2008-06-30 ? 22:22:51

MoneRegnet öser ner men inget kan få mig från det här fånigt glada humöret. Den största orsaken är att lönen äntligen har ramlat på kontot . Vissa dagar har jobbet känts tyngre än andra men nu inser jag att varje minut har varit värd det, min lön är bokstavligt m a f f i g ! Trodde inte mina ögon när jag såg siffrorna på kontot, jasse tackar och tar emot med öppen famn! Så imoron blir det shopping i huvudstaden, har en massa på önske-, behöver-, och vill ha-listan och nu ska detta bli mitt. Jag måste unna mig och eftersom lönen tillåter så! :D Och jo sen ska jag på kaffe med min nya bekant, ska bli roligt att se hur det går, och i detta fall litar jag på magkänslan och ser vart den för mig, knappast så långt! :D
Med denna lön har jag även råd att cruisa runt lite extra så ni vet, ottakaa iisisti vaan, se on vaan hulliu Jasse! ;)


Nu ska jag gräva ner mig under täcket, bläddra i skvaller tidningar, ringa några samtal och somna med leendet på läpparna. Just nu känns livet p e r f e k t , allting flyter på i min takt, regattan närmar sig, maffig lön och så shopping imoron! Jag kan inte bara skratta åt hur bra allt känns, och just nu gör jag precis vad jag vill och hur jag vill, ingen kommer ivägen för mig.Take care!
2008-06-30 ? 00:01:20

Helg och fotbolls-em


Nu är denna helgen igen över, skönt eftersom får njuta av 2 lediga dagar nu! Sen jobba lite och sen regatta! Härlish!

Kort om Helgen, på fredagen jobbade jag först. Sen begav jag, etta, Heidi och Krista till ekenäs. Vi besökte nyfyllda 18 åringens fest men tyvärr var den inte något att hurra åt så där var vi inte länge. Så vi körde runt lite i ekenäs och hade allmänt skoj! Tiv, haha! :D
Lördagen först på jobb och sen hem och slöa och ta det lungt. Vet inte när jag senast varit hemma en lördagskväll så lika bra med hemma kväll. Det har blivit alltför mycke festas på den senaste tiden så det var nog bara bra, snart är det ju regattan så. ;) Och helgen avslutades idag med stressig arbetsdag och serendichill med flickorna. Favoriten har äntligen kommit hem, på tiden, hon har varit saknad! Sen hem för att titta på fotbolls finalen. Grattis Spanien, helt rätt! :D Synd bara att em var över för denna gång, snygga fotbolls pojkar är alltid trevligt att titta på! :D

Imoron ska jag försöka städa mitt rum och tvätta kläder. Hoppas även innerligt på soligt väder för då steker jag, det är ett som är säkert. På tisdagen blir det möjligen helsingfors (kanske med favoritnegern!) och shopping för hela slanten bara lönen har ramlat in på konto! Just nu har jag 10e där, att festa och köra är inte billiga nöjen.Har även lovat fara på kaffe så det borde jag också, nätt! ;)

Nu och sova, härligt med sovmoron!

Bjuder på dessa snyggingar!


ttores
 Fernando Torres! ;)
mmutu
Adrian Mutu! ;)

Take care
2008-06-24 ? 19:04:47

Att vara ledig är härligt!

Sitter och väntar på Sara som skall komma hit. Vi ska titta på Gossip Girl och sen till Serendi för en kopp kaffe och chilla. Etta och Heidi ska också joina, trevligt!

Igår var jag i stugan, kanin och hundvakt, sköönt med lugn och ro och tystnad, precis vad jag behövde.Behövde de här lediga dagarna och har njutit till1000. Känner mig utvilad och det kan bra behövas för att orka med jobbet. Gudars jag väntar på att den förhoppninhsvis maffiga lönen ramlar in på kontot, den behövs verkligen. Bensin och att festa är inte dom billigaste nöjena. Sen ska det shoppas, har en hel del på listan "ska-inhandlas" så pengar är välkomna.
Uppdaterade pixboxen med bilder från v-slutet, så ni kan ju ta en titt. Inte så många och inte så givande men bilde iaf. Och på bilderna ser man kanske hur tuusans skoj jag hade.
Imoron blir det jobb 11-18, varje dag ända till söndagen iaf, och då har linda sötisen kommit hem, härligt!

