2010-10-31 ? 23:10:04

oot muija sekaisin!

Har kommit hem till Vasa-town och det känns så skönt. Fast denhär dagen känns nog så done nu, aldrig i mitt liv har jag varit lika sekaisin! Nu tänker jag gömma mig under mitt täcke, lyssna på min finfinaste spellista och så hoppas jag att jag ska vakna pigg till en ny vecka och nya tag.

2010-10-31 ? 13:35:24

rikkibrokensönder

HUHHU! Är rejält sliten idag. R E J Ä L T ! Kom ner till KarisKarjaa ihopp om att komma på rehab men så gick det inte riktigt. Flyttning, reunion med mina fina flickkompisar och så en kväll på lokala favorit After Eight. Huhhu sån kväll på alla sätt och vis. Först när vi kommer in känner jag mig som pensionär, sen kommer kossukolan in i bilden och det blir som det alltid brukar bli! Roisan men kulkul att träffa alla gamla skolkompisar och gamla affeskompisar! Nu blev min affeslängtan mättad och jag kan lätt säga, europas bästa (?) sen igen på juldagen!
Nu lite städning och packning och så ska jag krama systeri lite innan tåget åker iväg. 6h tåg tillbaka till älskade Vasa-town i krabbis men med det bästa ressällskapet jag kan tänka mig! Igenom gång av helgen, skvaller och skratt är precis vad jag behöver just nu. Som kartsa pony sade, naiset on kunnos! Todellakin kunnos!
Såhär såg det ut på etkona at my place, och som vanligt flippade det ut. Tur nog att vi fick bättre förstånd än att fara till affes klädda såhär. Men sjukt kul kväll!
2010-10-29 ? 23:26:22

Go to bed young dreamer!

2010-10-29 ? 23:21:12

A TOAST TO KANYE, YOU MADE MY NIGHT

Kanye West - runaway (full length)


Wow! Kanye, han gör detdär som någon annan inte kan göra och tar musikvideon till en higher level. Det här var absolut något av det vackraste i musikvideo-väg jag någonsin sett, tvivlar på att det existerar en vackrare video. Berättelsen, dansen, människorna och musiken, allt är så underbart vackert att jag inte ens kan beskriva det. Helt jävla amazing. (Det enda som är lite synd är att fågelkvinnan ska vara så naken, lite mindre hud hade inte skadat. Men vi vet ju att sex och sexighet säljer, bara att inse.) Så jag tycker ABSOLUT du ska se på denhär videosnutten, bara för att den är så fin, så fin! Love to you Kanye!

2010-10-28 ? 17:10:01

KILL MEEEE

Sitter i tåget och mår totalt helt jävla bajs, illamående, miljonersdarra och angst. Pyjamas-sitzen var sjukt roligt, men man borde bara fatta att ta det lugnt med alkoholen. Drama, skratt, tårar, dans och helt huippu fiilis ibland, så ungefär kan jag beskriva kvällen. Nu mår jag seriöst bajsbajsbajs och har 2h kvar i tåget innan jag är hemhemma i Karis-town. Kill me!
2010-10-27 ? 08:53:30

KANYE är grymmmm!!!


Kanye West ft. Rihanna - All of the lights

Kanye och Rihanna är riktigt grymma i denna låt, love it! Turn off the light in here, baby!

Gomorron förresten! Nu iväg och ha gymnastik lektion, sen grupparbete och sen kan jag äntligen börja tagga för ikväll, py-py-py-pyjamaspartyyy!
2010-10-26 ? 21:56:26

busybusy

Hinner inte riktigt just nu med er. Har hängt hela dagen med A and A, varit gourmet-kock och snackat skit. Nu BB, pyjamas provning inför morgondagens fest och så skolarbeten. Hinner knappast så mycket med imoron då jag ska pinas med skola och gitarrlektion, sen vidare till stan och sen pyjamasparty med ÅA:s och Hankens gulisar. So ha det fint. Puss och Kram
2010-10-25 ? 20:00:30

your amazing just the way you are

Har spenderat denhär kvällen med fin musik, salkkarit, hallon i vitchokolad och lite skolarbeten. Nu behöver jag sömn för att hinna i kapp med min sömnskuld. Gonatt alla fina människor!
2010-10-25 ? 19:56:01

Kanye West, You made my nightWow! Kanye, han gör detdär som någon annan inte kan göra och tar musikvideon till en higher level. Det här var absolut något av det vackraste i musikvideo-väg jag någonsin sett, tvivlar på att det existerar en vackrare video. Berättelsen, dansen, människorna och musiken, allt är så underbart vackert att jag inte ens kan beskriva det. Helt amazing. Det enda som är lite synd är att fågelkvinnan ska vara så naken, lite mindre hud hade inte skadat. Men vi vet ju att sex och sexighet säljer, bara att inse. Så jag tycker absolut du ska se på denhär videosnutten, bara för att den är så fin, så fin! Love to you!2010-10-25 ? 17:43:51

Karishjärns 3dje årsfest!

