2010-11-30 ? 20:05:32

sätt på tv nu!

Ännu ett litet tillägg. Alla ni som har tv och finska Yle 2an. Sätt på och kolla, A2 TEMA: en kväll om tvångssvenskan. En debatt om pakkoruotsi, huhhhu.
2010-11-30 ? 19:58:09

kallt som i siberia

Ligger under filten med tre par sockor och tröjor som sällskap men fryser som en dåre ändå. Jag är en tuff brud så sjuk blir jag nog inte, får jag hoppas iaf. Det är inte okej men -20 grader i november, INTE OKEJ!
Många är påväg till Ollis ikväll men inte jag. Nejnejnej, jag väntar till torsdagens rockjulfest och firar då istället!
Nu ska jag försöka koncentrera mig på lite skolarbeten, sen några avsnitt paradise. Imoron har jag sovmorgon och jag älskart. Sen far vi och åka pulka med brudarna och dricker glögg. Finfint det. Slut svamlat för idag, lyssna istället på denhär fina killen som vann Australienska Idol.
Stan Walker - Black box, nya bodycombats verryttelylåt<3
2010-11-29 ? 22:46:31

Like stones in your pocket people try to wear you down

Vilken start på veckan, baby I like it!  Och har sitter jag utmattad, trött men så otroligt glad och lycklig. Glad för att vi vann i innebandy turneringen (GO SOVJET!) och lycklig bara för att det känns så bra. Just nu, just ikväll har jag bara en önskan. Tyvärr vet jag att den inte går i uppfyllelse just nu men kanske, hoppeligen med ett stor H så nångång.
Nu dags för John blund. Sov fint, efter en sånhär dag gör nog jag det iaf.


Train - Words, underbart fin låt

So let's run with these changes and I want you by my side, and there's not a word that i've ever heard that could make me change my mind. 
2010-11-29 ? 17:08:06

Vad gör man inte liksom?


Börjar med veckan med en fin och mjuk start. Har befunnit mig i skolan sen 10 idag morse och hem härifrån lär jag inte komma innan 22 ikväll, fint med 12h i skolan. Vad gör man liksom inte när man älskar skolan? Nånä, skämt o sido, skoldagen tog slut för en stund, nu ska jag jobba lite med kommande deadlines och klockan 19 startar Politivas innebandy turnering igång. Ska prestera mitt bästa men jag vet inte hur långt jag kommer med det, lider nämligen av en uppsvullen och blå vrist samt lämnat min röst kvar på glöggrundan. Fint så. Men var gör man inte då man är lagspelare?

Hoppeligen slipper jag hem nångång idag, har spenatsoppa där hemma som väntar på mig, nami!

2010-11-28 ? 22:27:31

Lilla Olle

Bara att börja öva till nästa års glöggrunda, blir nog en utmaning det med både sång och dans!
Med den här as-roliga trudelutten tar jag kväller och laddar upp ordentligt med sömn för nästa vecka. Redan imoron blir det pang-start med skrinning och innebandy turnering på kvällen. Gäller att vara pigg och taggad till max.
Mera om helgen får jag ta senare, typ bilder och sånt. Gonatt ni fina!!
2010-11-28 ? 01:38:23

barbra streisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand

Jag vill bara meddela att jag överlevt och har haft ett av de roligaste och bästa veckoslutet hittills i mitt liv. Aldrig har jag skrattat, sjungit, festat, varit glad och haft sånhär fiilis samtidigt! Har nog mycket att tacka de roligaste, crazygaste och COOLaste vännerna i världen! Fiilisbusresorna (hemresan och X3m-tävlingen var huuur kul som helst), glöggrundan (etkot-juhlat-jatkot) och kvällens förfest, Ollis och mäkken har varit så sjukt roligt att jag inte kan beskriva med ord. Av alla tidigare kvällar på Ollis har kvällens varit den roligaste och grymmaste, lätt! BARBRA STREISAND berättar typ allt! GRYMT!
Men nu behöver jag mååånga timmars sömn(har en heeel del sömnskuld att ta igen), återställning och vila för min hals. Imoron mår jag nog inte så bra och har knappast rösten i skick heller, men det gör inget för denhär känslan lever jag på många dagar!!
2010-11-26 ? 07:56:09

fiilis

Såhär innoissaan är jag nu! Tänään lähtee tänään mennään! Huhhu, nu ska jag dra på halaren och gå mot skolan och möta upp med brudarna. Fiilisbussen here we come. Ha de fiiint!
2010-11-25 ? 21:15:38

