2009-11-30 ? 15:01:11

And just to think that they asked why you even rap, Pato, you should tell'em that we are bringin' it back

En Tensta låt såhär gråa måndagen och fredagens spelning till ära. Har snurrat på hos mig idag, så, Enjoy!
2009-11-30 ? 12:22:30

I don't slip or trip when she ask me where I've been, one big smile on my face ddarling it's just you and Me

Är helt slutkörd, ute är det grått och dystert, fyfan för hösten i detta land. Hur trevligt det än må vara med mys, ljus och sköna hemma kvällar lever jag för sommaren, nu om nånsin har jag insett det. Sov till 11 eftersom Karen och Sara tvingade mig med på kaf då. Kläderna på, och efter 5min var jag där. Skitit hår, allmänt shabbig och sådär. Snackade igenom lite veckoslutets händelser, åt morgonmål och filosoferade. Har varit ett sjukt roligt veckoslut men samtidigt har det funnits saker man mer eller mindre vill lägga åt sidan. Orka. Fabric och Tensta spelningen på fredagen var sjukt bra. Fiilisen var på topp hela kvällen. Vi ägde på stureplan. Sedan stötte också på några karis bekanta där, men det var inte så jobbigt egentligen. Härligt att slippa karis och människor här för en stund, få träffa nya människor och inte bry sig om någon. Fast egentligen vill jag bara slippa denna råtthåla till by för en tid, och en södernresa skulle verkligen sitta rätt nu. Eller ett besök till något av grannländerna. Eller en jordenrunt. Men keep on dreaming, måste vänta till sommaren, då åker vi iväg. Jag blir helt i extas när jag tänker på det. Vad säger du när jag säger AYIA? Skönt att iaf ha något att drömma bort till. Och skönt att även ha vänner här som gör vardagen lite mindre gråare och mer förväntansfull. Hoppas innerligt att denna vinter och vår går fortare än fort. Typ blixtsnabbt. Vill ha sommar, brunbrända ben, ett konstant leende, sommarkrogar, nya kontakter, ja-a kan inte annat än att älska sommaren. Och att veta att jag nästa höst sticker från denna råtthåla. Ny plats, ny start! Ingen skillnad om jag kommer in i någon skola eller inte, bort ska jag!
Ska sluta svamla nu. Måste ta mig i kragen och försöka vara effektiv i mitt läsande (vill kanske mest av allt komma igenom denhär kursen), dricka en kopp finrexin i hopp om att flunssan ger sig. Senare ikväll ska jag iväg på träningar. Vi har ju viktiga matcher på söndagen, och vi vill ju absolut inte bryta vårt segertåg.
2009-11-29 ? 23:15:57

and off it goes

Har ett skitroligt veckoslut bakom mig. Men är alltför trött för att orka gå in på destu mera detaljer. Kanske det kommer mera imoron. Nu ska jag sova, hoppas på en sovmorgon imoron, måste försöka ta igen all sömnskuld och läsa imoron. Tittade dessutom på BB finalen ikväll, och jee vinnarfavoriten vann, helt rätt tosimies vann! Gonati
BB:n tosimies Aso.
2009-11-26 ? 23:02:00

I say I dont know what can that be? They say the cool is all over me508 BABY, 508! And it's gonna be great! Hahahah, läste ni, det blir helt jävla bäst!
Nojee, nu ska jag krypa under täcket och vänta på morgondagen. Så bra allt känns nu, lovely!

Gonati!

2009-11-26 ? 16:59:58

I never thought that I was so blind


Flunssan håller ännu i sig, samma med regnet. Inte så trevligt. Ska snart bege mig mot hallen där Elits herrar möter Grifk. Idag tycker jag faktist att det är dags för första vinsten! Skippar nog träningen idag, men tänker bli o bolla lite iaf, övning ger färdighet, jejjeee. Tjamors!
2009-11-25 ? 21:52:04

you're making a fool out of me


Sådär ja, nu börjar denhär dagen vara avklarad. Imoron är det redan torsdag och sen fredag, lovely! Ska ännu ikväll titta på ett avsnitt av favorit serien just nu, nämligen Paradise Hotel. Är nästan besatt av serien, bästa underhållningen. Här kommer ett låt tips, har snurrat nu i två dagar på repeat hos mig, sjukt bra låt. Gonati!


