2009-04-29 ? 15:18:45

känkkäränkkäinen


Har haft sådär semi-känkkäränkkä dag idag. Har stigit upp med fel fot helt enkelt och med alltför lite sömn. Nåja, idag ska pappa firas med smöggekaka o tårta (på en onsdag!) så kanske det känns lite bättre sen. Möjligen även ut med hunden ikväll om fötterna klarar av det. HATA SKAVSÅR! Dessutom regnar det, kiva med lite regn emellan, fast de sku kunna regna riktit sådär mycke, för imoron behöver det helst inte regna. Blö, har forfarande lite beslutsångest men tror nog det blir grillning hos Etta och istället möjligen till stan 1maj beroende på hur länge jag jobbar, kiva att kunna planera liksom.
2009-04-28 ? 21:15:30

perus tisdag-kväll


Nu ikväll har jag underhållit mig med fb-quiz, msn, crude me Etta och sett på videona jag postade i förra inlägget, sjukt underhållande. Skrattar fullt för mig själv, sick. Imoron fyller pappa så det är lite kalasas med tårta och sånt, har inte ännu köpt någon present, kanske jag hittar nåt imoron. Jobbigt att köpa till någon som är kranttus och redan har allt och lite till. Sådär last-minute tips anyone? 
 Nu ska jag titta på film och sen gonatt, jejee. Dessutom sku jag vilja och shoppa, ett varv till stan och till åbo, synd att inte pengar växer på träd och att tiden inte räcker till.
2009-04-28 ? 09:29:40

humorn på topp


Såhär när jag lider av lite beslutsångest och ångest över att jag måste punga ut typ 1000e på bilen och så har jag även lite tråkigt brukar jag hänga på youtube. Humörhöjjande och tanketömmande, great alltså! Ska nu bjuda på två favoriter, skrattar hit hemma för mig själv, nördit javisst.
Kanske vi borde låna en masavagn ;)


Hahhaa, klockrent!
2009-04-27 ? 18:59:56

jejeee


Har just varit för första gången i mitt liv på opera föreställning och det var inte alls lika tråkigt som jag hade väntat mig. Skrattade och gillade faktist pjäsen, och herretuuuusan så de kan sjunga. Dessutom har jag städat idag och ska fortsätta städandet. Blööö, alltid typ lika roligt, men när man är på gott humör går allting iaf lite bättre.
Dessutom har nya frågetecken kommit fram och framkallar lite beslutsångest, göra si eller så. Nåmen vilket jag än bestämmer mig för blir det lika bra så att saa nähdä. Det är otroligt JOBBIGT OCH TRÖGT att jobba första maj och börja kl.10. JEEEEEEEEEEE. Annors skulle jag kunna göra typ vadsomhelst. Nätt, nå jag överlever.

Nu o städa, jippijeeeeij.
2009-04-26 ? 21:57:37

fiilis v-slut

Har haft ett härligt och skitskönt veckoslut. Har hunnit med mycket och tillochmed pressat i solen, underbart. Serendi, annis och affes på lördagen var hur fiilis som helst och det blev en riktigt bra season finale i Affes(trots skitmusik(kom igeeeen!) och lite mänskor), längtar nästan redan tillbaka. Men har fötterna helt sönder, typ 10 skavsår på varje fot, älskaaa<3. Idag har jag endast darrasolat och nu däckat framför datorn.
Redan på torsdag är det vappen men tyvärr lugnt för min del, jobb kl.10 nästa dag, jeeeeeee!
Imoron måste jag städa, till banken, och fixa bilen.Helt sjukt vilken fiilis,  :D Dessutom älskar jag min klänning, jejjeee

2009-04-24 ? 17:27:32

jejjee


Solen skiner, klänningen är inhandlad och jag är supernöjd med den (snart iaf) och har varit på jäde och skvallerrunda med Etta idag. Dessutom har jag hunnit sola lite och njutit av sommarfiilis musik. Imoron blir det serendi och röjj i A8, bra så, har nämligen redan fiilis, nätt! Jejee, älska våren!
2009-04-23 ? 13:25:30

If I could i pull it up and rewind,

Bra dag såhär långt. Har hunnit gå ut med Emma, varit till banken, apoteket och butiken, lagat smoothie som förövrigt var helt underbart nyttigt god. Hallon, youghurt och banan, NAM! Tänker önska mig en smoothie mixer till studenten, jejee. Ska dammsuga, hänga ut kläderna och sen gå ut och läsa lite. Senare ikväll har jag träningar. Imoron ska studentklänningen inhandlas, skönt att kunna vara helnöd med den och få den tanken undan, snyggsnygga klackar och mössa till så är allt finemang. På lördagen blir det serendi övre våningen tillsammans med klassen och möjligen season finale på Affes, låter finemang det också. Nyt moro!

