2010-04-30 ? 13:39:55

GLADA VAPPEEEN!

Glada Vappen sweeties!
Firar med att fara på jobb, sen senare ikväll blir det Ekenäs med ett gäng favoritbrudar som hoppeligen smittar mig med deras fiilis! Hoppas ni har en riktigt bra och rolig kväll! Kanske vi ses i ekenäs dimman eller kanske ni springer runt i huvudstaden/åbo bland en massa andra vappen firare. (Det senare alternativet skulle jag mera än mest vilja göra, men nästa år istället!)
Att sticka iväg på grillkväll, njuta av tillvaron och skratta lite skulle inte vara helt fel. Men ska försöka ha en gemytlig kväll på jobbet istället, ikväll firar vi!
2010-04-30 ? 11:08:13

armbåga dig fram

JEEE, inlämningsuppgiften är skickad, kan inte direkt stoltsera med innehållet men det är gjort fördet och jag kan äntligen pusta ut(okej, bara för en elle tre dagar, sen måste jag bita ihop och börja med nästa..)! Klockan fyra ska jag till jobbet så har i princip lite tid över nu, borde belöna mig med nåt? En het dusch och hårmask! Och lacka naglarna samt dricka min femte kopp kaffe för idag. Kaffeberoende, check!
2010-04-29 ? 21:36:01

järki lähti näkemiin

Känner mig trött, bitter och irriterad. Blä, piss att inte skolarbeten lagar sig själv. Har nämligen ännu typ 12sidor text jag tänker tvinga mig att producera ännu ikväll.. Ska lämna in dom idag, ska!! Dessutom hatar jag, H A T A R (!) att ha någon som gnäller på precis allt, precis helatiden och precis överallt. Har inte fått vara i fred många röda minuter och jag är på bristningsgränsen just nu. Ett jävla ord till och det spricker. På köpet kommer liksom huvudvärk och trötthet från jobbet. Tack så mycket. Men har försökt hålla god min och göra mitt bästa trots att det inombords skriker, lite måste jag få ge tillbaka!
Imoron är det vappen, ska försöka jobba upp en stämning för imoron ska det firas. Inte lika roisigt som det den senaste tiden blivit utan mera med fiilis och genom att ha roligt! Men precis som förra året har jag jobb heeela helgen, och nästa lediga dag ser jag först på onsdagen. Pengar, pengar, pengar...

Förra vappen, grillning hos Etta med Anni och sen till alban ett varv!Vad ska ni göra på vappen?
2010-04-29 ? 21:22:54

Grattis pappa!<3

Idag har vi firat pappa, han blev glad över min present och jag blev glad över bakelsen och kaffet, nam! Har är nog den finaste och favoritpappan. Har dessutom alltid varit lite pappas flicka och är det fortfarande. Vad skulle jag göra utan dig? Love you!
2010-04-29 ? 14:55:13

you dont mean nothing to me

Operation göra klart skoluppgifterna fortsätter idag. Underbart! Hör av mig ikväll hur det har gått, hoppeligen lite bättre än hittils. Moe!
2010-04-28 ? 21:36:42

lite klippa och klistra såhär en onsdagskväll

Då man såhär kvällen innan kommer på att tjoho, mannen i mitt liv fyller ju imoron! Alltså pappa då.. Presenten ligger fortfarande opaketerad i påsen och det enda paketpappret jag hittar är rosa med småsöta flickor på. Hmm, kanske ändå inte. Måste använda mig av fantasin..
Ganska snabbt hittade jag en Henri Lloyd tidning att riva sönder och så ett kilo band runt och ett litet kort till. Där är det sen och jag tycker t.om. att det är finare än vanligt inlagspapper... Imoron kväll firar vi med tårta, jee! Tur att jag tränade idag....
2010-04-28 ? 21:00:50