Här är en del av mina bilder från årsfesten, resten behåller jag för mig själv både för min och för andras skull. Om någon vill tar jag självklart bort av bilderna, bara att säga till! Kunglig helg och kunglig fest, helt sjuuukt roligt trots att minnet sviker lite och att jag ännu känner mig lite svag i kroppen och knoppen. Karisshakki me avecki i bästa skicki alltså! Sätter också snart upp bilderna på facebook, bara jag orkar....
2010-10-25 ? 07:09:35

Gooodmorning Vasa-town

Det roligaste på länge. Hahaha. Nu ska jag cykla iväg till skolan, kemi och slöjd står på schemat. Fin måndag på er allihopa!
2010-10-24 ? 20:33:12

PS.

Ds.
2010-10-24 ? 20:19:29

karis-shakki, me avecki, i bästa skicki

Tur att det årsfester inte ordnas varje vecka för det känns nog minst sagt i kroppen att vi har firat riktigt ordentligt igår! Tänkte bara meddela att jag har överlevt en hejdundrande fest och en kul sillis.  Nu vill jag bara lägga ner mig och soova i många långa timmar, so latero sweeties!
2010-10-23 ? 16:43:56

Årsfest here I come!

Klänning och taggad till 1000, check!
Röda naglar, check!
Håret lockat och mejket fixat, check!
Skorna valda, check! Och bra humör, cheeeeeeck!
Nu bara packa väskan och sen kan årsfesten börjaaaaaaaa!
2010-10-22 ? 19:11:05

det går bra nu!

Faaen vad bra dag, länge sen sist en fredag har varit såhär efterlängtad. Har skrivit mitt sista prov i den första "tentveckan", shoppat fina kläder, hängt med finfina brudar, ätit sjukt god Fondis-pasta med trevligt sällskap (är säkert mätt ännu imoron), handlat mat hem och intygat att mitt liv är nog riktigt riktigt bra just nu! Ännu ikväll blir det att cykla tillbaka till centrum, chilla på El-gringo och pre-partajja inför morgondagens årsfest! Life is happy, baby!
2010-10-22 ? 10:32:14

JEBBOOUU

HEJHAALLLO! Länge sen sist jag har varit på sånthär toppen humör direkt på morgonen. Det är nog fredagen och den PANG-roliga helgen som är orsaken. Ett biologitest i skolan och sen tar jag helger med en smäll. Lite shopping, lite god mat och lite pre-party med karisshakki, bästashakki! Like it!
Lite bilder från bowlingen igår kväll:
2010-10-21 ? 17:04:59

hejhejhallo

Litervis med kaffe och skön musik och så var denna dagen efter-eftermiddag avklarad. Snart träff med klassen på torget och vidare på Bowling med ett gäng KK1:or. Ska spara min tå från trånga och osköna bowlingskor och springa runt med kameran istället. Dessutom är jag typ världs-sämst på bowling så lika bra att jag står på sidan istället... Ha en kul torsdagskväll!
2010-10-21 ? 10:18:54

rockrock

Igår blev det spontan lilla-lilla-jul (bra att börja i tid) och Sky besök för min del. Helt huippu kväll och vi rockade nog the disco! Idag rockar inte mitt disco lika hårt och jag borde småningom orka dra något över mig och cykla till skolan. Kymppis kväll i alla fall! Det enda jag har att bjuda från igår är suddiga Phone bilder men det är väl bättre än ingenting...
Så om jag nu sku klara av att ta det lugnt fram till lördagen.........
2010-10-19 ? 19:19:08

sommarsandal och yllesocka

Såhär idag. Den löjligt lilla operationen gick helt bra, trots att jag återigen fick skämmas för min nålskräck. Som tur var sköterskan förstående och väldigt trevlig. Sen en småtrist skoldag och första bussturen i vasa hem till brändö. Här har jag smällt i mig risotto och värkmedicin i fin och jämn takt för att undgå både svält och värk.
Den gemytliga tentveckan fortsätter imoron vilket betyder att det kanske nu skulle vara dags att öppna boken alternativt kolla Moodle... Möjligen bättre sent än aldrig.
Kan inte bara fredagseftermiddagen och helgen vara här nuuuu.....
2010-10-18 ? 19:12:38

Ibland rodnar jag innan orden ens träffat luften. Nervositeten torkar ut munnen, men jag älskar törsten....

