2011-02-28 ? 11:48:08

Poison my sight while you kiss me goodnight, in the happyland. Go on, poison my sight

Och så kom smällen, den där jävla smällen. Efter alla skratt och leenden. Känns som ett stort  K A O S  just nu. Allt. Vet inte vad jag ska säga eller tycka för att det ska vara rätt. Vill så mycket men kan inte göra så mycket. Känns rätt värdelöst just nu. Värdejävlalöst. Men det här är något som måste bearbetas. Smakar på det, bearbetas. Därför skiter jag i bloggen, i datorn och bara lever i nuet för en stund. Försöker bara finnas till. Lätt är/blir det knappast. Plötsligt skulle jag göra allt för att vara tillbaka i Vasa.. Men gör som jag alltid gör, tröstar mig med att det löser sig nog, det gör det alltid. Som tröst får jag krama familjen ikväll när de kommer. Lite svårt att sätta ord på allt just nu. Tungt, kanske? Men en sak, du gör inte det lättare.

Därför hörs vi senare, inte idag, knappast imorgon men kanske sen den dagen när lugnet lagt sig. Nu måste jag vara här.

Puss.
2011-02-27 ? 21:28:18

Do you believe that there is treasures in the ocean?



Angus & Julia Stone - Just A Boy

2011-02-27 ? 20:57:53

Thumbs up!

Solsken, Onepiece, häng med Etta, soffchill och söndagsmiddag tillsammans med en bror kryddat med Idol och Solsidan. "Det är bättre att vara fet-fet än smal-fet." Tummen upp för dagar som denna.

2011-02-27 ? 12:52:55

Sweet sunny sunday!

AHH, sunny sunday I love you! Känns bättre än bra att vara tillbaka i K-town. Solen skiner, hänger på serendi och skrattar. Tågresan hit gick överraskande bra, tåget gick framåt och dörrarna gick fast, skönt så. Dessutom hade jag tid att fixa lite på bilderna från fredagen, så here they come:













Såja, som ni ser, suddigt mycket suddigt. Men så jäkla bra kväll för det!! Och dessutom finns det sisådär 150bilder till men dom håller jag för mig själv... Nu drar jag och min kamera ut på promenad, love the sunshiiiine!
2011-02-26 ? 14:16:19

did I say, he was just a boy?



Darran besegrad, lägenheten städad och väskan packad. Nu är jag mer än redo att åka iväg 6h bort. Slutdestinationen hemhem. För att andas, för att kramas, för att äta och för att andas. Just nu känns det ganska skönt.
2011-02-26 ? 10:29:13

this life is a crazy thing

Att hitta ett par solglasögon som inte är mina med ena linsen borta i sängen, 167 foton tagna varav kanske 3st inte är suddiga, vakna med träningsvärk i benen och ett lite dunkkande huvud bevisar väl vilken grym kväll det var igår. Pulkkaåkning, mellan fest och sen Afterski @ Ollis. Nu funderar jag om jag med denhär darran klarar av att åka 6h tåg eller om jag borde vänta till imoron bitti iställe... Eller våga chansa och ta det sista tåget ikväll. Äh, kastar huvudet tillbaka ner på dynan och funderar på saken.
Ska fixa på bilderna på tågresan sen, kanske några är bloggvänliga, får se.
2011-02-25 ? 15:11:56

afterski outfide

Jess, outfitten klar, skönt så! NU börjar jag tagga påriktigt, om en halvtimme drar jag, vintonkkan och pulkan iväg till stan och siitä se lähtee. Kameran åker med, så kanske jag har några bilder att bjuda på sen. Puss på er fina, ses i dimman!


Throw your hands up in the air!
2011-02-25 ? 12:51:14

friday, sweeet

Ah, lediga fredagar är kärlek. Bara idag har jag hunnit förutom med en lång sovmorgon att packa, städa och tvätta kläder. Småningom ska jag hoppa i duschen, smälla i mig lite lasagne och prova outfitten för ikväll.  Fem tiden borde jag infinna mig i pulkkabacken med en rosa pulkka och fint sällskap. När vi sen har fått tillräkligt med frisk luft och pulkaåkning drar vi in i Ollis dimman och firar sportlovet, sweeet!



