2010-01-30 ? 18:53:26

mitä äijät, mikä boogie? mä oon messis mitä ikinä tapahtuukin

Kvällens dilemma?
Kvällens fiilis och sällskap. Snart europas bästa, ses i dimman
2010-01-28 ? 17:46:53

waiting for someone to be near, so hold on

Ska snart dra iväg på serendikaffe med Etta, sen vidare till hallen på lätta träningar och efter det en spa-bastukväll, ni vet ansiktsmasker, peeling och sånt trevligt. Avslappning till tusen, sånt behövs ibland. Låter riktit tuusans bra, ha en skön kväll ni också! Bye!
2010-01-27 ? 15:21:48

i close my eyes and let go

Hello. Har en kort matpaus såhär mitt i städningen som äntligen har dragit igång. Ser ut som ett bombnedslag nere i mitt rum just nu, men småningom ska det nog bli bättre. Har även haft Karen på besök idag, jejee, hur roligt som helst.
Skönaste är ju att när jag är ensam hemma kan jag spela musik typ hur högt som helst, så städar hit nere med värsta fiilisen.. Back to business, smell u lateeer. :D
2010-01-26 ? 21:46:19

i will follow wherever it might take us, chasing through the sky

Insprirationen dök aldrig upp. Istället har jag tittat på några Glee avsnitt, haft roligt åt mig själv och Karen över msn och sen kom Etta hit på Hamburgar meeting, om ni inte visste lagar vi kanske dom godaste hemlagade hamburgarna, tro det eller ej. Hoppeligen hittar den långsökta inspirationen hit imoron. Nu ännu ett avsnitt Glee och sen sussa. Gonati.
2010-01-26 ? 14:00:49

wherever you go, wherever you are,

Sitter som bäst och lyssnar på John Mayer, magisk musik, och försöker hitta inspiration till att fortsätta mitt projekt, storstäda och rensa(!) rummet. Den där insprirationen känns ganska långt borta just nu precis som allt annat. Vill ha vitt, enkelt, stilrent och lugnt, nu är det bara gult, mörkt och äckligt. Nåja, snart ska jag på serendi-dejt nr.2. Sen ska jag försöka ta tag i det och en massa annat också.

Ge mig detta, tack! (bilder från min Inspirations-mapp, antagligen från google eller några andra inredningssidor)
2010-01-25 ? 21:02:55

and I cant sleep, your love's a drug

Såja, nu har jag tittat på innebandy, fått dricka serendi-te i trevligt sällskap och är tillbaka hemma i soffan. Med en Candy King påse och Desing Simon och Tomas i tvn känns allt rätt bra. Hoppas ni har en lika trevlig kväll.
2010-01-25 ? 17:22:36

im going to tell you how I feel

Vilken skön dag det har varit hittilt. Har träffat Karen, handlat en massa nyttigheter och onyttigheter, njutit av vintervädret och lagat middag åt mig själv, mos och fiskpinnar, nami. Nu drömmer jag mig bort i klädernas värld, vill ha vårkläder, festklänningar och fina höga klackar, men eftersom jag inte ännu gjort något åt min konkurs för blir det bara drömmar idag. Dessutom vill jag ha långt, fint ljust hår, inte mitt aasiga torra råttbo med en meters utväxt. Blä. Nu ska jag titta på måndagsinnebandy, SPV-Erä. Sen senare hoppas jag någon kommer med på en serendi te?
Lånade syster björnis idag, höhö.
2010-01-22 ? 11:48:53

i can't go any further than this, i want you so bad

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, äta smörgåsar och försöka ta det lugnt vilket just nu känns som en omöjlighet. Har så mcyket energi så jag skulle kunna springa runt huset femton varv, det är minsann jobbigt att ta det lugnt när någon säger att du ska ta det lugnt. Blä, feber har jag ännu också, piss. Snart ska iaf Etta komma hit, kanske också Sara senare ikväll, så just nu får nrj.se's webradio hålla mig sällskap.
2010-01-22 ? 08:58:59

I know I'm hard to reach, but I call you right back when I got the time

Ääääntligen har jag efter 3 dagars ringande till olika läkärstationer fått vettiga svar. Angina-check! Så äter penicilin 1 vecka framåt och sen ska jag fan vara frisk och kunna börja träna igen. Från Mejlans sku de ringa när de vet något av mina resultat, tog dom på måndag men tydligen visste dom inte något om dom ännu. Konstigt att med ett enda samtal nu mittiallt slippa fram då jag de andra dagarna har ringt precis samma nummer och miljoner andra och inte fått något svar. Bra system, otroligt bra system vi har!

