2010-07-30 ? 13:58:08

Fina grejer


Kan ni fatta, de har hittat min plånbok! Finfina grejer det! Nog för att pengarna var borta, men det kunde jag gissa. Ahh, en skön lättad känsla. Nu hoppar jag i duschen, dricker lite kaffe på terassen och småningom kallar jobbet. Istället för att festa tjänar jag några välbehövda slantar istället. Fint så. Fast att få smutta på vin med trevligt sällskap, prata skit och dansa med vännerna hade inte varit fel alls när jag tänker efter... Men tar igen det nån annan gång sen.


Bild från igår,

2010-07-30 ? 10:22:51

until you found me


Borde väl vara glad och förväntansfull när det äntligen är helg. Men inte, har kvällstur hela helgen igenom. Missar återigen karisnatten, men kanske lika bra, har endå inga pengar då jag inte hört/eller sätt en skymt av plånboken sen igår kväll. Måste beställa allt nytt från bankkort till körkort och studiekort. Har liksom gett upp hoppet på att någon lämnar den tillbaka. Nu städning och packning, 7dagar till sen ska allt vara i packat.

Malin: Ska lägga upp bilder på före och efter då lägenheten är möblerad och sådär. Eftersom jag hade förväntat mig lite finare än det var finns det en hel del som jag vill göra om där. Men det ska nog bli fint sen! Lägger upp bilderna sen när vi lagat klart där!
2010-07-29 ? 21:08:16

Mobilblogg: FAAAAK!

Inte så bra avslut på en bra dag. Har tappat, eller rättare sagt har vi slarvat bort min plånbok. Missförstånd från bådas sida och därför blev den på perrongen i Seinäjoki. Trots att konduktören var hjälpsam fanns det ingen plånbok där. Så antagligen har nån vänlig själ återlämnat den någonstans eller så har någon jävel tagit den. Helveteshelvete säger jag bara!! Dessutom är jag tröttare än tröttast och vill hem! Här efter lovar jag att hålla bättre ordning o koll på mina saker..! FAAAK, nå sånt händer. Life is à bitch liksom.
2010-07-29 ? 18:06:18

Mobilblogg: På tåget tillbaka hem

Det här med att åka 6h tåg i denhär värman är inte särdeles kul kan jag berätta, men svettigt det är det! Vi kom just till seinäjoki och väntar på nu på tåget som går till böle.. Dagen i Vasa med Mimmi har varit riktigt kul, vi har rivit ner tapeter, städat, ätit,traskat omkring,  skrattat och för första gången sett en postskoter, kanske det roligaste idag! Jessus så vi skrattade.. Lägenheten var helt ok, så efter lite fixas (och STÄDAS!)  ska det bli riktit bra nog. Nya tapeter, ny målning och sånt. Nu är vi svettiga och har hemlängtan. Egen säng och lite sömn sku inte skada just nu. Men bara några timmar kvar, eller rättare sagt 5 timmar, puust! Som tur har jag laddat ner några nya album att lyssna på.  
2010-07-29 ? 09:14:22

Mobilblogg: På tåget till vasa

Tjena mittbena! Sitter som bäst på tåget påväg till Vasa. Lägenhetscheck it is! Har tvingat min syster med mig, allt ska kollas och mätas. Hur skoj är liksom inte det?! Men med kul sällskap går det kan det bli rätt skoj. Man får görs det roligaste av situationen bara... Här på tåget är det svettigt, klibbigt och allmänt shabbigt. Första gången jag mobilbloggar dessutom, får se om det ens blir något av detta? Småningom borde vi närma oss seinäjoki där tågbyte ska ske. Om det funkar kanske det dyker upp ett och annat inlägg idag.. Kanske någon bild om datanörden i mig får det att funkka. So long!
2010-07-28 ? 10:05:31

you are what you create


Har en riktigt dålig och orolig natt bakom mig. Lång, vände, vred, frös och hade hett om vartannat. Tankarna vandrade ibland långt bort, ibland allt för nära. Till framtiden, till nutiden och till dåtiden. Till henne, till oss, till Honom, till de. Sista gången jag blickade mot klockan var den 02.53. Min dygnsrytm börjar vandra iväg mot onormala tiden igen. Därför tvingade jag upp mig tidigt imorse. Men dendär några timmars sömnen känns i kroppen, nu tvingar jag mig hållas pigg, dricker kaffe och försöker reda upp mitt liv i källaren. Inte någon vidare lätt uppgift. Försöker göra mig av med så mycket som möjligt, men det det svåraste, att göra sig av med saker som jag kopplar med så fina minnen. Nu måste jag fortsätta, annors blir jag aldrig klar till nästa helg då flyttlasset åker iväg. Då mitt liv åker iväg.

