2010-03-31 ? 20:17:15

onsdags svammel

Kom just från duschen. Det planerade Zumba passet blev istället BobyStep. Fy gudars så skönt och roligt, jeje! Skönt att också påriktit ha dragit igång tränandet igen. Denhär veckan är det mjuk landning redan nästa vecka ska jag skärpa mig mera. Det är ju påsklov och då måste jag få njuta, chokoägg i massor och slöa kvällar. Dessutom kommer det finbesök från helsingfors.. Helt bäst helt enkelt. Nu ska jag dricka lite smoothie, fortsätta på det underbara läsandet och sen försöka somna tidigt och inte kl3 som igårnatt, nätt.
2010-03-31 ? 13:50:39

Jag gör vad jag vill, du gör vad du kan

Är typ proppmättast just nu, broilersås är så bäst! Ska småningom dra iväg till Ekenäs på stödda. Tänkte starta lite tidigare så jag hinner till sportbutiken och Lindex ett varv före. Är i behov av nya gymtossor.. Sen om jag hinner tillbaka till Karis innan kl18 ska jag även och prova på Zumba till sportten med Cam. Vad det ska bli av det återstår det att se. Ha iaf en kul kväll.

Redrama- Vad jag vill
2010-03-31 ? 10:32:36

serendidejt

Ska bara föna håret sen iväg på kaffe med bästa Karen. En massa skratt och planer kommer det att bli. Lovelylovely.
Love u.
2010-03-30 ? 22:13:08

If you turn me then you can't breathe

Hello! Kvällspromenaden var just skön. Bästa musiken i öronen, skön känsla, en hel del upprätt men endå en hel det att fundera över och tankar om sommaren, lovely. Nu ska jag reda upp lite i rummet, än en gång prova HM kläderna som anlände idag och tänka på våren. Tänk att en person kan få dig så förväntansfull. Ahh, låt denhär våren och sommaren bli bäst. Mycket på kommande, nu påsken, sen vappen, sen 20+20 och sen börjar sommaren småningom vara här. Före det önskar jag en resa kanske till swe eller eesti, partykväll(ar) i huvudstaden och allmänt röjjas. Man måste liksom börja träna inför sommaren ju, annors kan det blir för tungt sen.
Dessutom spelas just denna låt ikväll, love it!
Jason Derulo - Love hangover
2010-03-30 ? 20:47:42

Tjenamorsss!

Så dethär blev resultat, nytt och annorlunda, i like.
2010-03-30 ? 18:33:34

So lets crawl

Hello! Är ännu lite småseg från veckoslutet och gårdagens combat har resulterat i svag träningsverk, men det ser jag mest som positivt! Efter att ha jobbat lite, läst inför tenten ska jag småningom dra ut och gå. Skönt och avslappnande liksom, klarar inte av att sitta inne hela dagen! Ska försöka snappa min lugg på bild också, så får ni se resultatet. Själv är jag jätte nöjd men frågan är hur länge jag orkar sköta den som den ska?! Återstår att se...
Men nu iväg, tjenamors. Hörs latero!
2010-03-29 ? 21:16:20

håhhhå

Det blev både lugg och bobycombat idag. Nu är jag rätt så slutkörd, ska läsa några sidor av Didaktiken sen sova. Skööönt.
Gonattt
2010-03-29 ? 12:23:29

haircut probs

Ska somsagt till frissan snart. Vet inte riktigt vad jag borde göra och det känns som om jag borde göra nåt nytt åt råttboet. Mörkare känns inte rätt när det snart blir sommar och jag vill inte klippa kort, aldrig mera kort!! Men däremot har jag funderat mera lugg, men jag vet inte?! hahaha, snacka om beslutsångest..
Men kanske typ såhär bara att spara längden? Hmmm, får se hur det slutligen sen blir! Nu iväg.
Bilden från google.
2010-03-29 ? 12:17:30