TAGGAD TILL MAX

Har fullt upp. Idag har jag hängt i skolan, sytt halarmärken (läs: sytt fast byxbuntarna miljoner gånger och stuckit mig i fingret minst lika många ggr), hängt med klassen i Gamla Vasa och besökt Lild. Sköön kväll med fint sällskap. Jag är nog så glad för att jag kom på Kenya-klassen, vi är bara bäst. Lätt, höhö.
Imoron åker bussen iväg till Åbo klockan 10. Sen öppnar vi glatt korken och festar hela vägen. Framme i Åbo kallar chill och GLÖGGRUNDAAAAN! Jag är, ursäkta,så JÄVLA taggad att ingen ordning. Det här blir fint. Hemma i Vasa är vi nångång på lördagen, och hoppeligen i liv ännu då. Så lämnar bloggen åt sitt öde dethär veckoslutet så återkommer jag med nya storyn. Ha de fint tills dess, latero sweeties!
Nu ska jag forsätta tagga för imoron, packa lite och beundra min fina halare...
2010-11-24 ? 20:16:37

winter bilder

Såhär ja, några foto-kollage av bilder som jag tog på måndagen. Ibland samarbetar kameran med mig bättre än bra och det resulterar i en hög med lyckade bilder. Gillar själv speciellt första och andra kollaget. Visst blir vintern fin på bild, men ändå önskar jag att sommaren skulle bara vara ett stenkast ifrån. Nå, jag får bara kämpa.
2010-11-23 ? 21:48:02

never love a wild thing, and if u do, be careful

Nu tar jag kväller. 2 halarmärken sydda, nerverna på helspänn och tankarna på alltför lång vandring. I travel back down that road, jag vet varken in eller ut. Men det jag i alla fall vet är att inte den enda som inte vet.
puss och gonatt.
2010-11-23 ? 16:45:59

Så blev jag expert på att vänta själv. Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån.

Jag är trött, bitter och inåtvänd idag. Har nog stigit upp med fel sida om ens alls stigit upp idag. Just nu känns allt som har med skolan att göra bara så botten, känns som om jag ligger efter i allt... Som tur är det snart fredag och då åker vi iväg till åbo, glömmer skolan, skrattar, lever livet och nollar med glögg. Nu ska jag försöka motivera mig själv med god mat och min terapi, Kent.
kvällar som denna är typ det bästa som finns mys-kläder.
2010-11-22 ? 21:55:11

mätt och belåten, skööön kväll

Ursäkta för pisskvaliten och det röda strecket, min kamera presterar inte riktigt fullt bra längre...
Är hemma först nu. Skön chill kväll med Karisshakki med trevligt sällskap, bowling och god mat på Amarillo. Nu är jag redo för dagens Salkkarit avsnitt och sen krypa under täcket. Gonatt!
2010-11-21 ? 19:55:47

even angles have their wicked schemes and you take that to new extremes. But you'll always be my hero..

Idag har jag slöat hela dagen i vågrätt läge, tittat på Paradise och lyssnat på fin musik. Nu vill jag bara sova, långt och länge. Imoron kväll är det träff med Karisshakke, Bowling och middag i Amarillo, perfekt!
Rihanna & Eminem - Love the way you lie part 2 , hur fin är inte denhär låten och låttexten?


Bruno Mars - Grenade, sköööön!


Kris Allen - Live like we're dying, en gammal goding och så många minnen förknippade med den här.
2010-11-21 ? 13:25:11

sunday, bloody sunday

Igår var det fest. Dunderochbrak fest. Och idag är jag trött och mår dagen efter. Nu ska jag fortsätta titta på paradise (jag är besatt) och försöka att ens kolla upp nästa veckas schema och deadlines.
2010-11-20 ? 14:21:59

WANNA PARTY?

Efter en skön och lång nattsömn (äntligen!), dunderfrukost och några avsnitt PH börjar jag bli taggad för ikväll. Spelar fiilis musik och provar klänningar, beslutsångest som vanligt. Snart tar jag cykeln mot stan och möter upp med Ika och Andrea. Tonight's gonna be a good night!
Nelly ft. Keri Hilson - Liv tonight
2010-11-19 ? 22:42:15

I close my eyes, oh god I think im falling out of the sky

Min fredagskväll blev pangbra. Först häng hemma hos Andrea tillsammans med Nellie och sedan blev vi bjudna över till Ika och Miima på Idolkväll. Så svenska Idol, snäcksin och fint umgänge. Dessutom leverade min favorit Jay och jag fick rysningar. Kilten kunde han dock ha skippat...

