2011-01-31 ? 16:17:14

Peace and loveMorgonlänk och två föreläsningar undan. Mjukstart på veckan. Nu blir det mat, kaffe och matte-plugg, fett kul!!
2011-01-30 ? 21:03:27

It's like wishing for rain as I stand in the desert

En mys-söndags playlist, enjoy. Klockan är inte ens tio och jag ligger redan under täcket, skönt. Imorgon ny vecka och nya tag. Dessutom lite ändrade planer då jag åker hemhem redan på fredagen och mättar min hemlängtan och önskar dem en trevlig resa. Lovely att veta att la familia om lite över 1vecka sitter på ett flyg ner till stranden och solstolarna medan jag njuter av Finlands underbara vinter.. Får väl nöja mig med att skicka en lång shoppinglista med ner och drömma om min resa som jag tänker unna mig i slutet av sommaren.. Lite bitter får man väl vara, eller?
Skön söndagskväll åt er fina! 

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
2011-01-30 ? 19:41:38

en lång tågresa och en lista

Bara för att det är långtråkigt att sitta på tåg, jag glömde min film hemma och för att ni ska ha nåt att läsa.

Stänger du av mobilen när du sover? Näe, när jag väl sover så sover jag. Djupt.
Hur kommer du se ut om tjugo år? Den som visste det. Kanske ute i vida världen och snorklar och surfar omkring eller kanske en småbarnsmamma men hoppeligen är jag lycklig var jag än är. 
Hur var du på dagis? En jobbig skitunge antagligen. Men älskade att pyssla och måla i målarböcker.
Biter du på naglarna? En dålig vana jag har försökt bryta många gånger. Vissa gånger går det bra andra inte. Just nu går det väl bättre än vanligt. Typ.
Har du något handikapp? Räknas "dum i huvudet ibland" som ett handikapp? Annors är jag väl ganska frisk. 
Är du rädd för att få hängbröst? Haha, man kanske inte vill ha bröst som ser ut som strumpor när man passerat 50...
Svär du? Jarå, det har en lättande effekt. 
Hur homo är du på en skala 1-10? 0. Ettdera är man väl homo eller inte?! 
Tror du på utomjordingar? Ne-e då. 
Tror du på spöken? Ganska omöjligt att inte tro på dem? Eller?
Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Ojdå vad svårt det blev nu, mat är ju min största kärlek här i livet! Men kanske tortillas eller hederlig makaronilåda om jag nu måste välja. 
Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Jag tycker inte att svampsås och leverbiff är någon hit direkt.
Är du/har du varit gift? Inte ännu men hoppeligen någon gång. Ett litet mysigt utomhus bröllop med dröm prinsen låter inte helt fel...
Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Haha, han skulle nog få hitta hem helt själv. Sover jag så sover jag djupt ju.
Kan du laga cyklar? Om man ska utgå från gångerna jag själv har försökt, så nej, jag är ingen cykelmekaniker direkt. 
Kan du baka bröd? Check! En jäkel på scones!
Vilken tv-serie skulle du helst leva i? O.C eller ett liv i Upper east side skulle inte vara helt fel.
2011-01-30 ? 17:09:59

JUST NU:

Handbolls VM final (läs:handbollshunkar) på http://www.nyhetskanalen.se/handboll .

2011-01-30 ? 15:47:55

sunday, happy sunday

Hej alla fina, trötta, glada, ledsna och övriga människor. Det är söndag, min lördagskrabbis har gått om och jag är typ strålande. Klockan är inte ens fem och jag har redan hunnit med prommis x2 och städning idag. Tar igen lördagen med andra ord... Ska precis fixa nån mat och sedan borde jag orka ta mig till butiken. Måste handla typ bara nyttigt, healt week next week. Det betyder alltså att vi tillsammans med Vaasan hullut muijjat bestämt att nästa vecka äter vi nyttigt, rör på oss varje dag, undviker alla onyttigheter och alkohol. Återstår att se hur det ska gå, ska göra mitt allra bästa i alla fall. Peppa!!
2011-01-29 ? 21:41:24

.

