sömn, svårt med den här jävla hostan som inte vill släppa..

dagens låt: infinitive mass - she´s a freak

take care!
2008-07-16 ? 22:35:42

Gonatt


Nu är bilderna från regattan insatta på pixboxen. Bättre sent än aldrig. :D
Är helt slut efter dagens arbetspass, men jag trivs att jobba med M. så det gick bra.L Imoron långdag återigen, halv11-21, smått jobbigt, men pengar och sen en helg heeelt ledig. Härligt! Första helgen på hela sommaren ledig!

Nu i säng så ja orkar med jobbet imoron!

www.jjasmiiin.pixbox.se

Gonatt!
Take care!
2008-07-16 ? 09:39:50

ORKA


Känns som om det enda jag nuförtiden är jobbar, ska snart iväg igen. :S Hinner vakna, jobba och sen hem o sova och så rullar det på. Har långdag, från halv12-21, så jävla jobbigt, sku verkligen inte orka mera. Men snart har jag ledigt, hela v-slutet faktist och då ska jag njuta, har en del planer redan. :) Hoppas på fint väder eftersom en dag på stranden denna sommar skulle sitta fint, hittils har jag inte fått njuta av en sån ännu! :( Vill även att träningarna börjar igen, skittråkit med inga träningar, saknar det!

Nåja men nu iväg igen. :/ Ska på v-slutet skriva ett lite bättre inlägg efteresom jag då iaf har lite mera tid..

Take care
2008-07-09 ? 22:36:21

Blandade känslor..

Har städat, varit ute med hunden i regnet, besök serendi för en stund och snackat skit med Samira idag, skön dag! :)
Ush imoron jobb, vart har all motivation för jobbet försvunnit, jo delvis vet jag men det håller jag för mig själv, men för tillfället trivs jag nog inte lika bra på jobbet som förut.. :S Jobbar hela v-slutet igen, väntar med spänning på nästa arbetslista, fast den ser väl likadan ut, mån-tis ledig, resten av veckan jobb, det skulle inte förundra mig!
Nu är mitt rum städat och nya grejjerna är på plats, jag trivs. Ska lägga in bild på nya hyllan, sen när jag orkar! :D
Är även bjuden på födelsedags surprise-party i stan på fredagen, skulle VÄLDIGT gärna vara med och fira men tyvärr jobbar jag, harmar3000!!  Sällan jag nuförtiden hamnar tacka nej till sånt här, det harmar faktist otroligt eftersom det möjligen är engångs-chanser, men jag tar det igen sen nångång! :D:D

Nu ska jag krypa i stora sängen under nya lakan, läsa lite och sen somna för att orka med jobbet imoron..
Månne det


Dagens låt: Pick it up - Fergie

Take care!

2008-07-08 ? 23:27:31

Regatta-helgen började fint men slutade lite sämre


Sidan har gapat tom nu tid och tänkte att det nu är dags för lite uppdatering. Det har hänt en massa under tiden, både mycket trevliga, trevliga och mindre trevliga saker.

Den mindre trevliga saken först. Jo ni har säkert hört om min bilfärd på lördagen och hur den slutade, i skogen bland träd och buskar, haha! Men eftersom vi bor i karis (you know?!) så ska jag dra den rätta versionen. Jag körde till stugan, och bilen som är bakhjusdriven började kasta med backändan. Sen blev jag i panik, minns inte vad jag gjorde och sen mittiallt var jag i skogen. Paniksamtal till Camilla men fick hjälp av 2 stadi-pojkar, tack som fan!! Men tur-i-oturen hände det inget åt mig och bilen fick egentligen inga STORA skador som det berättas runt om, en massa skråmår och lite småbucklor och sånt men den var i ajokunnossa, såg helt bra ut och inga airbaggar slog ut(som det även rycktas om här!). Men nu är bilen på reparation och får det typ tillbaka först i slutet på augusti, eftersom det är semester-tider för tillfället, men månne inte jag klarar mig! Så nu vet ni, ingen mega-krock alltså, men visst i skogen var jag och skit-skraj..

Trevliga saken/mycket trevliga saken var väl regatta helgen, endast pika-besök på lördagen (huvudvärk och allergi3000) men fredagen hade jag skitkul. Etta agerade som kusk, vilket betydde att jag slapp hem till karis, skönt att sova hemma. Kvällen spenderades på stranden där många gamla och nya bekanta också infann sig. Sen senare tivoli och dans! ;D Hemma var vi nångång 4tiden, skönt, eftersom jobb nästa dag. JO, jag SKULLE ha ledigt hela regatta v-slutet, men månne inte jag jobbade HELA v-slutet, fre-lör-sön, tack bara säger jag!!!! :/
Men jag hade en skitkul kväll iaf. En massa nya männisor, gamla vänner jag inte sett på mycket lång tid, andra bekanta och allmänt trevligt! Gillar även tivoli, dock hade jag lite nervproblem på hela platsen på fredags natten och tänkte att aldrig mer, men det är glömt redan. Snyggt och kiva plats, definitivt flera besök dit i sommar ifall vi hinner.

Imoron är jag ledig, och gudars så sköööönt, har inte någo ork men jobbet mera, tar mera emot för varje dag som går, men tänker jag på pengarna går det väl någolunda.. Imoron ska jag städa, skruva ihop ikea-hylla och allmänt lata mig, sen jobbar jag igen hela v-slutet. Har jobbar varje v-slut sen skolan slutade, sommarlov liksom, kiitti v-sti vaaan!
Borde även uppdatera pixboxen men regatta-bilder men eftersom man måste förminska dom orkar jag inte riktit nu.
Men hit kan jag ju slänga in några :)

     
 

Helgens minnesvärdaste kommentar: Inte är det allergi du har, det är helt klart klamydia! :D:D

Nu och sova!
Take care!Varför kan inte den här skitbloggen publicera mina inlägg, blir så j-la irriterad på det, här är inlägget från igår kväll, hoppas det nu syns! :@

Take care!