2009-10-30 ? 16:56:39

when I see you i run out of words to say


Skönt med fredag och helg! Ska ta det lugnt ikväll och förbereda lite för imoron. Idag har jag suttit i hallen typ halva dagen och haft slö humor med Karen och Frääns. Det var nämligen skolinnebandy turnering där, flickorna vann alla matcher, men kan ju inte direkt påstå att motståndet var så tufft. Antagligen spelar dom sig till final och medaljplats iår också, förra året åkte vi ju upp till vasa och fick silver för andra året i rad.
Nu blir det mat och sen ska vi möta upp med Etta och handla lite till imoron, både dricka och mat. Sen vidare till backgränd på kaffekalas och sist men inte minst fredagsfinal i Idol. Det gillas.





Vi hade det fettroligt i vasa förra året och kom hem med silver!

2009-10-29 ? 15:40:59

touch and go


Nu har jag jobbat hela dagen på pappas jobb, och konstigt nog var det tillomed helt jees. Fast orsaken är främst behovet av shopping pengar till måndagen då vi ska till stan med Etta. Fast egentligen borde jag inte shoppa nåt, men ni vet, lite uppdate i garderoben är ju helt acceptabelt eller hur?!
Jee, ikväll är det träningar, ska ta det lugnt och se hur vristen reagerar, fast det ska nog gå riktigt bra tror jag!
2009-10-28 ? 22:35:05

you think i dont know whats up?


Åh, vad bra dag jag har haft idag, har hunnit med mycket men ändå inte stressat. Skönt att kunna somna med ett leende på läpparna, lever i happytimes ikväll. Tänker drömma bort mig till nästa sommar, det kommer att bli så, ursäkta, FUCKIN' AWESOME!! Men först chillar vi igenom vintern och våren, lever livet som om vi inte levt tidigare och sen smäller det högre än nånsin! Ser så ofantligt mycket fram emot allt som är på kommande men mest på den högsta smällen hittills. Roligt att ha mycket planerat så går tiden fort, vi är ju i slutet av oktober redan, (idag ser jag positivt på allt). Dessutom är jag dagar och kvällar otroligt lycklig och glad över alla underbara vänner och människor som omger mig för tillfället. Klyshigt jag vet, med så sant! Härligt bara kunna vara sig själv och duga så.. Kan bara skratta åt denhär dagen och drömma mig bort. Både lite längre bort och långt bort, både efter en kortare stund och en längre stund. LOVELY! 

 
Sweet dreams! ;)
2009-10-28 ? 16:03:47

I will paint my picture, paint myself in blue and red and black and gray



Vad bra dag det varit hittils. Lyckat frissa besök, kaf med Karen, ekenäs besök och nu blir det lax till middag. Senare ikväll ska  jag ut och gå och sen ska vi titta på bilder och planera vidare med Etta. Lovely!

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning

2009-10-27 ? 20:34:27

what i really need is somebody who really is there


Jepp, har varit en mycket bättre dag idag. Har fått en massa undan gjort och så har jag varit på bra humör precis hela dagen. Var just ut och gå med Cam och min vrist värker inte ens, och hur bra tecken är inte det?! På torsdagen slipper jag på träningar och på lördagen tänker jag inviga mina nya HM klackar som jag bara älskar, vi skiter i att jag blir 185cm lång i dom, haha, lite tejp så hålls nog vristen i skick då också!
Nu ska jag avsluta kvällen med bastu, ansiktsmask och sen BB. Imoron måste jag stiga upp tidigt då jag ska till frissan, utväxtfärg, slingor och klippning, härligt!
2009-10-26 ? 21:49:24

cause I can't leave without you, girl I can't live without you


Ligger här nere i källaren och är skittrött. Det har varit en riktit konstig och dålig dag idag. Allt har gått skit och jag känner mig lite krasslig, bara jag inte är sjuk på lördagen så är allt fint och fast jag är sjuk är det peli endå! Sov också bort halva kvällen, sen ringde Etta och väckte mig, vi tog en serendi té och nu ska jag titta lite på Twilight och sen gå tillbaka och sova. Vill vara på bättre humör imoron! Haha, Jonas min bror ligger nere här och sover och började just tala och skratta i sömnen, nätt! Gonati