2011-01-29 ? 21:37:52

Life is there to be enjoyed

Igårkväll levde vi för impuls och spontanitet. Vår kvällspromenad blev en innesittar-kväll vilket sen ledde till att vi övertalade varandra om att kanske gå på en drinks-fontana besök. Ni kan ju sen räkna ut hur det slutade. Tappade räkningen efter 4de drinken och därifrån gick det bara uppåt. Tvivlar på om det ens existerar en ryggrad i min kropp, men Nellies är inte så mycket bättre heller... Men det var kul och det är väl så här livet ska vara, lite galet, sjukt kul, mycket skratt och spontant.
Och idag har jag mått som jag förtjänar. Sovit hela dagen och ätit lite mellan varven. Imoron tar vi nya friska tag igen! För imoron är sista dagen innan healt-week:en, något vi bestämde igår men mer om det latero. Nu kryper jag tillbaka under min krabbis-bästis, täcket.
2011-01-28 ? 21:41:43

Önskan som uppfylldes

Spontankväll javisst! Love my girls!
2011-01-28 ? 17:08:09

do did done

Im so done! Helger tar jag nu. Och tänker inte tänka en enda gång på skolan under det här veckoslutet, för idag har jag varit duktig. Jobbat som fan. Well done. Nu vill jag göra nåt roligt, ska nog catcha upp med brudarna och se om vi borde göra nåt ikväll. Är rastlös. Helst av allt skulle jag vilja göra nåt skitkul och spontant, men vad är väl den stora frågan? Can u help me?
2011-01-28 ? 08:33:19

Pretty awesome

Good morning sunshines!
En god natts sömn undan, känner mig utvilad.
Kaffe, mysli, dagens tidning och en helg på kommande. Endast en lektion och sen tar jag helg. Det känns liksom redan bättre. I alla fall, helg. Idag ler vi. Hörs senare, puss
2011-01-27 ? 17:30:31

NEXT UP:

Filmkväll med Vaasan hullut muijjat. Se on moro!
2011-01-27 ? 16:07:40

you know that I could use somebody, someone like you

När chocken har lagt sig kommer den där gamla bekanta känslan sakta tillbaka igen. Jag vet att jag varken vill eller orkar. Jag vill bara skrika, sparka och springa. Bara ge upp. Ge upp allting för en stund. För plötslig var jag tillbaka där jag varit någon gång tidigare. I. GIVE. UP. Just nu vill jag bara känna mig trygg. Men jag ska rycka upp mig. Kanske det här bara är en dag som började bra och slutar lite sämre. Skakar av mig. Försöker glömma bort allt som hände för några minuter sen. Lyssnar på Kanye med hög volym och snackar med finaste Karen det hjälper lite. För egentligen är ju allt bra nu...
2011-01-27 ? 14:42:18

easy come, easy go

Spotify och städlistan på, ni vet städa städa varje torsdag. Urtrååååkigt men nu kan jag vara lite stolt över mig själv. Fint Jasmin. Lite kaffe och sen ska jag fortsätta med skolarbeten. Belöning får jag i form av filmkväll och kläderna som jag redan handlade tidigare idag.


studiebesök och caféhäng.
2011-01-26 ? 20:40:36

Jag ger upp.

Tacka gud att den här dagen är så gott som undan. Och tacka honom också för Kingisen, nam. Imorgon nya tag med studiebesök, kaffe på stan och hoppeligen filmkväll med brudarna. Sweet dreams!
2011-01-26 ? 17:58:01

hangover

Har inte så mycket mer att säga än jag jag bakfull. Äckligt bakfull. Gårdagens fest har satt sina spår. Sitzen tycker jag inte att var en höjdare men förfesten och Ollis levererade as always. Dansade bokstavligt sönder fötterna.
Nu är jag bara trött, hängig och saknar lite hemhem. Ska fortsätta kvällen med salkkarit, mjukiskläder, en film och Kingis. Enda rätta en onsdagskväll som denna. 