N-Dubz ft Mr. Hudson - Playing with fire

2009-11-25 ? 13:29:46

You can be better than that


Dessutom är jag otroligt trött på designen på bloggen. Den känns tråkig och opersonlig på någotsätt. Ska knåpa ihop något någondag och se iaf jag skulle lyckas. Liten förändring skulle kännas bra just nu. Jejjee, återkommer.
2009-11-25 ? 13:25:24

do you really want to live forever?


Fyfan för flunssa, hata. Snoret rinner, halsen är sårig och det känns som om någon rispat upp den med ett rivjärn och allt känns sådär allmänt tungt. Och just nu vill jag inte blir sjuk, måste iaf vara frisk till veckoslutet. Ska bli frisk! Som tur har jag ingen feber, så svinisen behöver jag inte vara rädd för. Behöver någon mirakelkur nu, har ni någon på lager? Ska prova med finrexin och se om det hjälper.

Nu ska jag laga kanske godaste tonfisksalladen och sen fortsätta läsa om barns utveckling.
2009-11-24 ? 20:51:22

I cant help myself, I'm playing with fire


Först vägrar bloggen ladda upp bilder och sen när jag producerat ett inlägg och trycker på spara och publicera blir skärmen bara vit. Tack till blogg.se och tack till min söta rara dator. Men inte ens det kan få mig på dåligt humör denna kväll. Sitter och småskrattar för mig själv, lyssnar på bra musik (Kris Allen - Live like we're dying) och är löjligt glad. Hoppas våra planer går vägen, its gonna be great! Ännu ikväll ska jag läsa några sidor om hjärnans funktioner för att hänga med i min studieplan (jo, det finns en sån och jo jag ska göra allt för att följa den!), nu måste jag bli duktigare! Jejjee!


Det är såhär jag ser ut efter att ha studerat några timmar, slut i huvudet men happy!

2009-11-24 ? 14:39:27

Give me the green lights, give me just one night


Studie inspirationen börjar tryta lite igen, men jag bara pausar lite och tankar på med en kopp kaffe. På något konstigt sätt känns inte nervceller så intressanta just nu. Istället drömmer ja mig bort härifrån, till solen, till Sverige och till Åbo, och ja egentligen vart som helst. På helgen ska jag försöka fly dethär stället och hitta på något annat skoj att göra. Kanske lite flippaus, kanske lite Helsingfors,kanske lite Åbo, kanske lite party, men allt är öppet ännu. Och eftersom jag inte hann med shopping förra veckan ska jag också försöka få det inplanerat någon dag. Helt skön vecka på kommande.
2009-11-23 ? 15:39:10

im happy, thats just the saddest lie


Har återhämtat mig från tröttheten igår och har minsann varit på G idag. Städat, tvättat, fixat mat, läst psykka och crashat Saras och Karens pluggklubb i Serendi. Aktivitet och det gillar vi. Snart mat och sen träningar, jejjee. Ikväll ska jag varva ner, bada bastu och fortsätta läsa.

2009-11-22 ? 13:05:07

yesterday is history tomorrow is a mystery


Bloody sunday åter igen, huhhu! Först hade vi matcher i Köklax, vinst i båda, 8-0 och 3-0. Fan vad bra vi är! Hittils har vi vunnit alla matcher, jejee! Sen kom jag hem och förfesta med bästa Etta och vidare till A8. Skitrolig kväll igen!

Sådär såg det ut igår kväll, idag ser det ut såhär:

2009-11-19 ? 12:47:07

ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen


Fyfan vad förbannad jag blir. Vad är oddsen att när jag köper hem taco chips finns det inte cheddar ost hemma. Och när jag vet att taco chips hemma och köper ost så är chipsen mittiallt spårlöst borta. Men jag tror mig veta vem som är boven, höhö, hämnden är ljuv. Får söka något annat att luncha. Sedan ska jag börja med skönläsning av Introduction to Psychology, lovely.
2009-11-18 ? 16:55:18

denna Flow Ball den ska vandra från den ena till den andra


Tjenamors!