my friends think i've gone crazy, my judgement getting kinda hazy

Äntligen har jag kommit igång efter ett fullbokat veckoslut. Unnade mig en låång sovmorgon och slöförmiddag idag och det var faktist välbehövligt. Detta veckoslut har mest gått i skolans och jobbets tecken, men lärde mig iaf ett och annat och så blev plånboken lite tjockare så det skadar ju inte direkt. Snart ska jag iväg till frissan, sitter och funderar iaf jag ska våga göra något nytt, typ lugg eller nåt? Senare ikväll ska jag ta mig sport10 oskuld och gå och svettas på ett combatpass, lovely att få börja träna igen!
+ jobb, såhär har typ mitt veckoslut sett ut.
2010-03-27 ? 08:51:58

sociologi på en lördag morgon är måttligt uppiggande

Nu ska jag dra iväg mig till skolan, där jag även spenderat de senaste två kvällarna. Sociologi is the shit. Efter skolan ska jag vidare direkt på jobb, och när jag kommer att få krypa under täcket intt har jag ingen aning om. Kan ju hända att jag åker till ekenäs och kollar på nattfotisen.. Dessutom önskar jag lagkamraterna lyyyycka till till dom sista matcherna, ge järnet nu!! Skulle gärna vart med och spelat men såhär kan det gå. Blä nu iväg. Hoppas vi ens får god lunch och att vi har extra låång te-paus.


H. den aktivaste på kurses
2010-03-26 ? 10:49:21

JEEEEE!

Tjoho! Är så jävla glad just nu. Var på arbetsintervju imorse och jag fick jobbet! Jess jess jess! Sommarjobbs pengar, welcome! Berättar mera senare, nu iväg och träffa Karen, smell u laterooo!
2010-03-25 ? 22:24:50

fated to pretend

Slutkörd efter skola, träningar och didaktikläsning. Nu blir det Winnerbäck och gonatt, imoron blir en ny låång dag.


Bilder: fated to pretend

2010-03-25 ? 15:41:48

i look up to the sky and now the world is my


Har skolväskan packad och är ready to go. Kvällskurs it is!

Väntar redan på kaffe-pausen....
2010-03-25 ? 10:35:04

i made it, yes i did, yes is did

Haloi! Har startat igång dagen med fart. Har redan hunnit med 1h promenad med Etta, serendikaffe och läst några sidor didaktik. Great. Nu tar jag en välförtjänt paus, äter några smörgåsar och sen måste jag hjälpa till på bygget, vilket jag helst skulle skippa. Senare ikväll blir det kvällskurs, fan vad roligt alltså. Och sen träningar. Gissa om jag är slutkörd ikväll. Men såhär ser i princip resten av veckan ut också. Skola varvat med jobb enda till söndagen.
Nu börjar min korta paus bli alltför långdragen, take care!
2010-03-24 ? 20:44:16

nu står vi där vi står och klyftan växer allt mer, jag hoppas att du ser vad som sker

Skönt att ha fått en hel del saker undan gjorda idag, såntdär smått som bara blir liggande. Nu väntar jag bara på att min mail ska fungera som den borde.. Hur är det möjligt att den fungerar alla dar förutom just då när den borde?! Och kan inte ens skylla på min dumhet det är konstaterat inte den som står för problemet. Kom igen då, snälllaaaa.. Hmmpf, ger snart upp hoppet. Blä, motgångarna har liksom inte räckt till ännu heller, mera bara. Dessutom känner jag mig otroligt confused, känner att jag inte vet riktigt vad jag vill just nu. Men just nu orkar jag inte lägga så mycket energi på det heller, tänker följa strömmen, göra som det känns bäst och se vart det leder. Sen ser man.
Ska i varje fall avsluta denhär kvällen precis som de två föregående. Krypa under täcket före 22, läsa lite didaktik och somna tidigt. Imoron har jag kvällskurs och träningar, jeje.
Gonatt...
2010-03-23 ? 19:10:16