2011-01-24 ? 21:43:56

Dreaming people
Det bästa med vasa är nog alla människorna här. Staden i all ära, men ni fina är nog bäst, lätt! Igår kväll hängde vi i Nellies säng hela kvällen, tittade på film och skrattade enda tills vi insåg att klockan ren var midnatt. Idag har vi hängt hemma hos mig, sytt halarmärken och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Livslycka att hänga tillsammans med er. 

Och imoron är det då dags att inviga våra halare (som vi redan har invigt så straff väntar väl) på halarsitzen. Men vi tänker tjuvstarta lite med klassförfest och vi alla vet vad det betyder. Så möter ni ett gäng krypande lilahalare någonstans imoron så ta det lugnt det är bara vi, Crazy Kenya. Nu väntar ett Glee avsnitt och sen gonati.
2011-01-24 ? 10:41:14

fashionkingAh, modekungen levererar. Vill ha. Synd bara att det ännu är några månader till min födelsedag, men drömma kan man väl alltid...
2011-01-23 ? 17:48:21

ENJOY YOURSELF, TAKE ONLY WHAT YOU NEED FROM IT


Lugna lördagskvällar betalar stort tillbaka söndagar som dessa. Skulle vi ha erövrat Fontanas dansgolv igår skulle jag idag knappast ännu heller sluppit upp från sängen. Ah, krabbisfria söndagar kan vara nåt av det bästa. Skön prommis ute på isen, lite matte-plugg, mycket kaffe och ljuvlig musik.
Nu tänker jag fortsätta kvällen med att möta upp brudarna och chilla kvällen lång. Kanske en film, antagligen en hel massa skitsnack och chill. Bra avslut på en bra vecka.

Nästa vecka har vi iaf ett ganska lugnt schema och en dunderochbrak Halarinvignings sitz att vänta, fullt ös medvetslös......


The Kooks - Kids, kärleeeeeeeeeek
2011-01-23 ? 09:41:48

Gårdagen i bilder


Vi började dagen hurtigt med Nellie, prommis it was.


Trittan var destinationen, flitiga som vi är skulle vi låna kursböcker. Synd bara var de flesta reserverade så vi måste klara oss utan böcker ännu ett tag..


Kaffe(snadi)paus och Aamulehti. Visste ni att det är påväg spåra till Tammerfors? Näe, inte jag heller men så är planen.


Converse + Vinter = typ bästa kombinationen ever. Yllesockorna är min räddning.


Sen mötte vi upp med Andrea och Alli och styrde mercan mot Botniahallen.

Glada brudar


fufufutsal


Vi for till minimani för att handla till kvällen och Nellie var i sitt rätta element... 

Pasta Carbonara och rucolasallad stod på menyn, här salladskocken Alli.

Say hello to stjärnkocken Andrea.

Kärlek åt er fina brudar.

SUPERgod mat, rekommenderar när som helst Nellies pasta och Allis sallad. Gottgotigottgott.
Sen avslutade vi kvällen proppmätta i Nellies säng med en Miley-film som framkallade både tårar och skratt, The last song. Fin film.
2011-01-22 ? 21:51:59

Damn good night

Lyckligt utmattad efter en heldag med brudarna. Prommis, kaffehäng, plättkalas, futsal-åskådande, middag och slutligen filmkväll. En lyckad dag om jag själv får säga. Mycket skratt, mycket fint sällskap och god mat. Life's good. Tack Nellie, Andrea och Alli för en kul kväll, det behövdes!
Har typ tusen bilder, men dom tänker jag vänta med tills imoron. Just nu vill jag bara krypa under täcket. Nati.
2011-01-21 ? 20:29:22

Redo för mera fredagsmysStädad lägenhet, basturen och glad Jasmin och många osedda Glee avsnitt framför mig. Fredagsmys mina vänner. Dessutom hade jag ett snabbt finbesök här just och planerade inför morgondagen lite. Pluggträff, futsalturnering och god mat står det på schemat. Hoppas ni har en lika skön fredag bakom er. Nu kryper jag tillbaka under filten och fortsätter kvällen med Glee.
2011-01-21 ? 17:26:01

FredagslåtMike Posner - Please Don't Go

2011-01-21 ? 12:12:07

fridayfridayfriday

Fredag och helg. Nu kaffe och powernap (sov oroligt och drömde hemska drömmar inatt). Ikväll blir det plättstekning och chill. Pretty awesome!
2011-01-20 ? 20:32:13

Tell me, yeah, sing your song.HÄR kan ni lyssna på en finfin låt. Med bilden och låten tar jag kväller. Fredag imorgon och jag gillart!