2011-02-24 ? 22:56:39

this life is a crazy thing


Häng med fina flickor, chokoladfondué i mängder blandat med skvaller och skratt slår nog aldrig fel. Och definitivt inte idag heller. Nu börjar vi småningom tagga för imoron. Börjar taggandet med många långa timmar sömn och sovmorgon, tänker skita i väckarklockan imoron. DET om nåt är jag fan värd!
Godnatt.
2011-02-24 ? 17:08:16

I'd take a bullet for you

Torsdag och min helg och sportlovet börjar nu. Dessutom har jag kommit till medvetandet igen. Igår var det ganska skralt med det. Ska fira det ikväll med mina brudar, choklad fondue och skvaller, precis så som det ska vara. Imoron firar jag det med storstädning, pulkaåkning och Afterski @ Ollis ft. silverleggings.
Sedan på lördag firar jag det med att åka hemhem, hålla sällskap till min bror som tycker det är ensamt hemma för att sedan nästa vecka börja mitt sportlov med att hälsa välkommen hem till la familia, då det återkommer hem från Thailand. Och kramas med mina saknade vänner. Ah, bra dag idag. Och bra vecka på kommande, tror och hoppas jag.

Lite sånhär fiilis idag.
2011-02-24 ? 09:23:03

Jasmin och en kopp kaffe, that's the way



En lite piggare chey idag morse. Ah, sömn (och kaffe) är bäst! Nu ska jag dra iväg till praktiken, sista dagen där. Har mestadels varit kul och så har jag fått jobba ihop med en superbra grupp så det är säkert en av orsaken till att dagarna har gått snabbt undan. Och så har jag ännu en gång fått bevis på att jag har valt helt rätt utbildning för mig.
Ikväll är planerna lite öppna, skulle va kul att hänga lite med brudarna, men får se. Nu iväg, hörs!
2011-02-23 ? 20:30:49

no one ever said it would be this hard

 

Jag är så trött att jag skulle kunna lägga ner mig i ett vakum och sova ut resten av veckan. Men lite kvar att kämpa ännu. Vi fixar det och sen åker vi pulka på fredagen! Nu blir det Coldplay och att sova bort darrran. För fy vad tungt det har varit idag.

 

Godnatt fina.

 

 

2011-02-23 ? 14:46:33

keep me in back of your mind

Kastar mig ner på soffan och planerar inte att lämna den förrän jag byter soffan mot sängen ikväll. Snacka om att allt har snurrat idag. Kollar gårdagens Salkkarit avsnitt och frågar mig själv, vad var det som hände igår och när flippade det? Om du vet, berätta för mig, tack. Crazy, men så är det väl bara en gång i livet man är ung och dum. Och flippad.

Och ja, Ollis fortsatte leverera som alltid.
2011-02-22 ? 19:06:58

jos et huijjaa, et salee haluu oikeesti voittaa

EPOOO, EPOO, EPOO
PS. Jag saknar min svensk. HUR bra skulle inte MAGGIO live vara i Uppsala i slutet av April. Vi funderar på det. Dessutom funderar vi på VARFÖR? SNÄLLA, varföööör? Suck. Men dom tankarna skiter vi i, för ikväll har vi kul, jag och Lordi iaf, eller hur? JAaaaa... Måste sticka, tja!
2011-02-22 ? 18:37:57

helloo tuesday evening!



Det där räcker som en orsak varför jag hoppade i duschen och fräschade till mig lite. Har jobbat på som fan, idag fixade vi klart sista lektionsplanen så resten av veckan borde gå ganska lätt. Like it. Och så är det några karis brudar som kommit till stan, gillart. Därför blir det Hello Tisdags-Ollis och dansgolvet ikväll. Men en lugn kväll och tidig hemkomst, ska ju hålla lektion imoron så gäller att vara pigg. Men värre saker har jag ju vart med om ju....
Puss
2011-02-21 ? 22:13:59

let's?

