2009-03-31 ? 21:20:52

helt bäst


Sitter och skrattar för mig själv åt mig själv och allt annat. Braliv. Ganska underhållande egentligen och humörhöjjande, klagar definitivt inte, för roligt är det. Sjuka juttun och sjuk humor som bara vi förstår. Återigen har dagen varit riktit bra, funderar ännu på Åbo imoron eller inte. Kanske på torsdag istället? Beslutsångest, ja! Längtar redan på lördagen. Och allt annat denhär våren kommer att föra med sig, helt bäst!

Nu chill sen gonatt, moij!


2009-03-31 ? 14:45:11

Möjligen snyggaste mannen?

  
2009-03-31 ? 14:42:13

TurQ & shopping imoron?


Härlig dag, vårväder och sista mars. Idag har jag hunnit träna lite, tittat på tv och slöat vid datorn. Ganska tråkigt att vara ledig, finns inte så mycket att göra, aldrig nöjd liksom. Har gått igenom lite alternativa skolor och utbildningar dit jag skulle kunna skicka ansökan. Hjuh, vad det finns mycket och vad det är svårt att bestämma sig. Nåja lite tid har jag på mig ännu! Ikväll blir det antagligen kaffe med Etta när hon kommit hem från stan. Äää, jag vill och shoppa, men till det behövs pengar och så hurja mycket överlopps har jag inte för tillfället. En dag ska jag nog tillåta mig shopping dessutom måste jag ju kolla upp dimisionsklännings utbudet. Och träffa saknade vänner i Åbo. Kanske jag tar tåget och trakasserar sparkontot imoron? Ett Gina, Hm och Hullut-päivät besök skulle inte vara så dåligt, och möjligen även hinna se lite vänner och hälsa på min gumor. Låter great. Så troligen blir det Åbo imoron, så bra låter det! Och är vädret så här fint skulle det vara ännu bättre. Huj, så jag längtar redan! Hullu.
2009-03-30 ? 21:20:46

Jobbigare


Egentligen är det riktit skönt att denhär dagen är snart över. Hoppas på bättre imoron. Har haft huvudvärk, magvärk och lidit av illamående, men med hjälp av några burana lättade det och nu känns livet igen steget bättre. Tänkte nog ge upp men med lite sömn blev mitt humör lite bättre. Nu ikväll har jag suttit och skrattat, längtat tillbaka och flippat med Karen, sällan. Men skönt, så behöver jag inte gå butter och sova. Imoron är det nya tag igen.

Lite bilder från veckoslutet!


Eye-toy i fiilis-stugan

Jonas och Kisse 5år - sjuka i huvve

Hups!

Kämpakämpakämppaaa
2009-03-29 ? 21:51:44

riktigt riktigt bra söndag


Det har varit en riktit skön söndag sist och slutligen samt innehållit en massa, då menar jag massa skratt. Flera skratt-attacker, speciellt påvägen till backgränd. Vi hittade ännu några tappra krigare när vi kom fram, men bara dom starkarste fanns kvar. Efter uppväckning, hade vi riktigt gemytligt om man kan kalla det, skrattade gjorde vi i alla fall. Har magmusklerna i trimm med andra ord. Dessutom möjligen en video eller två att ladda upp bara jag orkar och vågar publicera, haha! När vi fick nog och bestämde oss för hemåtfärd behövde vi stanna för att kissa, detta gjorde vi med bilen med ena hjulet i diket. Därifrån var det inte så lätt att slippa iväg. Efter några telefon samtal och utskrattning slapp vi med killarnas hjälp iväg, och kunde inte annat än skratta. Älskar Ettas sällskap och vår humor, ibland är den inte helt topp, men huvudsaken är att vi har roligt i alla fall. Jejejjejej!
Sen till kisakeskus efter syster och sen hem och snabbt iväg på träningar. När jag var påväg till träningarna insåg jag att jag inte ätit något på heladagen, hade haft fullt upp hela eftermiddagen och glömt bort det. Skönt att träna världens bästa sport och ser fram emot matcherna, vinna vill vi!
Nu är magen mätt igen och humöret på toppen. Har haft ett riktigt roligt och skrattrikt veckoslut. Nästa veckoslut/vecka ska också bli riktigt bra hoppas jag, då kommer Linda hem tillbaka från SWE visiten och så ska vi ha det skoj vi brudarna tillsammans, Lotta kommer också med tror jag! Riktigt bra!