hey soul sister, hey mister mister

Kvällen här och måste erkänna allt som borde ha gjort idag har jag inte gjort idag. Det mesta nog men dedär få jobbiga sakerna sköt jag ännu upp.. Gör ett nytt försök imoron efter jobbet. Har just varit och tränat Combat i ekenäs. Bästa träningsformen, fiilisen och träningskompisarna. Älskart! Nu måste jag ännu försöka orka svettas lite till med mina skolarbeten, inspriration noll. Imoron ska jag iaf till skolan och vara vikarie, ska bli roligt.
Sen börjar veckoslutsjobbet igen, det är definitivt minuset med servitrisjobb, att det ska vara så helg och kvällsbaserat.
Inte så kul att stressa på jobbet när man vet att andra sitter ute på terassen en skön sommarkväll. Men det får man ta och att tänka på pengarna brukar ju hjälpa. Och inte för att det stoppat mig så många gånger innan, blev ju ett antal partykvällar förra sommaren trots att jag jobbade mycket.
En sommarnatt på hatkärlek krogen i Ekenäs, kanske tom. mera hatkrogen.. :D men ibland kan det vara helt kul där också!
2010-04-28 ? 09:27:33

just don't give up on me

Fan så skönt! Solen skiner och jag känner mig superpigg trots att jag vaknade redan före nio imorse. Har satt ihop en låång to-do lista och ikväll hoppas jag allt är undangjort. Check, check, check... Ska även försöka hinna och träna ikväll samt träffa Sara över en kaffe. Terassväder it is. Ska sätta igång nu, latero!
2010-04-27 ? 21:12:05

känner mig så obekväm hos dig

Ber att få återkomma imoron. Är för trött för att orka mera ikväll. Gonatt!
2010-04-26 ? 22:17:15

jag tar ett djup andetag, jag andas in och slappnar av

Magnus Weideskog - 20år
Jag är kär i Magnus Weideskog. Snygg och sjukt fin röst. Sjukt fina låtar också. Får liksom inte nog av honom och hans låtar... Vill du bli min?
2010-04-26 ? 20:35:17

Emma-hunden 10år idag!<3GRATTIS EMMA, DU ÄR BÄST, SÖTAST OCH SNÄLLAST I VÄRLDEN. LOVE YOU! <3
2010-04-26 ? 20:07:34

huhhuhhu, allvarligt talat


Jag är död. Och det är bara måndag och har en hel vecka jobb kvar ännu. Dessutom jobbar jag även på söndag, skönt där. Men pengar kommer, tur att man kan trösta sig med det. Men död är jag för det. Och en typ tusen skolarbeten som jag märkt att inte lagar sig själv. Inte så skönt där. Ska bara dra mig i kragen och fixa dom ännu ikväll. Dessutom sjöng jag och bjöd bästaste Emma hunden på tårta då hon fyller 10år idag. Love you.
2010-04-26 ? 09:15:38

you got me thinking about a life

Tjingtjong cykelstång! Är pigg efter en låg nattsömn som verkligen behövdes och ska snart cykla iväg till jobbet. Nu börjar jobbveckan och nästa lediga dag är först på söndag. Så låt det gå snabbt, tack!
2010-04-25 ? 20:49:40

helgenhelgenhelgen

Min söndagshumor är på så låg nivå att jag inte tänker producera någon lägre text, men ska istället bjuda på några få bilder som tagits under helgen. Synd bara att det inte togs flera bilder under bastukvällen, som förövrigt var helt sjukt bäst! Vet inte när juomapeli senast har varit så roligt och att sällskapet varit så bra. Väntar redan på nästa lagträff....


Morgonfrulle ute är typ bästa sättet att starta dagen


affes e bäst ingen protest


Frisbeegolf


Tjenamorjens!
2010-04-25 ? 12:11:43

frisbeegolf next

Hello! Har haft fullt upp dethär veckoslutet. Skola, flyttning, bastukväll med bästa laget och utgång därfter.. Nu ska jag och syster dra iväg till Frisbeegolf banan och spela ett varv. Härligt väder så orka sitta inne. Berättar mera om helgen sen, nu iväg!
2010-04-22 ? 22:18:08

Detta har jag gjort ikväll:

Har varit på gymnasiet och högstadies Talangkväll, sjukt bra show!

Kanske det finaste uppträdandet, snacka om gåshud...

Showens värdar skötte sitt jobb bättre än bra! Myyycket underhållande!

Även tre Elvisar fanns in the building.

I ett skede var hela salen en enda fest..

Sista låten där alla talanger medverkade, otroligt vackert, där ser ni även Hon som ligger bakom allt, du är grym!

Och här har ni mitt sällskap, härliga Karen!