The rule is, the dude is, so up, so chuck I'm a cool kid

Ingen dag att skryta om direkt så bjuder istället på skönaste låten just nu med MGMT-kids melodi. love it!
Så jävla underbar! Chiddy bang - Opposite of adults
Tell mummy I'm sorry
This life is a party
I'm never growing up
2010-03-22 ? 20:27:07

i look up to the sky

Började veckan med att totalslutköra mig själv(jobb, träning, städa hela bygget). Var för första gången på sjukt länge på träningar, typ konditionen på noll och bollkontrollen var borttappad men aaahhh vad jag älskar den sporten..  Saknaden under sjuk-tiden har varit stoooor och nu när jag äntligen är i skick har vi en träning och en turnering kvar denhär säsongen, sant men synd. Gäller att njuta av dethär bara! Men ska ta kort till sporten för nu fan ska jag i skick igen!!
Haha, ska lägga mig och sova nu, är så trött. Nätt när klockan inte ens är halv tio.. När har dethär månne hänt senast?!
2010-03-21 ? 19:08:53

your life is just a choise, but i never learned to listen to the voice that told me, always love

Med denhär bilden från igår säger jag tack och hej för idag. Ska ännu ikväll titta på lite 90210 sen sovdags. Imoron är det tidig väckning och jobb som gäller. Take care!
2010-03-21 ? 08:59:34

darrrrrra

Hade typ nästan glömt bort hur tungt det kan vara på en dagen-efter moron, pjuuuh. Nu borde jag orka aktivera mig, ska dra iväg till stugan, fira 60-åringen och äta tårtaaaa. Jess! Sen ska jag iväg och ha stödda igen, så antagligen borde jag även hinna läsa lite om kalla kriget så jag inte kommer helt tom i huvvet dit, gaaah. Tänker stänga ögonen en stund till och hoppas jag blir lite piggare sen. Bilder kommer senare ikväll om jag orkkaar. Huhhu.
2010-03-20 ? 19:39:11

i got a feeling, that tonights gonna be a good night!

Kvällens förfest och sällskap:
Kvällens plats: AFFFEEES
Kvällens outfit:
Kvällens fiilis:
Kvällens låt:
Ses i dimman gott folk!
2010-03-20 ? 14:07:30

igår var det lugn skön kväll, idag blir det inte så lugnt...

Hello! Gårdagskvällen var sjukt skön. Vi åt oss mätta på sjukt god mat på råttorna, sen körde vi runt, chillade och skrattade åt hur löjliga vi egentligen är. Men såna är vi bara, take it or leave it. Ikväll ska jag äntligen ut efter en paus på 5(!!!) veckor. Ska bli så jävla skoj att det det inte finns en gräns. Sällskapet är perfekt och platsen kommer att bli lokala pärlan, A8! Längtar redan lite. Ska småningom hoppa i duschen, fundera ut outfitten och sen blir det att slå killer healsen i taket.
Här är två bilder på oss igår:
2010-03-19 ? 15:50:58

pictures from the heart

A picture that makes your heart smile (regatta times, good times good times)
A picture that describes how you'd like to spent every day (and every evening partyparty)

A picture of how you'd like the world to see you (funny, crazy, happy, spontanious, real)

A picture of one of the best evening/night (@ the tiger with the favorite girls)

A picture of you very drunk
A picture of you and someone you love
A picture you had no idea it was taken

A picture of you when you where anything but happy
A picture of a time in your life that's over, and you couldn't be more thankful that is it

A picture of a time in your life that's over but you wish it wasn't

A picture of you partying
A picture of you being ridiculous


A picture of a time that you never will forget
The most recent picture of you
2010-03-19 ? 15:26:19

alors on danse

Hittade ingen inspiration så har inte uträttat så farligt mycket annat än chillat sen imorse. Och kört några abc varv och varit barnsligt löjlig. Men helt skönt det också. Nu borde jag orka aktivera mig ens lite och ta en dusch, fyfan vad jobbigt, eftersom jag ska ut och äta med brudarna. Åtta råttor it is! Vill ju inte sitta där och lukta skit med äckligt hår, höhö. Sen ska jag även posta ett blogginlägg bara jag blir klar med det, en massa bilder och ett riktigt kul inlägg. Nu trotsa viljan och hoppa i duschen! Smell u later!
2010-03-19 ? 09:48:15

städinspiration sökes:

Gomorron! Har hunnit vara ut på promenad med Emmasötisen och ätit morgonmål. Nu funderar jag bara på varifrån jag ska riva lite inspiration till att börja reda upp rummet och klädskåpet, det behöver verkligen rensas.. Hoppas frukosten bidrog med lite extra energiii..
2010-03-18 ? 19:46:05

Booooob

Bob Marley - Could you be loved?
Gudars vad skön reggae och chill låt, perfektion en sånhär slö torsdagskväll. Could you be loved, wo now, and be loved?!
2010-03-18 ? 19:39:37

could you be loved?

Såja, så börjar denhär dagen närma sig sitt slut. Men helt skönt, imoron är det ju fredag vilket betyder helg, veckoslut, ledigt, oohja så bra det låter. Har varit rätt så produktiv, men inte kanske just precis så jag trodde jag skulle vara, så har en del att uträtta imoron också. Kvällen har jag spenderat i skolan då min minsta syster hade teater uppvisning för föräldrar och syskon. De var duktiga och efteråt bjöds det på smörgåstårta vilket jag gladeligen tog emot, namm! Nu ska jag försöka få lite epost iväg skickar, dregla på nelly.com och reda upp lite bilder på datorn.

Såhär såg det ut ikväll:
2010-03-18 ? 08:55:54

to dooooo-lista

Gomorron! Har kommit igång redan, hoppat i duschen och nu ska jag planera lite hur dagen kommer att se ut. Vill få undan så mycket som möjligt, så ska vara extra produktiv idag. Satt ihop en to do-lista också, men ju mera jag ser på den, ju mer kommer jag på att jag måste tillägga. Gissar att jag är sltkörd ikväll. Men kameran ska följa med mig idag, så det kanske blir några bilder. Dessutom har jag dragit på mina favorit leggings och ser att solen lyser ute, lovely, solglajjor it is!
2010-03-17 ? 22:10:27

we go back yeah, and we go forth

Jeb, vi drog iväg till serendi med Etta för en stund. Först ett varv till Svartå city, sen lite serendi häng och slutligen körde vi runt en stund med sjuk humor och Fredde le grands Back & forth dunkande. Skön kväll, drog även på mina finfina gröna Reeboks när det engång firas St.pattys dag. (Egentligen var det helt omedvetet men jag lyckades matcha endå!) Nu under täcket, måste igång tidigt imoron då jag har en massa saker att få undan och att uträtta. Gonatt!
Looovely iPhone kvalite! ;)
2010-03-17 ? 15:25:31

Happy st Patric's

Så var denna dags jobb undan och jag ska snart unna mig själv en stor kopp kaffe och ta igen de glamourama avsnitt jag missat. Idag firas det ju St.Patrics day(och dessutom pikkulauantai), så ska kanske dra på mig nåt grönt och dra iväg till serendi och hänga ikväll.
Förra året var vi också där, vi hade planerat på en lugn kväll eftersom det var modersmåls skrivningar dagen efter. Som vanligt spårade det ut, en lonkero/öl blev istället mycket fler, och nästa morgon ångrade man djupt misstaget då man skulle infinna sig i skolan 9 på moron för att sitta i en gymnastiksal heladagen och skriva prov, inget jag direkt rekommenderar. Men vi hade sjukt roligt och modersmåls resultatet var ju bättre än väntat, så kanske det var lonkeron?
google pic
2010-03-16 ? 21:33:34