Nu gonatt och imoron länk, skola och träningar.

2009-03-29 ? 11:20:41

rubrikstorka


Var uppe med tuppen idag morse. I alla fall tills jag läste i tidningen och kom på att klockorna skulle flyttas fram en timme till sommartid. Kan liksom inte fatta det, till sommartid och när man tittar ut genom fönstret är det snöigt precis som mitt i vintern, muntert! Sedan körde jag syster och hennes kompisar på träningsläger till kisakeskus och tusan vad det var halt, ska ännu efter dem ikväll. Dessutom har jag städar och hunnit titta på tv, nu börjar sysslorna avta och jag har typ inget att göra. Länk i dethär skitvädret känns faktist inte lockande, men vi har ju träningar ikväll så.
Ska försöka få med Etta till serendi på en kopp kaffe och lite skvaller, sånt gillas.
 Väntar till nästa v-slut, då blir det sista matcherna för säsongen(sant med tragiskt) och utgång med de bästa. Dessutom börjar DEN veckan nästa vecka, ska bli otroligt skönt att hänga med brudarna, snacka skit och bara vara och ha skoj, det uppskattas. Jejjee!
2009-03-27 ? 16:08:03

Helt jees nog

Ahh, det är fredag, solen skiner och det känns sådär alltmänt bra! Great! Ska småningom fixa mig klar, sen ska jag o Etta bege oss ut i backgränds mörka skogar för att gratta på Jonas som firar v-slutet där, om vi hittar fram. Hoppeligen är fiilisen i takhöjd där(hahah), och högst antagligen blir vi där en kort stund och vad jag ska göra efter det är fortfarande lite öppet. Men skönt såhär! Om inte annat så en soffliggar kväll med någon bra leffa eller let's dance finalen. Återstår att se.
2009-03-26 ? 21:28:41

Svammel


Har varit på ttusans bra humör idag. Imoron är det fredag, hjuh redan, dagarna har gått snabbt trots att det vissa dagar har varit riktigt tråkigt att vara ledig. Ska ha en riktigt skön helg, film, chill och dessutom ska jag försöka slippa och fira min bror till backgränd en stund, där kan jag tro att det är huvu fullt 24/7 för dom, men jag tar det lungt med spriten och väntar till DEN veckan. Jejjee, det ska bli så bäst! Lite synd att det krockar med träningar och matcher, men sånt får man ta. Aahh, det är myyyyycket jag väntar på förtillfället, allt kommer att bli så bäst!
Vi hade träningar idag och det gick riktigt bra. Fortsätter vi såhär så blir det nog bra. Vi har bara 2 matcher kvar, men de är otroligt viktiga och vi behöver vinster. Men det är roligt att se inställningen på träningarna och alla ger så mycket mera. Härligt!

Dessutom har jag försökt börja mitt hälsosammare liv. Det har blivit allför mycket skitmat och lite motion och jag lovar det märks. Karkkilakko(både för min och plånbokens skull) ska bli roligt att se hur långt jag klarar mig denhär gången. På påsken tänker jag dock ta en paus, en påsk utan chokoägg, aldrig i livet, karkkiråtta som jag är! Sen försöker jag också försöka att komma vidare på ansökningsblanketten, den är fortfarande tom. Ähh, det känns så långt bort för tillfället och som om inga alternativ skulle kännas hundra. Dessutom har jag även funderat allt mer på ett mellan-år men Karis känns så otroligt tröttsamt och tråkigt, men laget,vänner och pengar är det som får mig att börja grubbla. Huhhu, ska nåndag ta mig en riktig funderare vad jag ska hitta på för spännande, fast det blir det knappast.

