2009-08-31 ? 15:00:55

there's a shewolf in the closet


Fick en trevlig överraskning såhär på eftermiddagen. Sara och Karen knackade på och med sig hade dom B&J glass. Skrattade, flippade, snackade skit och var allmänt slappa. Älska mina vänner. Borde kanske äta någonting, sen småningom börja laga mig i ordning för träningen, fyfan vad skönt det ska bli!
2009-08-30 ? 23:18:09

I know I should see the signs


Är påväg att sova. Hade tråkigt och jobbig dag på jobbet så är lite trött. Men känner ändå livslycka någonstans, sådär ler nästan påtvingat. Imoron är jag ledig, skönt. Första dagen sen vi kom från Turkiet. Ska hinna reda upp, slappa, äta HEMlagad mat och träna. Längtar tillbaka och planerar redan nästa års resa, den ska bli bäst! Så peli att det inte är någon ordning heller! Men kanske jag före det borde veta vad jag ska syssla och pyssla med hela hösten och våren? Hah, näe, jag ser vad som kommer emot och lever så!

Nu fortsätta nörda lite till, sen tuta! Morrsss!
2009-08-29 ? 12:04:29

take me somewere, somewere where the sun shines


Ska småningom dra köra iväg till RuG för att servera genomvåta golffare hela dagen lång. Hoppas det går fort, men knappast eftersom pga. regnet kommer det inte att vara mycket kunder och då går det låååångsamt. Det börjar bli en av mina sista jobbturer för i sommar. Denhär veckan till slut sen två dagar nästa vecka, men det är dom bästa, mycket människor och småstressigt hela tiden, då går tiden fortast och det är roligast! Sen återstår det faktist att se vad som händer. Har inte orkat ta tag i så mycket ännu och orkat fundera ännu mindre. Iaf ska jag börja nästa vecka med träna upp kunton, har inte rört på mig många gånger i sommar och NU ska det bli ändring på det. Länk och äntligen ska jag hinna med på innebandy träningar! 
 Ikväll fundera jag på att åka iväg till tivolis päättäjäiset med varken vädret eller fiilisen lockar. Återstår att se, kanske hemmakväll med någon film, det lockar mest för tillfället! Får se hur lång arbetsdag det blir först.

Nu iväg, mors!
2009-08-28 ? 11:18:33

TA MIG TILLBAKA, NUU


Darraslappas vid poolen

Hotellet med bästa respan

Småfjanttas vid donkken
You have to be sexeeei

Älska the Doors

<3


En vecka gick allför snabbt. Nåja, får nöja mig med alla underbara och röjjminnen och alla nya bekanta vi träffade, nästa år igen, då är det NAPA BEIBI NAPA. Jau, nu fixa mig klar och sen jobba jobba jobbaaa till åtta ikväll.
2009-08-28 ? 08:18:16

it's alright you ready for the fight


Jag har återvänt hem och till rutinsysslorna här. Veckan nere i Alanya gick allför fort, vi hade helt sjukt skoj och jag vet att jag aldrig kommer att glömma det. Underbart. Vädret var fint hela veckan, någon dag tom. över 50 grader. Åhhhh, jag vill tillbaka, ligga vid poolen, sova på dagen och jora på The Doors. Får vänta på nästa sommar bara, för någon resa blir det nog inte före det om jag inte får något jobb. Det är sista jobbveckan i Ruukki för min del, sen ska jag bara hoppa in på veckoslut och sådär. Har inte planerat längre än så, första öppna uni-kursen är väl nångång nästa månad tror jag. Återstår att se hur hösten blir, ska försöka slippa iväg från Karis iaf, jag vet redan att jag inte klarar 1år här. Men men, nu rågbröd och ost, nam!

Bilder från Turkiet kommer senare, är för lat för tillfället.
2009-08-17 ? 11:53:09

ALAfuckinNYA


Nu har jag äntligen fått något gjort. Kappsäcken är nästan klar packad och resten är också under kontroll. Bara man får inspriration så går det framåt. Småningom iväg till bruksgolf, lite jobb, tänker bara tänka på inatt far i inatt far vi, så månne inte det går bra. Sen kafi med Linda och sen ska borde allt vara fixat. Ska bli skönare än skönast att slippa det här stället för en tid. Har faktist huvu fullt, kanske det känns bättre sen igen! Nu ladda iPoden med fiilis och sen iväg. Im on a boat - T-pain och David Guetta ft Akon - Sexy bitch kommer så att bli resans fiilis och spelas på högsta volym, bästa låtarna! O hu de ska bli bäst!
 Aaa shit, get your towels ready! I'm on a boat, mutcherfucker, everybody look at me cause im sailing on a boat!