denna eviga sommarlängtan

Gokväll! Har en lång och väldans produktiv dag bakom mig. Först jobb, sedan vidare på stödundervining, hem och vidare ut på äventyr med Etta. Äntligen har jag kommit hem, ätit kvällsmål och förberett för jobbet imoron. Alltså ska jag också på jobb imoron, trevligt trevligt.
Då vi satt på kvällsté i serendi med Etta började vi planera våren och sommaren. Sjukt så jag längtar men fy vad långt det känns, iaf i detta snöoväder. Tycker att den här snön räcker till nu, men tydligen inte.. Drömmer mig iaf bort till soliga dagar, solglajjor, lösglass, sommarmusik hööögt i bilen och helatiden påväg någonstans och nästan helatiden ett leende på läpparna, good times good times. Som tur kan man iaf drömma och längta lite då det räcker en tid tills dessa tider anländer hit. Lite plåster på såren liksom.

Just nu ligger det typ ett typ 1m tjockt snötäcke på dessa bord och bänkar, give me these times.
2010-03-15 ? 17:07:00

it was just a fling but i really dont regret a thing

Shalom!
Det blev inte så mycket av min "vara-totaleffektivdag" som jag hade planerat, utan fick ett early wake up call och for iväg på jobb istället. Men var totaleffektiv där istället, phuuuh, dedär barnen kan iaf det där med att suga ut all energi man har. Måste vila upp mig ikväll, har jobb imoron igen. Men klagar inte, det är ju både roligt och jag brukar bli glad för pengarna på lönedagen. Ikväll ska jag förbereda för imoron, måndagsinnebandyn på tvn, kolla lite 90210 och slappa, helt skönt. Känner mig iaf friskare nu så det är positivt. Snart får jag börja träna, jessjessjess!
Dagens låt: Oscar Linnros - Ack sundbyberg
2010-03-14 ? 21:42:07

LÖRDAGEN

Jeb, bilder från lördagskvällen. Sjukt roligt!
2010-03-14 ? 21:33:10

söndag-slapparedagen


Hello!
Skönt med söndag och slapp dag. Hade tråkigt så beslöt med syster att åka iväg till Omppu på lite shopping. Kom inte hem tomhänt med kan inte direkt heller hurra åt utbudet i det köpcentrumet... Så mycket annat har jag inte orkat göra idag. Ikväll blir det nog inte något mera än några Gossip Girl avsnitt. Nästa vecka blir det nya tag, börjar känna mig friskare och som en människa igen, så ska försöka göra nåt annat än sitta hemma hela veckan. Jeje, dessutom hittade jag några bilder från fredags på kameran som Karen tog i bilen, ska ladda upp dem strax. Hoppas ni har haft ett skönt veckoslut...
2010-03-13 ? 23:27:18

man blir trött av att äventyra

Tjenamors!
Kom just hem från vårt äventyr med Karen och Etta. Vi var och se på innebandy playoffs, Oilers-Classic, spännande och underhållande. Både på planen och utanför. Sen var vi på lite upptäcksfärd och slutligen hittade vi vår efterletade destination efter att ha kört minst 5varv runt och runt på samma ställe. Jag kan rekommendera Karen som kartläsare då ni ska hitta nåt, det kan ta en tid men efter lite borde man nog hitta rätt. ;) Fast the ponyteam hittar alltid fram nog slutligen.
Jeje, nu är jag så trött att mina ögon juuust åker fast, så nu ska jag krypa under täcket och hoppas på en sovmorgon imoron. Gonatt på er!
2010-03-13 ? 15:21:22

Påminne och vårväder

Drog iväg med lillasyster idag till Påminne för att hon ville åka lite. Själv satt jag på terassen, tittade på, njöt av solen och lyssnade på Winnerbäck. Nu känns det faktist som om våren är på kommande, sjukt fint väder ute idag. Nu ska jag iväg och hålla henne sysselsatt med att spela något spel. Senare ikväll ska jag iväg på äventyr med favorit brudarna, kommer att blir great, mera om det latero. Nu iväg, tjetje.
2010-03-12 ? 12:40:39