Ha ett trevligt veckoslut!
2009-03-23 ? 14:46:43

OHI ON


AHHHHH, OHI ON! Hur skönt är inte det?! Har allt klappat och klart, det eda jag behöver vänta på är skrivningsresultaten och dimisionen. Kan inte ens beskriva känslan. Aldrig mera behöver jag pina mig igenom gymi-provveckor(okej så jobbiga var dom inte) men att jag inte behöver gå en enda kurs och inte behöver skriva ett endaste prov just nu känns helt underbart. Att det snöat utanför och att mathias har tagit bilen utan lov till åbo känns lite jobbigt, men hey OHI ON så jag överlever det nog.

Snart blir det efterlängtade träningar, har inte tränat nu på en tid då skrivningarna har prioriterats lite mer. På lördagen steg herrarna till 2an vilket hoppeligen gör oss damer ännu mer villiga att också visa vad vi går för och stiga till 3an. Hur bra skulle inte det liksom vara?! Träna, träna, träna!!

Nu ska jag fortsätta städandet och rensningen av gymi-böckerna. Nu ska det äntligen packas ner och gömmas bort.

Jeeee, ohi on, ohi on, ohi on, ohi on!!!!!
2009-03-16 ? 20:20:30

Jejjejjejejjejejje


Jag är glad idag. Jjeee, finska undan, bara 3/6 kvar. Ahh, skönt! Dagen har gått åt till läsning och vidare läsning. Kan vara stolt över mig själv och det känns som om något påriktit har fastnat. Har bloggnördat färdigt för ikväll och ska småningom fara och sova. Har blivit en sucker på sena kväller vilket jag var tidigare, då var jag tidigast i säng 12tiden och nu är jag helt poikki redan nio tiden. Det här stressiga och oglammiga livet som studerande tär på krafterna. Iaf just nu. Men det blir nog bra snart.

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Kom änglar.
2009-03-15 ? 10:59:47

JORAA<3


Gomorjens! Ligger i sängen, har hälskunskaps böckerna brevid mig, lyssnar på millencolin och känner av en svag darra och i kroppen. Efter otroligt många om och men blev det tillslut affes med Etta. Faktist bra fiilis, passligt med människor och joraaaaaaaaa. Vi jorade, bokstavligen jorade nästan hela kvällen. Hade trott att fiilisen inte skulle stiga lika högt som den gjorde men lyckligtvis var den på topp. Natten slutade med shell franaren, kruis runt halva raseborg och slutligen hem 4tiden, var trött men på otroligt bra humör.
Nu känns det faktist i kroppen, jorandet och matcherna gjorde verkligen sitt. Angående matcherna vann vi första och förlorade tyvärr den andra. Sånt händer och bättre nästa gång. Nu gäller det att kämpa till slut.

Nu ska jag försöka läsa och lära mig något. Ikväll blir det träningar, tjohopp! Snart snart är skrivningarna slut och sommaren här. Ahh!
2009-03-12 ? 20:19:39

Everything I know is wrong, everything I do it just comes undone and everything is torn apart.


Hello! Har återigen haft en riktigt bra dag. Härligt dethär! Träningarna var tempofyllda och sköna, skitbra träningar med tanke på de otroligt viktiga matcherna som vi har på lördagen. Det gäller att ge allt, för precis som Laska sa kommer ingenting gratis och 4p vill vi ju ha med hem! Imoron är det dagt för engelskan. Känner egentligen ingen stress(skönt) med hoppas det nu går någolunda. Sen är det helg. Imoron trolig lugn hemma kväll framför tv (singing bee, så ska det låta..) och lördagen är det matcher. Om det sen efteråt blir A8 är förfarande öppet. Fast lite röjj sku ju vara helt jees..