2009-04-22 ? 13:23:39

halo

Har varit händelsefylld dag såhär långt och mera happenings på kommande, men skönt så, lite tråkit i längden att bara vara hemma. Har haft skoj i serendi, besökt bilverkstäder och försökt leka lite bilpro men misslyckades. Jag bara kör, tankar och krockar ibland, tyvärr kan jag inte mycket mera om bilar. Nu ska vi snart med Linda iväg till Ekenäs, vi ska till Sippan, vrickat namn på bar, för att ha någo knipan-möte. Sen möjligen kolla upp en klänning och vidare hem. Säkert kaffe och vakiofunnykruis med Ettalainen ikvl om inte hon läser. Jejjee, great dag såhär långt! Moro!

2009-04-18 ? 16:47:59

bortblåst


Lyckoruset jag svävat i den senaste tiden är nu putsveck bortblåst, sådär bara. Nu känner jag mig bara trött, arg, bitter och lite ledsen. Ska jag orka utsätta mig för det här eller ska jag hoppas det blir bättre? Nu är jag så trött att jag tänker fara o ta en skön päikkäri och sedan se vad jag gör ikväll. Kanske på bio, hyra en leffa eller bara sova, det skulle möjligen lätta nerverna lite. Imoron ska jag fara o ha en otroligt skön bastukväll med laget och hoppas att fiilisen är lite bättre, Karen är ju där så chanserna är stora att vi kommer att flippa och semiskratta ihjäl oss, precis som vanligt! Sen får jag ta tag i fråga och hoppas på att finna någon lösning.

Gonatt, hoppas ni har en bättre lördag än mig.
2009-04-15 ? 15:06:40

Livet på topp


Solen skiner och allt är verkligen TOPPEN! Kan inte ens förklara hur bra allt påriktigt är, är sådär löjligt glad. VÄNTAR helt otroligt på allt.
Idag var vi med Linda och Etta ett varv till Lojo, dock är platsen mycket att hänga i julgranen, inte heller butikerna där. Blä. Hade hoppats på lite bättre iaf, men va e de nog där sen.


Såhär happy är jag nu!

Ja elämä hymyilee! LOVELY!
2009-04-14 ? 21:48:26

If you love somebody put a light in the air. From the hood to the stakes, fry your finger in the air


Flo rida ft Wyclef Jean - Rewind


Riktigt riktigt skön låt och en bra låt att avsluta denna dag med. Har varit i fullständigt lyckorus, underbart. Kan bara vänta, inte långt kvar längre. Hur skönt är inte det att bara ha trevliga händelser att vänta på..
Nu och sova, gonatt!
2009-04-14 ? 13:04:59

happyhappyjoyjoy


JAG ÄR SÅ HAPPY FÖR TILLFÄLLET, jess jess!

Hemkommen från ett soft v-slut i skären, inhållandes bl.a guitarhero, buzz, foton, läsning och chokoägg! Nu har jag bara bättre än bra happening att vänta mig, helt underbart! Idag svävar jag på moln och säkert resten av månaden också! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ska också skicka in ansökan idag, äntligen har jag bestämt mig!

Ahh, underbart!
2009-04-09 ? 13:49:16

Loppuslut


Är riktigt slut. Gårdagens wicked wednesday och dagens påskbasar i lågstadiet har verkligen tagit på krafterna. Hur jag ska orka med träningarna ikväll är en annan femma, men tyl tää tästa. Igårkväll hade jag riktigt roligt i serendi, snackade skit och drog ett och annat danssteg. Skönt med lite annan happening ibland. Ikväll bär det av till stugan. Både kameran och länkkarna ska packas ner så min helg ska bli riktigt skön. Lite(!) påskägg till så blir det perfekt! Dessutom har de lovat fint väder och det skulle ju bara vara bättre. På söndagen återvänder jag hem, för då har vi länk-bastu och matchvideokväll, jeee! Med andra ord ska jag ha ett lugnt påsklov och inte stressa onödig och ingen utgång blir det heller!
Nu ta päikkärit och vänta på när Camilla ringer när vi ska till resebyrån, kan hända att det är ett och annat pågång! Jee!