Är helt slö och rastlös i kroppen. Idag har jag tillomed gjort mindre än igår. Men snart ska jag släpa ut mig på länk, måste fixa ihop en bra spellista först. Idag har vi skrattat typ ihjäl oss med Jonas, youtube, WebCam och Myheritage, alltså man kollar likhet på en och kändisarna. Jonas blev happy när det blev liknelse mellan han och Beckham, sötis. Jejjee, humorn på topp liksom.Flow Ball - Maskinen

2009-11-17 ? 23:10:44

And I'll fly with you


Huhhu, sen kväll once again. Denhär dagen i sig har varit ganska onödig. Har typ suttit i serendi, slöat hemma, suttit lite till i serendi och nu däckat framför datorn och Paradise Hotel. Har inte varit speciellt aktiv idag. Imoron har jag lovat mig själv att jag ska ut och springa, har laddat iPoden men ny musik så det ska kännas lite bättre. Vet inte när jag senast varit ute och springa, hurrar om jag klarar av mera än en halv timme. Kondisen är kanske inte i bästa skick, men ska börja jobba på det nu. Dessutom ska jag ta gymkort nu i veckan eller nästa vecka, lovely.

Noja nu ska jag krypa under täcket, med kvinnliga Lars Winnerbäck, Melissa Horn, i musikväg. Underbara lyrics och riktigt sköna låtar. Speciellt denna, fall fritt.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt

2009-11-17 ? 09:38:24

All I wanna do is touch you, I wanna, I wanna touch you

 Gomorron!
Har just fixat igång mig och ska snart åka iväg till centrum. Kaf med Etta och så tänkte jag ta en liten loppisrunda i hopp om att fynda lite. Möjligen även luncha någonstans, jejee! Mitt läsande sket sig igår, hade inte ens tent i det jag tänkte mig nästa vecka utan det är i någon självstuderingskurs, hah, så jag skippar det också. Bra går det för min skolgång också! Dessutom var jag tvungen att ta andra delen av en havrix vaccination igår, och jag H A T A R sprutor, fyfan.Har skjutit på det ett år framåt och nu var jag bara tvungen att ta den. Så igår led jag och nu lider jag igen, har sjukt som fan i armen. Fyfan, är rädd som fan för svinare spruta, kan inte ens tänka på det. Huhhu. Men nu iväg, tjenamors!

The-All-American Rejects - I Wanna
2009-11-16 ? 19:52:26

I didn't mean to hurt you, im sorry that I made you cry

Jep, såhär kommer det att se ut ikväll. Har inte riktigt bestämt mig hur det blir med tenten nästa vecka. Ska i alla fall läsa igenom kursanteckningarna och se vad jag hittar på nätet som kan vara till nytta. Kursboken har jag nämligen inte ännu. Men verkar det allför svårt måste jag skjuta på tenten och ta det på nästa tillfälle. Hoppas boken kommer imoron, vill komma igenom denhär tenten så att något är undan iaf. Men har på känn att det är en riktig pain in the ass tent hon lagar. Blö.

2009-11-16 ? 15:48:41

see the truth behind the lies

Tjohej. The parents har anlänt hem och vardagen är tillbaka till det normala, nästan i varje fall. Har känt mig lite konstig enda sen pappa väckte mig idag, men det håller på att gå över. Har liksom känts som dagenefter fiilis hela morgonen, konstigt. Snart träningsdags, men före det måste jag till butiken och fixa nåt att äta. Vad som händer denna vecka är lite öppet ännu, typ träna, en shopping dag (åbo eller stan?) och på lördagen matcher.

2009-11-15 ? 17:43:41

cause i can be bigger, bigger


Huhhu denna aktiva söndag, märks att jag inte var ut igår utan sov snällt hemma redan kl.23.00. Steg upp tidigt efter att min syster väckt mig och började dagen med att spela spelkort. Sen morgonmål, vidare till Lojo simhall, där vi simmade och hoppade i ett par timmar. Sen vidare till butiken och väl hemma laga mat, supergott blev det. Men nu mittiallt försvann systrarna iväg, båda åt varsithåll och min resten av kvällen blir syster- och föräldrafri. Det tackar jag för. Ska snart iväg på promenad med Etta och sen till serendi. Ikväll tänker jag bänka mig framför en film, har chips och dipp hemma, perfekt ending på denhär dagen. Later, alligator.
2009-11-13 ? 23:14:50

genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslutGlömde förresten att tillägga att jag lyssnar på Kent's nya skiva, röd. Och jag gillart! Speciellt en fredagskväll som denna och speciellt, Idioter, Töntarna och Hjärta.