                                                                                                weheartit

                                                                

2010-07-27 ? 11:39:50

latmasken här hej

 


Är riktigt riktigt lat idag. Orkar inte göra nånting, vill inte göra nånting och ids inte göra nånting. Tvättmaskinen och diskmaskinen borde tömmas, mitt rum borde dammsugas och en massa till men jag bara inte orkkaaaar. Får göra det nån annan dag, ibland måste man få vara lat. Men snart kallar jobbet och då hamnar jag ta mig i kragen. Hoppas bara det inte blir en helveteskväll som det var igår.

Dessutom borde jag söka fram papper (som möjligen kan ha blivit bortslängda ett halvår sen) och kolla upp allt med studiestödet och bostadsbidraget. Varför ska allt göras så jävla invecklat och svårt? Säger bara att tur finns pappa och Cam till hjälp, skulle ha gett upp för länge sen...


En lat dag på stranden sku jag inte tacka nej till....

2010-07-26 ? 11:26:34

död åt flugor!!Goodmorning! Hoppas ni sovit gott..

Har nu tre dagar i rad blivit väckt av surrande flugor i mitt rum och tänkte igårkväll att nu jävlar ska varenda en dö för jag vill ha en sovmorgon. Så det blev krig. Sökte fram flugsmällaren, muahahaha och tänkte nu ska ni få tillbaka. En död, två döda, tillslut sex döda flugor. Frågan är HUR kan sex flugor tappa bort sig till mitt lillalilla rum?! Men efter att ha smällt alla dom döda kröp jag under täcket i hopp om en sovmorgon. Men gissa vad jag vaknar till kl.05.25.........? JO EN JÄVLA FLUGA SOM SÄTTER SIG PÅ MIN NÄSA OCH SURRAR SEN IVÄG! Nåja, den möts av flugsmällaren och pang död. Somnar om igen men vaknar till att jag hör TVÅ flugor som surrar igen. Blir flyförbannad och stiger upp. Tack som fan! Men hur kan alla flugor hitta ner till mitt rum? Eller uppstår de från de döda? Ja-a, ingen aning. Kriget slutade iaf, 2-1 till flugorna. Får se hur det går denhär natten?

Nu ska jag fortsätta med packande, kanske jag nångång blir klar med det.2010-07-25 ? 21:11:55

DONE!

3 sopsäckar, 1 säck roskis och några svettdroppar senare! Ahh, vad bra det känns. Kan liksom stryka en grej från to do-listan. Och så var det ju inte så jobbigt att göra det heller, fast jag erkänner tog en tv-paus mitt i... Nu ska jag släpa ner säckarna, reda upp klädskåp nummer två och sen krypa under täcket. Det är en ny dag och ny vecka imoron. En vecka fylld med kvällstur och soligt väder. Och ett vasabesök och lägenhetscheck.

2010-07-25 ? 19:40:38

ett två RENSAAA


För att bevisa mig själv och er att jag inte bara latar mig ikväll så ska jag bjuda på en bild på klädskåpet före och efter rensningen. Sätter på favoritspellistan på, drar fram några sopsäckar och börjar rensa N U !
2010-07-25 ? 19:21:55

you are just what i need


Såja. Billnäs sommar är över. Så jävla skönt att säga det. Över, slut, finito. Tack och goodbye liksom. Nu är det packning och städning som gäller, eftersom det är en månad kvar i Karis, sen kan jag lätt säga tack och goodbye till Karis också. 

 

2010-07-24 ? 10:03:28

working girlSnart jobb. Men före lite städning, packning och mat. Ha en kul lördag, festa röven av er, pussa ihjäl er kärlek eller bara chilla hela kvällen! Under tiden ni gör det jobbar jag arslet av mig och hör pengarna som rasslar in på kontot, muahahaha.