Asgarvar åt mig själv och min dag. Så värdelös dag. Alltså så sjukt dålig dag. Typ allt gått åt vänster då jag har valt höger och gått framåt då jag valt bakåt, äh ni fattar. För att inte ens nämna sånglektionen... Det enda positiva är väl de saker jag kunnat stryka i to-do listan, värsta stressen undan. Alltid en början på någonting och härifrån kan det bara gå uppåt. Nu taggar jag för godnatts sömn och för morrondagen på praktiken.. Let's make it gooooooood.
2011-02-21 ? 19:57:34

KOTILIESI NR4









Det här är orsaken jag tycker du ska stanna till vid tidningshyllan nästa gång du går förbi, roffa åt dig nyaste Kotiliesi och bläddra lite eller kasta ner tidningen i matkorgen. Vårt hus innan vår senaste remont presenteras i Kotiliesis 4de nummer. Finfina bilder och fin text, och det tackar vi för! Till och med världens finaste Emma har sluppit med och modella lite, love it! Så ta en titt iaf! Men som sagt ser det inte riktigt ut sådär mera, kommer knapp ihåg att det ens sätt ut sådär hemhemma... Nåja, nu fortsätter jag min måndagskväll med lite Mumford and sons och försöker smeta ihop lite text. Går väl sådär... Skön kväll åt er alla!
2011-02-21 ? 11:51:00

bababacktoschool


Intalar mig själv. Måndagar behöver inte vara så dåliga och snart är det fredag ingen. Men tyvärr var den här måndagen inget att hänga i granen i alla fall. Och så känns fredagen alltför långt borta just nu. Jag vet inte, men jag går sönder i den här soppan av alla lektionsplaner och analysuppgifter. Dessutom pinas jag med en sånglektion, fatta, jag och sånglektion. Kommer att vara död innan jag slipper härifrån.  D Ö D . Och det gör jag inte förrän sex ikväll.



weheartit
Kom och rädda mig, tack!
2011-02-20 ? 18:02:00

Never mind, i'll find someone like you, i wish nothing but the best for you, too


Adele - Someone like you, underbart vacker.

Kan ni berätta för mig hur de gör som aldrig oroar sig att välja fel utan istället bara ser möjligheter? Varifrån är ni och hur ska jag lära mig det? Kom. Lär mig. För jag vill.
2011-02-20 ? 17:08:35

drömmar och orkaner


Då jag är sjuk drömmer jag massor. Flera olika drömmar varje natt. Hemska och skrämmande drömmar. Och den här helgen har inte varit ett undantag, har drömt om allt från lärare till lila kokosnötter som anfalligt mig och så om dig. När chocken av drömmarna lagt sig dyker den där gamla bekanta känslan upp igen. Men jag skakar av mig. Så gott det går. Det är annorlunda nu.

Äh, hatar orkaner inom mig. Nu kastar jag på DH och senare måste jag väl ta tag i plugget. Men före det ska jag bota bort febern med bättre tankar och medicin. Tung vecka på kommande, men sen hörrni är det 1 veckas semester hemhemma i K-town, gillart.




2011-02-20 ? 16:24:34

sometimes it hurts instead

Dethär med att bo hemifrån och vara sjuk är inte alls kul. Ingen som fixar finrexin åt dig, inget kylskåt fullt med mat ifall du råkar bli hungrig och ingen Emma-hund att kramas med.
Iställer hamnar jag kriga upp mig från sängen, byta mina pyjamasbyxor mot något varmare, dra en mössa långt över ögon och öron och kämpa mig till butiken. För mitt kylskåp är typ tomt och min mage skriker efter mat. Men kan väl inte skylla på någon annan än mig, av dumt huvud får kroppen lida.
Dessutom tror jag inte att jag kan bli frisk tills imoron om jag inte får mat i mig. För tydligen måste jag vara frisk imorgon. Ibland är inte livet alltför lätt. Speciellt inte om man är sjuk.
2011-02-20 ? 12:53:09

sick sunday

Jag är sjuk och lite ynklig, därav denna tystnad här. Ber att få återkomma sen när jag piggnat till lite. Kryper tillbaka under täcket där jag legat sen igår kväll. Puss o Kram
2011-02-18 ? 22:46:42

Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler, om nån minut så går jag härifrån, då ses vi nog aldrig mer



Fredagskvällens sista långsamma. Tryck på bilden och lyssna. Gör det. Bara gör det! Sov gott!
2011-02-18 ? 19:34:42

Jag svär, livet blir bättre när man vet vart man ska.