2009-10-26 ? 11:34:44

got me singin' nanananaa, every day, like my iPod stuck on replay


Bra start på nya veckan eller så inte. Vaknade med grym huvudvärk, hoppades på att jag skulle hitta värkmedicin i skåpet. Hittade tuggtabletts värkmedicin (det måste vara pappa som köpt), och tvingade i mig det. Fyfan, aldrig mera, efter många spyreflekser och 5 glas vatten sjönk det ändå ner. Så nu ska jag till apoteket efter normi panadol. For i duschen och när jag stiger ut så halkar jag omkull, och faaaaaaaaaaan tänkte jag, min vrist gillade nämligen inte det så mycket. Nåja, sen ser jag att pappa har bilen och det regnar ute, nå som tur är det inte allför långt till centrum. Så nu ska jag gå iväg dit, kanske jag blir under en bil, kanske panadolen är slut eller kanske nån äter upp mig. Hmm, återstår att se och hoppas dagen ens blir lite bättre..
2009-10-25 ? 21:46:36

i love you i know but i want to go home


Nåja nu är kvällen fullbordad och sängen väntar. Ska bläddra igenom nyaste Solo och lyssna på min höst-spellista. Imoron har jag en massa att uträtta och ordna, dessutom tänkte jag göra om i mitt rum lite också, måla, köpa lite nytt och sådär. Men måste nog planera lite innan det, knappast något som blir klart på en dag och så. Fick också ett glädjande samtal av helsingfors pärlän just, härligt! Men nu, gonatt!

Iyaz - Replay
2009-10-25 ? 19:54:35

im gonna touch the sky



Katrin är ju tillsammans med Bingo Rimer och ska nu få barn, visst kul. Men efter att jag såg denhär intervjun börjar jag tveka lite... Trots att hon är känd för att bete sig skit och provocera, men hur lågt kan man sjunka? Det är ju hennes barn hon talar om! "Jag gillar inte barn, jag gör ju liksom inte det? HUHHHU, jag finner inga ord. Nå hoppas hon någonstans dit inne ändå tänker annorlunda.

2009-10-25 ? 18:36:52

woah woah and I will never leave you, Im still loving you like it was the first time


Fan vad rastlös jag är. Kan inte sitta still, har läst bloggarna och fbooken tuusen gånger, varit i serendi, sett på film och en massa till. Nu måste jag hitta något att göra fram till 21 då det kommer BB, sen sova. Vill på länk eller ut och gå, men eftersom min vrist inte känns så bra idag så står jag över det. Blä, sunday, bloody sunday!



Nu sku jag mera än gärna kunna hoppa på flyget med destination stranden och solen. Tillbaka hit ska familjen åka i Januari, medan jag blir hemma och leker aktiv veckosluts studerande. Men man kan ju alltid drömma sig iväg, det tröstar nästan lika mycket...

2009-10-25 ? 12:44:44

what about now, what about today, what if you making me more that I was meant to be?


Skönt med söndag. Har inget speciellt planerat men blir väl typ serendi kaf med brudarna och middag här hemma. Igår kväll hade vi skitroligt. Etta och Karen kom hit, vi tittade på film, lagade grönsaker (ninja style is the shit) och dipp, tittade på foton och inspelningar och skrattade ihjäl oss, perfekt kväll. Fan ni brudar är bäst, lätt! Be agressive, B E agressive!
Nu ska jag krypa under täcket, inte lyssna på någon och slötitta på en film. Nästa vecka blir det nya tag, ska försöka träna lite, längta till halloween och möjligen fara till Åbo?! Mera vill jag inte planera just nu, vill ta det lugnt och skita i stressandet. Yes.
2009-10-23 ? 14:45:56

