2008-05-31 ? 15:57:01

Dagens


image35


outfit ser ut såhär idag.Tänkte för engångs skull fixa hit dagens, eftersom jag nu hade foton på outfiten.  På morgonen skolavslutning, prinsesstårta med Sara och snart beger jag mig iväg med några vänner på förfest! Sen bär det av till ekenäs o fira att sommarlovet äntligen har anlänt, sköööönt!

Nu dags för lite pizza, dusch o sen till butiken med Sara. Ha det bra vänner, i'm gonna have some fun tonight! ;)

Take care!
2008-05-29 ? 21:38:47

Livet ler - Jasse ler


Den här dagen har varit perfekt! Allt har hittils gått som de skulle och jag bara sitter och ler! Härligt härlig!
Vaknade, städade lite, satte mig en stund i solen och njöt. Sen dags för körlektion, snack med Sara och sen uppkörningen. Tror jag aldrig har varit såå nervös, helt hemskt. Jag skakade och allt bara snurrade. Det började inte så bra, glömde blinkers engång o då trodde jag nog redan, sinne meni. Men efter 15min tyckte han att kör till bilskolan, du kan öva mera ikväll sen hemma. Visste inte om han menade ironiskt eller inte, men sen kom det, jo nog är du godkänd, inte är du alls så dålig som du trodde, lita bara på dig själv! Nice!
Var för en stund sen ut med bilen och provkörde, gudars så lätt, liksom bara gas o broms när det är automat! Skönt! Så var aktsamma när ni ser jasse bakom ratten! :D

Imoron skola 11-13, bank- o skolärenden å sen jobb 14--> (typ när det stänger vilket betyder 02) och på lördagen avslutning, förfest och ekenäs nattliv! Sen mina vänner sommarlooooooov!! Verkligen efterlängtat!
Sommaren kommer sååå att bli nice, sol, värme, simma, provinssi?, regatta, åbo, fest, sverige besök (J;P) med Linda o Sara, o kanske besök från sverige ;), plus en massa annat chill!

Nu ska jag dra iväg! Bjussar på den bild från bastukvällen, som förövrigt var skoj bilder finns att beskåda på min pixbox jjasmiiin.pixbox.se, sommarjasminmedkarenbrills! (:


image34


Take care!
2008-05-27 ? 12:01:45

Irriterad och bitter!


Ush vad jag blir irriterad på mig själv just nu.
Trodde att jag hade körprovet idag men nej jag hade läst fel, hon hade skrivit ti 29.5 och jag hade helt kylmästi trott att det skulle vara på tisdagen men tydligen hade hon menat ti=till den 29.5, så klart kollade jag inte så noga på datumet hellr utan läste bara tisdag. Det krävs nog en Jasse för att klara av detta! Så det betyder att hamnar vänta ännu några dagar. Jobbigaste är att jag hade helt ställt mig in på att köra upp idag men nej! Just så! Nåja men jag får vänta bara lite och prova sen igen, hoppas bara innerligen att jag läpäisee då, de sku bara fattas att jag inte klarar det då fast vem vet med mig..! Nå nu har jag iaf lärt mig att läsa lite nogrannare till nästa gång!

Den här dagen har varit djupt från någonstans, allt har gått snett vilket betyder att jag kommer att låsa in mig på rummet med musiken på hög volym och njuta! 2 lediga dagar, 1 skoldag och SEN!! Me likey! Hoppas bara matta provet som skrevs idag morse är godkänt, fast knappast... Tur att det finns omtenter säger jag bara!!


Tack och hej från en väldig bitter Jasmin

Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord

Take care!

2008-05-26 ? 20:26:59

Motivationsbrist - igen!


Varför gör jag såhär?! Hur helt jävla trög får jag vara?!
Jag VET att jag just nu borde läsa på matta men ändå klarar jag inte bara av det. Förstår inte hur fan motivationen kan vara såhär lågt fast det är sista provet och sommarlovet knackar på dörren?!
Som tur finns det omtentamen. Eftersom morgondagens prov kommer att tas helt på känsla och den känslan är inte så bra har jag på känn. Har inte varit så aktiv på mattan och förstår inget, noja men orka bry sig, sommarlovet är JUST här! Och det kommer att bli såååå bra, det kan bara inte gå snett, eller visst men jag tänker inte låta det gå, punkt slut!