Glamourama och Smoothie-time

Hello! Äntligen har jag kommit igång, har städat lite, tvättat kläder och varit ut med bästa Emma-hunden. Nu ska jag sätta ner mig, kolla nyaste Glamourama avsnittet och dricka en supergod smoothie, hur härligt låter inte det! Sen senare ska jag iväg till serendi på en glass-date med Sara och planerna för ikväll är lite öppna, är bjuden på cocktail party till en ny restaurang dock lockar en kisastudio med brudarna då Oilers-Classic streamas live på nätet.. Får se vad det blir. NU blir det iaf smoothie-time!
2010-03-11 ? 22:03:53

its okay if you want to go away

Såja, nu har bloggen ett nytt utseende som ni hoppeligen ser. Lite vårigare, lite finare, gladare och mycket mera mig själv. Men är inte helt hundra nöjd, men det får duga för stunden iaf. Några saker ska jag ännu finslipa på, men orkar inte just nu. Har dessutom skrivit klart CV:n, nu ska jag bara överföra den från pappret till datorn och därifrån skicka den vidare, duktiga jag! Sen sängdags, imoron är det redan fredag, fan va nice!
Gonatt!
2010-03-11 ? 15:47:57

This could be the last mistake i ever do

- är min hals riktit CP
- är bloggdesignen halvfärdig och inspirationen tryter
-är det äckligt ute
- borde jag skriva en CV och ansökan samt få de iväg skickade till några possibla sommarjobbsplatser.
- är mitt rum OREDIGT, kläder, burkar, mediciner, glas och damm överallt.
- har jag fått en äckligt stor räkning från kamerafixaren, men min nikon är fullt fungerande igen iaf.
- har jag snart haft träningspaus i 4 månader och hur lång tid är inte det, ååhh vad jag saknar innebandyn!
- ska jag äntligen bli frisk igen! Det är inte mycket kvar längre!
- ska min blogg få ett nytt finare och gladare utseende och samtidigt ska jag bli en bättre bloggare!
- fast det är äckligt har det blivit varmare, solen lyser oftare och det är faktist snart VÅR, fatta snart VÅÅÅR!
- hoppas att någon av de tusen platser jag söker sommarjobb till kontaktar mig med positiva nyheter!
- ska jag städa mitt rum och så blir det fint och städigt igen!
- dessutom ska min saknade NIKON anlänt och fotoivern är större än vad den varit på en tid!
- får jag äntligen börja träna igen, lovelylovelylovely.Så just nu har faktist alla negativa saker också en positiv sida. Låter så bra, så bra. Måste bara ta mig i nackskinnet, få en urbra CV skriven (tips mottages!) och skolansökningarna utfunderade. Och förståss min hals i skick igen, sen ska denna blogg blomma igen, jag ska bli en allmänt gladare person som ska njuta av våren så mycket det bara går. Bara lite kvar, och det känns faktist så underbart att jag inte ens kan beskriva det, denhär vintern och dehär sjukdomarna har varit tuffa att handskas med men efter dethär har jag klarat av all denna skit. FYFAN VAD BRA JAG ÄR! Lite måste jag skryta trots att jag har gnällt mycket också.

2010-03-07 ? 14:57:50

im caught in a love hangover

Nätt, klockan är strax fyra och jag ligger fortfarande med pyjamasen på i sängen, men jag har ju en orsak iaf. Såhär efter operationen känner jag mig mest trött, hängig, ofräsch och sjuk. Operationen gick bra men nu måste jag bara försöka stå ut med eftersmärtorna, och dom finns det gott av. Som tur har jag funnit nya bästa vänner nuförtiden, Herr Panacod och Fru Burana, tack för att ni existerar och gör det lite lättare. Har inte så mycket annat att komma med, ska försöka gå i duschen och städa lite här i sjukstugan.
Känner mig fortfarande inte riktit på blogghumör, mest för att jag inte ens kan dela med mig nåt annat än av värk och trötthet, något annat händer det faktist inte just nu. Men tänkte bara hälsa hej och berätta att jag överlevde för den som kanske känner sig intresserad. Snart ska jag återbli den glada och positiva Jasmin jag egentligen är, bara dethär skitet reder upp sig. Bye so long.
2010-03-02 ? 21:27:40