I opened my eyes last night and saw you in the low light


Faaaan va skönt med helg! Lovely! Har inga som helst planer, tänker typ bara chilla och slappa. Varva ner, bada bastu och fortsätta Californication tittandet, helt bäst! Hoppas det också blir en och annan serendi kväll.
Småningom intas huset av spöken och häxor då syster 8år ordnar Halloweenparty för hennes vänner. Tur att vi har stort hus, tänker låsa in mig i något rum och sova lite, mimmi och hennes kompis fixar med underhållandet av barnen medan Cam o pap rymmer till Ikea. Har gjort en lång beställningslista till dom för jag fick inte följa med.. Ikväll blir det Idol fredagsfinal med rock tema(tror jag?) och popcorn, lovely det också!
 Nu ska jag hänga upp lite spindelnät och spindlar här nere i källaren. Precis som om det inte skulle räcka av dom riktiga spindlarna utan syster måste ha eeextra mycket såna! Återkommer!
2009-10-22 ? 15:36:08

release me, cause i'm not able to convince myself



Yeah, it's perfectly clear that it's not what you need. I tell you that I don't care, but I don't want to.
 Anything that you say, I hear myself agree. And I don't recognize, what I've turned into.
I don't know why I want you so, 'cause I don't need the heart break. I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake no, I'm not in control, so let me go.
Release me, release my body. I know it's wrong, so why do I keep coming back?
I say release me, 'cause I'm not able to convince myself, that I'm better off without you.

2009-10-22 ? 15:08:21

I dont know why?


Nåja och nu är det redan torsdag! Fan va skönt, skoldagen gick fort undan då största delen av dagen tillbringade vi i ekenäs simhall och barnen verkade trivas iaf. Imoron som sagt sista dagen för denhär gången. I december ska jag hoppa in som vikarie igen, men då till ettorna! Ikväll ska jag till hallen och hoppeligen se elits herrar ta första vinsten nu! Jejee, nu ska jag powernappa lite, duscha och sen iväg, ska nämligen sitta med Karen i caféet idag, flippausta bigtime! Jejjee, gonati.

2009-10-21 ? 22:21:15

because when the sun will shine


Fyfan så schysst med onsdag redan! Bara två dagar sen är det veckoslut igen, fan va nice! Imoron ska jag med skolan till simhallen, övervaka där och sen fortsätta med normi-skoldag. Näst sista dagen av vikariatet, lite synd tillika då jag nu har kommit in i systemet, lärt mig alla namn och börjat trivas riktit bra. Men jag kanske får hoppa in och vikariera nångång på nytt. Helgen ser ut att vara ganska oplanerad, vilket betyder att jag fortsätter med Californication-maraton, möjligen filmkväll och bara lugna ner mig. Eftersom vristen är som den är måste jag skippa matcherna (men kanske åker jag ändå med?) och a8, haha. Men halloween helgen blir det peli sen, ingen skillnad för då är det fullt ös medvetslös. Bäst! Men det är en tid dit ännu. Och dessutom när vi satt och planerade hösten med Etta ser jag faktist fram emot det. Mycket happening och det gillar vi. Mayhem i Vasa, Pikkujoulu, crasha Åbo och möjligen en rois-kryssning. Återstår att se hur mycket vi hinner med då jag har veckoslutskurser och matcher. Så någon höstdepression ska inte existera här inte, vi botar den med party!
2009-10-20 ? 17:59:24

we are taking shortcuts for solutions


Mår konstit för tillfället. Lite illamående, värk, trötthet och förvirring. Så jag tror bestämt det är lika bra att jag lägger på en film, varvar ner och sen far och sova tidigt. Sov skitdåligt inatt, fick inte sömn och när jag äntligen slumrade in vaknade jag genomsvettig och yr av en marddröm. Sen snurrade bara tankarna runt och vristen värkte och jag var rastlös i kroppen. Härligt att stiga upp halv 7 sen och vara pigg och välkomna eleverna tillbaka efter höstlovet. Denhär dagen har verkligen inte varit någon succé. Men härifrån kan det väl bara gå uppåt eller hur?