Nu ska jag fortsätta droga med PH och hostmedicin och försöka sova lite mer än ynkliga 3h som förra natten.
Sov gott!
Jay Smith - Like a prayer
2010-11-19 ? 13:10:06

Jag har fastnat...

i Paradise Hotel träsket.
2010-11-18 ? 22:14:53

Varje gång

Ikväll har jag mest lyssnat på Kent, tittat på tv, pratat med saknade människor och varit både jätte glad och fundersam. Imorgon är det en ny dag, helgen börjar och jag har min kväll planerad. Sov gott ni fina!
2010-11-18 ? 20:03:54

happyhappyjoyjoy

Idag är jag glad. För många saker, men speciellt glad är jag för att min favorit kille från Svea-landet är påväg till Finland på innebandy-VM dit jag ska tillsammans med Karen i mitten av december. Det kan väl inte just bli bättre, en helg tillsammans med favoriterna och världssklass innebandy all weekend long. Att en hel del innebandy killar också kommer att hänga där är väl också ett stort plus i kanten..
Men före VM ska jag hinna med lite Glöggrunda, vasa party och en syster-helg hemma i KarisKarjaa. Dessutom har vi fått våra lila halare idag och jag älskart. Så på glöggrundan kommer även vi nybörjar peffaniter se ut som ett gäng studerande också! Åhh vad jag väntar på glögi-rundan, feelisbuss ner till Åbo, glögg, glögg och mera glögg och sen tillbaka upp till Vasa. Det går bra nu!
Föör vi älskar Kebab.
Såhär såg det ut förra gången jag och Kartsa var på innebandy VM, pojkar U19. En helg jag aldrig, aldrig kommer att glömma, helt sjukt roligt var det! Järki lähti, näkemiin.
2010-11-17 ? 17:37:49

Lets go Hey ho

IDOL PÅ OLLIS CALLING! SES DÄR!
2010-11-17 ? 16:31:17

ROCKROCK

Jag låter bilder beskriva hur min tisdagskväll såg ut. Först fixade vi igång oss, sedan klassförfest med ROCK-tema och sen vidare till Ollis. Sjuuukt rolig kväll återigen och det känns idag. Aldrig har jag känt mig såhär trött och sönder. Min piss-hosta tar kol på mig, jag orkar inte hosta meraaaaaa.
Jag hade ingen kamera men bilderna är lånade från facebook, Nellies och Andreas bilder.
favorit brudar.
ROCKROCK!
Snacka om fiilisbild!
Tack alla som var med och rockade igår! KK1.1 is the shit baby!
2010-11-15 ? 21:26:40

sex, drugs and rock n' roll

Nu är jag tillbaka i Vasa och har precis lika fullt upp här som jag hade hemhemma i Karis. Idag har jag bl.a åkt tåg och buss, hängt i skolan, varit på loppisjakt (vilket resulterade ett par iskalla fötter, ett par iskalla händer och en iskall rumpa), tappat bort oss, fyndat och tillslut tillsammans med Nellie fixat ett par ursnygga rock-västar! Imoron är det nämligen klassförfest med ROCK-tema och det kommer att bli GRYMMT! Och jag lovar att jag och Nellie kommer att ha de grymmaste västarna, haha! Sen drar vi vidare till Ollis och rockar vidare där. Är redan taggad till 1000!
Nu gonatt och så kööör vi så det ryker imoron!
2010-11-13 ? 15:46:20

hemhemma i karis

Hinner inte riktigt med bloggen just nu. Har hängt med syster på höstjippo, strösat runt i centrum och lagat supergod pizza här hemhemma med familjen. Nu kallar innebandy i Lojo och häng med världens bästa och finaste Karen. Vi får helt enkelt höras senare, puss.
2010-11-11 ? 18:56:28

Save it for a rainy fucking day

Vill bara att det just nu är imorgon klockan 15.22 då mitt tåg ner mot KarisKarjaa startar. Går riktigt trögt med tent-läsningen, packningen och städningen just nu. Men alltid kan man väl inte vara på topp.
2010-11-11 ? 06:36:39

only girl in the world

Good mooorning! Hur ljuvligt är det inte med skola kl.8.15 efter endast några timmars nattsömn? Njaa, inte så jätte ljuvligt. Men jag kämpar, en stor kaffe och så känns livet lite lättare igen. Och det kunde ju vara värre, jag har ju inte iaf gymnastik...
Igår var vi på halarkramens eftersläpp på Fontana, sjuk kväll Vi dansade hela kvällen och det var kul som fan (trots att jag var tvungen att inse att min ryggrad faktiskt inte är något att skryta med). Alltså dansade preciiiiis hela tiden, huhhu! Men nu är det nog slut dansat fram till nästa vecka då jag borde orka igen..
So long, cykelstång!
2010-11-09 ? 19:46:40

do you know?