Dagens låttips: Papa roatch - Scars Härlish!

Fick ett gott skratt på söndagen då jag fick meddelandet: "Miten menee?:P Ja muutes mikä se fiilisbiisi eilisest oli?". Skrattade säkert i 10min o kollade att det faktist var av just den avsändaren, det trodde jag ändå inte! :D Men men, roligt had jag iaf och nu vet jag inte vad jag ska göra mer, nå päivä kerrallaan och lita på magkänslan så månne inte de blir bra. Aldrig fel med nya bekantskaper. :)

Take care!

2008-06-22 ? 23:39:58

Färdigt firat för denna helg


Nu är midsommaren färdigt firad, och tillräkligt iaf för min del. Hade överaskande roligt, både på fredagen och lördagen. Därför har jag kanske varit konstigt trött idag på jobbet också men har ledigt i 2 dagar nu, skööönt och långa sovmornar.

Det var iaf fiilis 3000 och jag är otroligt lyckligt skattad för mina underbara vänner, ni är sååå guldvärda och ger en guldkant på vardagen.

Så hittils har sommarlovet gått helt enligt planerna och har varit tuusans bra hittils, så hoppeligen fortsätter det även såhär. Lite finare väder skulle jag inte tack nej till men...

Snart är det regatta, då ska jag ha skoj, det kan jag lova. :D


Så här skoj hade jag på lördagen med Heidi


Och såhär med Sandra på lördagen, brillorna är en ramdoms (;

Take care! Och hey mera bilder på kommade på pixboxen så fort jag orkar :)
2008-06-20 ? 16:38:14

Trevlig midsommar!

Glad midsommar på er alla! Här hemma hos mig har firandet redan börjat! Först kom sara hit, vi chillade. Efter det anlände axo, didi, Etta, Heidi och tvillingarna Holmström. :) Lite allmät chillas och lite drickas. Härliga brudar allihop.

Nu sitter jag o Heidi här hemma, väntar på Etta och Krista och intar alkoholhaltiga drycker. Just klippte vi mig, eller rättare sagt Heidi gjorde det och nu är det faktist en ny Jasmin. Först färgade jag håret igår, då verkade det orange och jag blev skitskraj och nu är det bara typ blont med orange nyans. Sen klippte heidi mig då, har helpannlugg nu, helt jeees faktist och STOR förändring. :)

Nu iväg! Men hey, fira lugnt!

Take care!
2008-06-18 ? 18:34:13

Pikainen blogilainen


Jobbet gick helt bra, fast är ganska trött ändå, konstigt fast jag inte gjorde nästan något. Ska just dra iväg efter Sara från NGCC, sen ska vi se vad vi hittar på, cruis och kaffe möjligen, låter bra! Sen senare ikvl blir det definitivt fotbolls-em för hela slanten. Sverige möter Ryssland och vinnaren slipper vidare, spännande och många snygga svenskapojkar! :D

Zlatan
Hoppas Zlatan visar vad han går för, mål vill jag se! :D

Men nu iväg, ciao!

Take care
2008-06-17 ? 13:18:23

Regn och kvalitetstid


Ute regnar det, men det skulle jag väl ha kunnat räkna ut, eftersom är ledig. Hela förra sommaren råkade sig samma. Det var kanske 3 dagar sol tillika som jag var ledig, varför inte samma iår igen! Nå, får hoppas på soligare tider.