2010-07-23 ? 21:57:17

I’ve got another confession my friend, i'm no fool. I'm getting tired of starting again somewhere new


Har tråkigt. Så fruktansvärt tråkigt och är hungrig. Men det känns alltför kämpigt att orka stiga upp från soffan efter nån mat. Istället ser jag på MTV med ena ögat, Foo Fighters konsert. JAG VILL. Ångrar så att jag inte for till provinssi då de spelade där, men ett som är säkert att jag ännu nån dag vill se dem live. Best of you hör till ena av mina all time favoritlåtar (och Foo Fighters till mina all time favorit bänd).


Foo fighters - Best of you


I needed somewhere to hang my head
Without your noose
You gave me something that I didn’t have
But had no use
I was too weak to give in
Too strong to lose
My heart is under arrest again
But I break loose
My head is giving me life or death
But I can’t choose
I swear I’ll never give in
No, I refuse

2010-07-23 ? 10:20:34

kaffekaffekaffe


Drar igång dagen och dethär veckoslutet med en stoor fet kopp kaffe. Hoppeligen går det snabbt undan, jobbar hela helgen kvällstur. Inte något att gilla precis. Men får göra det bästa av situationen bara. Sista Billnäs sommar eventet för iår och det gör mig lite glad, inga mässluncher eller ellen-kakor sen mera. Skönt så!

2010-07-22 ? 23:24:16

SAMTIDIGT HOS GRANNENALltså jag skulle jag göra vad som helst. Fatta VAD SOM H E L S T för att vara i Visby just nu. Visbyveckan it is.Bilder: stureplan.se

2010-07-22 ? 23:13:18

cause todays the daySitter och lyssnar på sjukt bra låt, dreglar efter klackar och tänker på att sommaren i södra Finland snart är över. Veckorna har gått sjuuukt fort och helgerna är faktist räknade och planerade innan jag åker iväg. Vill hinna med så mycket men samtidigt vill jag jobba för att kunna ens leva någon dag extra lyxliv och möjligen unna mig ett par läckra klackar och en partyoutfit till hösten... Och kunna shoppa loss på Ikea innan avfärd... Är något besviken på mig själv att jag inte sparat ett penni från hösten och våren då jag jobbat, men borde inte klaga. Har levt livet, unnat mig själv och inte oroat mig för så mycket. Och dessutom har jag många fina minnen, as-roliga kvällar och partykvällar (med kanske mindre minne) kvar att tänka tillbaka på..
Men jag ska nog klara mig, har en svag känsla att jag oroar mig alltför mycket, med makaroner och tonfisk klarar jag mig långt! Ahh, ska försöka sluta tänka så mycket framåt och leva i nuet och ta vara på allt fram tills avfärd. Let's do it!

Nu ska jag försöka njuta av det som finns kvar, precis som jag gjort idag. Har haft en så sköön kväll idag. Fin fina vänner, god mat, sjuka planeringar (skönt att vi alla är så lika med endå olika). Love you guys!


ÄLSKAAA LÅTEN!

2010-07-22 ? 15:51:00

anything that you can do, we can do better


Tänker skita i allt som har med packande och städande att göra idag. Har ju ledigt och solen skiner så ska ta vara på det istället. Typ sitta på vår terass med fint sällskap, prata skit, lyssna på sommarmusik, laga nåt gott att äta och slappa. Det här blir en bra eftermiddag/kväll, precis vad jag behöver just nu.


2010-07-22 ? 13:18:36

INspiration


Tja!
Har just välkomnar våra gäster som kom från Swe hit över veckoslutet. Vi träffade dem på Turkiet-resan förra sommaren. Synd bara att jag jobbar hela veckoslutet (surprisesurprise att jag jobbar veckoslut) och inte hinner umgås med dem så mycket... Försöker finna inspriration till att packa och reda upp, men istället tappar jag bort mig till inredningsbloggar, IKEA.SE, och inredningstidningar. Vet att jag inte har råd att satsa på lägenheten i början, men småningom vill jag uppdatera det till min egna fina lya. Vill ha vitt, stilrent och ljust.