Idag har jag varit på konstigt humör, sådär att jag har blivit irriterar på allt och alla. Stackarns människor som har fått stå ut med mig idag, men imoron är en ny dag! Kanske är det nervositeten, vem vet?!

Imoron matta, sen 2 lediga dagar (hoppas sol, men med min tur säkert regn) och sen skoldag + jobb och lördagen avslutning som ska firas TÄYSILLÄ med möjlig förfest och utgång, härligt!


Har just bränt en skiva och tänker lägga ner mig och inte ens ägna en endaste en tanke åt morgondagen och provet! Tack och Hej!

Förresten fyller Sandra 18 idag, stooooora gratulationer här också!
Gulnäbb -06

Take care!

2008-05-24 ? 18:10:31

Han är som fisken i vattnet, han är stockholms prins.


Nu är stafettkarnevalen över för iår. Vi kämpade fint och det resulterade i en femte placering, bra jobbat! Vi bättrade 9 placeringar från ifjol och tappade inte pinnen (fast jag strongt trodde det)! Pojkarna lyckades ta brons i 4'100, Nice! Annors följde jag inte så bra med hur det gick för dom andra karislagen, hoppeligen blev det flera medaljer! :)

Lyckades även ta fel spåra, eller inte egentligen fel spåra utan fel håll om man säger så. Men det löste sig och jag hann i tid! :) Lite shoppas blev det också, 1 avslutningsklänning, en annan klänning, topp, byxor,tröjja och annat smått till! Att jag lyckades hitta en klänning till lördagen var konstigt, brukar aldrig hitta och nu gjorde jag en strålande fynd. Kanske för att jag gömde mig i pukukoppin och Sara tråmade säkert 20 olika klänningar till mig! Haha!

Ikväll blir det franska läsning (orkade inte igår kväll, men har bättrat mig lite idag) och sen ikväll Eurovisionen, skönt! Fast blev igen bjuden till Åbo till Aleksi, borde ha farit för det sku vara skööönt att komma härifrån och träffa lite andra människor, både gamla och nya bekanta men det får bli på sommaren sen lupaaan! Då är martsu tillbaka och då ska det partajjas till tusen! Härligt! Och då har jag även nån sovplats utan att behöva änkee till nån.. Väntar såå innerligt tills hon kommer och bara få prata med henne och krama om henne, gudars vad jag har väntat på henne! Nice!


Nu franska, ha de bra vänner! :)
 
Take care!

2008-05-23 ? 15:34:15

Jasse har en bil!


Skköööönt, nu är det städat här nere. Har städat som en galning, dammsugit, dammat mattor, torkat golv, torkat damm! Huhhuh, var helt aasigt svettig och slut efter det, sen en uppfriskande dusch och jag är som en ny människa!
Har även uträttat bankärenden idag och inte hurudana som helst utan nu kan jag stolt säga att jag har en bil! Jo ni läste rätt, jag har köpt en bil (vår gamla bmw är nu min nya bmw!). Vadå cruis3000 hela sommaren, me like, men först borde jag kanske klara körkortet sen kanske! ;)


Imoron är det igen dags för stafettkarnevalen. Har varit med och springa sen 3:an, alltså i 9(!!) år, och varje år är det lika rolig stämning när man står på planen och väntar på att få springa, helt sjuk hur nervös man är. Men stämningen där är fantastisk fastän det varje gång råkar vara dåligr väder (regn+blåst) men kanske det blir ändring på det imoron och solen lyser, det sku vara skönt! Ska även försöka hinna shoppa lite innan bl.a något till avslutningen och lite andra sommarkläder får se! Men med min tur hittar jag nog inget till avslutningen och då får det bara bli något gammalt plagg som ligger i skåpet, så brukar det bli!

Ikvl ska jag börja läsa på franskan eftersom har fullt upp hela helgen och kommer annors inte hinna med läsandet..  Återkommer kanske senare!

Take care!

2008-05-22 ? 20:23:47

Härligt, härligt!


Ny-duschad och fräsh, härliga, korta men intensiva träningar, precis vad jag behävde för att få upp motivationen för att fortsätta med kesäkunton.. ;) Hadde inte varit på en lång tid på träningar på grund av tunisien-resan, tidsbrist och andra planer som kommit i vägen och hade helt glömt bort hur underbart det var, måste definitivt börja aktivera mig mera, känner mig som ett aasigt fetto eftersom jag den senaste tiden bara ätit skitmat (dock ingen godis!).