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
2009-10-19 ? 19:32:48

let's laugh until we cry, life is only what you make it now


SATAN! Helt rakt ut! Min vrist ser ut som den jävla bollen jag steg på idag, det värker och jag är arg och bitter förtillfället. TJOHO för jobb imoron, matcherna på lördagen och min familj. Tror dock att det inte är mera än en vakio förstreckning (precis som med andra vristen då), måste bara vila och äta värkmedicin så blir det nog bra. Hoppas det känns redan bättre imoron.. Som tur har jag vriststödet kvar hemma och kryckorna ifall de skulle behövas.
Nu tänker jag lägga mig under täcket, ignorera allt och alla, tycka lite synd om mig själv och fortsätta tittandet på Californication. Imoron är en ny och bättre dag, ska ju ha musiklektion och allt!
2009-10-19 ? 10:44:56

the sound of a fight, father has spoken


HATAR när någon väcker mig då jag har sovmorgon. Ännu mera hatar jag då det är syster som behöver hjälp med något rikitit löjligt, som egentligen är en onödig orsak, men hon vill bara att jag ska vakna. Så dit for veckans sovmorgon, lovely! Nu efter att jag drischat omkring i 1h borde jag väl få ens någonting gjort. Klädskåpet behöver både rensning och städning, så det verkar bli dagens to do.
2009-10-18 ? 22:50:06

but we can't get it back, we tried every every way


Är alltför trött för att orka skriva nåt mera ikväll. Har iaf haft en skön och lugn helg, och barnvaktat(och tjänat enkla pengar), shoppat lite och haft filmkväll tillsammans med brudarna. Imoron får jag ännu njuta vidare av höstlovet och sen drar vikariatjobbet igång igen. Nu lite californication sen sova. Gonati!
2009-10-16 ? 11:42:22

hi is coming around again





Efter en kopp kaffe känns dagen mycket bättre. Fredag idag, det kan ju ingen ha missat, men trots det har jag inga storslagna planer.. Ska för ovanlighetens skull vara barnvakt då Cam o pap ska till stan på teater, så att. Men lite städning, ringbyte på flippausbeemern och lite mer Californication!
Igår var vi till Iso omppu med Etta för att vara hårmodeller och det var riktit skoj. Frissorna fick experimentera med våra hår och laga olika frisyrer. Det blev bl.a. mohikan-tuperingar, bröllopsfunderingar och liknande. Hemma var vi typ fem tiden och sen senare på kvällen var jag på träningar. Vi var inte särdeles många men vi spelade ändå lite. Nästa veckoslut har vi matcher igen, härligt! 

2009-10-14 ? 18:12:39

this is a beginning coming to an end


Nu har jag skrattat med min favoritpjäs, ätit upp min systers godis, slevat i mig korvsoppa, frysit om fötterna, läst bloggar och lyssnat på bra musik. Älska spotify. Nu väntar jag på att bullarna ska vara färdiga. Dethär höstlovet har med andra ord börjat otroligt bra. Dessutom ska jag tillbringa min kväll i serendi med Etta och en kopp té, skvallra, skratta och planera, pewus-kväll alltså. Härligt!