Har besök besiktningen för att söka mitt körkort (haha, ser ut som en fet terrorist! Seriöst, jo!) och besökt favortikafeét för en kaffe! Och ikväll ska det bara slappas, har köpt nyaste numret av Brittiska Glamour så ni kan gissa vad jag gör ikväll, jo spenderar kvalitetstid på soffan med mystidning, bra musik och varm kakao, skönt med regn! :D Och senare ikvl fotboll, italien -frankrike, skoj! Har blivit en riktig fotbollsnörd och väntar med spänningen på onsdagens sverige-ryssland match, svenska fotbollshunkar, nam! (; Haha!


Imoron jobb igen, hoppas på dåligt väder vilket betyder inte så många golfare och därmed en lugn dag på jobbet, det sku vara skönt!


BTW är pixboxen uppdaterad (:


Nu bränna en cd, sen mat och kvalitetstid! Ses!


Take care!

2008-06-16 ? 22:50:38

Slutkörd


Är heltslutkörd, möjligen pågrund av den verkligen fartfyllda v-slutet och jobbet idag. Sköööönt med ledigt imorgon! Ska njuta av en lång sovmorgon och bara slappa och ta det lungt. Skjuter den som väcker mig imorgon!

Snart är det midsommar, vet inte ännu helt säkert var jag befinner mej, har fått några förslag så det återstår att se! Dom har visst lovat regn och skitväder, mindre mysigt med andra ord. :/ Hemifrån förvinner alla till sverige en vecka och lämnar mig hemma och jobba, tack bara! Så ifall ni har tråkit och jag befinner mig hemma så är det bara att komma och besöka mig, sånt uppskattar jag och det är aldrig fel med trevligt besök..:)

Har en massa som jag borde hinna med och största problemet är nog att det har aldrig varit så tomt på mitt konto som nu, väntar olidligt på lönen, då ska det spenderas! :D

Men nu i säng, gonatten!

Take care!

Dagens låt: Papa Roach - Scars Faktist bra låt, rekommenderar varmt!
2008-06-15 ? 20:03:51

Funny-time!


Den här helgen har varit obeskrivligt rolig! Vet inte senast när jag har haft såhär skoj, obeskrivligt!

Fredagen spenderade jag, Etta och Heidi största delen av kvällen i grannstaden, först besökte vi serendi, sen eknäs och när vi var hemma var klockan redan ganska mycket.
Lördagen var vi också först en stund i serendi sen igen till ekenäs. Ekenäs natten men INGEN happening så vi fick själv söka happeningen från fredagen och lika kul om inte roligare hade vi igår! Sen ett snabt besök till Alban och tillbaka på vägarna igen! Haha! När klockan redan var ganska mycket och vi hade tappat bort bytet, besökte vi ettan. Skitfiilis, faktist skitfiilis så där var vi inte så länge och sedan sökte vi oss hem, hade jobb idag! Tråkit att det är bänd som spelar där, ingen fiilis musik. Nu vet jag också hur man tankar, tack Heidi! Och hur man drar sladdis, haha!

Waldo's people - Back again, NRJ aamupojat - Beibi älä vonkaa, var lördagen fiilisbiisin! :D

Idag har jag jobbat, första gången det tog såhär hårt på att jobba. Men det var kanske pga. att vi kom hem ganska sent, hostade halva natten så fick ingen sömn + att allergi-medicinerna gör mig trött och för mig är det värsta allergi perioden nu!

Ikväll är det soffliggas och fotboll på agendan, imoron jobb och möjlig länk (måste aktivera mig!) .

Take care
2008-06-14 ? 08:31:49

Grymma tider! :D


GUDARS jag hade roligt igår, vet inte när jag senast har haft så roligt, det var grymt! Skrattade så jag fick ont i magmusklerna, helt sjuukt! Haha! :D Vi kan, jag kan!

Nu ska jag dra iväg på jobb, har på känn att det kommer att bli mycket stressigt idag pga. billnäs sommardagar elr nåt liknande, sku inte riktigt orka! Men sen efter jobbet ska vi igen ha funnie-time! Haha! Osataan!

Alltså olen hullu! Me ollaan hulluja! :D


Morjens!