Veckans sista Salkkarit avsnitt, check! Fredagsmiddag, check! Powernap, check! Så nu trotsar jag minusgraderna och drar iväg mot stan och fina Ica. Let's dance och fint sällskap väntar där, precis vad jag behöver just nu. Skön fredagskväll åt er!
2011-02-18 ? 15:09:43

The smallest things...



Fredag. Helg. Och så fans skönt. Tänk att det varje gång känns så bra att helgen är kommen. Allt verkar dessutom vara på det klara nu, tja, förutom tenten som jag skrev idag, men den kirrar vi in på omtenten! Ännu har inte sjuk-känslan och febern invaderar kroppen så jag litar på att jag ska klara av en myskväll med min fina Erica. En favorit i repris med Let's Dance och glass. Du är så välkommen, så välkommen ljuvliga fredag!
2011-02-17 ? 22:28:25

I GIVE UP

Inget blir till inget mera idag. Ger helt enkelt upp. Med allt. Bara en dag att kämpa ännu, sen erövrar jag sängen vilar ut hela veckoslutet. Tillsammans med min vän febern (som jag ännu imorgon ännu skrämmer iväg med mängder av burana och ibumaX) och täcket. Låter som en plan. Puss.

weheartit.com
2011-02-17 ? 20:39:57

saknarsaknarsaknar







Just idag och just ikväll saknar jag den här tösen och allt vad vi alltid lyckas hitta på sådär extra mycket. Så det nästan gör ont. Börjar bli alltför länge sen vi sågs sist och sträckan Tampere-Vasa känns alltför lång. Men snart, snart återförenas affes fiilisparet igen, vad jag väntar! Så mycket att ta igen och skvallra om. Love you sweetie!
2011-02-17 ? 15:25:56

HejHalloo



Att vara effektiv och igång hela dagen gör mig lite slut som människa. Tankarna snurrar i otakt och allt blir bar en enda soppa. Imoron en tent och efter den är det i princip helg. Fett. Och sen är det en vecka till att kämpa igenom med praktik, lektionsplaneringar och presentationer men sen är det lov (lov är nog bland de skönaste orden som existerar), ahh! Så jag håller ut och allt sånt.

Men nu blir det att säga; Helloo kaffe och Helloo finska grammatik! Som sällskap får Kanye West äran att agera. Take care!
2011-02-16 ? 20:34:54

Im smiling but Im dying


Klockan är lite över nio och jag har redan i över 1h planerat att gå och lägga mig. Sick. Ligger redan under täcket. Fryser och käkar burana. Rädd för att bli sjuk, för blir jag sjuk får det nog vänta till helgen. Sådeeså.
Dessutom var det inget kaffe, inget veckoslut eller solsken och värme som väntade på mig då jag kom hem men istället väntade ett fint mejl. Hur kul är det inte att se ett fint mejl bland alla andra onödiga som dimper ner i skräpkorgen direkt? Såna saker gör lätt ens kväll lite bättre. 



Mike Posner - Please don't go, bara för att den har gått på repeat ikväll.
2011-02-16 ? 16:58:05

Jag får liksom ingen ordning



Jag är död. Lindrigt sagt. En första dag avklarad på praktiken och nu ser jag framför mig en eftermiddag i skolans datasal. Måste försöka få ens lite ordning och reda på typ allt. Printta ut miljoner papper. Fylla i miljoner blanketter. Och att det dessutom växer en huvudvärk innanför panngloben trots att jag inte ens besökte Ollis igår utan gick snällt och sova känns lite fräckt. Jag vill ha kaffe. Jag vill ha veckoslut. Jag vill ha sommar och solsken. Fixar du det? Tack!