2009-11-13 ? 23:05:46

c'mon let it be crazy


Friday, fuckin' nice. Trots att jag egentligen inte gör nåt speciellt på veckorna väntar jag på veckoslutet lika mycket som när jag gick i skolan eller jobbade. Jag får bara liksom bättre fiilis. Fast dethär veckoslutet blir knappast någon höjdare i sig, ska vara/är barnvakt hela helgen. The parents är någonstans i mellersta Finland och åker runt i en husbil och shoppar.

Idag var jag dessutom på jobb, vikarie i Billnäs, trivs faktist bra där och det är kul att hoppa in och jobba lite då och då. Dessutom klagar jag ju inte på pengarna som faller in på kontot efteråt, det behövs alltid. Sen har jag slappat och så kollade vi på Idol och skrattade med Karen, pewus. Dessutom har vi lite planer på gångs, lovely. Imoron Ekenäs och sen sir vi. Barnvakt is the shit you know?!  
2009-11-12 ? 11:39:42

im just trying to be happy


Har redan hunnit med att dega i sängen, kaf men Sara, tagit Emma på en promenad och snart ska jag iväg till Brasseriet och luncha med Etta. Hoppas det är något gott där idag, är svinhungrig. Ikväll blir det träningar, härligt! Hörs!
2009-11-11 ? 16:50:58

what goes around comes around


Snart slutar Etta jobbet och sen ska vi möjligen äta nåt och sen titta på någon film, vilken det blir är ännu osäkert. Men filmkväll känns som det enda rätta en onsdagskväll som denna. Mmoe.
2009-11-11 ? 13:00:53

See I can be everything I wanna be, all I have to do is to put my mind to it and I can do it


Hade en skit dag igår också. Vet inte riktigt vad som pågår just nu. Sover dåligt, stressar, glömmer bort en hel del, prioriterar fel saker och känner mig trött och hängig. Känns fel att skylla det på vintern och kylan men jag vet att det är en orsak. Dessutom är jag en person som sällan stressar och ibland känns det som om personerna runt mig stressar mera om mig och min framtid än jag själv. Jag är så trött på det. Nej jag vet inte vad jag vill med mitt liv just nu, men måste jag veta det då? Nej, jag har inte ens vilja eller ork att fundera på något sånt just nu. Månne jag inte endå kommer någonstans med mitt liv i något skede. Visst är det underbart att veta att någon tänker på mig men jag vill inte stressa, det tär så otroligt på mig. Visst har det känns bra vissa dagar men någonstans känns endå allt lite fel. Känner liksom inte igen mig själv i mitt beteende. Men nu ska jag istället för att tänka negativt försöka dra ut allt det positiva av vardagen, försöka sluta stressa och inte bry mig om skitsnack längre. Det har ingen skillnad vad som än händer, nästa höst vet jag att jag slipper bort från dethär skitstället, möjligen någonstans för att studera, flytta till något EGET och bara behöva fundera på mig själv, fyfan vad jag längtar. Vart eller vad bryr jag mig inte om just nu. Det löser sig nog.
Trots att jag hatar hösten och vintern i denna by ska jag försöka se positivt på den. Träningar med världens härligaste lag, myskvällar i serendi framför en kopp kaffe, flippauskvällar med Karen, Affes nätter, shopping besök till stan och Stockholm, filmkvällar och annat skönt. Kanske denhär vintern ändå kan bli riktigt bra trots allt.


2009-11-10 ? 14:58:39

so tell me darling, do you wish we fall in love?


Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?

På stranden under solen i Thailand, ska vi åka? Betalar du?

Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?

Hon får jobba med det hon älskar, hon är omringad av underbara människor och njuter av livet. Utifrån sett verkar hon leva ett perfekt liv, och det skulle jag inte tacka nej till.

Vilken egenskap önskar du att du besatt?