2011-01-20 ? 15:29:40

YOU shook me all night long
Då skolarbeten, städning och allt annat viktigare borde göras känns fotoredigering, webcam och kaffe som ett mycket mycket bättre alternativ.
2011-01-19 ? 19:54:51

Bilder från igår!

CTR!

Blodigt allvarförkrök


VASAS BÄSTA BRUDAR, lätt!

tillhör också gänget, Vasas bästa brudar!

Fina!


Gräver guld på Ollis
Och sist men inte minst BLÅ-MANNEN! 

2011-01-19 ? 18:26:58

KINGIS on kingiKvällens krabbis-craving. Tyvärr känns butiken alltför långt borta.. Och Salkkarit börjar snart. Skiter i Kingisen och äter ett äppel istället. Kesäkroppa 2011 tykkää!
2011-01-19 ? 18:19:41

can we get much


Trött och sliten men ändå glad. Barbro på bordet. Gräva guld på Ollis. Tappara vai Ilves? Gårdags kvällen var hur kul som helst! Ollis levererade (så som alltid hittills) och crash team racing visade sig vara turbo-spel. Dessutom överraskade jag mig själv och orkade till skolan idag. Sovmorgon is the shit. Till och med kameran fanns med under kvällens gång, grejen är bara den att det är stor censur på de flesta av bilderna. Ska gåå igenom dom och se ifall jag kan publicera några iaf!


Snöa har det iaf gjort här i Vasa, en halv meter på en natt. SOMMAR JAG SAKNAR DIG!
2011-01-18 ? 16:29:13

and I give u a happyface

En dag närmare helgen, ett skolarbete inlämnat och några lonkeron på kylning. Så passande att det är Ollis-tisdag idag, det skall mina vänner firas! Och dansas. Happyface! På förkrök (hehe) drar vi iväg till Lordi-Laru och spelar crash team racing! So long, fellas!
2011-01-17 ? 19:00:00

And all I know is that it feels like forever


Kvällar som denna är jag glad att en sånhär snygg man med högt underhållningsvärde och med krönikan som får mig att skratta för mig själv (ni måste läsä!), att salkkarit och mina fina vänner som jag strax ska möta upp på kvällsprommisen existerar. Det är fint med guldglimtar i vardagen. Speciellt sådana som får mig att glömma bort allt som har med skolan att göra. Det är lite mycket nu.2011-01-17 ? 16:32:28

Give me a break and come and save me

Måndag och skolarbeten. Två ord som inte passar ihop. Inte i alla fall idag. Jag. Orkar. Inte. Det verkar som om inte ens kaffe hjälper idag, och då är det illa, verkligen! Nähä, kanske jag bara borde rycka upp mig.

Såja.


Biter i det sura äpplet och försöker kämpa vidare. Jag överlever väl. Kanske.
2011-01-17 ? 07:22:45

morning glory


Hur ljuvligt är det inte först att stressa som en dåre till skolan för att sen märka att lektionen börjar senare än vad man trodde. Bara för att man tror att man vet och inte ids kolla i kalendern, skyll dig själv dabb.
Nåja, hur roligt är det inte sen att börja en såhär ljuvlig måndagsmorgon med lektionen, sång och spel?
D Ö D A  M I G . Bra start på denhär veckan och denhär dagen iaf.....

Och ja, gomorron för den delen!
2011-01-16 ? 18:26:46

Im smiling but Im dying

Tömde min kamera (pokkaren) på bilder idag. Är både dålig att använda den och så tycker jag att bildkvalitén suger. Nåja, till pointen. På kameran hittade jag inte bara pardy-Vasa bilder utan också bilder från ett av det bästa veckoslutet i mitt liv Nämligen VM-helgen, och trots att jag bara hade tagit få bilder blev jag glad i alla fall. Och en enorm saknad slog in. Den helgen var ren livslycka!