Blå, gul, grön o trött, de e jaaag de! Förutom det så är det också vårt senaste bildkonstarbete, haha. Kul uppg!


2011-02-15 ? 15:02:05

busy making other things

Ni får ursäkta mig. Jag har lite fullt upp just nu, njuter av livet och sådär. Och nu ska jag dra ut på bilfärd med Andrea. Destinationen är unknown, men lite flickkvalitetstid skadar aldrig. Puss o kram!
2011-02-14 ? 13:52:27

Bara för att jag inte tänker vara negativ idag, fin vändag till er fina människor!

Ett hjärta från mig till er!

14 februari, för några helvetesdag och för andra favoritdagen. Ja, vändagen, alla hjärtans dag, valentines day, whatever. Hur klishé en det än är så är det svårt att undgå dagen i alla fall. Prylar med hjärtan och nyanser som rosa och rött pryder många butikers ingångar idag. Det är väl idag som alla upptagna går runt och svävar på moln och väntar på att bli uppvaktade och omkramade och då det känns extra suckigt att vara singel och krama om dynan istället.

Men jag dedikerar dagen hellre åt alla fina i omgivningen. Idag är jag precis lika glad som igår eller för en vecka sen för mina fina vänner, min fina familj och för andra fina människor som finns runt mig. Jag kanske bara inte går och säger det varje dag och då är det bra att bli lite påmind om det och dela ut liiitelite mera kärlek idag. Och kanske försöka göra det till en vana, sprid ut mera kärlek. Krama. Dela ut hjärtan. Då vet någon iaf att du tänker just på henne/honom.

Så jag tycker att istället för att skita i vändagen (den kommer endå att återkomma varje år) se det som en bra dag att bli påmind om att sprida omkring fina tankar om varandra. Och försöka vänja er vid det. För hur fint är det inte att veta att man är omtyckt. Och hur fint är det inte att dela ut en kram en vanlig tråkig torsdagseftermiddag och få ett leende tillbaka. För att inte tala om att någon tycker att du är betydelsefull, bara sådär en helt vanlig kväll. Av dig krävs det så lite men tänk hur mycket det kan betyda för någon annan! 

Kärlek, det är fint det! Krama om varandra riktigt hårt nu, berätta hur viktiga ni är för varandra, eller ring ett samtal åt en fin vän. Men gör det inte bara idag, gör det också nästa vecka, och sen nästa vecka och sen.....

Puss på er, ha en skön måndagskväll!
2011-02-13 ? 21:19:29

Paperweight on my back, cover me like a blanket

Ah, smällde just i mig en kvällsmåls omelett och mår nu därefter. Därför tar jag kväller och avslutar den här februariveckan med en fin Joshua låt:



Come daylight. And no need to worry, that's wastin time. And no need to wonder what's been on my mind,
It's you. It's you.
2011-02-13 ? 16:40:23

söndags-angst



Får fel i huvuuuu. Att sitta inne hela dagen och försöka plugga är lika med att riva av sig håret och testa sig att hur länge det tar innan man flippar påriktigt. Så fruktansvärt tråkigt. Kan ju berätta för er att det inte går något vidare bra heller, hur svårt ska det vara att få saker och ting att fastna i minnet? Måste. Ut. Nu. Därför klär jag mig varmt och drar ut ett varv. Jag och favorit Winnerbäck. Sen en kopp kaffe och ett nytt försök och efter det är jag värd en ledig kväll på soffan.
2011-02-13 ? 10:51:39

sunday morning






Denhär söndagsmorgonen glider jag runt i mina sköna pyjamasbyxor och har lite svårt att komma igång. En prommis i solskenet skulle locka, men att det är runt -20 graders kyla utanför får mig nog att stanna under filten. I alla fall en stund till. Borde försöka plugga lite finska grammatik, hur intressant låter inte det? Adessiv, inessiv och blablablaaa.. Äh, tänker fortsätta slöandet här och nu med lite Glee. Så mycket roligare.
2011-02-12 ? 15:18:55

Sunny saturday


Ja, jag har blivit besatt av att göra collage. Men jag tycker de är fina och kul. Så ni får helt enkelt stå ut med dem.