Deep Insight - It kills me
2009-10-14 ? 13:27:33

they've been talking bullshit, i've been talking more shit


Höstlov is the shit och känns som om det är precis vad jag behöver. Måste nolla och ta in allt jag lärt mig och allt jag upplevt de senaste dagarna. Trivs bra som vikarie och att jobba med trevliga och söta 4-6 klassister. Nästa vecka fortsätter jobbet ännu likadant och dessutom ska vi på tex. på simhallsbesök, jeje. Tenten igår tänker jag inte ens säga nåt mera om än att, syns på omtenten! Var helt slutkörd igår när jag kom hem, har blivit så mycket de senaste dagarna och när tenten var undan höll så mycket från axlarna att det kändes verkligen. Slocknade direkt när jag la ner mig i sängen.
Imoron ska vi iväg med beemern och Etta till Iso Omppu och agera Annis hårmodeller, jeje. Sen är alla andra höstlovs planer öppna, kanske en och annan filmkväll, lite träningar och Californication-maraton. Låter rätt härligt och skönt. Nu ska jag städa, planera lite och sen får vi matgäster. Hoppas min nättaste pjäs Samira också kommer hit idag.
2009-10-12 ? 18:43:49

a hero of war, yeah thats what i'll be, and when i come home they'll be damn proud of me


Denna dagen ett liv. Eller så inte. Är helt slutkörd, av typ ingenting. Efter jobbet har jag inte fått något gjort, inte för att det var jobbigt på något sätt tvärtom, men har bara helt enkelt inte orkat. Så tenten kommer att skita sig totalt. Har ju fan inte ens öppnat böckerna, tvivlar ens på att gå dit. Men måste nog iaf kolla hur provet ser ut så jag vet vad jag har att vänta mig till omtenten. Ska läsa lite på nätet, tror att det är bättre formulerat där och inte lika flummigt. Dessutom även kortare och konsistare, hoppas jag. Jobbet gick finfint utan några större problem. Flickorna beundrade mina smycke, kläder och såntdär vakio och pojkarna lekte tuffa och spionerade. Kommer nog att trivas där riktit bra dehär 2 veckorna, enda jag tvivlar är musiken, men månne det inte går fint. Imoron ska jag ha levyraati med dom, jejee, Iron Maiden och Britney var deras önskemål, så jag vet lite iaf. Köpte även första säsongen av Californication idag, men måste spara den till slutet av veckan, måste orka läsa ikväll ännu. Dessutom fick jag en glad överraskning då vårt höstlov börjar på torsdagen och slutar på måndagen, vilket betyder att jag bara har två jobbdagar kvar denhär veckan, skönt med en mjukstart. Imoron jobbar börjar jag också 8, måste på allvar vänja mig att stiga upp då det ännu är mörkt ute.

Nu face-nörda sen läsa. Moro.


Såhär glad var jag i morse före jag drog iväg till jobbet, haha!

2009-10-11 ? 20:09:20

with every single breath im here with you now


Vill bara att denhär darra-dagen tar slut nu och att jag klarar mig finfint på jobbet imoron. Börjar redan kl.8, men det ska bli trevligt med lite rutiner och en dygnsrythm som är i skick. Det har verkligen inte min varit den senaste tiden. Skippar t.o.m. BB ikväll och tänker fara o sova. Men hoppas på att Justiina faller ut... Har förberett mig så gott jag kunnat till jobbet och hoppas jag är utvilad tills imoron. Vet inte när jag senast lagt mig kl21? Men jag tror det är helt bra eftersom jag lider av en enorm univelka från igår. Men har bakom mig ett trevligt veckoslut, eller hela veckan har varit riktit kul och en ny spännande vecka framför mig. Det är ju höstlov nu också, och det känner jag ju redan av på jobbet i och med att jag har fredagen och måndagen(?) ledigt. Nåja, nu och sova, gonati!