Konstigt att det redan är fredag idag, ett lugnt veckoslut framför mig. Imoron borde jag släpa mig till skolan då jag har didaktik kurs och redovisa ett arbete för klassen, hur det ska gå då jag låter otroligt otydlig, har feber och är helt täppt?! Men behöver studiepoängen, blä, får se hur det blir.
Upd.
Jee, de ringde nu, mina leverresultat var inte fullt bra men mot bättrande hållet, håller alltså på att bli frisk! Hur bra är inte detta, jaaaah! Bara denhär anginan släpper kan jag börja träna och leva normalt igen, fyfan så skönt!
2010-01-20 ? 18:54:24

So don't think I don't miss you, I miss you the most


Har varit rätt svag idag, besökte läkaren och hon kom fram till att med 70% säkerthet är det angina jag har, svaren kommer imoron. Så nu gäller ännu en penicillinkur.. Så det kommer att bli några dagar till under täcket. Jobbigt bara att jag har kurs nu i helgen och att jag gärna hade farit till Motellet på party, men måste skippa det. Sucktar även otroligt mycket efter lösgodis just nu, men orkar inte köra till butiken, blä.


Nu börjar jag se texten dubbel och den svävar obehagligt, kanske bäst att krypa under täcket igen. Senare ikväll blir det handboll då svenskarna möter Polen. Aldrig fel med lite ögongodis eller hur?
2010-01-19 ? 19:32:30

some people think i'm bonkers


Såja, har avbokat jobbet och har fått order att jag måste beställa tid till läkare imoron, sen ska jag bli frisk, det är ett som är säkert! Idag har jag spenderat dagen mest under täcket på soffan med tvn och datorn som sällskap. Dreglat på alla fina vårplagg som kommit ut på nätet(sen när lönen kommer ska jag unna mig en shoppingtur till stan), tittat på the Hills och sovit lite. Det jobbigaste när man är sjuk och ensam hemma är att man måste själv orka laga mat och städa undan, tur att det finns lättlagad mat. Känner mig endå som en gris, ligger med godispåsen i famnen, tittar på suurin pudottaja och ska snart se på svensk handboll. Kesäkunto here we come!

Nu ska jag krypa tillbaka under täcket, ha en trevlig kväll!
2010-01-19 ? 12:20:57

lets go, lalalallaala


Fanfanfan! Tror jag är sjuk igen. Vaknade upp med värsta känslan idag morse, kändes precis som då jag hade pusutauti. Kroppen är sjuk som fan, frossar och svettas om varandra. Fuck, räckte inte det med att vara sjuk i 2månader redan? Blir så jävla sur. Jag som sällan är sjuk ska bli det igen! Dessutom många kramar till Etta som ännu ligger sjuk, bli frisk snart!
Men har ätit mediciner och hoppas det här släpper småningom, inte rätt tid att bli sjuk då jag har jobb imoron och skola i slutet av veckan. Nu borde jag orka äta någonting, men har inte riktit matlust heller. Blä, hörs latero! byye
2010-01-18 ? 20:18:47

the music got me going out of control

Och så börjar denna dag närma sig slutet, men har fått en massa gjort så är riktit nöjd. Har även fått mitt HM-paket nu fattar typ bara våren, låt det gå snabbt!
Ratata.fi, den nya bloggportalen öppnades idag av fd. papperbloggarna Karin och Biffen, känner mig aningen intresserad. Har ju sedan en tid varit riktit less på blogg.se då det varje vecka dyker upp någonslags irritations moment. Men gör inget ännu, ska hålla koll och se hur ratata fungerar och sedan överväga beslutet om jag fortsätter skriva där, någon annanstans eller hur jag gör. Hittils ser jag iaf positivt på ratata, verkar riktit bra.
Nu och sova, gonati!
2010-01-18 ? 15:03:05

Cause I cant live without you, girl, I cant live without you, ohohh

Skönt med måndag efter ett sånthär fartfyllt veckoslut. Ny vecka, nya tag! Jobbdagen och jobbet för denhär gången var över, har haft en trevlig tid där igen. Sen har jag bara hunnit hem och blivit slappande i soffan, tungt. Men ska skärpa mig, laga mat, städa, tvätta och diska. Dessutom njuta av innebandy på tvn, då Lerssina möter Trackers, nice, våran kisastudio med Etta uteblir då stackaren ligger sjuk hemma. Nå nästa gång blir det live-match istället. Dessutom har jag Year One filmen här hemma osedd och ett HM paket som ligger i R-kiosken, lovely.