Såhär har min lördag sett ut hittils. Nu har jag paus och ska snart dra igång med pluggandet. En städad lägenget, check! Alla kläder tvättade, check! Diskberget borta, check! Och det känns finfint. Nu ska jag gräva fram kalendern och försöka skissa upp nästa vecka, tror att lite planering gör allt iaf liiite lättare... Lättare att hänga med och lättare att se vad som är gjort och vad som är ogjort.
2011-02-12 ? 12:04:56

I'll be fine once I get it, yeah, I'll be good



Jomen tjena! Lördagsförmiddag här i V-town, solen skiner och så är allt väl helt okej annors också. Mysfredagen med Let's dance, fint sällskap och glass med hallon slår inte fel. Har redan varit ut på länk och fastnade nu i frukostbordet. Idag ska jag vara effektiv, eller försöka i alla fall. Lite bykning, städning och plugg (miljoner ogjorda saker då motivationen varit totalt bortblåst hela veckan). Sen ska jag avrunda kvällen med bastu och Glee. Ingen partylördag och helt bra så. Dessutom börjar det kännas litelite bättre, långt ifrån bra men det går väl åt rätt håll trots allt.
Men nu till tvättstugan. Ha en fin lördag!
2011-02-11 ? 14:17:58

Damn good night

Har lite kill me fiilis just nu. En kombination av darra och dramalektion är inte det bästa dagar som denna. Men jag överlevde. Och är lite stolt över mig själv som överhuvudtaget krigade mig till skolan. Gårdagen var förresten helt jävla grym. Dans, fina människor, lonkero och glada miner, det gillar vi!
Nu blir det solsidan, salkkarit och en powernap. Och min darra favorit, Kingisen! So long!
2011-02-10 ? 16:42:58

You put it down like New York city


Klarade av skoldagen och lekte till och med lite aktiv mitt emellan varven. Nu taggar jag med PardyinVASA2010 playlisten. Snart korkkar jag vinet och så hoppas jag på en bra kväll, favorit Olivers födelsedag är ju en riktigt bra orsak att festa till det lite extra. Ikväll dricker vi ledsna miner och konstiga tankarna under bord och stolar. Det löser sig nog.
Ah, love u!




Vaanaste Verros bild

2011-02-09 ? 23:04:09

Sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden. Häll ut havet ändå bort till horisonten, tysta ner musiken, hon kommer aldrig hit igen.

Ibland måste man bryta band. Mot viljan. Och just nu känns det tungt.
Smäller ner huvudet i dynas, kallar på Mr. Blund och tänker på dig. Imoron en ny dag och inte vilken dag som helst, utan Olivers 26års dag. Med andra ord, nollaus. Tack o gonatt. 



2011-02-09 ? 10:40:28

You love this town, even if that doesn't ring true. You've been all over and it's been all over you.

Att vakna innan väckarklockan ringer, springa en morgonlänk, äta god gröt och dricka kaffe i lugn och ro med tidningen som sällskap medan solen börjar skina ute, det mina fina kallar jag en skön morgon! Nu ska jag fortsätta dagen med skola och sen vidare på styrelsemöte. Yeah, it's a beautiful day!
2011-02-08 ? 21:35:32

Well I dont even think I should care.

En skoldag, en länk, en ny ugn (äntligen!) och en teaterföreställning kan jag checka av efter idag. Har varit en lååång dag och jag har på känn att jag slocknar direkt när jag slänger huvudet på dynan. Och kanske bäst att göra det just nu också. Inte vänta på något som inte är bra för mig. För jag har kommit fram till det sakta men säkert att det inte är bra. Nu Ipoden i öronen och ögonen fast, nati!
2011-02-07 ? 21:59:20

lovely


3 gånger glädje


Dehär finfina brudarna mötte jag i Vasa när jag kom fram. Love. Sen kämpade vi oss fram till mig, laddade upp med lite glass och så var photoshooten i full fart. Lite carola-vindar, proff lighting och mycket mycket skratt plus några tårar resulterade i många bilder. Vi har bildkonstprojekt i skolan, that's why. De är nog så fina så fina, brudarna alltså.
Nu ska jag packa upp min 50kgs kass och se lite salkkarit innan sovdags. Imoron drar en ny skolvecka igång för mig och jag kan inte direkt skryta med att jag skulle vara särskilt taggad.. Kanske motivationen kommer med sömnen eller morgonlänken jag planerade in imorgon....
2011-02-07 ? 11:51:51

