2008-03-25 ? 17:06:40

Makaronilådan


Noja, nu är påsklovet undan och den nya skolveckan invig, svag början av mej men what ever, ORKA stressa! ;) Vadå att det blivit mitt vakio uttryck samma med stidit som förövrigt är ett OTROLIGT fult ord! Aj Aj Jasse!

Idag har jag varit duktig, har varit och söka Josse från lekis och lagat mat. Makaronilåda, mums va gott de ble! Bjussar på bilder lite längre ner!

Påsklovet var välbehövligt efter all onödig stress med skrivningar och annat skit. Torsdagen och fredagen kalasade jag (åt tårtor i mängder) ,lördagen lite shopping och söndagen träningsmatch och filmkväll och igår bara allmänt latas, me like! Har även tråmat i mig allför mycke påskgodis, men hej hur ofta är det påsk, just de!
På lördagen var jag alltså o shoppa till Salo, har länge sökt ett par byxor och att jag hittade ett par och på rea gjorde min dag, har länge letat efter byxor och känslan av ett bra köp gjorde mig otroligt glad, nej huhhuh med mej ändå! Fjant! Annat smått och gott inhandlades också, därbland en födispresent till bror som fyller på fredagen! :) Så att nu är verkligen saldot på konto lågt, aj aj, borde även beställa tid till frissan samt att abikryssningens förhandsbokning ska betalas så ser det verkligen dålit ut. Att Vincent (miss blue ni vet?!) är påväg till korjaamo sku det va mer än nais och fara å tziiga ett varv men ja får se. Hoppas pappa sponssar lite! Måst vara extra snäll! ;)

Nu ska jag som sagt bjussa på lite bilder, kameran e fel inställd och vet inte hur man ska ställa in den ordentligt därför är vissa bilder lite suddiga men whatever!

           

De e alltid roligt att laga mat men att städa är inte alls lika roligt, som tur finns diskmaskiner! :D

Nu ska jag försöka skriva klart min bokrecension om Dan Browns Änglar och demoner, rekommenderar boken om ni inte redan läst den! Sen ikväll Gossip girl, rika och bortskända tonåringar! :)

Sköt om er, syns!
2008-03-19 ? 19:31:54

Skönt!


Puuusssst!

Nu är hälsokunskapen undan, långt borta! Kan inte beskriva hur skönt det är att ha det undan, det här påsklovet kommer verkligen i rätt tid! Tänker vrääka i mig kakor och påskägg ( mycke födelsedagar på gångs), vi tar kesäkunton sen, orka stressa med andra ord!

Hur HK:n gick har jag ingen aning om, knappast så hurja, men godkänt nog hoppeligen i alla fall! Flesta svaren drog jag helt från huvve, så det återstår helt att si hu de blir, hoppas dom bara är snälla med mig!

Nu är bara moddan (uppsatsen och boken) kvar, men de ska jag försöka göra klart ikvl ännu, så Eva inte behöver bli arg på mej, haha!

Men nu kvälls kaffe! Sköt om er och vräk i er påskägg, eftersom de bara e påsk en gång om året! (;
2008-03-14 ? 19:23:05

Humöret på topp!


Är nyss hemkommen från en härlig fredagslänk! Med bl.a David Guetta, Winehouse och Safriduo på högsta volym var fiilisen grym! Sprang för mig själv helt i pilvissä och njöt, länge sen en länk har fått mig på så här bra humör!  Sånt här gillar jag, känner mej 3000 gången bättre nu, dagens goda gärning uträttad! :P

Har suttit en stund och nördat på datorn, farlig hobby. Massor med nya härliga vårkläder och framför allt härliga färger! Fast jag beställde just några plagg från H&M så titta men inte röra! Kan det bara inte vara sommar imoron när jag vaknar? :D Näe, men nog har ju våren också sin lilla charm, så bara det inte är slask och regn är jag glad!Nog kommer väl sommarn sen sakta men säkert, hoppas jag!