Nu präntta i lite nyttiga engelska ord, yes!

Dagens låt: Coldplay - The hardest part
2009-03-10 ? 21:36:02

Bra fiilis.

Ahh, dagen har varit riktigt bra. Kosmetolog, Hälsokunskaps böckerna, princesstårta och innebandy, härligt Tuukka! Och vid närmare eftertanke tror jag att dunderkuren med bananerna och apelsinerna gjorde sitt. Inte för att jag vågar ta från termometern men i alla fall. Sitter med ansiktsmasken i fejjan och har lite beslutångest. H&M paketet kom igår och därmed även 4par sommarskor, har jag faktist behov av alla?! Nå en kvinna kan väl aldrig ha för många par skor..


Ahh, visst är de fina?
2009-03-09 ? 21:00:46

Nej inte nu!


Blä, stegring. Hoppas, hoppas, hoppas att det här är päivän vilustus. Min syster hade hela förra veckan feber, drabbar det mig nu flippar jag totalt. Ähh, har smällt i mig 2 apelsiner och ett ½kg youghurtsbananer och hoppas det är mirakelkuren. Bäst så! På torsdagen ska jag vara i träningsskick och på lördagen i spelskick!
Idag har jag skrivit modda essä om valet efter nian och gymnasiet och kan således vara glad för nu återstår bara 5/6 prov! Det är skönt att iaf har någonting undan. Ikväll har jag återigen studerat franska (lärt mig kanske 1 eller 3 nya ord) och njutit mig till sydligare breddgrader med hjälp av tjäreborg och finnmatkat. Jag verkar inte vara den enda. Kanske, möjligvis blir det en resa i slutet av maj, inget är säkert nu men jag hoppas på det absolut bästa! Vårkänslan från veckoslutet försvann ganska snabbt då jag idag morse tittade ut och såg att det igen var vitt och snöigt, muntert!

Imoron ska jag vakna tidigt, tillbringa förmiddagen i bibban och sen bege mig på ansiktsbehandling. Hoppeligen överlever jag det och att det ger någonsorts effekt. Dessutom kan jag berätta er att blonDINbella går på samma behandling och enligt henne är det riktigt bra och ger bra resultat, men hon är ju bara blondinbella så. Med tanke på priset borde det i alla fall vara.
Nu o tutta, moij!
2009-03-07 ? 14:59:43

Leidon


Har tagit en läspaus efter att äntligen kämpat mig igenom alla engelska böcker. Senare ikväll ska jag börja med matematikhögen, skoj! Just nu lever jag väldigt händelserikt liv, väldigt! Dessutom lockar det inte heller mycket med utgång, inte affes iallafall. Ahh, lååååt det här gå fort!
Ska inte tråka ut er mera nu, ha ett trevligt veckoslut.
2009-03-05 ? 21:20:12

Hyyyvens


Helsingfors resan med favoritflickorna var riktit riktit bra. Vi satt på café, skrattade, gick runt i butiker, fyndade(2e rean på H&M var nice), åt god mat, strosade runt visare och tillslut slutade vi med att fira den härliga dagen i bilen med att klämma i Arnold's donitsar och välkomna kesäkunton á la 2009. Tyvärr blev kameran hemma, så har inga bilder att dela med mig heller. Väntar med spänning på våren och sommaren då flera liknande resor med favoritsällskapet ska bli av. Chill på terasser med solen i ögonen. Good times liksom.

Imoron ska jag iväg till skolan för att förfriska upp matematikminnet och kanske lära mig något nyttigt, sen är det helg. Skönt! Inga riktiga planer för helgen, men kanske det skulle vara dags att på riktigt förbereda sig på skrivningsskitet som inleds på måndag med modda essä. Hoppas allt dethär går snabbt undan utan problem för sen är det funnytimes. O hu ja väntar! Kämpa, kämpa, kämpaaaa! Dessutom önskar jag er alla lycka till i skrivningarna nu!

