2009-06-29 ? 22:04:56

the hardest part


Ibland och ganska ofta har det känns det såhär, värdelöst. Jag vill springa iväg, packa ner mina bästa vänner och fara någonstans långt långt bort ifrån Karis och allt som finns här, slappna av och kunna skratta fritt. Är så jävla trött på allt här, jag vill ha frihet, vara mig själv utan att NÅGON gnäller eller pirrar. Göra vad jag VILL och slippa allt jävlas. Det har kännts jobbigt vissa gånger men jag har bara tagit emot och svalt det som har gått att svälja, men det börjar påriktigt ta emot nu. Jag vill bara skrika varför varför varför, men försöker hålla tillbaka eftersom jag vet att det inte hjälper något, det vet jag. Det är inte lätt och jag kämpar men dagar som denna tar det emot, först en kuolema dag på jobbet i 35graders hetta och när jag kom hem blev jag bara besviken, irriterad, arg och trött. Men jag ska försöka hitta ljusglimten i någonstans och leva med den, men jag förstår bara inte varfööööööööööööör?
Jag hoppas hösten blir bättre och ett som är säkert är att jag kommer inte vara i Karis, kanske i Vasa kanske utomlands det återstår att se, men nu är jag full av allt som heter Karis och behöver frihet.

Nu vill jag bara att sommaren är över, att jag har sluppit in i skolan och att jag får starta från noll i höst. Trots att jag älskar sommaren känns det såhär, hoppas det vänder snart tillbaka, jag tror jag är i en svacka förtillfället. Ska intala mig själv, jaksaaajaksaaaa.

Imoron fortsätter jag min jobbputki och hoppas jag överlever och att det är lite svalare imoron.
2009-06-28 ? 12:21:52

fyfan


Nu är jobbskjortan på och jag måsta dra iväg, Har hunnit steka sen nie idag morse, dessutom blev det bara filmkväll igår, helt skönt. Fyfan hur jag längtar till regattan! Nu lähtö, moidå!
2009-06-26 ? 09:15:55

työputki, jejjejjjeee,

Från och med 11 idag börjar min jobbputki som fortsätter till fredag kl21. SEN TAR JAG UT HELA SOMMAREN. Regattaaaaa, fyfan så jag längtar. Jobbet känns inte alls lockande när vädret är som det är för tillfället, men pengarpengar. Har idag redan hunnit ta ut allt jag kunnat av solen, härligt. Det tråkigaste med jobbet är säkert kläderna, svarta kläder dag in och dag ut, hur tråkigt är inte det? Sommarkläder är det bästa jag vet och jag lider varje gång jag drar på mig svartabyxorna och den jävla svarta pikén. Fyfan. Nu måste jag iväg, tanka och hinna via butiken. Bye, ses säkert på regattan om ni inte är påväg till bruksgolf nån dag eftersom jag kommer att befinna mig ganska långt endast där och i sängen.

2009-06-24 ? 07:39:12

orkka


Känns aningen surt att bege sig på jobb idag. Har framför mig en 11h dag i hettan, yeah nice! Skulle mycket hellre ligga på stranden med iPoden och inte fundera på så farligt mycket. Noja, efter dessa 11h får jag endå belöna mig med en ledig dag, hoppas på solsken då också! Blä, nu Måste jag dra iväg, orkaaaaaaaaaaaaa.. :(
2009-06-22 ? 23:05:13

sommar<3

Låter bilderna tala för sig själv, men har iaf haft en skitrolig midsommar och trots att jag jobbade gick det finfint. Dessutom har jag njutit av sinnarlovet fullt ut den senaste veckan, har hunnit med en massa. Underbart! Idag grillade vi vid havet på udden och chillade runt, bara njöt av sommaren, definitivt mera sånthär. Nu kommer denhär veckan mest bestå av jobb, men bra det, för pengar behövs, iaf till alla mina och Ettas planer. Nu ska jag krypa under täcket med Ettas tidningar, sen tuta lite och imoron jobb, jöö. Ahh, älska den här gångna veckan och älska Ettas sällskap, jejjee, över halva sommaren kvar ännu! We are gonna do it like a truck ;)


2009-06-19 ? 11:39:19

dödast


Jag är helt död. Kuolemadöd typ. Midsommar idag, tjoho, det typ regnar och är kallt. Vinter/höst jackan gäller när vi drar iväg till Hangö ikväll, jag kör när jag ändå har jobb både imoron och söndag. Tjohej för det också. Men de här senaste dagarna har varit skitroliga, vi har struntar i skitvädret och firat sommarlov, hahha. Ja dör till det också!
Nu ska jag ligga på soffan, sen städa mitt rum och sen söka fram lite kläder, hoppas ni har en gemytlig midsommar, ses!
2009-06-17 ? 23:15:45

Hello!


