2010-08-31 ? 15:38:36

just nu här på brändö:

Disken är diskad, allt upprätt och nu väntar jag bara på att klockan ska gå ens liiiite snabbare. Dessutom fanittaa jag Guns N' Roses ikväll, har ett fånigt påklistrat leende och har en bad hair day (ni vet sådär när håret är ett trotsbarn och har en alltför strong egen vilja) , bara sådär ifall ni kände er intresserade av hur jag har det just nu. Hoppas ni också har en kul kväll. Tjenamors!
2010-08-31 ? 13:49:03

taggatagga!

Just nu här hos mig i brändö myser jag runt med min Onepiece (lovelovelove) , reder upp, diskar, försöker få ordning på alla miljoner papper och taggar med migg PEPPspotify lista. Ikväll är det nämligen förfest hos vår Tutor och sen OLLIIIS TISDAG. Första riktiga Ollistisdagen alltså. Har på känn att det kommer bli en pangkväll! Och americano dansen kommer att vara grym! SÅ morgondagens tidiga lektion ängnar vi just nu inte så många tankar till. Högst antagligen kommer alla att vara lika döda, så det är sen morgondagens problem. Nu gäller det att taggataggatagga och sen korkka. Fint dethär med studieliv.
Usher ft. Pitbull - Dj got us falling in love again
Martin Svensson - du är så, yeahyeah, wowoo (åh, du ljuva 90tal), helt klart förra tisdagens höjdar-låt!
2010-08-30 ? 14:53:17

lite om den senaste tiden

Skiter i detdär med ny blogg förtillfället, alltför krångligt och har lite för mycket att göra just nu. Så kommer att fortsätta blogga här på blogg.se ännu en tid. Dessutom fick jag klågomål att dedär hemma ville veta mera vad som händer här uppe i Vasa. Så let's go.
Började som sagt i ÅA Pf på klasslärarlinjen förra veckan. Hela förra veckan hade vi typ bara info och en massa namlekar med klassen. Hade tur och kom i en superklass, har redan träffat många nya vänner och det ser ut som om det blir en riktigt bra höst dethär. Dessutom hann vi med två Olliskvällar (en krog här, tisdags-ollis är en favorit för många studerande) med en massa dans, sång, lekar, lonkero och BRA fiilis! Efter en skön helg hemma i karis drog första riktiga skoldagen igång idag och nu försätter hela veckan i samma stil. Fast är ledig på fredagen och drar hem igen då (inte p.g.a egen vilja utan läkartid). Men veckan blir inte händelselös här för det, idag klassträff och Gulisplanering med klassen och tutorerna, tisdag förfest med klassen och sen Ollis och på onsdagen förfest med tjejerna och Back-to-school party. Så kommer antagligen vara helt slutkörd innan veckans slut. Men I like it! Tungt dethär med studieliv. Det enda negativa är väl att börjar veckan med en antibiotika kur, men bättre det än att gå och ha sjukt helatiden.
Bilder från lägenheten som förövrigt ligger på brändö och som jag trivs i superbra kommer senare. (Läs: då jag skaffat minneskort och orkat och hunnit lägga in bilderna på datorn.) Nu ska jag försöka reda upp lite, laga risotto och sen till stan!
2010-08-24 ? 16:57:56

lovelife

Igen en vecka sen sist. Men nu är jag i Vasa, har hängt med Anna och Ika, har första skoldagen undan och träffat min klass. Hittills trivs jag hur bra som helst. Idag dök dessutom mitt namn upp på dörren, kul! Hinner inte uppdatera mera nu, klädbyte och sen ska jag trampa iväg med cykeln ner till Anna. Väntar på kvällen, kan bli rätt kuuul. Dessutom ska jag fixa ny header och fixa ny blogg, trivs inte med blogg.se längre. Mer om det sen. Ville bara att ni ska få veta att jag trivs riktigtriktgit bra här!
Nu iväg, tjamors!
2010-08-18 ? 13:32:04

Bara litelite till kvar


Har försökt uträtta ens lite idag, men allt går i snigelfart och med noll inspiration. Mittiallt har all energi dragit iväg. Men har bara två arbetspass kvar just nu, sen är jag ledigledigledig. Frissa, shopping (kan ni tänka er att jag inte en endaste en gång varit på storshopping i sommar?) , träffa mina bästa brudar, festa och bara vara glad, det är vad jag lever på för tillfället. Ute är det grått och vått, men helt okej för min del. Har redan insett att sommaren 2010 är förbi och trots att jag mest jobbat har jag endå hunnit göra en hel del kul med vännerna. Nu väntar höst och vasa, och det är bara att göra det bästa av situationen!

Take care,

2010-08-16 ? 13:29:48

sista sommarlovsdagarna

Och så drar sista veckan i Karis, sista sommarlovsveckan och sista kvällsturerna på råttan igång. Låt det gå fort. På fredagen börjar mitt efterlängtade sommarlov, 4dagars sommarlov. Nästa sommar ska jag så unna mig själv något bättre. På helgen ska jag baaara slappa och festa en aning. Sista affesbesöket på en tid. SOM jag kommer att sakna alla grymma partykvällar där. Affes i mitt hjärta liksom. Det blir en trist break up, men ska komma hem ibland för så lätt kan jag inte ge upp. Sen på söndag/måndag iväg till Vasa och till mitt egna nya hem, fyfan så skönt!
Nu kaffe, lite packning och sen jobijobi. Latero
2010-08-12 ? 14:16:17

Han är en fin man handär John Mayer

Har en John Mayer period just nu. Hela han är magisk, likaså hans lyrics o sångröst. I vissa låtar känner jag så igen mig själv, de andra är bara något av det finaste.

It's not that we don't care,
We just know that the fight ain't fair
So we keep on waiting
Waiting on the world to change

And we're still waiting
Waiting on the world to change
We keep on waiting waiting on the world to change
One day our generation
Is gonna rule the population
So we keep on waiting
Waiting on the world to change
2010-08-11 ? 14:32:40

sneak-a-peak


En vecka sen jag senast skrev. Har fortfarande inte riktigt bloggiver och inte heller nåt nytt att komma med. Men det är mycket nytt på G. Och då ska jag komma igång med bloggandet igen. Mindre än 2veckor kvar i Karis, snygg lägenhet som väntar på mig i vasa, lite jobb kvar, sista helgen i karis ledig och en ny dator. Livet är helt okej för tillfället, heeeelt okej. Men som jag väntar på höst och vasa nu. Känner att denhär sommaren har gjort sitt och har lovat mig själv att njuta mycket mera nästa sommar (och jobba myyycket mindre). Nu för femtiohundrande gången kallar kvällstur på råttan. Tills dess får ni nöja er med en liten sneak-a-peak på lägenheten. Mera på kommande.


2010-08-04 ? 12:36:34

soon on track again


Håll ut! Jag är påväg tillbaka. Men har bara så mycket just nu. Packa och städa och dittan och dattan. Och överraskande nog jobb. Snart på kvällstur och imoron efter jobbet åker vi direkt upp till Vasa med flyttlasset. MEN sen borde jag ha tid. Dessutom känner jag för en ny design, har tröttnat lite nu. Men så länge jag är borta kan ni ju kolla in min favoritblogg, Petra Tungårdens, shecity. Hon är grym! Ha det bra tillsdess och take care, puss!
2010-08-01 ? 11:51:38

Just nu:

Städar, packar, städar, packar, packar, städar och sen på kvällstur. Inget nytt att komma med då hela helgen har sett ut såhär! Hoppas ni har haft en kul helg! Återkommer...