Moro, nägyyyyilee om en vecka! Take care heeey!
2009-08-15 ? 18:07:02

i want your last kissPizza ska det bli. Men nu måste jag bara bestämma mig för hurudan. Broiler? Tonfisk? eller en blandning av allt möjligt? Hhuhhu, att det ska vara svårt.
2009-08-15 ? 18:04:44

send my an angel


Trött. Otroligt trött. Orkar inte göra typ någonting. Vi far iväg på tisdag morgon och har inte packat något ännu. Hur ska jag finna ork? Dessutom är jag sjukt sugen på någonting nu, pizza kanske? Måste försöka aktivera mig ens lite, trots att det tar emot otroligt mycket. Hade iaf sjukt roligt med tjejerna igår, lovely! Perfekt kväll! Men det tar på krafterna.

Ikväll ska jag ta det lugnt, titta på en film och sova tidigt. Jobb fan imoron. Positivt inlägg, haha!
2009-08-13 ? 22:10:35

Damn You's a sexy bitch, a sexy bitch


Försökte inte ens. Gav upp genast, blev här liggande. Ganska chill det också! Är på sjukt bra humör för tillfället, jag bara väntar. Lite av det roliga börjar ju redan imoron. Vi fixar det andra sen senare, varför göra det idag när man kan göra det imoron eller övermorgon?

Nu o tuta, gonati.
2009-08-13 ? 20:30:57

everybody is this a party?


Jauu, redan torsdag. Sick, fredag imoron, jobb och sen vidare, vart är ännu öppet. Linda, ring mig så siir vi! Tusan vad det går fort fram, har inte packat något, räknar med att få det gjort på lördagen, som allt annat. Sen jobb på söndagen och måndagen sen lähtö, underbart. Har minst tusen saker som borde göras, men finner ingen inspiration och det mesta blir ogjort. Har redan inhandlat en kalender, nu måste den bara fyllas.. Idag började skolorna ju, konstigt att inte ha någon egentlig vardag att se fram emot, bara öppna planer, några kurser och så festa. Ska försöka slippa från Karis för någon tid iaf, finns ju en lägenhet i Åbo så varför inte våldsgästa där. Ett helt år kvar i denhär byn skulle ta kol på mig. Har även börjat fundera ännu mera på framtiden och ju mer jag funderar desto oklarare blir det, vad vill jag liksom? Ingen aning egentligen. Men som tur har jag ju ett år till att fundera nu. Kanske jag borde jobba lite också? Det är bra dethär, vet typ inget om inget. Men ingen stress här, tillslut löser det sig nog! 

Nu måste jag kanske uträtta något, försöka iaf. Seeya!
2009-08-11 ? 22:45:54

härlittt

Såja, nu känns livet igen lite bättre.

Kan ni tänka mig att jag är ledig imoron. Ja, det ska ju regna så det är ju inte överranskande, men saknade Sara kommer hem och jag är l e d i g ! Bäst, vill sååå träffa henne, skratta, krama och bara chilla med henne. Och äta prinsesstårta, det ska vi göra redan imoron! Jejejjeee! Dessutom borde jag börja småningom fundera på vad som ska åka ner i kapsäcken och sånt. Kan inte riktit första att det är bara en vecka kvar, ååhhh, längtar dit också! Så mycket bra på så kort tid! Fredagen ser ut att bli utgång, vart är ännu lite öppet, onnela sku vara jees?! På lördagen blir det troligt Elit kampen med Karen, åskådarplatser nog. Tycka om.
Men såklart jobbar jag ju också, precis lika mycket som vanligt och tja, det är inte riktit tjohejsan längre. Är inte riktit lika inspirerad som innan. Kämpa kämpa. Hösten är sådär halv öppen så lika bra att låta det vara öppet ännu. Snabbt kan jag sticka iväg och vara tillbaka först nästa vår? Let's see. Nu sova så jag orkar imoron, gonati!
2009-08-09 ? 22:32:45

get your towels ready


Blä. Som vanligt blev sunnela planerna bara planer, pga en viss människa, sällan. Nerver. Nåja men vi får hoppas det ser bättre ut på fredag, jomen det gör det ju?! Positiiiivt, positivt. Lördagen var jag till ettan, konstigt att jag alltid hamnar dit (Etta?) och att det alltid slutar likadant. Skit jävla fiilis, hata! Dessutom trampade nån på min tå så det blödde som fan och resulterade i uppsvullnad, tack som fan, svinen! Dessutom känns jobbet skit, suger ut allt av mig och jag vill inte ens mera.  Men jag tänker bara 1 vecka, människor, 1 vecka! Sen behöver jag inte se Karis, inga igenkända naamor och får i stället se på solen, havet och flaskbottnen, tack! Nu msn deit med Karen, sen tuti, jobb imoron. Mowo!
2009-08-03 ? 09:33:35

augusti is the shit baby


Augusti började bäst och kommer att bli bara bättre och bättre. Trots min enorma univelka från vslutet var jag tidigt uppe idag och såg att solen skiner, någon som sa steka? Fyfan vilken toppen helg det var, hullut! Men jobbet fortsätter på som vanligt, men det gäller bara att kämpaaa! Snart.
Dessa bilder från Karisnattn bjuder jag på, mera kommer på fb nångång...


Nu iväg, mors!