Fick också ett nytt "jobberbjudande" igår, gäller bara några timmar i veckan med det ger mig mera erfarenhet och även lite pengar som behövs. Ska ta det som en utmaning och se hur det blir.
2010-01-16 ? 18:51:48

dont forget, it was me

Just nu fixar jag mig klar för en utekväll på lokala krogen. Hoppas på en skoj kväll, men har lärt mig att inte ha allför höga förväntningar. Snart kommer Etta tillbaka hit, antagligen förfestar vi för oss själva(jobbigt med skjutsar o sånt), men det är då det brukar bli bäst. Vi ses alltså på A8 ikväll!
2010-01-16 ? 12:43:09

Hellohellohello Alohaaa

Just nu på Bangatan råder det allmänt slöhumor, höhö.

Fat Joe - Aloha

2010-01-14 ? 22:06:37

just one time, is't all, just one...

Blogg.se är riktigt segt på min dator förtillfället. Är trött på att det helatiden ska stärva, hmm.. Imoron är det veckans sista arbetsdag, och sen är det veckoslut, skönt. Familjen stack tidigare idag iväg mot Thailand och nu är jag King in the castle de kommande 2veckorna, lovely. Äh, måste lägga mig, early wake up imoron. Gonati!
2010-01-12 ? 17:14:39

Its like you are a drog and Im addicted to you

Har fullt upp just nu, men liten bloggpaus hinner jag med. Först jobbade jag, sedan kaffe x 2 med Sara, efter det har jag städat, lagat mat, bykt och handlat. Småningom ska jag hämta syster från dansen och sen ut och gå eller en serendideit, återstår att se. Känner mig som en mamma, men eftersom the parents jobbar som två dårar måste någon hålla hemmet uppe och det känns som om den bördan fallit på mig. Skönt att de sticker iväg snart och jag får huset för mig själv. Sköna tider det liksom. Nu iväg, tjamors!
2010-01-09 ? 14:38:31

my friends think i've gone crazy, my judgement getting kinda hazy

Trots att jag inte egentligen tror på eller lever i enlighet med horoskop och dyligt läser jag dem alltid då och då för nöjets skull.. Men denhär månadens ser ju iaf riktit bra ut, återstår att se hur det slutligen månaden blir. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Ser fram emot dedär nya löftena som värmer ;)
OXEN 21.4/21.5


Allt går som på räls trots att du känner dig trött och tom på idéer.En kombination av hjälpsamma vänner och ren tur gör att du håller dig på rätt köl ändå. Två givande veckor väntar med innehållsrik fritid, skönt kärleksliv och kanske också nya löften som värmer ditt hjärta.
2010-01-09 ? 14:33:43

What you got boy is hard to find, I think about it all the time

Hello! Härligt med veckoslut och slappa dagar, men samtidigt får dagar som dessa mig att vänta mera än lovligt till varma sommarkvällar omringad av glada människor och bra fiilis. Känner mig så otroligt trött, hängig och ofräsh just nu. Men snart åker familjen iväg till Thailando och jag stannar ensam hemma, trots att jag mer än gärna skulle åka med kommer det bli sjukt skönt att vara ensam hemma och göra lite som man vill, chill!
Detär ju lördag idag, borde hitta på något, men inget känns så lockande. Möjligen lite serendi chill, karen-flippas eller robinsonkväll...
Lite lördagsmusik:
Ke$ha - Your love is my drug
2010-01-06 ? 21:15:11