Kvällens låt: John Mayer - Free fallin' (Tack Karen!)

2009-03-04 ? 21:46:15

I hope it's gonna make you notice, someone like me, someone like me, someone like me, somebody


King of Leon - Use somebody
2009-03-04 ? 21:40:22

Dåliga nerver!

Får snart nervsammanbrott så är tvungen att avreagera mig här lite. Allt stärvar, msn, bloggarna, fb och skype. Hur är det möjligt att allt ska just nu på samma gång stärva? I-landsproblem helt klart. Dessutom har jag en otroligt tärande huvudvärk och allt känns värdelöst. Har läst engelska men nu när jag tänker efter har inte någonting egentligen fastnat, kanske lika bra att inte läsa alls eller? Dessutom har inte min karis-depp försvunnit och jag blev ännu mer deppad av semestersvenskarna på tv3 och phiphi öarna. Ta mig dit med det samma. Nu. Tack.
Nå får nöja mig med en tripp till stan imoron med favoriterna. Huhhuuuu, fiiffääään! Ska bli kul att se och göra något annat än bara vakio helatiden. Trots att jag inte har några överloppspengar överhuvudtaget fattig studerande som jag är.

Nu ska jag fara o sova, annors vet både jag, Etta och Linda hur det går imoron. Jo de får ringa och väcka mig, det har hänt ett antal gånger. Men vad gör man när sängen är skönast och det är så lätt att snooza i några minuter(läs30-60min). Det borde nästan vara förbjudet! Gonatt!

2009-03-03 ? 15:42:39

Äggbilen och foton


Haha, Karen you made my day me din kommentar till förra inlägget. Skrattade just halvt ihjäl mig! :D
Idag har jag tagit en ovälbehövlig sovmorgon, kört runt med äggbilen i hopp om att finna någon i s-markets biltvätt och suttit i serendi. Min bil är fortfarande täckt av ägg och jag är lite bitter. När man kör eller har bilen igång en stund kommer ägglukten in i bilen och det är inte så mysigt. Men imorgon ger jag igen mig på vägen i hopp om att jag hittar någon i s-market. Dessutom är det lite genant att köra omkring med bilen, blickar härifrån och därifrån. Kanske de också känner ägglukten eller är annors bara nyfikna?! Har just lagat maletköttbiffar och ikvl ska jag helt påriktit försöka läsa någonting. Har varit svagt med läsande de senaste dagarna.
Dessutom kom det sisådär 230 foton hem till mig idag, ska göra en klippa-klistra bok om thailand resan och försöka hitta en snygg fotobok någonstans. Mycket trevligare att ha bilderna i pappersform än på datorn. Rekommenderar att beställa, är itne heller så himla dyrt, 25e för alla fotona blev det nu! Billigt och bra!
2009-03-01 ? 11:54:29

GAAAAAAAAAAAH!


Fiiffäään vad arg jag är för tillfället! Vad är det för snorungar som verkligen inte har bättre fantasi än att kasta ägg på bilar vid tågstationen?! När jag skulle söka bilen från just tågstationen var den påkastad med flest ägg, och det första jag tänkte var att vad fan har jag och min bil gjort mot er? Tack så satan och hoppas ni hade riktigt roligt igår, iaf verkade det så. Vill ni får ni även gärna tvätta bilen, tack! Hoppeligen har bilen klarat sig utan skråmor...

Noja dagens utbrott utklarat, nu har jag en laglänk och en läskväll framför mig. Har på känn att länken kommer bli otroligt jobbig men jag tänker kämpa, på sånt humör idag. Sen kanske träffa Etta och Linda, får se lite.

Dagens låt: The ting tings - That's not my name