2009-07-27 ? 08:33:25

aaaaaaaaaaaa, shittttttttttt, get your towels ready

Gomorron! Har härjat runt i en veckas tid nu, den tiden som jag inte har jobbat har jag varit på kaffe, abc, stugan, hangö, lojo eller påväg någon annansstans med Etta. Huhhu, univelkan är otroligt stor och den borde det göras något åt. Idag hem och sova efter jobbet!
Annors är det bra, fast jobbet sku jag kunna skippa och tiden sku jag kunna spola till augusti, oj oj vad det ska hända då, längtar! Men nu i duschen, sen jobb, moij!
2009-07-18 ? 08:10:43

what I did to you was hurtful


Gomorron! Ska snart köra iväg mot Pojo och jobbet. Känns helt jees för en gångs skull, men kan bero på vi ska troligen RÖJJA ikväll och så är jag ledig imoron. Sköööönt! Vart vi ska ikväll är ännu öppet, ifall du vill söka oss från stan inatt meddela mig genast, men ett som är säkert, inte till Ettan, klarar inte av stället och vill inte dit mera! Fyfan, köa, köa, köa och sen bara se på samma naamor, nej tack! Nu äta lite sen iväg, morsss!
2009-07-14 ? 21:25:01

det snurrar i min skalle


Har just titta på Allsång på skanssen och ska småningom fara och sova. Är totalt slut efter dagens jobbpass, hullut, imoron lång dag, hur ska jag orka? Väntar redan på lediga söndagen.. På lördagen blir det troligen utgång, men absolut inte till ettan, klarar inte av stället mera! Trångt, dålig musik, köer och allt annat skit. Troligen till stan eller Hangö, får se! Väntar på augusti, slut på jobb och MAYHEM! Det är med hjälp av det jag klarar av jobbet nu, ahh! Nu tuti om jag får sömn, hoppas! Gonati!
2009-07-13 ? 21:17:56

baby det är vi mot världen


Funderar och funderar lite till. Hata det här, jo jag vet, humörsvängningar3000. Ena stunden känns allt bra, men så fort jag tänker lite vidare än denhär dagen blir det genast suddigt. Har ingen aning om vad jag ska göra. Hoppas att det löser sig inom snart framtid. Hmm, måste leta jobb, moro!
2009-07-13 ? 11:31:08

VÄNTAARVÄNTAAR


Har skickat iväg några mejl och satt på tvättmaskinen. Vad ska jag göra nu då? Drömma bort mig till mitten av augusti, ingen skillnad vad det blir och hur och vart så vet jag att det blir perfekt! Helt bäst! Jag kan bara vänta, skönt att det inte är mycket kvar mera. Dessutom tror jag väntan blir lite bättre snart, sisådär om typ 2veckor. Fyfan vad bra det ska bli! Ahh, det är dethär jag lever förtillfället på.

Att jag dessutom nästan bloggar ihjäl mig beror på tristress, har inget att göra. Men lite fler inlägg skadar väl ingen? En random bild kan jag också bjuda på.


En finsk sommarkväll som bäst, grillning i Hangö skärgård
2009-07-13 ? 09:23:52

Gomorron!


Varför detta skitväder? Det sabbade alla mina planer! Skulle gärna hoppa på tåget till Åbo men eftersom det inte går några och bussen inte känns lockande blir jag hemma. Kanske jag hittar på något här, tvättar lite klädet, städar och sånt! JEe!
2009-07-12 ? 21:52:08

trött men ändå inte trött?


Hemkommen och funderar vad jag ska göra. Har hunnit på kaffe och nu borde jag fara och sova. Ähh, orkar inte riktit ännu! Lite msn-skvaller och fb nördas så blir kvällen riktit bra. På jobbet var det som vanligt och jag ska njuuuuuta av min lediga dag imoron! Gonatt

2009-07-12 ? 08:38:55

ge mig en lugn jobbdag


Gomorron!
Ska småningom börja fixa mig klar för jobbet, idag känns det verkligen inte lockande, endast söndagslönen känns bra. Hoppas på regn och lite människor, men jag vet att det kommer att vara sol och mycke, måst bara le och kämpa mig igenom hela långa dagen, precis som igår! Pjuuuh, 11½h som innehöll det mesta, tack gud för att den dagen gick över!

Måndag har jag ledigt och då MÅSTE jag få saker och ting underrättade. Frissa, öppna uni, CV:n, jobbansökan och sånt!


Noja nu morgonmål, nam! Dessutom tror jag bloggen har nytt utseende, misslyckades lite, hmm, kanske man trycker på spara,  vilket jag glömde bra jag!
2009-07-10 ? 13:13:58

next stop: jumbo


kKom just hem från ett serendibesök och ett abc besök, alltså pewus sysselsättningen. Ska snart dra iväg med familjen till Jumbo i hopp om att fynda något fint! Din sko, stocka och Zara är iaf platser där kortet kommer att hyvlas. Ahh, gilla shopping. Ikväll ska jag försöka göra bloggen lite trevligare om det funkkar. Jau, nu mat sen lähtö!
2009-07-10 ? 10:49:46

gomorron!