Inget kan få mig från det här superhumöret (inte ens 4 i hissan, jojavet, men nångång måst väl den första 4 i gymnasiet dyka upp och så hade jag faktist inte läst så mycket, så att jag var värd den!) Omtent bara!
Imoron är jag ledig, sköööönt! Ska städa i rummet + möjligen källaren, uträtta bankärenden(jaa-a ni vet inte va jag ska göra?! ;P) och möjligen kahvia! :)

Nu börjar de likna mera ett hem här hemma än vad de har gjort dom senaste dagarna. Det är bara köket som ska fixas till ännu, nice! Nya sofforna anlände, blev nog lite besviken på mönstervalet, men ja ska bara vara tyst, har fått lädersofforna(lyx!) ner hit och gissa om jasse trivs, jo fan!

Nu ska jag spendera kvalitetstid med nya numret av svenska ELLE och iPoden och senare ikväll blir det eurovisions semifinal, där sverige deltar! Skoj Skoj!

Förresten klarade teoriprovet idag! Tjohejjj, trodde de nog aldrig och meningen "fan, nu for de hä åt reven" cirkulera konstant i mitt huvve under provet, men tillslut så blev det på någo vänster godkänt. Vilket betyder uppkörning nästa vecka och sen cruis3000! ;)

BtW, så har jag gjort upp ett mål åt mig. Har ingen tidsbegränsning när det ska vara avklarat, men skulle vara roligt ifall redan i sommar. Jag tänker inte avslöja den för någon, men sen när den är avklarad kan jag avslöja den, men först då! Haha, det här blir nice, och jag bara måsteeeee! ;););)

Nu sängen, tidningen och musik!
Take care!
2008-05-21 ? 15:13:12

Keskiviikko

Jag får huvudvärk av den aasiga målarfärgslukten som infinner sig i vårt hus, ush fyy!

Nu är det bara provveckan + avslutningen kvar då, nice! Inledde inte provveckan så starkt, det gick faktist lite bättre än vad jag trodde och hoppas innerligt att få godkänt i kursen, och får se hur fortsättningen går. Imoron engelska prov, har inte öppnat boken ännu, men jag ska nog göra det!

Idag hade jag körlektion, har en kvar som ska köras före uppkörningen, och de gick nog relativt bra, fast inte kan jag direkt säga att jag är en bra förare. Snarare en ganska farlig förare eftersom korsningar och körordningen faktist är min svaga sida, som tur köper jag vår automatbil sen vilket kommer att underlätta betydligare..

Nu anländer våra nya soffor ska gå upp och kolla. Sen engelska!

Take care!

2008-05-20 ? 21:24:55

Historia<3<3<3<3


De blir nog 4 i hissan. Har typ läst 20sidor, sen for nervena. Förstår inte mycket och det jag läser går in lika snabbt som det far ut, just snyggt! Saken gör inte det bättre av att det är så jävla tråkigt och ointressant. Ush, vad jag blir irriterad på mig själv och det här, hade tänkt att ja sku orka läsa lite mer, men inte! Vilken självdiciplin alltså!

Nåja ja får ta det på omtenten bara, har inget annat val, ska nog försöka fara o skriva imoron och försöka att ens få en 5, men som sagt får se, just nu orkar jag bara inte! Och att inte min timaktivitet varit så stor och saknar därmed en massa anteckningar gör inte saken mycket bättre, skärpning flicka!

Nu ska jag försöka ta mig härifrån, fixa en smörgås och sen lyssna på bra musik, ja orkar inte med hissan mera. Vill inte ens se boken!

Tack för mej! / En sur och bitter Jasmin

Buckcherry - Sorry <3
2008-05-20 ? 14:49:10

Hey, det är inte långt kvar mera! ;)


Jag är så tuusans hungrig men problemet är bara det att jag inte får gå in i köket efter mat, allt är just nymålat.. :/ Nice med andra ord. Min hunger och målningens lukt gör så att jag känner att jag just kommer att få väldans huvuvärk, trevligt. Som sagt håller vi på med lite removering och förnyelse här hemma. Just nu ser det aasit ut här och det finns inget matbord att sitta vid så vi sitter på golvet och äter middag och inga soffor heller så ikväll blir det eurovisions final sittande på en matta, hur trevligt är inte det?!