Att jag skulle vara riktit bra på innebandy, (foto: Jesper)

I vilken färg är ditt drömhus målat i?

Vitt, med färgade fönsterluckor i New England stil.

Vilket namn är det vackraste du vet?

Linnea, precis som blomman.

Vilket är det bästa ordet som finns?

Kärlek.

Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?

Njuta av livet och ha det roligt på vägen.

Vilken saga är din absoluta favorit?

Hans och Greta

Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?

Tonfisksallad!

Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?

Tråkigt men snyggt och stiligt nog svart.

Om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?

Valet stod mellan, The Hangover och Twilight, men blev Twilight eftersom jag blir lika fashinerad varje gång jag ser filmen och då har jag sett den typ hundra gånger redan. Fast jag skrattar ju lika mycket varje gång jag sen The Hangover också.. Men så är ju Edward någon jag gärna ser på.

Om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?

Vanliga hederliga Converse.

Vilket språk är det vackraste du vet?

Franska, därför började jag också läsa franska i gymnasiet.

Vilket bok ligger på ditt nattduksbord just nu?

Chasing Harry Winston och kursanteckningarna från "inlärning och utveckling" kursen

Vilken årstid tycker du allra bäst om?

Sommar, lätt! Vill ha sommar NU!

Hade tråkigt så gjorde denhär listan jag hittade på en papper-blogg. Bilderna är från google och några är mina egna. Gör listan du också, gillar när man lägger bilder till! Men fick på nerverna när jag inte fick bort feta texten från listan, ingen aning varför, tycker det är så fult och otydligt med fet text sådär.

2009-11-09 ? 22:29:39

there is a truth in your eyes


Nånni, skönt att denhär dagen börjar närma sig sitt slut. Inte särskilt bra start på veckan. Dessutom gick träningarna helt horribelt idag, vet inte riktigt vad som snurrade i huvudet. Sen blev det inte direkt bättre när jag kom hem och nu sitter jag här och vill bara glömma denhär dagen. Imoron måste jag till bibban, låna dödens skolbok och troligen coffee with Karen, yes. Jag tror min bror är lite sur när jag sitter här, han väntar nämligen på datorn och ska kolla på nån film, jeje. Men gonati!
2009-11-09 ? 15:51:21

im loving you I know, but I want to go home, let me go home, Im just to far from where you are


Normi måndag såhär långt, var ut med Emma och sen tog jag bara det lugnt. Småningom är det matdags och sen vidare på träningar. Tråkigt att det är sjukt mörkt ute då klockan är inte ens fem, dessutom läste jag om att snön är påväg tillbaka inatt, blä. Nåmen hoppas vi har bra träning idag, allt brukar kännas lite bättre efter en bra träning!


Träningar snart, jejje, happyface!

2009-11-08 ? 20:54:57

my heart is smiling for you


Dagens matcher slutade i två vinster, 12-0 vann vi båda. Lagen vi spelade emot var sämre än oss och det syndes(?) på plan, men vi gjorde det vi kunde och kom hem med 4p, och det är ju inget att klaga på! Synd var dock att Päivi skadade knät och drog iväg till sjukhuset. Hoppas hon återhämtar sig så bra som möjligt och att det inte var så allvarligt. Det känns alltid skit när någon skadar sig, och iaf under såhär "lätta" matcher iaf. Men borta från innebandyplan kommer hon antagligen att vara en tid, blä.

Men helgen i sig har varit helt skön, mycket chillas och skrattas. Har egentligen ingen aning vad som händer nästa vecka, bara typ på fredagen då väl ska till stan med brudarna. Tenten på tisdag skippar jag, har ju inte ens böckerna hemma. Måste bara klara den sen på sista försöket. Jejee! Nåja, men vi sir, moi!
2009-11-07 ? 22:23:20

maybebaby, thats a ponyteam


JO jag tycker om Karen och JO jag tycker om min webcam. Dessutom bjuder jag och Karen på kvällens skratt. Varsågoda!

2009-11-07 ? 19:48:45

and the worst part is


The Wonk and the other wonk yes


Karen är här på Bangatan 37 yet again. Får väl se vad vi hittar på ikväll. Hmm.