Take care!

2008-06-12 ? 22:11:27

Gokväll.


Gokväll. Har jobbat, tränat och ätit idag, spännande liv eller hur? Har även sett fotboll live på nya konstgräs planen då min mycket ståtliga bror spelade! Kallt som attans så det blev inte så länge men jag o Fridde hann skvallra en del ändå! :D Kanske han blir en Beckis efter lite träning, men det tvivlar jag på.
Fotbolls-em har också dragit igång, så om jag inte har jobbathar jag tittat på fotboll. Ikväll var det bara tråkiga lag så har kollat med ena ögat på tv:n och med andra på datorskärmen.
På samma gång är det ögongodis, gudars, det finns snygga fotbollshunkkar och många är det med, me like! Spännande att så många snygga spelar just fotboll, kanske snyggheten och bollsinnet ligger i samma gener. :D

Imoron morontur på jobbet, skönt så jag slipper hem någolunda i tid, lördagen också jobb men har ingen aning om tiderna ännu eftersom det sku ändras, men mycket troligt en låååååååång dag. :/ Sen på kvällen möjligen ekenäs eftersom det är ekenäs-natt, men vet inte ännu och , ska ändå på jobb på söndagen fast först på dagen.


Nu fotboll sen sovdags! :)


Take care

2008-06-10 ? 13:14:00

Ciao!


Skönt att vädret är dåligt idag, så jag inte heeelt skippar provläsningen, har nämligen hissa omtent o finska direkttent imoron. Hissa läsnigen har inte gått så långt framåt o finska materialtet skaffade jag först åt mig idag, dumt huvve får kroppen lida. Finskan går inte heller direkt att ta på känslan som dom andra proven eftersom det den här gången handlar om Kalevala och finska kulturpersoner, trevligt!

Har även träningsvärk från gårdagens träningar, fööööörsta gången på länge. Men så ska det vara, nu ska kunton upp, selvä juttu! :D

Imoron börjar min työputki, vilket betyder en massa jobb och en massa pengar. Nice! Imoron till golffen sen resten i Billnäs!

Nu ska jag fortsätta studera finska kultur personer såna som Lars Sonck, Tapio Wirkkala o Wäinö Aaltonen. Förstår inte vad jag kommer att ha för nytta men tydligen hör det till allmänbildningen så att!

Take care!
2008-06-08 ? 22:47:01

Hallo i kexburken!


Söndag, skön söndag. Började dagen med låååång sovmoron, sen begav jag mig till jobbet o slet arslet av mig (okej, så stressigt vad de inte men lite nog) med hade skitkul också o sen hem, o nu på kvällen sågspånsbane länk, skönt! Hade också planerat en simtur, men kom hem så sent så de blev inte av, möjligen imoron ifall fint väder. Har 2 lediga dagar nu, sen työputki!

Annors har helgen gått fint, fredagen sim i gölen med syster och sen ner till skären. Lördagen först jobb, sen serendi besök med Etta o Heidi. Sen for Etta hem pga. att hon troligen var sjuk, jag o Heidi fortsatte kvällen med cruis som slutade i Ekenäs:D Där var vi en stund på ettan, fast dålig musik, medelåldern var 30+ o att jag var nykter gjorde inte fiilisen på topp men helt trevligt  var det nog ändå. Stupade isäng typ lite över 1, men vaknade under natten av sån jävla sendrag i vaden. De tog så sjukt att jag låg o grät.  Fick tillslut sendrag typ 5 gången under natten, fyyfan!

På jobbet trivs jag mycket bra, fast visst är det ibland lite stress eller se tråkigt, men sånt är det typ överallt så man får bara leva med det..

Elämä on laifii, allt känns så otroligt bra! Har roligt på jobbet, härliga vänner, körkort, bra väder o ålder! Nice!

Now I'm picking up the pieces, from spending all of these years, putting my heart back together
'Cause the day I thought I'd never get through, I got over you!
Chris dauhtry - Over youLinda o jasse

Summertime -08, Linda-Jasmin

Take care!
2008-06-04 ? 22:44:18

Stampina!