Imoron har jag även historia prov, därför borde jag inte sitta här och ska försöka hålla mej borta härifrån så mycket som möjligt eftersom jag inte har läst så farligt mycket vilket jag måsta göra idag, men det är såååå tråkit, ja menar! Renässans, Medeltiden och upplysningen, ush! :|

NU LÄSA! Bara jag kämpar mig igenom provveckan är det undan för en stund iaf, hur skönt är inte det?! 1 skoldag och 4 prov + stafettkarnevalen på lördag och avslutningen kvar, niiiiiice!

Take care!
2008-05-19 ? 23:54:56

Hyvää yötä ihmiset!


Oj, klockan börjar bli mycket och här är jag inte et dugg trött, konstigt! Ligger och lyssnar på musik och nördar runt, borde nog fara och sova men bestämde mej för en stund sedan att det blir nog en sovmorgon imoron istället för mattan, sällan! Borde även ha läst på hissan och lagat finska projekten som ännu inte heller är klara, oj!

Idag har jag spenderat min tid i skolan, serendi och ett besök till H:fors. :)

På tåget snackade jag med en svensk kille som skulle besöka konstindustriella, fick inte riktit klart för mej, men tror att han hade sökt dit. Varför ska finnar vara så jävla osociala, killen började genast prata med mej, när han hörde att jag pratade svenska i telefonen, sku en finne göra så, nej, just det! Skulle jag ha börjat prata med honom, nej! Han var rätttrevlig och hade fotografering som hobby och det verkade som om han var ganska bra på det, utifrån hans berättelser. Komiskt nog frågade han mig om jag visste var skolan låg, och ni kan ju gissa att jag inte hade en aning! :d Men jag önskade han lycka till och hoppeligen hittade han rätt. Så nu tycker jag att vi alla ska försöka ta och börja bli lite socialare och våga öppna käften fast det inte är någon vi känner. Killen gjorde min dag, jag kan bara skratta när jah tänker på det..

-Hej(?), va roligt att höra någon prata svenska här i Finland, eller visst var det svenska du pratade?! :D:D

Uppdaterade just pixboxen med bilderna från tunisien, bättre sent än aldrig! Inte så hurja mycket och intressanta, men ta en titt ifall ni vill! ;P http://www.pixbox.se/alb803446 Kommentera gärna.. ;)

Nu sovdags för mig, hoppas john blund kommer på besök snart..

Jason mraz - I'm yours <3 Take care
2008-05-18 ? 20:44:03

Fartfylld födelsedagshelg!


Nu ska jag skriva lite längre inlägg om helgen!

Det började på fredagsmorgonen, jag vaknar av att två scream-klädda mänskor(linda och Sara) och en sukkahousu(Ia) rusar in i mitt rum och kidnappar mig. Efter en stund får dom mig släpad in i en bil och börjar köra mig, hade inte en blekaste aning om vart jag befann mig. Efter en stunds körande får jag stiga ut och blir tvingar att svepa i mig viru-valge, inte direkt sådär nice kl. 9 på moronen.. Sen gissar jag att jag befinner mig på en brygga men ingen aning om var, men ni kan ju gissa! Jo, i pumppis och blir iskuffad.. Härligt, fast fan jag kände mej nog inte så fräsch efteråt.
Men fick gå och duscha i skolan efter att ha gått genom hela skolan i röd badrock och barfota, härligt!
Sen dags för moronmål i detta fall absinthe, mysigt. Sen efter lite yrkkis-cruis(med svenskpop) och ett serendibesök blir det dags för golfning. Vid detta tillfälle var jag inte längre i så nyktert tillstånd som ni säkert kan gissa så det gick inte så bra, det var svårare än jag trodde att träffa bollarna och stå rakt.. Men roligt var det, vi skrattade så vi höll på att pissa ner oss och jag kan gissa hur förjävligt det har sett ut!
Sen körde dom mig till billnäs och då var det dags att rida. Haha, just nätt tänkte jag! Men jag hölls på hästen och kom hem med livet i behåll, sen lite serendi igen och sen hem för att förbereda kvällens kalas.
En massa gäster och god tårta, och som tur hade promillenivån gått ner och jag tog det lugnt! En massa fina presenter bl.a. Ipod, en massa fina kärl, smycken och sånt! Sen somnade jag lugnt och skönt i sängen, det kändes skönt efter en så fartfylld kväll och måddes lladda batterierna för lördagen..