2009-11-07 ? 17:10:25

im afraid bitch


Tja! Slötittar på hockey, Finland - Tjeckien, eller egentligen har jag bara det som bakgrundsljud. Kollade igenom anteckningarna från kursen som avslutades idag. Ska bli intressant att se hur det går med den tenten. Boken är på engelska, är ser ut som en tjock lexikon och allmänt olockande ut. Nåja det är några veckor tills tenten ännu, så jag borde väl hinna förbereda mig ganska väl. Kvällen ser ganska skön ut, kaf med Etta och sen möta upp med Karen än en gång och skratta lite till. Igår hade vi en helt gemytlig kväll om man kan säga så. Haha, nå roligt hade vi iaf. Imoron är det farsdag som jag inte direkt är ett stort fan av, visst är pappa viktigast i världen men borde man inte uppskatta honom lika mycket varje dag och inte just speciellt mycket endag. Nåja, whatever. Vi har iaf matcher imoron, skönt med start först kl.12.


Delad första plats som aktivaste eleven på kursen tillsammans med Amanda.

2009-11-06 ? 13:45:43

I know you fool around all day. Now it doesn't hurt me anyway, I am alrightNu ska jag dricka lite kaf och sen fortsätta städa lite. Det gäller att orka med med skolan idag. Har sprungit på stan och skrattat med Karen. Sen hängde jag en stund på pappas jobb och sen var jag till ekenäs ett varv. Dessutom ska ni lyssna på denhär låten, riktit skön. Sångaren är en dansk brud, hon har även måga andra sköna låtar.


Medina - You and I (svenstrup & Vendelboe remix)

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

2009-11-06 ? 08:50:51

you were hanging in the corner with your friends

Gomorron! Har precis tvingat mig upp från sängen och klätt på mig. Ska möta upp med Karen, vi måste få några saker gjorda, haha! Trots att jag helst hade legat kvar och sovit. Sen ska jag hem tillbaka, försöka göra något vettigt och kl.17 ska jag infinna mig i skolan, kan fredagskvällen bli bättre. Nåja, men efter skolan kommer iaf Karen hit, får se vad vi hittar på. 
Hahhahaha, vilket söt syn eller hur? :D
2009-11-05 ? 14:07:20

baby you can have whatever you like, i said you can have whatever you like


Jejjee! Har haft denhär datorn i över ett år men aldrig kommit underfund med hur webcamen fungerar. Eller rättare sagt har jag aldrig orkat kolla upp hur man ska göra, men nu vet jag! Egentligen var det ju typ det lättaste ever. Var dessutom till bibban idag, skit också, dom hade inte böckerna jag behöver. Hoppas att dom finns i vnf då, annors är jag illa ute på tisdagen.


Såhär happy blev jag! Dessutom laddas bilderna upp snabbt, tjoho! Kommer att bli mera bild-updates nu!

2009-11-05 ? 11:47:53

I dont wanna pay that part, I know that I love you


Min sovmorgon sket sig. Redan 9 stod jag ute på gården i snöstormen och bar harkkor. Vi började laga grunden på tillbyggnaden nu. Så jävla roligt eller så inte. Tur att vi inte bygger hus oftare. Huhhu, kom just in, ska hoppa i duschen och sen iväg mot biblioteket. Hoppas så att böckerna jag behöver finns inne, annors vet jag inte hur jag ska klara tenten på tisdagen. Förresten, ush vilket snöväder det är ute nu. Vill inte alls ha snö och kyla.Sku mera än gärna kunna åka till Thailand, dricka en frappuchino (Starbucks lagar kanske världens godaste) och steka på stranden, nån som kommer med?

2009-11-04 ? 18:59:40

cause I can't live without you, girl I can't live without you


Fyfan är helt slutkörd. Kollade på klockan just, 19.53, trodde klockan var typ 22.30 eller nåt. Sick. Har duunat heladagen i garaget, tömt bort skiten, kört fram och tillbaka till öby, kastat av lite skit där, målat och målat lite till. Nu är garaget nästintill tomt och vitt. Heldagsjobb var det iaf. Och det känns överallt, armarna är slut, huvudet känns tungt, händerna nerklottade med målfärg och mina tår är frysna. Hohho, imoron tänker jag sova länge, och försöka studera lite. Sen ska jag på något sätt försöka kämpa mig till skolan och sitta där några timmar, vidare till hallen, herrmatch, Fbc elit - Sch och sen ännu egna träningar. VILL att vristen är okej nu, matcher på söndag ju!