I will follow wherever it might take us, chasing through the sky

Såja, nu alltför många muffins senare har jag försökt förbereda mig så gott det går för jobbet och vardagen som tar fart imoron. Ska bli skönt med ordentliga rutiner efter en sånhär slappas månad. Läst och rensat igenom mailen, fyllt i kalendern och gjort en to do lista, bästa sättet för mig. Nu kallar skönsköna sängen och tidig väckning imoron. Gonati.
2010-01-06 ? 19:54:37

and I never wanna tell a lielielie

Hello! Har mest chillat med Etta och Sara idag, haft te-hetki, spelat iRoll och allmänt slappas. Nu rykte de i matlagningsnerven med systern, först smällde vi ihop sjuktgoda hamburgare och nu har vi andra plåten muffinsar i ugnen, mumma! Slutligen är det såhär naglarna som vållat mig otaliga jobbiga situationer idag ser ut. Lite dålig bild, men lite glitter finns det också på dom, höhö.
2010-01-06 ? 10:26:54

Pato, you should tell'em that we are bringin' it back

Gomorron! Har just lagat dunderfrukost till mig själv och nu väntar 4(!) nya paradise hotel avsnitt. Och hur jag har väntat! Sen antar jag att vi ska fixa på Ettas hår och resten av dagen är oplanerad, men skönt så.
Igår var vi även med Etta och fixade naglarna hos Tanja, nu är de inte längre sköra och nerbitna utan långa med glitter på, höhö. Och kan tala om för er att jag är sjuktovan och såhär långsamt har jag inte på långa tider skrivit. Hoppeligen ger övning också färdighet när det gäller dethär. Kan bjussa på en bild senare, pusshej!
2010-01-05 ? 11:16:09

hey there people, here I come

Natten var dömd att misslyckas. Ännu tre tiden låg jag och vände, vred, funderade, räknade lamm och försökte med allt hopp få tag i sömnen. Ingen aning när jag slutligen somnat, men vaknade gjorde jag elva. Kiva dygnsrytm. Nu borde jag få något gjort, till butiken, bibban och kanske börja på städrensningen. Motivationsbrist på allt, great känsla. Måste försöka hitta den någonstans, har ju jobb i slutet av veckan och tent sen nästa vecka. Måste peppa mig själv.
2010-01-04 ? 22:21:29

come just a little bit closer

Såja, nu har vi haft våffelkväll här hemma, sjukt gott. Trots att jag inte är det minsta trött måste jag krypa under täcket, vill ha normala rutiner igen. Inte sova till mitt på dagen och somna först efter midnatt. Beövs iaf då jag ska jobba i slutet av veckan och antagligen veckan därpå också, kommer att bli tidiga mornar. Så ska börja träna redan, höhö. Gonati.
2010-01-04 ? 17:02:46

Cause I cant live without you, girl, I cant live without you, ohohh

Har varit lite oaktiv med bloggen de senaste dagarna, förbättring utlovas! Nåja, 2010 har dragit igång, lovely. Har på känn att det blir ett bra år. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, chillat, hängt med Etta och Sara, druckit serendikaffe och flippat med Karen. Allt är som vanligt med andra ord. Nu ska jag dock lägga mig i soffan, slå på urheilukanava och titta på Classic-Oilers, äntligen visas det innebandymatcher i tvn, ahhh! ;)  Och ja, Fyfan för mitt träningsförbud som gäller ända till februari!
2010-01-04 ? 15:13:37