Så var det måndag och ute stormar det. Beck-mörkt är det dessutom också. Ungefär så är det här inne idag också, storm i sinnet och så mörkt också, inte beck-mörkt men mörkt i alla fall. Och så lite magont. Kanske för att jag ska på tå-operation (HUR löjligt låter inte det? tå-operation, haha) och jag är nervös. Främst för att jag jag inte gillar sjukhus och för att jag a v s k y r  sprutor, nå hoppeligen sker det snabbt och inte så smärtsamt. Och att jag inte förblir invalid för så lång tid. På lördag ska denna brud vara i skick och gärna med klackarna i taket!
Nu blir det lite MeKult (HAT!) läsning och plättar, kanske det höjer stämningen såhär på mörka måndagskvällen.
Måndagslåt: Promoe - Kråksången
2010-10-17 ? 15:31:55

läsinspiration sökes:

Ångrar inte att jag följde med brudarna och killarna igår, sjukt bra kväll igen! Skratt, dans, NoviGåt, skumppa och hejdundrande planer. Men nu borde jag bara orka koncentrera mig på att läsa på utbildningen i Finland. Mittiallt är städning, plätt-stekning, skvallersamtal och att diska så mycket roligare än tent böckerna. Men vill så gärna komma igenom tenten. Ska snart cykla iväg till gymmet, slå ut alla mina aggressioner på BodyCombat timmen och hoppeligen på hemvägen hitta någon inspiration. Nästa vecka kommer som sagt att bestå av tenter, tenter, bowling, Karishjärns årsfest (kulkulkul) och tå-operation, äntligen!
Dessutom ska jag försöka dra ner på min internet-användning och satsa lite mer på mig själv och på skolan nästa vecka. Skrattar redan för mig själv (det gör ni säkert också), men det är värt ett försök i alla fall. Bättre att försöka än att skita i det!
Heeelt okeeej söndagsbrunch!


läsaläsaläsaaaaaaaaaaaaaaaa
2010-10-16 ? 19:32:52

bailandoo

Det är bara att inse min ryggrad är svag! Ses i dimman people!
2010-10-15 ? 17:56:10

Läspaus och fredagslyx-middag

2010-10-15 ? 16:25:07

veckoslut och tentvecka på kommande

Faen vad skönt med veckoslut. Idag har jag dessutom hunnit med en ap-rolig volleyboll lektion i skolan och sedan häng med min pro Pingis tränare Andrea på gymmet. Jag är skitdålig på pingis, bara att inse det. Eller så är bara Andrea ett allför tufft motstånd för en amatör som mig.
Nu blir det "trumvirvel" TENTLÄSNING! Jee! Eller så inte. Finns liksom betydligt roligare sätt att spendera en fredagskväll än att sitta med näsan i boken. Men av dumt huvu får kroppen lida. Så latero friends.
2010-10-14 ? 22:31:16

Jag har varit där förut och jag är inte rädd. Dina ögon dom ändrar färg i ljuset, men dom kan titta nu, jag är beredd...

Avslutar denhär dagen med finaste Melissa Horn och en drös med saknad. Miss u my ponies.
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
2010-10-14 ? 17:46:04

tränaträna

Trotsar mörkret, stormen och regnet och drar iväg på träning nu, får se om jag blåser bort på vägen eller inte. Dessutom är jag redan på pikulite bättre humör just nu, bara för att bara jag vet.
2010-10-14 ? 15:20:25

piss-dag


En riktigt piss-dag på G. Allt känns fel, jobbigt och tröttsamt. Har redan idag hunnit strida med magistrat-tanten, falla omkull med cykeln och få söta skrapsår på händerna och sticka mig med knappnålen alltför många gånger. Dessutom snöar det här. Vad är det som har gått snett när det snöar i mitten på oktober? VAD? Hur lång och kall kommer den här vintern att bli riktigt? Jag går nästan sönder, tog liksom vinterjackan på mig idag. Huhhu.
Dessutom har to-do listan växt till sig igen och så har jag fått reda på att tent boken som jag redan hunnit läsa är bara en sidofuckinbok om man är intresserad av att veta mer och inte ingår i tenten.... TACK som fan!