so I try to live it to the fullest when there's time left

Tjena mittbena!
Såja, har druckit tio koppar kaffe, slevat i mig pizza och lite choko, nu känner jag mig mätt och belåten för en tid framåt. Från kl.3 inatt får jag inte äta nåt längre och lite före 8 ska jag vara i Ekenäs imoron. Börjar kännas smått nervöst kan jag berätta, det ena och det andra snurrar runt, hur fan ska jag få sömn inatt? Nåja, operation imoron då, sen när jag kommer tillbaka hem har jag varken näs- eller svalgtonsillen kvar, haha! Men efter återhämtningen borde det bara gå uppåt och det om inget annat väntar jag på. Nu ska jag packa sjukhuskassen (typ böcker, laddaren och iPoden är viktigast) och fixa några nya spellistor. Önska mig lycka till så hörs vi när jag är tillbaka sen!
Ps. Eftersom uppdateringen kommer att suga djupt ska jag bjuda på ett bloggtips. Har läst,läst och läst ännu mer denhär idag, så fina bilder, berörande och så fin text, HÄR varsågoda!

LE LOVE - dedicated to love


2010-03-02 ? 14:30:16

wish i could stop by and just say hi

Så ja, nu vidare och ha stödundervisning. Och ett stort TJOHO för att köra i dethär slaskvädret, lovely!
2010-03-02 ? 11:36:58

i want your body i need your body

Tjee!
Har just ätit den godaste lunchen på länge, sett alla Glamourama avsnitt jag missat och varit på kaf med Karen. Snart blir det dags för dagens andra kaffe, måste ta ut allt för snart ska jag klara mig två veckor(!) utan (hett o varmt) kaffe, kommer att bli riktigt tufffffft. Sen ska jag vidare och ha lite stödundervisning.
Dessutom tror jag min Nikon kamera har kommit tillbaka från reparationen, jeeee! Måste hinna via posten också alltså.
2010-03-01 ? 21:22:52

someday we're gonna break free

Kommer på mig själv att jag sitter och småler för mig själv. Snackade just med favorit Norsken, spanar ivrigt på tjäreborgs hemsidor och drömmer mig några månader framåt, sånt här lever jag för tider som denna. Ahhh, brudar det här kommer att bli bäst!
Nu ska jag återkomma till hårda vardagen, Winnerbäck, frossa morötter och fortsätta läsa på Mia Törnbloms Så dumt!, har totalfastnat för boken, läsläsläs!
2010-03-01 ? 17:48:52

Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig

MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Bjuder på en måndagsspellista med några sköna låtar..

2010-03-01 ? 16:34:20

ställ er upp, hur låter ni?

Vill inte ens tänka bakåt på mitt killer-veckoslut, allt gick bara så fel det kunde. Nu känns det iaf aningen bättre. Men fick en till smäll idag när jag satte mig i bilen, pangpung, 30E böter på vindrutan. Tydligen fick inte bilen stå där den stod och tydligen hade poliserna ganska tråkigt då bilen stått där nu i några månader och nu kl.1 på natten tyckte de att det inte gick, såja, bara att betala. Dessutom av någon konstig anledning fungerade inte TV3play idag heller på min dator jag som hade suktat efter några glamourama avsnitt... Börjar vänja mig vid dethär.
Nu ska jag dregla loss på Nelly.se, klicka hem en och annan sommarklänning och -sko, drömma om varmare väder och som kontrast fylla i lite sjukhus papper, ännu 1 dag kvar att njuta av kaffe och varm mat... Smell u later!