Inspiration (källa:google pics):2010-07-20 ? 18:26:14

snälla sig det igen, snälla sig det igen, lalalalalalalala


Kent - Skisser för sommaren
, lovelovelove.
Kent har gjort det igen, sträcklyssnar på nya plattan och gillart. Låter lite som om gamla och nya Kent har slagits ihop. Om du inte har lyssnat, så gör det. 

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

2010-07-19 ? 21:24:50

you can never hope too much, or?

Med dessa fina bilder, en hel hög med flyttkartonger omkring mig och en liten saknad tar jag kväller nu. Nati

2010-07-19 ? 18:12:23

köttbullar och turkissh


Lagar värsta lyxmåltiden just nu. Burk-köttbullar och spagetti it is. Övar mig på fattiga studietider och minns tillbaka till Turkiet där vi överkonsumerade burkköttbullarna (speciellt Etta som med våld skulle fixa ihop det kl.4 på natten). Men det är gott, lättlagat och snabbt. Nam. Ikväll ska jag fortsätta packandet, börjar ha koll på saker och ting nu.LYX, höhö


När köttbullarna vart slut fick vi nöja oss med restaurangmat (elr dönerkebaab)... Men lyckliga och bruna var vi för det.


VILL TILLBAKA. Miss u turkisssh, miss u theDoors!

2010-07-18 ? 20:22:35

huuuhhhu


Så ja, äntligen söndagkväll säger jag bara. Har haft en riktigt skitopiss-dag idag. Inget har gått som jag vill, har varit sjukt trött och timmarna på jobbet gick i snigelfart. Men som tur är det måndag imorgon. Två morgonturer sen två lediga dagar, ena dagen upp till vasa och kolla lägenhet med syster och andra dagen bara chilla och packa. Är lägenheten bra så torde flyttlasset gå första helgen i augusti, lovely!

Nu tv, sen sova, puss.
2010-07-15 ? 23:04:20

but thats alright because i love the way you lie


Nu har jag bjudit på en dagens och en kvällens. Något annat ni saknar eller vill att jag bloggar om. Ni har blivit allt flera, kan typ räkna på fingrarna de jag vet att läser, vem är ni andra? Och vad vill ni att jag bloggar om, inspirationen tryter lite? L

Nu nati, take care!
2010-07-15 ? 23:01:25

KVÄLLENS


Kvällens sommarben:


Kvällens låt:
Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie


Kvällens längtan:
Tillbaka till regattahelgen, tivoliterassen, karisgränden, segelbåten.. Kommer inte sluta längta tillbaka dit på en tid.

Kvällens hetaste kille:

Corey Bohan

Kvällens finaste text:

Har ni någonsin reflekterat över hur människor kommer och går genom ens liv? Ibland spenderar man en underbar ljummen sommarnatt med huvudet i någons knä, som man inte ens kan namnet på. Livet är allt bra konstigt. Man möter människor som man skulle vilja lära känna bättre, vars läppar är mjuka som sammet, med tungor sträva som grappa. Men du vet  att det bara är för en sommarnatt, imorgon är magin förlorad. Människor som är intressanta. Män som får mig att att vika sig dubbelt, pojkar som får mig att bli varm. En sån karl jag tänker på när vintern är lång och kall.  Jag älskar sommaren. - Petra Tungården

Jag älskar också sommaren...

2010-07-15 ? 21:44:21

DAGENS BLACKANDWHITE
Gotta love lappvikplayyan


Pakningen av källarvåningen har sakta med säkert dragit igång


Nya terassen, gillar stort!


Grillmat är bäst!

Såja, så gott som hela dagen i bilder. Förutom vakiolänken vid drog med Etta. Skön ledig dag. Nu kallar en helg med jobb. Kämpakämpa.

2010-07-15 ? 09:16:08

motivkonflikt


Kan inte bestämma mig om det är strandväder eller packningsväder. En sak vet jag iaf och det är att jag är ledigledigledig. Ska äta frukost, dricka en kopp kaffe och sen bestämma mig. Bye so long!
2010-07-13 ? 21:23:13

gilla läget


Tjenare! Är helt slut. Allvarligt talat, helt loppuslut. Bestämde mig för att försöka komma igång med tränandet igen, så drog ut på en länk. Svettigt varmt och kondisen närmare noll än ens ett. Men härifrån kan det bara gå uppåt. Dessutom anmälde jag en bindande anmälning till skolan, vilket betyder att jag kommer att bli vasabo från augusti en tid framöver. Spännade, askul, lite nervöst och skööönt! Slipper till ett nytt ställe och träffa på en hel del nya människor. Ska upp och kolla på lägenheten nästa vecka, hittils ser det bra ut, 2rummare, diskmaskin och 2,5km från skolan. Hoppeligen blir hyran inte så himla dyr, isf är det ärtsoppa och nudlar som gäller (och festandet förståss)...