<3
Ah, lycka enda ut till tåspetsarna.
Ps. Jag har äntligen hittat lite inspiration och börjar äntligen se ljuset i tunneln angående skolarbetena. Lite till och sen tar jag kväller.
2011-01-16 ? 14:28:11

Dont let go, never give up, it's such a wonderful life
Det där med att göra allt annat än skolarbeten, jaa. Men jag har faktist fått lite text producerat i alla fall och så ska vi faktist vara effektivare än effektivast imoron i skolan med Nellie och hoppeligen slutföra arbetet. Nu borde jag orka skriva lite till sen matpaus och prommis med Alli. Trotsar kylan och drar mössan över öronen. Fint så. Dessutom hoppas jag på att få höra lite skvaller från igår...


Nu tillbaka till Annerstedt, elever med särskilda behov och Melissa Horn.
2011-01-16 ? 12:24:27

NEXT UP:

Skolarbeten, kaffe och spotify is it!
2011-01-15 ? 18:38:15

filmkväll

Filmkväll, fruktsallad, mys-filt och burana. Helt okej en lördagskväll som denna.
2011-01-15 ? 17:02:43

home is wherever im with you

Hur fin är inte denhär covern? Blir varm i hjärtat...
2011-01-15 ? 11:15:24

.....

Jävla förbannade piss-tand/käkvärk. På måndagen måste jag tvinga mig själv att ringa och beställa tid till tandläkären, fast det tar emot. Jo, jag har fortfarande tandläkarskräck... Och jag är rädd för att det är visdomständerna som är orsaken. Och det gör mig inte direkt mindre rädd. Bara att fortsätta käka burana helgen ut har jag på känn och hoppas att det ens lättar lite.

Men för att överhuvudtaget komma igång, ska jag nog börja dagen med kaffe och sen en prommis. Annors blir jag nog bara liggande i sängen all day long.

2011-01-14 ? 16:01:40

hockeygame med brudarna

Tjoho, fredag och helg it is!
Skiter i mängden skolarbeten jag har framför mig och drar iväg på hockeymatch med Andrea och Alli. Första hockey matchen på typ miljoner år och med mitt sällskap kan det inte bli annat än kul! Tydligen hamnar jag ge upp mitt " tps är det enda hockeylaget jag någonsin kommer att heja på" och heja lite på Vasa Sport. Bäst för dom att vinna bara. Hockey, hodare, öl och fina brudar, får se hur den här kvällen slutar.. Kanske några aftergame drinkkin men ska försöka hålla det vid bara några.

Ah, den här helgen kunde inte börja bättre...
2011-01-13 ? 16:13:46

Jag har varit där förut och jag är inte rädd. Dina ögon dom ändrar färg i ljuset, men dom kan titta nu, jag är beredd...

Igår: Pardy like a rockstar
Idag: Darra
Kroppen och huvudet påminner mig verkligen om att det var en grym kväll igår. Hoppeligen fungerar lite mat, salkkarit i repris och en film som botemedel mot detta. Skön torsdagskväll åt er!
2011-01-12 ? 17:51:07

pardyandpardyandpardy

Skål och pardy like a rockstar säger denhär halarbeklädda bruden!
Nu drar jag iväg mot stan och brudarna. Ses i dimman! Have fun!
2011-01-12 ? 08:15:03

Good morning sunshines!Nu till skolan och vara duktig, för ikväll inleder vi partyåret 2011 i Vasa.
2011-01-11 ? 17:00:43

Turn up the lights in here baby, extra bright, I want y'all to see thisHello! Här sitter jag, försöker jobba med skolarbeten men inspirationen är ännu totalt bortblåst. Kanske en länk kunde hjälpa? Tossorna på och ut och trotsa kylan och mörknet? Jess, heyho let's go!
2011-01-10 ? 21:06:23

Good luck Chuck

Fryser snart fötterna av mig. Kallt som i Sibirien här i min lägenhet. Dessutom är jag otroligt omotiverad för det mesta. Hoppeligen går detta över om några dar eller efter den här veckan i alla fall. Har i hemlighet lovat mig själv att skärpa mig och börja ha lite bättre koll på läget. Good luck till mig själv bara.