Alltsom allt har jag haft en sjukt lyckad kväll, fått se en massa fina uppträdanden och både skratta och ryst av välbehag. Härligt att någon orkar engagera sig och fixa sånthär. Uppskattas! Nu tar jag kväller, nati!
2010-04-21 ? 22:11:18

mä oon tarkka ton homman kaa

Ibland gör man sånt man ångrar. Bara för att det kändes bra just då. Just vid det tillfället. En minut senare vill man slå sig själv i huvudet och ångrar det bittert. Tänk att nåt som känns bra i ena stunden kan kännas så fel i andra stunden. Kanske dags att avsluta denhär dagen innan jag gör nåt annat dumt, bara för att... Har ju varit en finfin dag och vill inte göra den dålig. Nu lyssna på Cheek och nati.

Bara för att du är bäst och det var så sjukt roligt
2010-04-20 ? 21:59:59

snart, soon, pian

Vet inte när jag senast längtat efter en ledig dag såhär mycket... Gårdagens och dagens jobbpass har dragit ut allt ur mig, har inte riktigt vant mig vid dethär ännu... (men det lättar lite när man har sjukt härliga kollegor). Dessutom har jag mera än massor att göra imoron. Skolarbeten, räkningar, tvätt och ja, en massa. Hoppas bara på dåligt väder så att jag inte har någon dum anledning att sitta och lata mig i solen.. Mina ögonlock är sjukt tunga, kryper under täcket nu, sov gott alla!
På köpet är jag också otroligt irriterad och måttligt förbannad. Att allt alltid ska fucka upp. Men det blir nog bra, allt löser sig som Timbuktu brukar sjunga, det gör det alltid. Men ibland vill man liksom bara skrika, gråta och vara sur, bitter och inåtvänd. Snart mr. Potter, snart. Soon summer, soon. Pian Yyteri, pian.


bara för att det var så sjukt bra kväll.
2010-04-19 ? 23:07:37

working girl

Min 8h arbetsdag blev istället en 12h. Nu är jag slutkörd, mina fötter värker och mitt huvud helt tomt. Men hade iaf en bra dag på jobbet. Nu ska jag kasta huvudet på dynan för imoron är det jobb som gäller igen!
Gonatt
2010-04-18 ? 22:38:33

gonatt

Så är dagens jobb undan och jag kan krypa under täcket. Efter en såndär partykväll och tung dag är det rätt skönt kan jag berätta. Gonatt!
Sandra-Etta-Jag
2010-04-18 ? 12:08:52

darrrrrra

Har lite skjut mig i huvve fiilis. Min planerade ta det lugnt kväll efter jobbet sket sig och på 10min efter jobbet var jag typ festklar. Efter några kossukolan var livet på topp igen och klackarna i taket. Nu mår jag som jag förtjänar och det är inget jag njuter direkt av. Bakisbakisbakis. Men ska snart dra iväg på kaffe med Etta, gå igenom gårdagen och få tillbaka min kamera som hon underligt nog har. Snacka om seko-kväll. Men sjukt roligt var det och kan nog lätt säga att affesfiilis är bäst!
Men nu, serenditerassen calling! (bilden är från påskhelgen, därför all äcklig snö)
2010-04-17 ? 12:30:31

orka kämpa

Drar iväg på jobb nu! Orken är låg men den kommer nog igång sen. Slutar sent ikväll och har inga planer så ska bara hem och sova. Skönt. Hoppas på sol och fina väder imoron, isåfall blir det lite frisbee golf, jobb och träning!
Latero
Bilder från imorse..
2010-04-17 ? 11:57:20

förlåtförlåtförlåt

Fin låt och fin kille, såhär lördagsförmiddagen till ära. Njut!
2010-04-17 ? 08:59:24

men det var bara en av många dar

Solen skiner så ska göra detta kort och sen dra ut och sitta i solen. Senare idag ska jag på jobb hela kvällen/natten... Igår var vi med Etta och Karen och provkörde med Ettas familjens nya bil. Skitroligt och skithumor. Precis som vanligt med andra ord. Senare blev det ett snabbt besök till Fé efteråt, härligt att träffa vänner man inte sett på länge, sjukt roligt att träffa nya och lite omtumlande att se någon annan. Men det är bara att svälja och inse att det är tydligen såhär man gör här, eller... I'll be back before you know it, this time i try harder.
Nu kallas terassen och kaffe koppen, kanske det bästa sätter att börja en dag.
2010-04-15 ? 22:22:29

And big girls don't cry

2010-04-15 ? 21:58:39

nerverna på spänn........