Jag är glad att den här tisdagen närmar sig sitt slut. Ingen toppen dag helt enkelt. Men det tar vi igen imorgon med Halarkramen. Klättring i vattentornet och möjligen nyktert dansas på eftersläppet som ordnas i Fontana. Studielivet, how I love you!
2010-11-09 ? 11:28:54

take a chance and never look back

En dålig natt sömn och en trög startad morgon, muntert. Men härifrån kan det bara gå uppåt. Nu ska jag fortsätta med morgonkaffet och sen ska jag försöka hitta till skolan i nåt skede också. Ikväll blir det nog inget annat än plugg-kväll....
2010-11-08 ? 21:18:29

fin måndag

Detdär med artkännedoms läsning, tja, för att vara ärlig så sket det sig totalt. Istället har jag spenderat halva kvällen på denhär bloggen: tattoologist, anmält mig till en Kitebording kurs (hur huippu är inte detta på en skala från 1-10?10!!), skrattat ihjäl mig till lördagens händelser och videon, tittat på bartenderskolan och drömt mig bort lite. Det är väl såhär som måndagar ska vara.
Lite skön måndagsmusik:
Gorillaz - Melancholy hill
Kings of Leon - Notion
2010-11-08 ? 16:05:55

insprirationen på topp!

Hejhallo! En skoldag undan, four to go ännu. Ikväll är jag fullt upptagen med att läsa och försöka präntta in 300 arter (fåglar, växter, svampar m.m) till onsdagens artkännedomsprov. Skulle kanske ha varit smartare att börja läsa tidigare, men det är lite försent nu. Bara att sätta in gång. Wish me luck.
2010-11-07 ? 21:04:47

Jag har varit där förut och jag är inte rädd. Dina ögon dom ändrar färg i ljuset, men dom kan titta nu, jag är beredd...

Precis, alltså en ny vecka och nya tag! Ska orka kämpa i skolan, skriva några tenter och på fredagen åker jag hemhem till KarisKarjaa på lite rehab. Nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst, ligga på soffan, lyssna på fin musik och göra absolut ingenting... Melissa Horn-Lät du henne komma närmre
puss.
2010-11-07 ? 15:38:41

söndag och soff-chill

GRYM KVÄLL IGÅR! Spontana kvällar är något av det bästa. Förfest med ett gäng festglada typer sen vidare till Fontana där skumppan återigen flödade. Skrattade, dansade och sjöng. Och ni kan tänka er att det känns idag. Hittills är det enda jag åstadkommit idag morgonmål, kaffe och sen har jag fastnat på soffan. Men så skönt med lata dagar. Nu ska jag fortsätta kvällen i samma mönster. Lite mat och mycket soffchill. Ha det fint
sjuuuuukt god drink!!
2010-11-06 ? 12:00:45

lördagsprommis

Så var lördagen här. Startade dagen med dunder frukost och en skön prommis med fina Andrea, hur skönt och trevligt som helst.
och såhär trevlig start på lördagen tyckte jag att det var...

Hoppeligen fortsätter lördagen i samma trevliga fiilis. Nu korvsås till lunch. Latero
2010-11-05 ? 21:05:16

det är dags för fredagsmys

Fredagskväll och helg. Är hemma i Vasa, belönar mig efter den här veckan med fredagsmys framför svenska tv-program från nätet. Och hatar att det inte längre går att titta på Idol från TV4play, får bara nöja mig med aftonbladets rubriker imoron istället och heja på Jay, han är kung!
Idag har jag bland annat besök studenthälsan (jess, jag är stamkund där redan), veckohandlat, varit på en trevlig promenad och diskuterat livet, varit glad och varit mindre glad och försökt att lära mig ens två av de 300 växter jag förväntas kunna på tisdagen. Bara att börja kämpa, som tur har jag några dagar på mig ännu. Morgondagen är lite öppen ännu, prommis med Andrea på förmiddagen och sen är kvällen öppen då planerna egentligen var att jag skulle vara i Tampere nu. Kanske hemmakväll kanske ut i dimman med partygänget? Det får känslorna imorgon bestämma....
Denhär trötta varelsen ska nu fortsätta fredagsmysa med "Så mycket bättre". Trevlig helg åt er!
2010-11-05 ? 10:15:25

Fått en flaska i huvudet, ligger söt på akuten


Här i skolan men en återigen infekterad fucking tå sitter jag som just nu egentligen borde vara i Tammerfors och hälsa på min finaste vän. Ibland går det inte som man tänkt sig men jag ska BANNE mig dit och hälsa på! Men får ta det någon annan gång istället... Irriterad till tusen nu. Nåja, no can do.