Moidå, o hey ha ett trevligt påsklov!
2009-04-07 ? 20:34:35

nicenicenice

Jess. Ett nytt avsnitt 90210 (bästa serien) och Gossip girl är färdig laddade och jag kommer att ha en riktigt skön kväll. Dessutom har jag tagit en påskpaus i min godislakko, jepp, påsken började redan idag hos mig. Riktigt bra kväll på kommande. Imoron moron länk och senare ansiktsbehandling hos kosmetologen. Älska känslan efteråt! Nicenicenice! Hoppas ni har haft det lika bra!
2009-04-07 ? 09:56:18

aktiv-passiv

Har varik hunnit vara aktiv redan idag, men det tog nog slut nu. Var på länk, ut med hunder,tänjde(helt påriktigt, har alla muskler kiinnifast så lite pakkopå) läste lite, tvättade kläder och nu däckade jag här framför datorn. Men frågan är vad ska jag göra nu? Har egentligen inget spec. som borde göras, om vi inte tänker på ansökningsblanketten.. Den ska jag ta tag i imoron! Lite tråkigt att vädret är mulet, hade velat ha solsken så jag skulle ha kunna sitta ute och läsa. Jepp, har fallit för grupptrycket och jag läser också Twilight, och visst är den bra! Väntar med att titta på filmen efter att jag läst boken.
Nu ska jag försöka hitta på något, vad återstår att se?! Moi

2009-04-05 ? 21:32:48

kärlek på första ögonkastet


Jag blev riktigt riktigt kär i denna skönhet som kommer från Adidas. Hittar jag denna kärlek, kosta vad det kosta vill, ska den bli min. Det är ett som är säkert! Ser ni denna någonstans, meddela mig, skulle bli urlycklig! Ahh, älska<3
2009-04-05 ? 21:30:16

perus-darra


Idag har det varit riktit perus darra-dag konstigt nog utan huvudvärk eller illamående. Gårdagen var både succé o mindre succé. Vi hade planerat att ta vinst i båda matcherna men tyvärr gick det inte riktigt som planerat. Vinst 7-3 i ena och förlust 4-2 i andra, vilket betyder att laget stannar i 4div. Synd, för alla i laget har gått framåt men så kan det gå. Mera en annan gång. När vi kommit tillbaka hem korkades första cidern snabbt och fiilisen steg lite. Etta kom hit och vi skrattade, youtubade och skrattade lite till. Sen vidare mot Affes där fiilisen var riktigt härlig, trots skitmusik och ganska lite människor. Skitroligt hade vi och så hann vi även röjja lite, toppen kväll! Men skönt att komma hem och kasta sig i sängen, var riktigt riktigt slutkörd. Konstigt nog vaknade jag utan hedare redan kl10, skönt! Idag har ett pika serendi besök, datande, slöas och silvers franaren stått på agendan och det har varit riktigt skönt att bara slöa och dega. Imoron tidig väckning och ut på länk, jess, ska bli hård mot mig själv! Iaf försöka. Som det nu ser ut har jag typ noll planer för nästa vecka, hoppeligen dyker det upp något skoj!

Stal twilight boken av syster och ska se om jag blir lika fast i den som alla andra, jejee! Gonatt!
2009-04-03 ? 15:54:21

Hhhhhhhyvä fiilis


Ville bara meddela att fiilisen just nu är helt underbar! Solen skiner, har fyndat idag och suttit på serendi trappan och njutit! Helt underbart! Älska vår fiilis. Imoron matcher och sen affes, väntar redan. Dessutom spelas ännu Petey Pablos - Show me the money på repeat, skitbra ju! Nu städa, ikvl möjligen chill med flickorna!
2009-04-02 ? 21:23:37

väntar.


Så var denhär dagen avklarad, men utan att ha gjort någo nytta. Vaknade alldeles försent och dygnsrytmen är inte den bästa. Ska bättras på från och med nästa vecka, punkt slut. Dagens träningar var riktigt bra, sista före lördagens matcher och jag tror och hoppas alla är peppade till tusen, vi ska vinna, så är det bara! Ska göra mitt bästa och hoppas alla andra också gör det. Väntar redan. Efter matcherna blir det utgång och röjj i affes med favoriterna. Ahh, perfekt lördag hoppas jag på!
Jag vill o shoppa imoron, som det nu ser ut blir det pikapika besök till huvudstaden, till vakiobutikerna i hopp om att fynda nåt alternativt till lördagen och andra vårplagg. Hur det blir med det vet jag inte ännu, ska efter syster som slutar 3 så det kan bli stress, ähh, får se när jag vaknar imoron.

Nu gonatt!

2009-04-01 ? 16:10:49

Show off that body you got, you got that dancefloor so hot


Idag tänker jag inte tro på någon och inte heller lura någon, dethär med aprillia syö silliä-dagen känns inte lika roligt som när man var mindre och lurade var och varannan. Kanske är det påhittigheten som har försvunnit och man blivit en tråkigare människa?! Men det är ju bra att Västis, I-G och andra människor är påhittiga och gör sitt bästa.

Tänker istället bjuda på ett låttips: Petey Pablo - Show me the money (finns i soundtracket till Step Up)