Är hemkommen efter att ha spenderat en underbar dag lite här och där. Vi vaknade imorse hemma hos mig efter en svennebanan-kväll och efter att ha fräschat upp oss lite tog vi tåget till stan och drischade omkring. Åt mest helatiden, det enda onyttigare än det andra, satt och njöt av livet på lasipalatsis terde och shoppade lite. Sen tillbaka till råtthålan och serendichill. Ahhh, det här behövdes och nu känns livet igen lite bättre. Imoron jobb och sen lite svennebanan igen, så egentligen borde jag släpa mig och sova, jejjee, gonati!
2009-06-16 ? 11:45:12

orkkaorkka


Jess, måste orka jobba idag, sen lediiiigt, skönast. Familjen drar dessutom iväg till svealandet för en vecka, skönt att få vara för sig själv.. Imoron ska det bli stan med Etta, jejje! Nu o söka bilen, moikka!
2009-06-16 ? 11:43:15

bilder från vslutet, klassträff, ettan och golfpr0na
2009-06-15 ? 09:06:35

golfpr0n


Väädret är som det har varit en tid redan, sov skitdåligt och ska snart dra iväg på jobb, ush, kommer bli lååång kväll idag. Igår lekte vi pr0n med Karen, lite till träning, sen slår vi vem som helst, ska vi ta en runda? Bjuder på bilder nån annan dag.  Vi måste bara fixa greencard, men det fixar vi lätt. Nu äta lite sen meno, sku kunna bli hemma och titta på lite twilight istället. ;) Dessutom är jag skiträdd för spysjukan, både pappa och camilla har haft det nu, det är liksom det värsta, jag vill inte!


Bara för att ;)
2009-06-14 ? 12:17:56

Shit maan det är klart det är niiiiice


Hello! Ska snart dra iväg på jobb och jobbar till 8. Sen leka lite golfpr0 med Karen och sådär. Igår var jag på klassträff med lågstadieklassen, skoj att även träffa vänner som man inte sett på länge. Dock kanske ordnade vi den lite för tidigt, eftersom de flesta av oss ännu bor kvar i samma by, men trevligt var det iaf. Sen drog vi vidare till alban och ettan. Jag körde, så var nyktrer och därmed hemma redan tolv, MEN jag tar igen allt under regattan. Som för den delen blir mitt enda lediga v-slut denna sommar, tjuhu för det. Nu hoppas jag på bättre väder, iaf till onsdagen och fredagen, tack!

Ska bjuda på en av favoritlåtarna, får sån tuusans sommarfiilis av videon, nästa MAYHEM.2009-06-11 ? 21:40:59

aika jees


Ähh, hoppades lite för mycket idag, nåjo, jag fortsätter hoppas och så får jag se vad som händer sen! Jejjee. Helt jees på jobbet idag fast det var värsta stressen på dagen, hjuuh. En hel del döv-stumma golffare går på kurs där nu, konstit när rummet är fullt och alla sitter och äter men det är helt tyst, ibland hörs lite skratt och så men så otroligt tyst. Roligt när jag tillochmed förstod deras skämt och kunde skratta med dem. Jag blev riktit faschinerad av dem, tänk att kunna konversera sådär med händerna, wow! Dessutom lärde jag mig nya saker och hur bra är inte det. Nu någon leffa och sen gonati.
2009-06-10 ? 22:41:36

jag är på min egen nivå, fick de flesta att förstå


Just nu skulle jag bara vilja berätta om något roligt som hänt eller ska hända, men tyvärr, livet känns allt för vardagligt i detta tillfälle. Har inte gjort mycket annat än jobbat och det ser typ likadant ut imoron och på fredag och lördag och söndag.. Trots att det tar emot att gå dit, jublar jag varje gång kontot fylls med lönen och då känns det att det definitivt har varit värt mödan. Dessutom är det inte så jobbigt, vissa dagar och vissa händelser är riktit kul och sådär, ähh, egentligen är det nog helt great, just nu känns det bara såhär tror jag?!
Önskar att det kunde bli mera sommarväder iaf, tänk att det redan nästa vecka är midsommar? Helt sjukt egentligen. Hur många soliga dagar har det liksom varit, hmm, 2 kanske, tjuhuu! Tyvärr hamnar jag jobba över typ hela midsommar, men tänkte att hellre jobbar jag midsommar än regattan, så är det bara, tar igen allt där sen! 
Hade veckoslutet planerat och bestämt med nu visar det sig att det är 3000 saker som jag inte hade tänkt mig på samma lördag. Så nu gäller det att välja, och diskutera lite med Etta hur vi gör!? Klassträff med lågstadieklassen, Cheek keikka i Lojo eller grillfest hos Nelle? Hur typist är inte detta? Alla alternativ låter nice och iaf med tanke på att jag börjar jobba först kl15 på söndagen. Noja, får se. Lite bort hemifrån iaf. Nu sova, ímoron till golffen igen, och då hoppas jag, hoppas så mycket så mycket. Hoppas jag inte hoppas helt i onödan, får se det imoron.