Mina nerver är så slutkörda och denhär datorn har varit så otroligt nära att bli iväg kastad i väggen. Varför existerar en fb chat då den aldrig fungerar som den ska? Och varför slutar alla program mittiallt att svara? Svarar inte liksom, helajävlatiden? Och så får man börja allt från ljuvliga början igen. Toppenkväll alltså. Men kunde ha varit värre. Kunde ha varit på väg mot varmare breddgrader och flyget skulle vart avbokat pga. askmolnen. Lider med er som detta inträffat åt, snacka om otur. Som grädden på toppen hatar jag också att jag ska vara så snäll helatiden? Hur kan det vara så svårt att klämma ut ordet NEJ när man själv vill det? Tydligen alltför svårt. Men hoppeligen kommer jag nångång att lära mig det också, kanske den långa hårda vägen... Kanske bara bäst att krypa under täcket innan jag rivit håret av mig pga. all frustration och glömma denhär kvällen. Imoron blir det jobb, lite simmas och fredagsmys. Därmed en bättre kväll. Helt jees väl.
2010-04-15 ? 18:29:02

love them

Paolo Nutini-New shoes, tänk vad glad man kan bli bara av ett par skor....
2010-04-14 ? 23:17:29

onsdags svammel

Har en fullspäckad dag bakom mig.Vädret har varit underbart hela dagen, tog tåget till stan imorse,  luchade med underbara vänner, köpte bästa Conversen (och så lite annat också...) och hade det roligt på jobbet ikväll. En skön med fullspäckad dag! Imorgon hoppas jag på lika fint väder också. Dessutom ska jag aktivera mig direkt på moron med en simtur med Etta. Nu och sova så jag orkar upp imoron. Nati
2010-04-13 ? 22:03:20

Gonatt

Travis McCoy - One at a time, fin låt
2010-04-13 ? 21:34:24

i got a better solution for you girl

Ahhh, snacka om skön känsla. Tenten undan, skolansökningarna skickade och allmänt bra humör. Imoron ska jag kanske belöma mig själv med lite shopping(nya converse), träffa Linda över en kaffe och njuta av vårkänslan i stan. Älskart!! Dessutom har de lovat fint väder tills imoron, uteservering, cheeck!
Nu ska jag titta på New Moon för sjuttonde gången och dregla lite. Robert är min gud, min hetaste gud(eller egentligen på delan första plats med Ed Westwick).
2010-04-13 ? 12:19:50

partyplanering

Såhär såg det ut när vi tog lite bilder till vårt 20+20 födelsedagsparty som äger rum i maj. Temat kan ni ju räkna ut och jag tror att det kommer bli en pangbra fest!!
2010-04-13 ? 12:14:14

måste orka lite ännuu

Idag gäller det. Tent kl.17. Sen kan jag glömma böckerna för en stund igen. Skönt. Imoron ska jag unna mig lite vårshopping, bl.a nya Converse, vårplagg och sånt. Har ju slitit måttligt med jobb den senaste tiden så...
Nu borde jag fortsätta präntta in lite didaktik begrepp eftersom jag inte riktigt känner att jag behärskar det fullt ut. Suuuck.
Men före det ska jag lägga ut lite bilder från igår...
2010-04-11 ? 20:38:01

söndagsbittert

Jag är typ död. Samma med bloggen. En tent på kommande och ett jobb veckoslut bakom mig. Inget att hurra för egentligen.. Imoron börjar sådär "riktiga" jobbet och sen ska jag försöka präntta i mig myyyycket intressanta lärosätt och liknande, jess! Inspirationen är på noll och det märks antagligen också. Men jag ska försöka orka, orka och orka. Inte mycket kvar mera, sen är det maj och sen är det kul igen. En till söndag skulle just nu sitta bättre än bäst.
Dessutom är jag bitter, mina naglar helt förstörda och irriterad på att SSV skulle vinna finska innebandyligan, faak. Men sånt är livet, liksom bittert ibland. Blöh.
Men lite glad är jag också idag, jag har inte ätit godis på 1vecka (fast jag har varit sugen femhundraelva gånger, eller snarare mest helatiden) och för att vädret varit strålande idag, jesss!
Nu far jag och tentboken och gräver ner oss. Hörs imoron igen! Bye so long!