Igår dagen spenderades först lugnt hemma med chill och lite loppisbesök. Sen begav vi oss till födelsedagsbarnet Etta och förfestade lite där med tacos, ölspel, ishockey, youtube och skvaller, alltid lika trevligt. Sen begav vi oss till Ettan och hade en skit-rolig kväll,(it's my life o jag ljuger så bra var definitivt kvällens fiilislåtar) fan det var skoj, synd bara att vissa mänskor orkar vara barnsliga... Efter krogen och en trång bilfärd (9pers i en liten bil) blev det efterfest hos tomas. Skoj Skoj men skönt att komma hem tillbaka och bara slänga sig i sängen...

Idag har vi städat här hemma, flyttat om eftersom imoron kommer dom och tapetsera om i köket och tv:rummet. Sen efter det sere-chill med Linda och sen men Krista, härliga brudar. Jag och Krista satt och livsfilosoferade och skvallrade, härligt härligt!! Nu hem, städade just rummet och nu ska jag försöka börja historiaprovsläsningen..

Inte många skoldagar kvar, och sen sommarlov, this is life!

Fan jag har sån jävla bra fiilis och har fast hela helgen, mera sånthär. ;) Och det här är definitivt en födelsedaag jag ALDRIG kommer att glömma, tack ni är underbara!<3

Bjussar på en bild, stulen från Sara ;)

Döda den...

Take care! Hälsningar från en Jasmin som svävar uppe bland molner och njuter av livet!
2008-05-18 ? 12:28:48

Great weekend!


Har haft en TOPPEN alltså då menar jag TOPPEN helg, såhär långt iallafall. Ska berätta lite mera i ett senare inlägg, men fan vad jag har haft roligt och den här helgen har minst sagt varit händelserik, men hey man fyller ju 18 bara en gång i livet! ;)

Nu ska jag fortsätta städandet, vi håller på att flytta möbler och skit, hela huset ser ut som jerusalens förstörelse, ja menar! Och att bli väckt halv10 och städa och kånkka är inte såå nice i det här skicket, sängen skulle smaka bättre men snäll som jag är så! Ikvl blir det chill framför tv:n och serendikaffe!

Ciao och TACK all ni som gjort helgen såhär greit! <3
2008-05-14 ? 17:18:45

Livet på topp, liksom! ;)


Hemma igen efter en helt kul dag i hämeenlinna dit vi var på skolutfärd. Okej, museet och det var inte riktit min grej och det kändes inte riktit som om jag fick så mycke ut av det, men resan var lyckad och framförallt skrattrik. Har skrattat så mycket att det gör ont i magmusklerna, men så kan det gå om man umgås en hel dag med Linda och Sara. Vi kan det där med att skratta, minnsann!

Jag har funderat lite och kom på för några dagar sen att fan jag har blivit allt mer ego. Under den senaste tiden har kag bara funderat på mej själv och gjort precis som jag tycker, tänker och vill. Resultatet av detta är konstigt nog att jag känner mej mycket bättre och är på mycket bättre humör, inget mera negativt och dystert utan solsken och glada miner. Fast visst inte kan man alltid heller vara glad, men just nu känns det så jävla bra, livet på topp liksom. Går konstant med ett leende på läpparna. Och precis med rätt tajming, 18-års dagen bara 2 dar ifrån och en fiilishelg på kommande, sommaren och sommarlov, jag njuter till fullt!
Det senaste 1½året har varit rättast sagt från reven. Jo det har varit precis så, allt har varit så jävla jobbigt. Har bara gått och funderat, grubblat och funderat lite till, aldrig egentligen tänkt på att vad det är som JAG verkligen vill utan gjort som andra vill.. Visst har det varit bra tider emellan, men motgångarna har nog varit fler och tagit otroligt hårt på. Mammas och moffas bortgång dagarna efter varandra var minst sagt varit jobbigast, att Martsu försvann till Usa gjorde inte saken bättre + allt annat till, men nu känns det redan ljusare, det har faktist aldrig känts såhär bra, can't really understand.
Men jag har vännerna att tacka spec. Linda och nu senare även Sara (E), hur fan hade det annors gått. Fast allt har varit skit har jag ändå kunna skratta och försöka komma igen, tack alla!
Nu lever jag livet, tar dagen som den kommer, har lärt mej mycket under den senaste tiden och ska försöka mitt bästa med att göra denhär sommaren till den bästa på länge, har ju ingredienserna så månne inte! Nu är tiden inne för mig, inte längre mörk och dyster utan GLATT och LJUST! Inget stress utan lugnt och sansat, det här blir nog bra, och om inte den här sommaren blir bra tänker jag göra den bra, ihan varmana!
Så nu vet ni lite varför jag konstant går omkring och ser happy ut, jag lever3000 och njuter till max! Gör det ni också!