Så borde småningom börja plocka ihop mitt pick och pack från bangatan och köra det några kilometer upp till mitt eget hem( vad annorlunda det låter, mitt eget). Samtidigt som jag ser fram emot det kommer säkert den första tiden vara tudelad. Från att ha levt i flera år med familjen och andra människor konstant kring mig till att flytta helt ensam. Åka långt iväg från vännerna man umgås mycket med och som betyder mera än mest för mig. Kärlek. Börja i en skola där man kan räkna på fingrarna de man känner, medan man i hemtrakten känner var och varannan.
Men samtidigt kommer det att bli något eget, speciellt och ett skönt lugn. Få komma och gå hur jag vill och bestämma över mig själv! Få studera det jag vill och brinner för. Träffa nya vänner och få nya betydelsefulla personer vid mig. Har hört mycket bra om vasa så litar på att jag kommer att trivas väl där! Dessutom är det bara för vännerna att komma upp och hälsa på, alltid välkomna! Gammal vänskap rostar aldrig! Och så slipper man ju alltid hem till familjen och vänner när man vill! Affes har även liksom gjort sitt och nu är det dags att utforska nya krogar, Olli's och Fone here I come. Och så finns det ju telefoner, facebook och skype. Äh, jag känner mig nästan redo. Vill först göra denhär sommarn till det bästa den kan bli, skratta tillsammans med vännerna, plocka ihop grejerna och förbereda mig mentalt för vad som skall ske. Óch fira riktigt ordentligt med party före jag åker.. Sen är jag redo för Vasa!

Gilla läget!

2010-07-13 ? 16:10:37

love it!


Ettas bild

Älskar denna bild, så sommar och såå regatta! Saknar tillbaka. Vill tillbaka. Ta mig tillbaka.

2010-07-12 ? 22:05:20

REGATTA BILDBOMB, bästabästa regattan


Är för trött för att skriva nåt destu mera. Kan bara säga att regatta helgen var helt jävla bäst! Bästa fiilisen, bästa terden, bästa gränden, bästa afterparty på segelbåt, bästa allt! Kan inte ens förklara hur bra och roligt det var. Bilder finns, men de förklarar inte allt. Jag kan bara tänka tillbaka och tänka hur happytimes det var. Trött men så otroligt glad! Men istället för text bjuder jag på en bildBOMB! Enjoy!!


Såja, nöjda nu? Har måånga fler bilder, kommer säkert fler nån annan gång. Nu tuta, imoron morgontur (sällan men emellan). Takecare

2010-07-10 ? 10:46:38

REGATTABABY


Solen skiner och livet lever. Fan va nice! Igår var det regatta och kul som fan. Karisgränd, stranden, bryggorna och Tivoli. Sjukt fin fiilis och ett konstant leende på läpparna. Det är såhär livet ska vara! Eftersom min kameras minneskort inte fungerar har jag inte så många bilder att komma med men några iaf.Nu ladda upp, kyla vinet och sen ner tillbaka till Karisgränden, hangös bästa gränd. Ses där och ses här på söndag om vi överlevt!

2010-07-07 ? 12:52:09

KOMPIS, DET GÅR BRA NU


Nu blir det once again dusch och kvällstur. 2kvällar att orka på jobbet ännu, sen tre dagars loma och REGATTAA! Har ju orsak att fira ordentligt nu när allt är under kontroll. Har t.o.m lägenthet på G nu. Hoppeligen går det vägen och jag får en fin lya att trivas i! Det går bra just nu, nice!

Men något som tagit ner mig tillbaka på jorden idag är inbrott. Tydligen har vi haft inbrott här hemma i natt.Fy jävlar jag hatar sånt. Att man ska komma och förstöra och bryta in sig hos någon annan. HOPPAS du lever med ett dåligt samvete för resten av ditt liv! FYFAN!