Idag har det kalasats för fullt eftersom minstingen i familjen fyller 7år, tänk vad tiden går, minns ännu när pappa ringde från BB och sade att det hade anlänt en liten syster till mig.
 Först slappas i solen en stund, sen på glass med Emilia, nam! Senare har vi varit ut och äta, firat hemma med kaffe + tårta och lite kruising med Samira! Haha! Syster var o golfa så var tvungen att söka henne, och gudars vad roligt vi hade, att vi kan bete oss! Fiilis-sammo + skitbra musik + Bmw + pojo skogsvägar är en salig blandning av sött och salt!

Som jag lovade i förra inlägget ska jag nu lägga in en bild på Stampe, vårt nya familjetillskott. Fast jag föredrar hellre namnet Stampina eftersom hon ju är en feminim varelse! Hon är allas mittpunkt och josse kan inte vara ifrån henne, stackars kanin, men månne inte det blir lugnare snart!


                                                               
Stampina i famnen påvägen till Tenala, här är hon lugnast!


Imoron har jag jobb från 8-16, ska vara första gången i Bruksgolf, spännande o hoppeligen många snygga golfpojkar! (;
Ska jobba med M o C, så månne inte det blir bra, fast stressigt det tror jag! Annors trivs jag super på jobbet, hittils har det iaf varit kul!

Nu i säng, tidig väckning och jobb imoron!! Håll även

Take care!

2008-06-03 ? 21:22:50

Sommarlovet började inte precis på bästa sättet..


Den nya veckan började inte såbra, hade nervproblem o dåligt humör igår därför inget bloggas. Det berodde/beror på att har jävla sjukt i mitt knä efter träningarna. Ingen aning om vad som skedde, mittiallt bara sjukt så införbannat och det gör ännu sjukt när jag går i trappor, springer, cyklar o böjjer ner mig. Som tur kan jag gå utan att det värker, men trevligt är det inte för det.. Ska se nu hur knät beter sig den här veckan, om inte de blir bättre måste jag väl besöka en läkare el nåt. Bra början på sommarlovet liksom, bittert!!!!

Jobbet på måndagen gick bra, trevligt o passligt med kunder. Har varit ledig idag o är imoron också. På torsdagen ska jag första gången till Bruksgolffen o jobba, spännande och återstår att se ifall jag hittar rätt. Så om ni ser någon på torsdagen förvirrad i en bmw är det bara jag som är lite lost.
Fick helt okey arbetsturslista, fast jobbar nu 2 v-slut i rad, men hey pengar kommer de! (;

Idag har jag varit hemma, slöat, jobbmöte och kalas i Tenala. Imoron blir det ännu med kalasas, syster fyller 7. Tårta tårta, ajajaj kesäkunto liksom.

Vi har förresten fått perhelisäystä, Stampe. En tjejkanin på 2år, haha! Josses födis present. Hon är så till sig, kan inte ens sova och kan inte lämna stampe för en sekund. Ska sätta in bild, möjligen imoron. :P

Nu finska arbete, blir så jävla irriterad på mig själv, varför lämna allt till sista dagen, ush ush, bättring behövs flicka!!!

Take care!
2008-06-02 ? 08:40:47

Ihanaaaa!


Nu är det sommarlov. Härligt! Helgen gick fint! Först avslutning hos Etta, besök av Sara, förfest hos etta och sen ettan! Jag hade trevligt o tror också dom flesta hade.. Lite fööööör mycke människor och live bändet var dåliga, annors jees meininki! Söndagen spenderades i stugan, sol o bra musik, skööönt!

Nu ska jag dra iväg till jobbet, sku egentligen inte alls orka, men hey tänk på pengarna så går de bra! Ska också få arbetstutlistan för 3v framåt! Men me dom där arbetskamrataerna är det svårt att inte ha roligt, fast det är skittråkit! :D

Take care!