Hoppeligen får lite träning ikväll mig på bättre humör, iDance och gym it is! Sen tänker jag belöna och trösta mig själv med lösgodis ikväll, bara för att! Men först ska jag försöka kämpa med lite skolarbeten.
skitjävlapiss-storm


2010-10-13 ? 18:29:45

nätta dagar

Jag är seriöst en av dom sämsta människorna som inte kan säga nej. Vilket just idag betyder att JepMoo-kväll hos Andrea med Nellie och sen vidare i dimman. Nätta dagar men andra ord.
Vår fiilis-sång!
2010-10-13 ? 14:48:26

fint går det


Sitter som bäst i skolans datasal. Försöker mig på detdär som heter skolarbeten men det går inte så bra just nu. Eller egentligen går det väl inte alls. Kanske jag bara borde ge upp, cykla hem, städa och chilla. Låter som ett mycket bättre alternativ i alla fall. Blir möjligen lite Combat ikväll om jag orkar. Det är ju onsdag ni vet. Dagen efter tisdagen liksom. Sick kväll igår. Dessutom har jag redan varit till gymmet imorse och haft redskapsjumppa i skolan. Kanske bara en hemmakväll och lite tentlitteratur sku räcka?

Återkommer latero.
2010-10-12 ? 16:08:38

COmbat time!

Tjolahopp! En till skoldag undan likaså veckohandlande. Nu drar jag iväg på Combat, tagga!!
2010-10-11 ? 21:27:36

loppuslut

Är hemma i Vasa nu. Väskorna är fortfarande oupplockade, kylskåpet ekar tomt och jag är död. Först en olidligt lång tåg/buss resa upp, en skoldag som tog på krafterna, ett Combat pass (i hur dåligt skick är min kropp egentligen? Skärpning nu Jasmin!) och så en mindre lyckad pluggkväll här på Brändö. Min dag i ett paket.
Imoron fortsätter jag med skola, skolarbeten, veckohandla och CCOMBATTT!
2010-10-10 ? 21:50:34

Save it for a rainy fucking day

Och så börjar detta sköna veckoslut lida mot sitt slut. Har magen mätt av hemlagade köttbullar och äppelkaka och så har jag fått lite skolarbeten gjorda. Precis vad jag hade väntat mig. Imoron blir det äckligt tidig väckning då tåget åker iväg 06.00. Lovely! Nu har jag batterierna (och magen för den delen också) laddade för några veckor uppe plattlaaandi igen. Ett veckoslut här hemhemma gör nog gott men ändå känns det så skönt att komma tillbaka hem i alla fall. Vasa har nog just detdär extra som gör att jag trivs.
Om jag nu skulle packa, gömma mig under täcket så kanske jag orkar stiga upp imoron. Latero.

2010-10-08 ? 19:49:28

fredagskväll i östra raseborg

Hade tydligen inte så mycket att komma med igår heller. Är iaf hemhemma i Karis och jag gillart. Allt här är nog ungefär precis lika som det alltid varit, antar att det är det som gör att det känns tryggt och skönt att komma hem. Kylskåpet är fullt, emma är kramsjuk, får uppleva syskonkärlek när det är som bäst och svensk tv.
Idag har jag hunnit träffa två finfina brudar, besök serendi och frissan och ätit KarisPizzaKebabs sallad. Nu står fredagsmys, godis och Idol på schemat, inte alls illa pinkat en fredag som denna.
Har typ noll planer tills imoron och det är precis så skönt som det låter. Ha ett skönt veckoslut!
2010-10-06 ? 20:54:31

i guess i need you baby

Jag är ledsen mina fina läsare. Mera än det här har jag inte att komma med idag, inte ens en liten oskarp bild på mitt trötta tryne. Jag är fortfarande helt död. Skiter i väskan som borde packas, i disken som borde diskas och i kläderna som ligger ovikta på golvet. Fuck onsdag.
Jag ger upp och kryper under täcket. Imoron är nog en bättre dag ska ni få se.
Godnatt!
2010-10-06 ? 12:47:52

heyho


Sitter i skolan, planerna var att få något gjort(men ni kan ju gissa hur bra det går, typ facebook och bloggar). Är till häften rastlös och till andra hälften död. Fuck onsdagar! Nu återstår en alltför lång biologi-lektion och sen kommer jag nog att däcka. Har på känn att det blir en kväll under filten tillsammans med Idol, mer än så klarar varken kroppen eller huvudet av just nu. Ska bli rätt skönt att åka hem över helgen på Karis-rehab. Komma hem till ett kylskåp fullt med mat, umgänge, familjen och så min finfina Karen. Ljuvligt. Hoppeligen får jag något skolrelaterat gjort också. Och definitivt en vit-helg. Fint så.