Såja, smell u later!
2010-07-06 ? 13:27:55

HAPPYHAPPYJOYJOY


JEES! Fick det efterlängtade brevet från ÅA idag. Fan vad nervöst det var att öppna det. Andas in, andas ut. Sen rev jag upp det, du är antagen till klasslärarutbildningen vid ÅA. Andasss ut. Åhh, vilken lättnad det var. Nu blir det flytt till Vasa i augusti och lägenthetsjakten har börjat. Låt mig hitta en skön lägenhet nära skolan till ett bra pris. Vad härligt att få inreda, börja på något nytt och få något helt eget.

Nu kan jag liksom pusta ut, inget att vara tänka och fundera på mera. Vasa here I come. Så jävla skönt att ingen ordning. Äntligen slipper jag karis och får börja på ett nytt kapitel. HAPPYFACE!

Nåja nu kan jag njuta och fira påriktigt resten av sommaren. Vi börjar på helgen med ett pangregattaveckoslut. Ledig fredag till söndag och hoppas på fint väder. Sen blir det vänner, fest, karisgränd, 2havs bag-in-box och fiilis. BILEEET!

Nu kallar kvällsturen men i detta tillfälle känns det tom. roligt att åka på jobb. Jobba ihop pengar till hösten, för det kommer det att behövas. seeya!

2010-07-04 ? 08:34:49

är det såsåsåhär det ska vara?


Fan vilken kväll igår! Sjuuuukt roligt, sjuukt roligt! Men det känns minst sagt idag, inte huvudvärk eller trött, men ont som fan i lår och rumpa av att ha åkt bak på Evas cykel. Raggarrundor runt stallörsparken på en pakethållare (endast med korta shorts) var roligt som fan, men kan lova er att det känns inte skönt idag. Synd att jag glömde kameran hemma, men ifall det kommer upp några på facebook ska jag försöka få hit dem.
Nu kallar jobbet once again, tredje dagen av min åtta dagars putki. Sen nollar vi! Drar iväg nu, hörs ikväll!
2010-07-03 ? 08:10:52

För jaaag är inte bitter...


-Billnäs Sommar-mässor, behöver jag säga mer?
-Jobbet kallar, skön arbetstur, 10-18 NOOT
-Det är full sol ute och jag ska servera typ miljoner människor, och hälften av dom vill äta Ellen(pellen)kaka, jess!! Hur vi älskar den!
-Tjejgänget drar ut på terassrunda med cyklarna, tar ett stop vid varje stop, medan jag drar ut på terassrunda med brickan i högsta hugg och plockar disk. Rättvist.

Såja, har fått avreagera mig lite iaf. Som sagt jobbet kallar. Skönt att jag slutar någolunda tidigt iaf, tänkte dra ner till Ekenäs ett varv, hälsa på brudarna, svepa en för jobbets och solens skull och kolla läget på ettan. Ses där!
2010-07-01 ? 11:14:52

and if you break a heel i will carry you away


Vår start till stranden skjuts upp en liten tid för att Cam måste jobba lite ännu. Och jag håller på att dö av tristess. Vill. Åka. Ner. Nu. Så i brist på annat bjuder jag på en fiilislåt.Och en strandbild.2010-07-01 ? 09:44:18

checkking ouuut


Good morning sunshines! Igår hade jag en riktigt trevlig dag om vi räknar born en del av stressen. Först sola och bada på stranden, sen Eclipse på bio och sen efter en hel del stressas (främst då av Etta, höhö) vidare på Skandinavian Hunks. Whaddapp att det var varm där?! Vi plockade åt oss stolar och tog VIP platserna när det inte fanns så många andra platser att välja på. Första parkett, check! Heta killar, check! 3 Hunks i famnen, check! Sjukt rolig show, check!

Idag ska det bli en hel del slappas. Först ner till stranden, sen till stugan och bara slöa. Fina dagar. Sen har jag hela helgen jobbjobbjobb (=pengarpengarpengar). Och kanske, möjligtvis ut till ettan. Vet hur mycket jag hatar och vantrivs på det där stället men det finns inte så många alternativ. Och dessutom är favoritbrudarna påväg dit. Nåja, får se hur det blir...