Jason Derulo - Whatcha say
2009-10-11 ? 13:37:27

i want to get away, i want to get away


Det blev a8 igår iaf, dock lite senare än tänkt men hade skitkul för det. Mitt planerade att ta det lugnare sket sig återigen och det blev sådä pewus kväll. Hade förvånansvärt månda bilder på kameran från igår, men det är få bilder som kan överhuvudtaget publiceras, nätt och rojsit liksom. Nu lider jag av svag darra och allmän trötthet, men måste, måste läsa idag. Imoron kl.8 börjar ju jobbet, börjar tom. bli lite nervös, haha, men kyl se siitä. Nu får vi matgäster, jejee, fan vad jag är hugrig!



peli i a8


2009-10-09 ? 13:19:13

and after all we been through


Hello! Fick en trevlig väckning idag när Camilla ringde lite över elva och sa att jag har mindre än 1h att fixa mig klar för en arbetsintervju. Tjoho tänkte jag, hur fan ska jag förbereda mig själv. Äh, tänkte bara att jag är mig själv, nåt annat hinner jag ju inte ens med. Dethär resulterade i två veckors jobb som vikarie i Billnäs lågstadie, så tusans spännande och roligt. Men en massa att förbereda och en Pedagogisk filosofi tent på tisdagen underlättar ju inte arbetsbördan heller. Så kommer att gömma mig i rummet hela v-slutet bland högen med lågstadieböcker och papper, för på måndagen kl.8 börjar jobbet. Och dessutom måste jag gå igenom filosofi böckerna ochså, jejje! Så något a8 blir det knappast, fast som Etta utryckte; du läser ju inte endå på natten, så darför tänker jag inte bestämma mig för något. Nu LÄSA. Morjens!
2009-10-09 ? 13:13:35

Draft: Okt. 8, 2009


Får inte in bilderna från kameran eftersom Jonas ligger nere och sover på kamerasladden. Men Helena hade lagt ut bilder på feissen så lånar dom lite. Mitt skick ser man också ganska bra utifrån bilderna, haha. Kossukola och fisu-shottar jau! Och det har även märkt idag, snacka om darrrrra. Och att träna i dethär skicket var inte heller helt huippu. Kändes som om jag hade saltvatten i halsen som skvalpade, nätt. Nu och sova, sover säkert klockan runt! Så där annors bara, fan va BB va roligt ida, jejjee, bästa viikkotehtävän, jejjeee!





På Amarillo va de fiilis, iaf har jag och petra det!


Vackert.


Helena s

Ää, uppladdningen tympii så ni får nöja er med dehär bilderna. Bilderna står då alltså Helena för!

Gick inte att posta gårdagens inlägg, men det hade sparats så postar det nu!

2009-10-08 ? 07:56:38

bye bye darling, and dont kill yourself


Kom nyss hem och ser så ut också, helt förstörd. Måste sova och sen läsa till tenten. Men tänkte bara meddela att gårdagen var skitrolig. Först förfest hos födelsedagsbarnet och Lotta med shakke och sen vidare till Amarillo där vi även stötte på bekanta karis-ansikten. Efter några kossukolan och fisun blev fiilisen huikee och det märker jag av idag, inte skönt att vakna halv 6 och sen åka metro och tåg till ruti-karis. Men nu känns det faktist i kroppen att jag endast sovit ½ timme och tänker nu lägga mig under täcket. Fan va skönt. Bilder från igår kommer upp senare.. Jejjee och ikväll blir det träningar. Nice, huh!
2009-10-06 ? 20:43:56

give me the greenligths


Jejjee, klockan är före tie och jag har bestämt mig. Imoron blir det alltså födelsedags firas i hfors då favoriten fyller 19. Ska besöka nya lägenheten för första gången och eventuellt drar vi vidare ut på stan. Får se vart det bär av, med det här shakket vet man aldrig. Men hoppeligen blir det en grym kväll, men det tror jag nog! Nu borde jag fara o läsa, fuck, tenten är ju om 1 fuckin vecka, helt sick! Måste läsa. Imoron ska jag på present jakt, kafi med Karen och sen laga mig klar och sen tar vi tåget med Sara. Ser fram emot imoron dagen riktit mycket, jejee. Nu läsa sen sova. Gonati!
2009-10-06 ? 17:17:25