Nu ska jag lägga mig under täcket, titta på sista delarna av Californication och bara slappa. Trots att a8 och 90tals partyt lockade lite igår så lockar det inte det minsta idag, inte ens lite. Så att, long time no a8 ser det ut att bli!
2009-11-03 ? 14:30:53

I make them good girl go bad


Mina nerver far seriöst snart. Min högra arm, eller haba muskel håller på att krampa sådär som typ elohiiri i ögat. Det började igår och håller på ännu. Inte hela tiden men mycket ofta nog. Så jävla jobbigt och störande. Funderar seriöst att vad det är? Kan inte koncentrera mig på något då det helatiden börjar darra helt fullt. Nåja, hoppas det slutar innan mina nerver är helt slut. Bye so long.
2009-11-03 ? 09:57:20

let's make a team, let he say my name


Har suttit nu hela morgonen och slösurffat. Känner mig otroligt oinspirerad att gör något över huvudtaget. Men ska hoppa i duschen, dricka en kopp kaffe och hoppas att jag känner mig lite piggare efter det. Sen till biblioteket och söka några skolböcker, sen kafi med Karen och sen hem och studera lite.Har kurs torsdag till lördag igen, utveckling och inlärning denhär gången. De har dessutom börjat med tillbyggnaden nu, härligt då hela huset skakar och smällandet börjar tidigt på morgonen.
Gårdagen i stan gick förresten riktigt bra igår, jejje! 

Men NU måste jag göra nåt, byebye!
2009-11-02 ? 09:25:26

i know you dont care


Gomoron! Har fixat allt färdigt och väntar bara på att Etta kommer så hoppar vi på tåget till stan. Kolla lite i butiker och äta nåt, jejee, sounds good to me. Hem kommer vi säkert först nångång ikväll. Jejje.

2009-11-01 ? 21:51:05

here is your chance, take my hand


Vad skönt att den här söndagen närmar sig slutet. Nu bara huvve på dynan och jag slocknar direkt. Har skvallrat det nyaste med brudarna i serendi, lovely att träffa Linda lite också! Skrattade, skämdes, fyllde minnesluckorna och skrattade lite till. Morkkis fyfan, nåja nu lugna lite och sen sir vi! Nästa vecka har jag skola, torsdag till lördag, sen matcher på söndagen, helt jees. Imoron skippar jag träningarna men på torsdag hoppas jag vristen är i bättre skick igen, tejpa bara så går det nog bra ska vi se! Imoron ska vi till stan med Etta och möjligen shoppa lite och så ska hon incca sig. Spännande. Så bäst att jag far och sova nu, annors kan det bli lite tufft att stiga upp imoron. Gonati!
2009-11-01 ? 13:39:52

cause we all just wanna be big rockstars


Sunday, bloody sunday. Det känns iaf att vi festade rejält igår, snacka om fullt ös medvetslös. Vill inte ens veta hur fjantiga vi har sett ut i a8 igår, tänk er 3 brudar i batman dräkt och alla lika stenade. Men vi hade iaf fiilis från första början och enda till slutet. Vi började med att förfesta hos Étta och småningom fylldes huset av glada festade, vi rojsade och alkoholen rann ner i stupen med god fart. Sen begav vi oss till älskade a8 och fortsatte röjjandet där. Kanske några för många fisu-shottar och kossukolan men det är så det ska vara. Idag tänker jag inte göra nåt nyttigt, tänker bara vara, chilla och sova. Dessutom serenditräff med Etta och gå igenom gårdagens händelser. Det är bra att jag kan fylla hennes minnesluckor och hon kan fylla mina, och det som ingen av oss minns så har inte hänt, helt rätt. Sen skrattar vi igenom allt nolot, gjort är gjort och man kan inte ändra på det så är det bara. Vi hade iaf roligt som fan och det är huvudsaken. Tyvärr har jag inga bilder alls från igår, har ingen aning vart jag har satt kameran..

Kent - gravitation