Vasa, I'm coming home!

weheart - webcam
Om cirka 1h åker jag iväg. Vasa Im coming home baby! Ser inte riktigt fram emot 5½h i tåg, men som tur har jag sällskap med upp, då går tiden iaf lite snabbare. Men före det ska jag ännu hinna äta lite, packa och dricka lite kafi med gänget på kontoret. Förresten så blev pannkakstårtan en succé och presenten var omtyckt, bra där Jasmin! See ya in V-town!
2011-02-07 ? 08:56:05

operation Pannkakstårta

Det nalkas födelsedag här i huset. Därför ska jag försöka mig på att göra nåt jag aldrig tidigare provat på, pannkakstårta med amerikanske pannkakor. Överraskning it is. Men får se vad det blir av det hela. Inspirationen fann jag förresten härifrån

2011-02-06 ? 23:02:26

Cause I think the skies are gonna fall right over your head again

Sitter och snackar skit med systeri. Har just färgat håret, blått blev det om ni vill veta. Great. Har ett uruselt tv-program på i bakgrunden. Lyssnar på finaste John Mayer. Äter ostsmörgåsar, ja - de är min stora last i livet. Finns inget eller ingen som är bättre än en reissari med ost på. Sådeeså. Imoron åker jag upp tillbaka till Vasa, saknar mina brudar där, tydligen har det gått hårt till i helgen. Jag vill ha en skvaller update, helst genast imoron...
Nu under täcket och ladda upp inför en ny vecka och för en lång tågresa. Gonati!
2011-02-06 ? 12:57:10

full rulle

Halloja! Har fullt upp med allt här i K-town. Lördagen var mys, 3h skvaller över en serendi té, melodifestivalen och en action rulle. Nu fortsätter vi söndagen med family-brunch, efter det hoppas jag på att jag får mitt råttbo till hår fixat och sen ska jag ut på långlänk med finaste hunden i världen och träffa favorit Karen.
Har planer på att skippa min enda föreläsning imoron så tar en sovmorgon och tar senare tåget tillbaka till Vasa. Hoppas även på att jag får tågsällskap med upp.
Men nu iväg, ha det fint, lovar bättre uppdatering när jag kommit upp tillbaka. Vill njuta av skönhelgen istället för att hänga framför datorn. Pusshej.
2011-02-05 ? 12:43:51

NI ÄR FINA!

TACK förresten till er som kommenterat. Det värmer mitt lilla hjärta, ni är fina! Har dessutom sett att besökar-siffrorna ökat, kul, men liiite skrämmande dock att inte ha en blekaste aning om vem ni är... Kanske lämna ett avtryck?!
Och så svar till dig som funderade över solbrillorna. Jag har ingen aning om var de är köpta eftersom jag hittade dom övergivna på regattan och tog hand om dem. Typ bästa fyndet på long long time, love. Lätt mina favoriter. Men de är av märket Volcom, kanske det hjälper lite..

2011-02-05 ? 12:35:40

HELLOOO

Skönt att vara hemhemma. Har kramat favorit Emma, skrattat åt min bror, varit på länk, städat i all iver och chillat med la familia. Perffa. Och planerna för ikväll är att fortsätta i samma bana, hänga med finfina Sara i favorit kaféet och kolla någon film. Låter fint tycker jag. Och annors så verkar allt vara som det brukar vara här hemma.
Tågresan hit gick förresten överraskande snabbt (TACK ännu Nellie, du är min räddande ängel, puss!), hann kolla lite DH och leka med bilderna från onsdagens tutor-grej. Så här har ni dem, finns typ hundra till men ni får nöja er med dessa... Roligt var det iaf, speciellt då det blev tävlingsinriktat, höhö.