ÅRSRESUME 2009 Del 2

I juni jobbade jag mest och det kändes verkligen som om jobbet sög ut allting. Men försökte skita i det och nollade totalt då det var regatta och min enda lediga helg. Dessutom slapp jag inte in till skolan jag sökte men nu när jag ser tillbaka så är jag inte det minsta bitter, nästa år hoppas jag det går bättre, då vill jag faktist slippa IN!
I augusti kändes det lite bättre igen. Vi beställde en resa till Turkiet med Etta, och det finns inte ens ord som beskriver hur roligt vi hade egentligen. Oförglömligt. Dessutom kom saknade Sara tillbaka hem efter att ha varit ett år borta. Och så hade vi den kanske bästa krogkvällen tillsammans med brudarna i stan, lovely!
Nu var vi redan inne på september. Jobbet på RuG fortsatte lite då och då, affes säsongen drog igång (fulltösmedvetslös), jag testede på frisbeegolf och tyckte det var skitskoj och så hängde jag mest i serendi, hallen eller hemma. R.I.P Stampe
I oktober firade vi Linda som nuförtiden är en saknad stadibo, jag började läsa på öppna uni, fortsatte besöka lokalakrogen, började jobba som vikarie i ett lågstadie och trivdes superbra och njöt av en ganska perus vardag med filmkvällar, kaffedeittin och Californication maraton.
November var i sig en ganska dyster månad. Det blev kallt och mörkt, men tur så hade jag Karen, kaffe och allmänt flippas. Några flippauskvällar, besök till europasbästa, en Tensta spelning i stan och lite vinterdepp. Segertåget med brudarna i innebandyn fortsatte också. I musikväg lyssnade jag mest på kents nya, Röd och i tv-väg var det BB och paradisehotel som gällde. Det var också här min "flunssa" fick sin början som slutade lite värre än en normi flussa tillslut.
December, december... Min flunssa fortsatte bara och blev inte något bättre, och tillslut konstaterades det till pusutauti. Slutligen hade jag väl feber i lite på 3veckor, såg mest ut som ett mongo eller tror sumobrottare passar bättre, låg inne på Mejlans sjukhus 2dagar som antagligen var de två värsta dagarna dethär året och väntade bara på bättre dagar. . Hann även titta på lite innebandy, herrmatch och Oilers-TPS i Esbo, jeje. Sen blev det jul och sen spontan beställde vi en kryssning till Stockholm med Karen, och vilken resa det slutligen blev, huhhu. Sen blev det återigen ett lugnt nyår med hopp om att 2010 ska bli bättre än bra! Och oddsen är riktit bra för att det ska lyckas.
Sådärja, ungefär såhär har mitt år 2009 sett ut. Sjukt underhållande att blicka tillbaka och se hur mycket roligt man har hunnit med på ett år. Då 2009 nu 2010. Och nu har jag ett helt år framför mig att göra de bästa av situationerna igen. Det har säkert funnits saker jag skulle ha kunnat göra annorlunda men har inte gjort något jag ångrar, ingenting! Gjort är gjort och så är det bara! Ska fortsätta försöka vara lika positiv som förra året och tänka på hur mycket jag har framför mig. Tror detta kommer bli ett pang-bra år! Jag ser framemot alla nya upplevelser jag kommer att få uppleva, alla nya utmaningar och människor jag kommer att träffa och alla mål jag kommer att uppfylla. Gäller fan att göra det bästa av allt, jees! Let's go with this!
2010-01-01 ? 15:23:25

ÅRSRESUME 2009 Del 1

I Januari var kallt, vi byggde snögubbar och skrinnade, dessutom åkte vi över till Stockholm ett varv också. Som tur hade jag Karen, datorn och en massa flippas, som även mer eller mindre har fortsatt hela året. Dessutom hade jag tipaton Tammikuu och klarade det galant.
I februari började det hända grejer. Skrev b.la i textkompetensen om vildanden och några hörffar. Sen var det Pekkis och då vi lekte skrämmande pirater, Abi-kryssning, 40-år fest och affes besök. Alla 75kurser i gymnasiet avklarade och det kändes riktit rätt att fira det. Dessutom upptäckte jag 90210, Cheek och den årliga Karis-depression började kännas jobbig.
Mars var en rätt så lugn månad, min bror festade till det i Bakgränd och jag var dit på nyktert besök, tränade men mest satt jag ändå och läste på skrivningarna.
April var något av en normi-månad. Affes besök, chill i skären, shopping, träningar, matcher och lite vappenfiras. Dessutom var det ohi on då skrivningarna äntligen var över.
Maj var den mest väntade månaden med bästa händelserna. Äntligen började det bli varmare ute och allt kändes lite bättre. Hade en oförglömlig åbo tripp med Karen till U19 innebandy vm, helt sjukt hur roligt vi egentligen hade det där. Sen åkte vi iväg med familjen till varma och underbara Turkiet för en vecka. Där firade vi även min födelsedag, inte någon större fest men helt skönt ändå. Sen tog det inte länge till så small det ordentligt, DIMISSIONEN. Kanske den bästa dagen i mitt liv hittils. Och absolut den bästa månaden 2009.
Äntligen började sommaren men även sommarjobbet. Många timmar spenderades i RuGs restaurang, men hann även med lite annat, typ några kvällar på aasiga Ettan, fira den bästa midsommaren hittils i Hangö, klassträff, försöka lära mig golffa med Karen och roisa med Etta. Och allt detta med ett leende på läpparna, ahh, älska sommar och värme.
Fortsättning följer....