Äh, konstig dag. Antagligen är det bara det. Så känslofyllt på olika plan. Därför chillar jag ikväll med Sinkkuelämää och vindruvor.
2011-01-10 ? 08:29:17

V-town

Hej Hej hemskt mycket hej från Vasa! Jag är helt i essä att snart åka till skolan och träffa alla saknade Vasa-vänner. Hann redan träffa några finfina igår, ah, love to be back!
2011-01-09 ? 13:41:24

Aldrig, aldrig ensam, alltid ensam här


Men den fina tunna linjen
Mellan våran värld och din
Skär igenom varje ljud
Genom varje utsträckt tanke
Varje ansats att förstå
Varje sång jag någonsin sjöng
2011-01-09 ? 12:45:44

söööndagsångest

Uj!
Nu måste jag packa. Om 2h drar tåget iväg upp till V-town. Love it.
2011-01-08 ? 18:33:56

destination affes dancefloor

Min ryggrad visar ännu en gång hur mjuk och böjbar den är. Det är nämligen så att AFFES CALLING!
Så när jag sticker ut och röjjer ner affes dansgolv kan ni lyssna på de här lördagsfiilis låtarna. 2011-01-08 ? 16:22:04

motivkonflikt på G

Europas bästa eller hemmakväll framför en film? Båda låter lika lockande. Spendera sista kvällen med vännerna eller med familjen. Gaah. Har liksom lite lust att roiva ner affes dancefloor men att åka 6h med tåg i krabbis är inte roligt, been there done that liksom. För att ta det lugnt på affes vet vi endå vad det leder till...  Får fundera lite till, lyssna på fiilismusik och prova lite kläder. Sen får jag se. 

Kossukola or no kossukola? Thats the question. 

2011-01-08 ? 11:23:39

later skater

Nu ska tågbiljetter inhandlas, lite serendikafi drickas och möjligen ska jag strösa runt i Centrum en stund. Imoron är det byebye Karis Hello Vasa! Måste ta ut det sista av jullovet nu.. Hörs latero.
2011-01-07 ? 16:13:34

how about u?
Har hängt med de här fina töserna idag. Och typ gjort noll annat. Imoron fyller bruden på översta bilden dessutom 18år. Oj vad alla åldras liksom, själv känner jag mig som en fånig 18årig ännu, men kanske bara att inse att jag redan är 20+. Halfway to forty. Scary shit.
2011-01-06 ? 23:21:02

NOLLNOLL:TVÅNOLL And i can't stop thinking about you

Ikväll är jag tankspridd. Tom på ord och vet ingenting. Allt känns som en flummig dimma. Vad ska man göra då man känner en klump i halsen, i magen, i hjärtat? Vad måste man göra för att få de att försvinna? Hur vet man vad man ska säga, då man vet vad man vill få sagt men det bara inte kommer ut? Och vad gör man när man inte vet vad man ska göra längre utan att det bara blir fel?
En fot framför den andra, är det så man ska göra?!
2011-01-06 ? 16:10:18

latmasken här hej

Klockan är långt in på eftermiddagen redan. Och här sitter jag med pyjamas byxorna på och latar mig. Och är impulsiv. Har gjort något som jag själv är lite stolt över. Mer om det möjligen nångång senare.
Nu ska jag iaf fortsätta den här meningslösa dagen med L.A. Gigolo och sedan häng och möte i serendi.
2011-01-05 ? 14:47:32

I could be anywhere in the world, had one wish, to be with you until you gave that dude a tongue kiss

Drogar med spotify och kaffe. Måste hitta på nåt att göra. Måste. Eller kanske jag bara borde packa. Tydligen åker jag iväg tillbaka till Vasa på söndagen. Ärligt sagt skall det bli skönt med rutiner och inte sömnlösa nätter och sena mornar längre. Och så saknar jag ju vännerna där. Och Olivers. Och Fontana. Och kanske skolan, men bara liitchi.