Dagens humör.....måttligt irriterad och bitter
2010-04-08 ? 14:57:07

det händer spännande saker här..

..har t.ex. bytt läsplats, fixat ihop knäckebröd och kokat en till kopp kaffe. Nu tillbaka till lärarens värld.
2010-04-08 ? 11:33:03

i wanna believe again

Har matpaus från läsandet just nu. Tenten närmar sig och jag vill(!) komma igenom! Snart måste jag även traska iväg till jobbet och få arbetsturlistan, länge sen sådana har ingått i min vardag..
Igår var vi med Karen o Etta till Vanda och tittade på 3:dje innebandyfinalen, Erä-SSV. Hata att SSV vann och hata de två SSV mummuna som satt rakt ovanför mig, tror mina nerver inte på länge har varit lika mycket på spänn, men jag överlevde. Man behöver liksom inte varje gång SSV har bollen vara de enda två i hallen som klappar och kommentera ALLT som händer på plan, tack!

Nu fortsätta med läsningen....
2010-04-06 ? 18:52:48

someday we're gonna break free

Åååh, en lättnadens suck. IPhonen har kommit till sin rätta, dagens jobb är gjort, några sidor läst och tentamensanmälan är skickad. Känns bra nu. Nu ut och gå en sväng och lätta på dagens onödiga stress. Skönt.
2010-04-06 ? 13:33:26

come out come out wherever you are....pleeease

Har tappat bort min kärlek Hittar den ingenstans och jag har bara lust att skrika och lipa. Kom snälla tillbaka nu, behöver dig! Då snackar jag om min iPhone, hade den idag morse men nu är den spårlöst försvunnen. Har letat under sängen, överallt i bilen, på gården och t.o.m. på vessan, men utan nåt jävla resultat. Komssikomssi tillbaka, snälllaa! Känner mig liksom tom utan dig. :(
Så that's why jag inte har svarat på heladagen.
2010-04-06 ? 07:21:06

Gomorron

Drar igång veckan med en stor kaffe(kan verkligen behövas då jag ska jobba som vikarie idag och måste orka vara aktiv..) innan jag åker iväg till jobbet. Ha en bra dag, hörs senare!
2010-04-05 ? 23:22:31

gladast

Ville bara meddela att jag blev sanslöst glad just nu. Ni vet sådär när man kommer på sig själv att sitta och le och bara vänta.. Konstigt fast jag inte vet var jag står, vad jag vill eller hur det blir.. Men jag blev bara glad, nästan som alltid vid dehär tillfällena. Betyder det här något? Är det såhär det är meningen att det ska vara? Gör jag rätt gör jag fel? Så många frågor som det inte finns rätta svar till just nu. Hmm, funderar vidare men är fortfarande glad. Tänker fullständigt lita på min magkänsla just nu och se vart det bär av, vare det är rätt eller fel. Glad är jag iaf. Dessutom är det snart sommar, kanske ännu bättre liksom! haha. Nu ska jag och sova.


happymoment
2010-04-05 ? 22:29:55

påsken lider mot sitt slut

Sådärja, så var denhär påsken och påsklovet förbi. En massa påskägg ligger skönt i magen, påskgräset håller på att vissna och nu ska jag lova mig själv en hälsosammare vardag. Vilket innebär, ingen godis, minska på allt annat söttskit och börja allvarligt tänka på att äta nyttiga och börja motionera regelbundet (inte för att banta utan för att få min kropp och humör att bli normalt och i skick igen efter denhär vintern). Får se hur det går och hur länge jag klarar av det. Måste bara intala mig att klara av det.
Kämpa! Jobba! och! fixa! skiten!
Imoron ska jag på vikariat jobb och senare på stödda. Någonstans där varven borde jag hinna läsa på tent och träna. Men klagar inte, roligt att ha mycket att göra och inte bara sitta och slöa. Nästa vecka börjar jobbet på 8råttor och pengarna kommer att rassla in på kontot, lediga dagarna kommer att uppskattas otroligt och vardagarna kommer att bli tyngre och längre. Men samtidigt kommer det att bli kulkulkul. Mycket pågång nu men gillart!
Nu en lååååång varm dusch och sova. Natti.
Överlägset bästa påskäggena! Mmmmm, marabou!
2010-04-05 ? 22:05:33