2010-11-04 ? 15:23:09

helg, onepiece, önskningar och fin musik

Känner mig lite sådär idag, men skönt med helg redan på torsdag iaf. Glider runt här hemma med skönaste dräkten som existerar och lyssnar på Daniel Adams-Ray:s nya skiva! Smakprov här, jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. Dessutom önske-shoppar jag på HM.com och Nelly.com och har redan börjat skriva ner min julklappsönskelista. Högst upp står såklart en resa till varmare breddgrader där solen skiner och mappar med skolpapper inte existerar, så mycket längre har jag inte ännu kommit men småningom växer nog listan till sig. Önska kan man väl alltid i alla fall....
2010-11-03 ? 21:08:00

And all I know is that it feels like forever

Beslut. Att ta beslut. Att ta vettiga beslut. Att ta rätt beslut. Att ta något beslut överhuvudtaget faktiskt.  Det går väl lite sisådär på den punkten kan jag väl säga. Jag vill göra sådär som dom gör på teve - typ blunda och peka. Enkelt, klappat och klart på ett litet ögonblick!

Men nej, neeeeeej. 
Så funkar det inte. Såklart.
Därför säger jag godnatt och bjuder på lite stone sour istället.


Stone sour - Through glass
2010-11-03 ? 16:18:00

twi-twi-twitter

Jag har aldrig riktigt fastnat för detdär med twitter. Följer inte någon twitter ens regelbundet. Men idag hittade jag en skitkul twitter, tystnaden som uppstår. Hur klockren är inte denna twitter? Haha, så kul!!
Tystnadensom uppstår när du hyrde ut ditt hus i Tylösand till TV5:s produktionsbolag.
Tystnadensom uppstår när man frågar ett par ifall de är ihop och killen svarar nej och tjejen svarar ja - samtidigt.
Tystnadensom uppstår när personen man är ute på dejt med är för ung för att komma in på krogen.
Tystnadensom uppstår när någon i Kent skrattar på ett bandfoto.
Tystnadensom uppstår när man går på restaurang med fru & två barn & blir serverad av ett gammalt one-night-stand.
Tystnaden som uppstår när nån lägger upp snuttiga 13 år gamla nostalgibilder, på FB, på par som inte längre pratar med varandra.
2010-11-03 ? 10:14:18

Why so serious?

Gammal bild men ungefär såhär kul var det också igår...
Riktigt rolig Ollis kväll igår. Först snack och förfest med hullut muijjat och sen vidare till Ollis för att dansa och ha det kul! Lite americano och grease uppvisning, why so serious liksom?! Nu behöver jag en liter kaffe och sen är det gymnastik och gitarrlektion som kallar. Och så borde jag korta av min lista med ogjorda skolarbeten som börjar växa till sig ordentligt.. Så denhär onsdagen ska nog bli en riktigt effektiv dag! Ska riva mig själv i nackskinnet och påriktigt aktivera mig själv. Wish me luck så hörs vi latero!
Puss
2010-11-01 ? 22:25:50

effektiv måndag

Jag gillar måndagar. Okej, visst slår helgen måndagen stort... Men måndagar är underbara för att man får hoppa tillbaka i vardagen, skola, vänner, matlagning och allt därtill. Idag har jag städat och diskat samt tvättat upp allt smutsbyk och fått lite skolsaker uppredda, effektivt javisst! Nu kallar John Blund och lång nattsömn, något jag behöver.
Imoron ska jag hänga med typ världens roligaste gäng och sen vidare iväg till Ollis, så kommer knappast ha så mycket tid med bloggen, so long fellas!
weheartit
2010-11-01 ? 08:36:31

GOOOODMORNIIIING VASA-TOWN

Jag önskar er allihopa en god morgon och en fin start på nya veckan! Ska cykla iväg till skolan, sen lite skolarbeten och sen veckohandla! Dessutom ska jag ut o springa ikväll, tagga!