Chiddy Bang - "Bad Day" Feat. Darwin Deez & Theodore Grams

2011-01-04 ? 13:17:46

Blöglovin makes it easier

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
2011-01-04 ? 12:44:05

Like stones in your pocket people try to wear you downSå var den första tisdagen 2011 igång. Trots en trög start kom jag igång. Eftersom jag såg skymten av solen där bakom knuten ska dra på mina nya tossor och gå ut och rensa tankarna alternativt försöka piggna till. Möjligen även traska förbi en secondhand ihopp om att hitta en oversice kavaj. Jess, that's it.
2011-01-03 ? 23:13:14

Hjälplöst förälskad. Obeskrivligt tagen...


En helt okej måndagskväll blev det tillslut. Visst kunde det vara lite bättre kanske, men riktigt underhållande så här i alla fall. Så nu är jag redo att krypa under täcket och hoppas på sömn lite tidigare än igår. Känns som om jag grubblat färdigt för en tid nu.
2011-01-03 ? 17:23:49

NEW YEARS EVE 2010

Så ja, bilder från det bästa nyåret hittils. Alla andra nyår har typ gått i dagen efter-fiilis eftersom vi oftast har varit till Sweden på innebandy turnering just före nyåret. Började iaf nyårs firandet hemma hos Heidi med Anni och Etta i Esbo. Några fler hängde på och snart var stämningen på topp. Efter tillräkligt med vin, skumppa och sallad drog vi iväg till bussen som förde oss till centrum. Därefter var det The Tiger calling och så hängde vi där resten av natten. Kvällen avslutade vi yrandes runt om i stan och på grym efterfest, hehe. Ai Autraliassa, wups.  Lätt bästa nyåret hittils.
Nyårs låten!
2011-01-03 ? 10:31:16

MMMonday

Gomorron! Börjar dagen som de flesta andra dethär jullovet. Datornördas, kaffe och Mumford and sons och Petter. Försöker hitta på nåt att göra. Länk? Blogga massor? Serendi? Anyone?
2011-01-03 ? 00:25:11

Even if u where a million miles away....

Go to bed dreamer! Lyssnar på fin musik samtidigt som jag analyserar och drömmer sönder allt. John blund har tydligen kommit offroad. Men drömmar kan väl leda till nåt bra, visst? Skönt iaf att idag kunna skratta åt allt jag hade ångest över igår. Ibland måste man bjuda på sig själv lite. För det nya årets skull liksom.. Kan ju inte i alla fall klaga på hur 2011 började. Fartfyllt, svagt sagt.. Bara jag själv vågar vilja kan det bli bra av det här ännu. Riktigt bra. Men det kan krävas lite effort från min sida också. Ååja, im ready!! Låt oss se vart det bär av, nytt år nya möjligheter!
2011-01-02 ? 09:59:29

NEXT UP:

Shopping med familjen!
2011-01-01 ? 16:55:00

blame it on the alcohol

Jag har överlevt. Men det är skralt och darrigt just nu. Gårdagen var helt underbart crazy. The girls were rocking and the alcohol was flowing. Därför prioriterar jag film och mys före bloggen idag. Bäddar ner mig, tar godis skålen bredvid och så får The Town och Remember me stå för sällskapet.
2011-01-01 ? 00:00:00

HAPPY NEW 2011 (tidsinställt)

Hoppas ni har ett grymt nyår för det har jag hoppeligen just nu i denna stund! Kanske skålar med skumppa, pussar er fina pojke eller kramar era närmaste vänner. Vi hörs igen på 2011 sidan, när jag återhämtat mig efter nyårspartyt! Hoppeligen lämnar jag bakom mig ett fint nyårsminne från ikväll, så kan jag lämna 2010 bakom mig och blicka framåt till ett ännu G R Y M M A R E  2011! Let's make it good!
Love to you all! Puss