Den förändrade och konstant leende Jasmin!


Nu ska jag ladda upp bilderna från kameran och ifall orket sitter kvar lägga in dom på pixbox, både från idag och tunisien!

Take care och hey mänskor sen på 1:an på lördagen! ;);)
2008-05-12 ? 19:38:44

Skolarbeten är inte min favorit hobby..


Just nu känns det verkligen som om jag HATAR kalevala. Varför skulle nån nångång skriva en sån berättelse och varför ska jag nu laga ett finska arbete om det? Jag orkar inte. Tänkte ännu idag på dagen att när jag kommer hem ska jag direkt börja, hah, trodde ni att jag gjorde det. Gjorde allt annat än det, var finns min självdiciplin?? Jag måste seriöst börja göra någo, men det bara inte går framåt, nå månne inte jag knåpar ihop något, stor skillnad..

Började just fundera, inte mycket kvar till sommarlovet och mycket händelser nu. Skolutförd, födelsedagskalas, firas med vännerna, provvecka, teoriprov och uppkörning + en massa till! Tänk så härligt med sommarlov, men först ska jag försöka skärpa min inställning till skolan och försöka prestera så i provveckan att jag känner mej nöjd, sen får jag ju iaf lov och sommar!

Nu ska jag dra iväg med hunden på promenad/länk sen ska jag försöka komma framåt på kalevalan.

Bjussar också på en bild från den härliga stranden i tunisien, mera bilder på kommande så fort kameran kommer hem från pappas jobb och jag hinner muokkaa dom lite :)

image31


Inte så bra kvalitet, min kamera suger (en ny ska inhandlas efter första lönen) och som ni ser är det molningt och blåsigt med sol emellan..  :/

Take care!
2008-05-11 ? 20:38:25

25 frågor

DIREKT DU LÄSER DETTA ÄR DU UTMANAD
25 frågor om dig själv.


Röker du? - Nej

Snusar du? - Inte

Skolkar du? - Tyvärr jo, det har blivit en dåligt vana. Men vad göra när den motivation som behövs inte hittas någon stans

Gör du frukosten själv? - Kyll

Har du suttit i rätten? - Jo på skolbesök

Har du pussat någon av samma kön? - Kyll

Har du varit på strippklubb? - Ei

Vad gör du när du blöder näsblod? - Brukar inte ha, eller rättare sagt har aldrig haft
När grät du sist? - I förrgår, men det var för jag fick sand i ögonen

Vem kan du prata om allt med? - Om jag ska vara ärlig så ingen, visst finns det personer jag kan prata med om mycket men det finns inte en enda som jag kan prata om precis allt, den personen har jag inte stött på isåfall

Har du solglasögon? - Jo och köpte 3par till i Tunisien

Vem pussade du senast? - Emma, vår hund

Vem kramade du senast? - Minna och Eva, för dom tyckte jag hade varit såååå duktig på jobbet och klarat mig bra

Vad är din högsta önskan just nu? - Att har slutat önska och tar iställer dagen som den kommer och det som kommer tar jag emot som det är..

Vad heter ditt hårspray du använder? - Loreals någo, fix?!

Vem gillar du? - Familjen, vännerna, spec. Linda, Sara och Martsu (dom står mej närmast)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Brun-vit randig

Känner du någon som heter Frittjoff? - nej

Har du bärbar dator? - Jo, eller familjens men ni vet.. :d

Är du blyg? - Ibland men beror lite på, oftast är jag nog pratglad och skrattig, you know?

Vad tänker du på just nu? - Att fyy fan jag är trött och bara liiiiite till msn ikvl och sen somna skönt!