Påsktorsdagen i bilder


<3
Sara-Etta
saknade helsingforspärlan<3

Tjenaree!
hellhelloo!

hahahha, sötis
Humöret på topp, hahhaha, skrattar ihjäl när jag tänker tillbaka på dethär
Äntligen fungerade bild uppladdningen. Här är då picsen från påsktorsdagen i Fé med brudarna. Helt sjukt roligt kväll innehållande en massa.
Serendichill, butterflyy, loooonkerooo, yle-nattklassiskt, prisses franare (som vi har längtat), KAMERAAAA, Boner
2010-04-04 ? 20:24:09

hey girl your the only one


Skulle ladda upp en massa bilder från fredagen men som allt annat fungerar inte det heller idag. Har inte varit min dag alls sen jag steg upp, allt har gått käpprakt åt skogen idag. Mina nerver har varit på spänn sen kl.5 då jag vaknade och var skitpigg och det har inte blivit mycket bättre. Nu orkar jag inte längre försöka ladda upp nåt utan ser om det fungerar bättre imoron. Nu ska jag tröstäta mitt hundrande påskägg för iår och läsa Cosmo.... Ha de gött.
Lil Wayne ft Eminen - Drop the world
2010-04-03 ? 13:32:38

whataya want from me

Efter en mardrömms start på denhär dagen mår jag nu lite bättre. Väntar på att håret torkar, sen återigen iväg på jobb, tuuungt mycket tungt. Kommer så att slockana när jag slipper hem sen när jag slipper hem nångång. Blääblä. Imoron tänker jag iaf sova och inte göra alls nånting. Jeb, nu iväg. Ha en skön påsklördag och ät mycket chokoägg.
2010-04-02 ? 16:09:23

everybody is going crazy

Så ja, nu är allt städat och snart kallar jobbet. Var och lunchade med flickorna till serendi idag och samtidigt invigde vi serendis terass-säsong, ljuuvligt. Glajjorna på näsan, solen skiner och chill, det är sånt vi gillar.
Nåja, innan jag drar iväg ska jag bjuda på en bild på oss från igår, mera bilder kommer säkert i ett senare skede när jag hinner...
underbara
2010-04-02 ? 12:22:58

dagen efter och solstrålar

Gårdagskvällen var som sagt sjukt underhållande och rolig. Bara en eller två blev betydligt flera, sällskapet var bäst och fiilisen på fé var också bra! Dessutom mår jag finfint idag, solen skiner, tvättmaskinen är igång och några sidor Didaktik läst. Det enda som tar lite emot är jobbet ikväll, hur fan ska jag orka? Blä, men pengar kommer och det är välkommet. Snart ska jag unna mig vårshopping då jag har slitit såhär är jag faktist värd det. Och på lördagen ska jag också på jobb.....
Nu ska jag äta sen fortsätta läsandet, tror jag ska förflytta mig ut i solen, en och annan solstråle mot vinterhyn skadar väl inte.
Börjar faktist kännas som om våren är på kommande.
2010-04-02 ? 01:39:26

De är klart de är nice

Är hemkommen från en av de bästa utekvällarna på länge och ligger hemma med sällskap av prisses efterlängtade franare. Fyfan vad roligt vi har haft ikväll, headbang, butterflieeeees och lonkku. Sickens bra kvääälll men sjukt bra sällskap. Dessutom var hemresan också sjukt roligt. Typ keltainen toukokuu och extreeems klassiska nattmusik, sånt älskar vi eller hur?
En hel del bilder finns det också, får se när jag får dom till datorn. Nu gonati och imoron ser vi igen. Nattnattt.
Önskar en salongsberusad Jasmin
2010-04-01 ? 18:57:03

ett två tre nu, pååååskloooov

Sitter nysminkad och med vått hår just nu. Väntar på kvällens händelser som ser ut att bli serendi häng och ett besök till Santa fé med dom bästa brudarna. Kommer antagligen att bli en hel del skvaller, skratt och genomgång av senaste tidens händelser. Lovelyyylovely. Återkommer sen, kameran följer också med så nån bild kan ni kanske vänta er. Hoppas ni har en skön kväll och start på påsklovet.