Jag råder er alla att ta en titt på bluebox.se, en massa roliga grejjer, underhållning på topp!

Bl.a den här skulle jag inte tacka nej till, att pryda vår gråa och tråkiga dator med! I och för sig är bilden också grå, men ändå! Även Bibeln (en vänbok för lite äldre) skulle jag inte tacka nej till! Den hittar ni även där! En massa roliga present tips finns också där.Nu dags för kvälls té och smörgås!  Moidå!
2008-03-14 ? 15:12:47

Fredagstankar och främmande mänskor..


Jess, de e fredag idag vilket betyder att framför mig har jag en helt ledigt helg, underbart! Skulle det inte vara för skrivningarna på måndag skulle allt nästan vara perfekt! Stressen kryper sig fram sakta med säkert, ska försöka att hinna och orka läsa lite, sådär slumläsa typ, sen får jag se hur långt jag klarar mig med det på måndagen, hoppeligen går det bra! :) Nervöst!

Vi hade för en stund sen en man hem till oss, vad är juttun med att alla främlingar söker sig just till oss?!
Det var en downare, en söt sån, som sku köpa vårt hus. Det var andra gången han va hit. Nu hadde han med lakan o allt, han sku sova "siellä ylhäällä" och sku komma och bädda nu. Jag var tvungen och säga att tyvärr kan han inte komma hit, då börja han gråta, tårarna bara rann och sa att han vill. Gissa om det kändes hemskt att säga så?! Stackarn... Sen tyckte han bara att han vill att "toivo elää", vad han menade med det vet jag inte! Kan inte annat än säga sötis, hoppas han nån dag inser fakta och inte kan komma hit och bo.. Sen fo han ledsamt iväg, stackarn, men vad kan man göra??

Så att, planerna är få för helgen typ att jag ska försöka ägna mig ens lite åt HK:n, kanske även och shoppa imoron och om inget annat kanske en filmkväll! Skönt ska jag berätta!

Hoppas nästa vecka går snabbt undan och det blir påsklov, bara slappa efter all stress som skolan orsakat!Slippa allt som kallas uppsatser, textkompetenser, böcker och allt annat skit! Skönt, Skönt Skönt!

Sköt om er!
2008-03-09 ? 15:09:18

Efter regn kommer solsken!

 Min bloggdatering har verkligen varit i en djup svacka den senaste tiden.
 
Mycket har skett och just nu känns det som om det alltid finns något jag måste eller borde göra. Har massor som borde göras just nu b.la, modda boken, uppsats, HK-skrivningarna, biollan, bilskolan, körningar, träningar och allt annat. Så fort jag sitter på soffan får jag huono omatunto för att jag vet att HK boken ligger oöppnad på skrivbordet. Sku bara vilja ha  provet skrivet och det bort från tankarna. T
räningarna tar också stryk av det här, hinner helt enkelt inte. Måndagen har jag teorilektion när vi har träningar, på torsdagen barnvakt så det blir bara fredagsträningarna och möjligen matcher. Bara allt sku bli lite lugnare men månne inte snart!
Ush, längtar bara till påsklovet och sommaren, JAG VILL HA MAJ, JAG VILL HA SOMMAR!! (Är knappast den enda?!)

Hey, har inte berättat om min första körning heller. Att gick bra, Ann var på bra humör och jag jävlit spänd. Visst, det gick inte så bra i början, bilen storknade och så var det bra att börja om från början, men klarade hela vägen från kyrkan till bilskolan genom centralgatan (kl. 15.30, värsta tiden), men väl framma skakade jag bara och var helt svettig, oj oj tänkte jag nog då, jag skrattar nog den dagen jag får körkortet! Haha!
Var också den här veckan och köra, helt ok, en bättring från första gången iaf och ska nu på tisdagen igen!

Nu tänker jag bjuda på en härlig takida låt! Enjoy! 

Nu ska jag försöka gå ner i mitt rum och ta fram Hk boken och känna mej duktig! Senare kanske ett besök till serendi, får se!
Take care!