2011-02-04 ? 15:29:29

oh, happyjoy

En glad Jasmin. En matte tent undan. En väska packad med kläder och Desperate Housewives 5an. En tågbiljett köpt. Nu ska jag traska mot stan, via butiken för att handla lite färdkost och sen till tågstationen.
Byebye Vasa, Hellooo Karis it is.
2011-02-04 ? 09:18:17

fridayfridayfriday

Fredag. Helg. Love it. Började med morgonfrulle och packning. Småningom ska jag dra mig mot skolan, möta upp med Nellie och diskutera lite algoritmer, number sence och innehållsdivision och sen skriva en hoppeligen godkänd matte-tent. Sen tar jag kvällståget hemhem och får hoppas innerligt att det inte är försenat, att inte tågdörrarna stärvar eller något annat som jävlas, skulle inte riktigt ha nerver för det idag...

2011-02-03 ? 21:05:12

stupid? me? nno?

Bäst att stänga datorn, stänga matteboken och ta kväller. Stänga av allt. Det gör jag tillsammans med min letssleep-playlist. Så jävla skönt. Sådeeså, gonatt!
2011-02-03 ? 16:01:35

NEXT UP:

Matteplugg, mat, städning, klädtvättning och packning!
Snacka om fullt upp. Imoron mattetent och sen åker jag ner till K-town. Skönt med uppassning, chill, Serendi och god mat! Och att träffa la familia förstås. Nu tänker jag först börja med en STOR kaffe och sen full fart framåt!
Så vi hörs helt enkelt senare.
2011-02-02 ? 15:27:42

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen, vi är rastlösa själar som irrar i skogen. Vi är dom som är kungar om natten på krogen.


Det första jag gjorde idag när jag kom hem var att jag tog kameran med ut på en prommis, helt ljuvligt väder. Älska solen, älska våren, vill inte längre ha vintern tillbaka. Nu sitter jag här en fotoprommis, en länk och en dusch senare. Nu ska jag försöka få lite mat i mig och sen tillbaka till skolan eftersom vi har "Do it for your tutors" där ikväll med våran och en annan klass. Det blir alltså att hoppa i halaren, men alkoholen skippar jag nog ikväll. you know, healt week. Kameran följer med så kan dela av mig lite bilder senare... 


Lars Winnerbäck - Solen i ögonen



LIVSLYCKA med vårsol och vårvärme!!
2011-02-01 ? 20:35:17

Bara för att jag vill

Det där men läsande går inte riktigt bra. Istället snackar vi skit på facebook, dreglar jag runt på olika nätsidor (bl.a. Nelly.com och Topshop.com), skrattar åt feissarimokat.fi och har GRYMT godissug. Att inte ha ätit godis sen skolan började (ok, ett litet misstag) gör mig ganska stolt över mig själv faktist.....
Men nu tar jag kväller tillsammans med ett Glee avsnitt, bara för att jag vill!



Snacka om slö kvällshumor....
2011-02-01 ? 16:41:33

Cause I think the skies are gonna fall right over your head again

Det är förresten Niko Stai, en ny upptäckt guldklimp som förgyller min playlist ikväll, här får ni två smakprov:

Nico Stai - Maybe Maybe
Nico Stai - The skies over your head

Jajja, NU ska jag återgå till matten.
2011-02-01 ? 16:32:44

pluggar till tuuusen

Har inte så mycket att komma med just nu. Ligger i sängen med matteboken brevid, plugg playlisten i bakgrunden och har just klämt i mig ett halvt paket knäckebröd. Mitt liv är serrni ganska enformigt för tillfället. Typ plugg, skola, prommis/länk och lite mat däremellan. Och så drogar jag som vanligt med kaffe, men det är ju ingen nyhet direkt. Nåja, men matte-tent på fredagen och jag känner på mig att jag MÅSTE LÄSA. Men vad göra då allt jag läser går in genom ena örat och ut lika snabbt genom det andra? Och då det är så tråkigt? Ändrar attityden kanske? Yeah, lets try it out.






Babbaack to work. Lateroskatero.