Latero
2010-10-05 ? 17:46:53

GRATTTTIIIIIS!

Jag och Nellie, bild från lördagens yrande!
2010-10-05 ? 17:44:51

jepMOO

Hejhallo bloggen!
Tisdag idag och antar att ni redan kan räkna ut att det betyder Ollis-tisdag. Precis, min vit-vecka plan sket sig, någon som är förvånad? När ska jag lära mig att jag inte har mycket till ryggrad att vara stolt över. Nå, gör ett nytt försök nästa vecka.. Dessutom fyller finaste Nellie 20år idag så vi måste ju fira henne också med ett gäng lika fina brudar, fint så! FIILIIS!Dagens gå till butiken och samla på dig så många blickar som möjligt-outfit


2010-10-04 ? 18:23:48

you know that I could use somebody, someone like you

Det blev ingen Combat idag trots att jag var taggad till tusen. Istället blir det dubbelt upp nästa vecka, gillar till tusen. Ikväll har jag kockat lite, bekymrat mig om min framtida ekonomi och saknat. Inte billigt att studera (läs:leva studielivet) och inte lätt då jag inte fått se mina pärlör hemifrån på en allför lång tid, saknar er så mycket.
Nu ska jag krypa under filten, tända lite ljus för att det ska kännas som höst på riktigt och plugga växter, fåglar och mossor, artkännedom it is!
Imoron skola, någon form av träning och sen ut och fira Nellie som fyller 20år, kul!
2010-10-04 ? 13:21:53

taggatagga

Skoldagen undan. Nu lite mat i käften, iväg till Wasa Sports Gym och senare ikväll på BodyCombat. GRYMT TAGGAD!
2010-10-03 ? 18:57:46

Såhär idag:

Popopowerwalk i finaste Vasa

hösthösthöst

Pluggapluggaplugga


UtbSam

Skönatider
Såhär har alltså min söndag hittils varit. Precis som planerat alltså, + lite mat och kaffe där emellan. Nu ska jag titta vidare på lite Idol och sen BB. Imoron en ny vecka och nya tag! Fint så.
2010-10-03 ? 13:38:48

sunday, bloody sunday

Vasa fortsätter leverare once again. Riktigt bra kväll igen. Men så känns det också idag, fast typ dubbelt värre. Igen ork överhuvudtaget. Men måst bara rycka upp mig. Solen skiner så nu först blir det en lång powerwalk med älskade Winnerbäck, sen skolarbeten och sen unnar jag mig en kväll framför tvn. Heeelt ok söndag enligt mig, heeelt ok.
2010-10-02 ? 17:07:38

dancing up and down

Äntligen har jag fått några skolarbeten gjorda, bra Jasmin! Dessutom har jag avnjutit lördagsmiddag med tv4palys Idolsällskap. Fint så, go svenskfinland! Nu ska jag belöna mig själv med roligt sällskap hos Johanna och hoppeligen drar vi vidare någonstans. Nästa vecka ska jag ha en vit-vecka, MÅSTE HA! Inga onödiga ursäkter mera.
notera mitt städade klädskåp, det måste jag också reda upp nästa vecka!
FIILIS! (snygg brud förresten, hahhah, ignorera henne och lyssna på låten, loveit!
2010-10-02 ? 11:16:35

Völjükämpän avajaiset

Ungefär såhär såg det ut igår, kul kväll trots att jag lämnade festen ganska tidigt. Ikväll blir det att tagga om, men före det står städning och skolarbeten på schemat. Känns som om skolarbetena aldrig tar slut, hopplöst.
2010-10-01 ? 16:59:15

let's have a toast for the assholes

Tänk vad mycke en varm dusch och bra musik kan göra för fiilisen. Är småningom redo, sen mot stan! ha ett skönt veckoslut!
2010-10-01 ? 15:40:42

tsemiitsemii

GRYMkväll igår och det känns minsann idag, fontana levererade och vi headbangade. Men just nu känns allt seeegt och orken nära nollstrecket. Nu skulle det gälla att hoppa i duschen och fräscha upp mig till ikväll. Tuparen hos Nellie it is. Men just nu är jag inte taggad alls. Har luggit i sängen enda sen jag kom hem från skolan, sett på idol och bara slöat. Helst skulle jag fara dit som jag är nu, skitiger, onepiece och troll-hår men kanske det inte skulle ha så bra första intryck. Ska bli kul att träffa Nellies manse vänner och bara chilla. För idag blir det nog lugnt. Ska ju orka imoron också.....
onepiece<3