Jag längtar redan tillbaka till denhär dagen och tror inte jag aldrig kommer att sluta längta tillbaka. Så jävla MAYHEM!
2009-06-09 ? 20:09:41

lite bättre ändå


Det blev lite bättre iaf. Karen textade ifall jag skulle komma med på höntsä, fyfan vad det satt bra. Lite bollas och flippas och direkt blev dagen myyyycket bättre, men jag vill nog ändå lika mycket härifrån. Nu ska jag fortsätta kvällen med en leffa och lite nami!

BTW, GRATTTTIIIIS KAREN! OOT MAAILMANPARAS FLIPPAUSFRENDI, JEJEJJEJEJEEEE! ;) jöjjöö, uusia flippausretkiä odotellen! ;)

2009-06-09 ? 13:10:10

Järki lähti taas, näkemiin


Har verkligen ingen bra dag idag. Sovde halva dagen sen dess har det bara gått neråt. Jag orkar inte bo hemma mera, jag orkar inte bo i Karis mera och jag är otroligt trött på livet här. Väntar nästan på hösten så att jag slipper härifrån, trodde aldrig det om mig, har alltid älskat sommaren, men nej nu är jag trött på det här! Vill veta om jag slipper in till Vasa, isåfall flytt dit eller utomlands, det finns absolut inget här som håller mig kvar mera. Bartenderkurs, au-pair, backpacking, eller bara jobbba, alternativen är många och skönt det! Jag vill göra spontana grejer och testa på något nytt. Träffa nya människor och uppleva nya saker.
Dessutom vill jag spela innebandy, fyfan vad jag saknar det. Helt otroligt! Blllääääää.

Och nej det blev inget av shoppingen och inte av något annat heller idag, imoron igen på jobb och så ser väl fortsättningen på denhär veckan ut också, muntert där!
2009-06-08 ? 11:37:43

loppuslut, än en gång


HJuuuuuh, de märks att jag inte jobbat på hela hösten/vintern. Är slut som fan och dehär 2lediga dagarna som är på kommande kommer helt i tid. Är riktigt slutkörd och väntar bara på att inte behöva göra något, fast det nu är tusen saker hemma som borde göras. Men ska inte klaga, vissa dagar har det varit riktigt roligt och massor flippande, helt sjukt. Men som tur är jag ju "jääkone" så det har gått helt jees, men huuhhhuu, helt bäst egentligen att jobba på en golfkenttä. Dessutom är fiilisen där faktist trevlig, lite sådär alla är vänner med alla, trivs faktist fast det är lite jobbigt ibland. Men jäitä kypärään bara.

Mina lediga dagar ska jag bara slappa och flippa. Har redan hunnit städa och nu ska jag bara ta det lugnt, skönt! Imoron ett besök till huvudstaden, ska unna mig något kiva för maj-lönen och dessutom på kafiträffi, jejjee, jäitä kypärään.


Här jobbar jag ;)

2009-06-04 ? 20:32:30

Kalasas och jobbas


Idag hade jag regnet att tacka när jag slapp pari timmar tidigare från jobbet. Inga kunder på plats, men det kan jag väl första i det här vädret. Så hann hem o fira 8-åringen och äta lite rester som blivit kvar från kalaset. Imoron ska det kalasas mera här hemma och då har jag även reserverat en stor bit av bästa tårtan, jag tänker inte bli utan nu igen, så hoppas på en maffig tårtbit när jag kommer från jobbet imoron. Jobbar hela v-slutet men troligen får jag väl ledigt mån-tis, så åboshopping och kanske lite flippaus, återstår att se, men sku vara helt bäst.
Något annat nyttigt har jag inte att komma med, jejjee, mowo!


Hahhh, hehkeee bild på mig men GRATTIS JOSSE, du är sötast!
2009-06-02 ? 22:09:52

Det snurrar i min skalle


Det kan jag lätt säga. Har en oförglömlig underbar helg bakom mig och ett betyg som jag är nöjd med och en vit mössa på hyllan. Hur skönt är inte det. Nu är det sommarlov, sommarjobb och så mycket festande, fliipausreissun med Karen och njutande som bara jag hinner med. Känns redan som om dagarna flyger fram, hinner vakna, fara iväg och komma hem och sen är det typ redan sovdags. Hoppas det kunde gå lite långsammare och bli en underbar sommar. Igår var jag till Vasa, förutom nervositeten, ömma fötter, borttappande och äkligt långa tågresan var det en trevlig resa. Staden verkade trevlig, samma med skolan. Intervjun kändes snabb och nu kan jag inte annat än hoppas att de väljer mig dit. Hela denhär veckan jobbar jag, pengar, pengar i tankarna så får det lättare och snabbare. Så fort jag får en ledig dag ska jag sticka iväg till Åbo hälsa på favoriterna där och hoppeligen njuta av livet på en av åbåtarna med Martsu och en lonkku, livet på topp, lätt! Kanske även sova över hos Mathias och få lite fri-tid ifrån karislivet, vilket jag ibland känner att skulle vara fint!


Mayhem mänskor! FYFAN BÄSTA KÄNSLAN, LÄTT!