i wasted so much time, in places with people not my kind


Är lite förvirrad. Har ingen aning om vad jag ska göra, och allt jag bestämmer mig för att göra går alltid åt reven så har inte farligt mycket inspiration kvar att göra vad jag vill heller för jag vet slutresultatet. Snacka om jobbigt.  Måste fundera och planera och fundera och planera lite till. Ska göra det hela kvällen och lovar mig själv att när jag lägger mig idag ska jag veta hur jag gör. Nu blir jag och duunarmännen som förstört hela vår bakgård serverade operasmörgåsar, nami! Sen ska jag söka syster från Ekenäs och sen kaf med Etta. Kiva liksom att jag ens har öppnat tentböckerna idag, hha, bra går det! SeeY
2009-10-05 ? 20:27:52

theres no getting over, just no getting over you


Är helt slut och väntar bara på att Bigbrother ska börja, var just i bastun och före det på träningar. Trots att det inte går riktigt som jag vill är det ändå fytusans skönt att träna. Nu när jag är ledig borde jag också aktivera mig och fara ut och springa. Tänkte köpa ett 10ggrs kort till Sportten och gå på några lektioner i veckan, typ bobycombat och Great success! Och så har jag läst lite, ikväll ska jag fortsätta ännu, men fan vad  t r å k i g t  det är. Måste komma igenom båda böckerna innan vslutet. Imoron ska vi göra nåt med Etta på dagen, funderade på att dra med henne ut på frisbeegolf banan, vad tycker du om det Ettalainen? Det är roligt hei! Fick också en otrolig åbosaknad idag, det slog mig bara sådär mittiallt. Saknar stället och alla vänner där. Hinner inte nu eller nästa vecka men sen ska jag dit, kanske blir det ett åbo-onnela besök på samma gång. Förra gången vi var där med Etta hade vi riktit kul, härjade på som vanligt och det slutade med att vi somnade nångång 6 på moron och steg upp 9. Jejjee, men fan vad kul det var! Tyvärr har Etta alla bilder, och det är jag nästan glad för, tvekar på om jag vill se dom eller inte.

FAAAAAAAAAAAAAAAAN, nu kom jag på, BB kommer först efter maanantaileffan idag, fuck u! Kanske jag bara läser lite och far o tuta sen. Höh! Gonati.

Dagens låt: Pitbull-Daddy's girl<3


Random

2009-10-04 ? 13:17:55

am i dreaming? Am i dreaming?


Nu var det igen sista dagen för denhär veckan. Tusan vad fort tiden går. Helgen har hittils gått helt fint. På fredagen tog vi en tripp med flippausbeemern till Lojo för att titta på Fbc elit-Losb. På lördagen hade vi tidig start till Köklax där våra första matcher för säsongen skulle spelas. Vi vann båda, första mot LoHi vann vi med 4-3, den matchen var det roligt att spela, jämt och kämparglöden var stor, vi kunde spela vårt eget spel. Annat var det i den andra matchen då vi mötte det nya laget team Botox. Svårt att ta ett sånt lag på allvar och de rosa spelskjortorna hjälpte inte mycket till. De vann vi med 14-2, vi kunde inte spela vårt spel alls, matchen kändes typ sjukt lång och avbröts tillsist i sista perioden. Men vinst är ju alltid vinst och att börja säsongen med 4p av 4möjliga är ju fint! Nu gäller det bara att fortsätta i samma takt. Sen senare kom Karen hit, vi tittade på leffa och hängde i ABCkön, peli. Kvällens låt var definitivtt jay sean - down, haha. Är stolt över mig själv att ha skippat a8 nu i 3 helger. Nästa vecka är det födelsedags fest på onsdagen och möjligen a8 på lördagen, jejjee.
Snart ska jag dra iväg till stugan och bära lite byggmaterial hem därifrån. Nästa vecka börjar byggarbetet här hemma, ska bli intressant att se hur slut resultat blir. Nästa vecka ska jag läsa, läsa och läsa lite till. Pedagogisk filosofi och etik, jejjee, platon och aristoteles kommer att bli mina bästavänner.


Bildkälla: google