Ska dra iväg i duschen och sen försöka hitta på nåt att göra, vilket visar sig vara svårt i denhär byn. Inte så många olika alternativ you know? Noja, nu dusch, återkommer!
2009-07-09 ? 19:30:05

next stop, kaffe

Är hemkommen från jobbet, tyst och lite människor. Men jag förstår, vädret är inte riktit lockande för att stå ute och slå på en boll i flera timmar. Nu ska jag dra iväg till serendi på kaf med Etta, planera lite lediga dagen imoron och framtiden. Härligt, moidå!
2009-07-08 ? 13:51:34

lediga dagen


Det finns så mycket jag vill få att funkka men det är inte så lätt. Idag har jag i varje fall varit till ekenäs men Linda, gått på loppisar, ätit glass och besökt ny café Matilda. Nu borde jag få några mejl skrivna och skickade. Sen städa, tänk att man aldrig kan städa tillräkligt och sen återstår det att se hur kvällen blir. Kanske film, kanske kaffe kanske i säng extra tidigt?
2009-07-07 ? 10:06:07

pewus


Känner ännu av univelkan från veckoslutet. Dessutom har jag en träningsverk i benen och armarna efter träningen, så något bra har jag ju iaf gjort. Tydligen har min syster dragit iväg till Särkänniemi idag morse, och andra systern drog iväg på läger till Rosvik. Själv ska jag småningom dra iväg till jobbet. Men sen är jag ledig på onsdagen och fredagen. Vad som händer då är öppet, men något ska jag iaf hitta på.
Har försökt leta lite jobb till hösten, men det är inte så lätt. Ett jobb på en Sverige-båt skulle vara helt bäst, men det finns inte så stor efterfrågan av arbetskraft men jag har hittat ett annat alternativ. Ska skicka ansökan och se ifall det leder någonvart. Skulle vara helt great, berättar mera sen när jag vet mera. Orka vara i Karis iaf.

Soft grillning på ängen med rosa grillen.
2009-07-05 ? 23:12:05

regattan var jauuu


Överlevde regatta helgen. Skitskoj, en massa minnen och storyn. Karisgränden var jess, sibylla var jees, Tivoli var jees, så i princip var allt förutom vädret jees. Men det tar vi nån annan gång kanske, jobb imoron och jag har en mega-univelka. Det var nämligen täysnollaus, jauu! Två lediga dagar men jag är nästan tröttare än efter min förra jobbputki. Nå vi kämpar på.


Karis-gränden, frillan wadddappp


Gonatt
2009-07-03 ? 11:11:16

REGATTA JAU


Trots att vädret är som det är och trots att vi hamnar rycka in med en plan B som inte riktit var planerad ska det bli RÖJ ikväll. Ska småningom fixa mig klar för jobbet, jobba lite, sen hem och fixa igång sen drar jag och Ettalainen vidare till Hangö. När och hur vi kommer hem är fortfarande lite öppet. Men ett som är säkert är att vi röjjer, skit i vädret, skit i alla andra och RÖJJ. Lördagen spenderar vi också där, hur och när och allt annan är ännu oklart men där ska vi befinna oss iaf. Ska bli helt bäst och blir det inte gör vi det.

2009-07-02 ? 10:57:07

äntligen


Fick det efterlängtade ÅA brevet hem redan idag. 3 veckor i förtid, men helt jees, nej slapp inte in, men på ett sätt hade jag lite hoppats det. Tror ett mellanår är riktit bra för mig, måste bara hitta ett jobb eller bestämma mig för vad jag hittar på, utomlands lockar! Nästa år försöker jag på nytt bara, alltid kan man inte lyckas. Nu ska jag ännu jobba 2 dagar, sen täysnollaus på regattan och sedan möjligen börja fundera på vad som händer på hösten. Härligt att inte mera behöva fundera hit och dit. Jag tänker njuta av allt och ha the time of my life och försöka hitta ett jobb jag skulle trivas med. jöjö, nu äta sen via butiken efter några rekorderlig och sen på jobb!
2009-07-01 ? 21:39:38

trött och osocial


Jag ursäktar mig till alla mina vänner men tyvärr är jag inget bra sällskap för tillfället. Dåligt humör, trötthet och irriterad till tusen på allt och alla så jag tror det är rätt bra att jag är osocial och hålls för mig själv nere i rummet tillsammans med lite Winnebäck, lite lugnande. Jobbet suger ut  a l l t  av mig och jag väntar på helgens total nollning, SÅ JÄVLA SKÖNAST. Ingen ska förstöra det.  Är värd mera än det. Men före måste jag kämpa mig igenom två äckligt varma och shabbiga arbetsturer i 30grader, men det ska väl gå. Nu sova, och imoron jobb.

Dagens: Promoe ft Timbuktu - Mammas gata