2008-05-11 ? 20:18:20

"borta bra men hemma bäst"


Nu är jag hemma igen efter en vecka i Tunisien. Återigen stämmer ordspråket "borta bra men hemma bäst" otroligt bra inpå vad jag känner. Visst var det skönt att slippa allt som har med karis och skolan och precis allt och bara vara. Tiden där gick snabbt, vi hann med 1 dagsvistelse med en bekant till huvudstaden Tunis. Vi blev bjudna på fin middag och så fick vi känna oss som riktiga turister och besöka lite kulturplatser.
Vi hade dock lite otur med vädret, 3 dagar sol varav en spenderades i Tunis och dom andra slöande på den härliga stranden. Blev inte annors riktit förtjust i landet, vi hade skithotell som var fullt av ryssar och polacker och maten var inte precis något att hurra för, men tillslut hittade vi även några restauranger som var helt jees. Stranden var typ det enda som var riktit toppen, skithärlig! Bekväma solstolar till förmånligt pris och annors rent och fint. Shoppingmöjligheterna var helt ok, det fanns dom dyrare butikerna och sen dom där vanliga turistkojuna.Det blev b.la 5pa slbrills och annat smått och gott. Tvärr fick jag ett sånt intryck av landet att jag nog inte besöker det flera gånger men nu har jag iaf sett Tunisien ifall nån frågar. Stiftade bekantskap med några finska ungdomar och vi hade det minst sagt trevligt.
nu känner jag mig iaf utvilad för kommande veckan tankarna färdigttänka och nu är det bara dag för dag och så sir vi vart jag hamnar, risker finns för att de ska tas emot och nu tänker jag minst sagt ta ut allt och bara låta det flow. Että näin. På fredagen blir det kalas med mat, tårta och grejjer, lördagen ska det sedan firas värrigare iaf med Etta, får se vem alla andra som liittyy mukaan i de firandes gäng för det ska vi minst sagt göra!

Nu till nåt helt annat men måste bara påpeka att Red jumpsuit apparatus är så jävla bra, kan inte få nog. Helt klart nya favoriter, lätt! Ge dom en chans och lyssna, gudomligt, kan inte säga annat! Låttips: Damn regret, cat and mouse, face down, your gurdian angel, seventeen aint so sweet och the grim goodbye! Snälla lyssna!!!!!Bilder från tunisien kommer i nåt senare skede nångång sen. Nu lite msn, sen sova skönt i min säng (kom hem lite över halv 5 inatt och har varit på jobb hela dagen, gissa om ja e slut) och försöka ta mig ur sängen imoron för en skoldag och körlektion.

Seeya, take care
2008-05-03 ? 10:47:32

Solen, here we come!


Äntligen den 3 Maj, fyy vad jag har väntat. Ska bli världens skönaste att bara ligga och sola, slappa, hoppeligen njuta av sol och god mat! NICE!

Så vänner vi ses om en vecka eftersom bilen far just mot flygfältet! Muahahaa!

 

Take care!!
2008-05-01 ? 21:57:24

Totalt slutkörd tröttmaja!


Är just nu helt slut, det är tillochmed för jobbigt för att stiga upp härifrån för att gå 4 steg efter telefonen, fick just viesti, hoppas ingen viktigt för nu får det vänta tills orket kommer tillbaka!
Idag har jag stigit upp kl.8, jobbat, jobbat, jobbat, åter jobbat och sen kommit hem. Hela 9½ timme jobb, och är totalt slut, mn får väl bara vänja mig vid detta, hela sommaren ska nästan spenderas på jobbet så! Har ont i handleden och knäet, ingen aning varför men månne inte det går om, som vanligt! Det var helt kul på jobbet, trvides bra och mina medarbetare är toppen, kan inte annat än skratta åt dom. " Drinken-som-gör-dej-pigg-och-yr-på-samma-gång var det nya namnet på batteri-vodka, haha!

Vappen var nice, orkar inte berätta mera, bilder finns att beskåda på min pixbox, en länk till den hittar ni på ett tidigare inlägg.

Imoron blir det moron -änk, lite packas, borde ladda Mp3:an med ny musik, möjligen serendi-besök, städas och förberedelser för lördagens resa, Nice!

Nu ska jag söka telefonen, gå och trätta mej och sen somna djup och sova länge i systers säng, återstår att se hur det ska gå och ifall jag verkligen ska orka gå ner för trapporna och upp igen?! ( Ni kan inte seriöst förstå hu slut jag är!)

Tack och Gonatt, sköt om er!
2 dagar, 15 dagar!