2008-02-28 ? 14:27:22

Flexvecka och dittan och dattan!


Imoron är det sista dagen på årets flexvecka, sant men tragiskt eftersom jag har trivts super bra i lukio! Skoldagarna skulle alltid få vara så har roliga! Jag går alltså på en HK kurs, ungefär samma som förra året. Till lärare har vi Loukkis, han är trevlig, snäll och underhållning på hög nivå! Det är otroligt roligt att höra på hans berättelser fast det nog emellan far lite överiks. :P
Under veckans gång har vi hunnit höra på en präst, en trevlig kille det också, varit på länk, varit till sportfigur (bike-Bump, body-attack och Yoga) vilket har resulterat i enorm muskelvärk i armarna och benen, sen har vi även haft sk. luenton varje dag, men vad vi har lärt oss på dom är en annan femma! Äsh, men otroligt trevligt har det varit, imoron har vi först bollspel och sedan bjuder skolan oss på nån leffa, tummien perhosten maa, tror jag!
Gruppen som förutom jag, Etta och Linda består av lukio mänskor, har varit trevliga och fiilisen i gruppen har varit bra! Så att nu vet ni! :D

Imoron är det förresten dags för min första körlektion, spännande! Har inga stora förhoppningar men bara jag kommer levande hem så är allt bra, eftersom vi ska få gäster hem imoron och en kock (macke) ska komma och laga maten, NAM! Ska njuta till fullt!

Thailand resan till i höst är även bokad, den 15 november sticker vi, 2 veckor i paradiset! Nais, nais nais! Skönt att ha något roligt att se fram emot sen när dystra och mörka hösten börjar!
Kanske även en södernresa med camilla nu i maj, just före födelsedagen typ till turkiet eller nåt sånt på bara slappis resa på tumis sku vara trevligt, saa vain nähdä hur det blir med det!

Nåja nu och fixa mat, är hungrig konstant, konstit! Sen träningar och ikvl möjligtvis lite hälsokunskaps läsning!
 
Ha de bra!
2008-02-18 ? 14:21:33

Morjens!


Jo, jag vet jag har varit lite lat med uppdateringar här den senaste tiden vilket delvis beror på att jag inte helt enkelt orkat och att jag inte har haft nåt intressant att skriva om(inte för att jag har nu heller).

 Jag mår bra fast det emellan är lite rådd hit och dit men har bestämt mig att ta en dag i taget, det blir bäst så!
Annors flyter mitt liv på ganska som vanligt med skola, vänner, serendi, träningar och nu även bilskola! Kan inte ens tänka mej tanken att jag snart ska sätta mig bakom ratten, huj! Har faktist lilla Jasmin blivit så stor, en konstig känsla, lite mindre än 13 veckor kvar! Haha! Före det förhoppningsvis en södernresa med Camilla till något varmt land bara ta det lungt och chilla...

På fredagen var det dags för den efterlängtade  De Gamlas Dans, det var superskoj! Alla var så fina med klänningar, kostymer, mejk och frisyrer. Efter kvällens dansuppvisning var det dags för pikku-penkkis festen, vi måste ju fira nu när vi blir äldst i huset. Stämningen var obeskrivlig och festen blev verkligen lyckad, fast det för några veckor sen såg annorlunda ut. Maten var helt ok, musiken var fiilis och alkoholhalten i blodet var inte det lägsta, men superdunder skoj var det i alla fall!
Lördagen gick i krabbis och barnvakts tecken, och söndagen var som alla andra söndagar sömnig med lite serendi chill och diskussioner med favorit-Linda, nu har hon åkt till Italien, fräckis!

Nu har även sporlovet dragt igång, började med en dunderstart med länk idag morse(kunde inte motstå det härliga vädret) och hälsokunskaps läsning, kom igenom halva (!) boken, strongt av mej! Har inga egentliga planer för veckan förutom att ta de lungt och läsa på skrivningarna månne inte den här veckan går relativt snabbt och jag hoppas innerligen att jag efter lovet hittar någon motivation till skolgången som för tillfället ligger ganska lågt..

Nu ska jag fara och fixa mat till mej, broiler och ris, nam!

Tack för idag, sköt om er!
2008-02-04 ? 19:24:21

Oh, superman where are you know?


Long time no write, jag vet men har inte haft tid eller ork!

Nu är provveckan förbi, var ledig idag och är ledig imoron, skönt! Prov-veckan gick väl sådär, sku kunna ha haft bättre resultat det vet jag, men vissa kvällar har tankarna varit långt borta från skolböckerna och vissa kvällar har bara inte orket funnits för att försöka präntta in en massa fakta. Så att, mest nöjd är jag ändå med finska, 9+! Muah!

Idag har jag tillbringat min lediga tid i kontoret (jag hatar att arkivera!), i serendi och så har vi övat på gamlas dansen. Nu när alla kan danserna är de faktist rolit att dansa, ser fram emot pikkupenkkisen, tror även att problemet med maten och platsen håller på att lösa sig, osataan jos halutaan!

Annors är det ganska råddigt just nu, ja vet inte mer vad jag vill och hur jag vill. Och bara mera och mera faller på axlarna, varför fan ska sånt här hända?! Men det hjälper bara att vara stark, tänka positivt och hoppas på det bästa och tänka att allt nog löser sig. Tungt men vad annat kan man göra?! Viss emellan är det så jävla jobbigt att bara pretend att allt e så jävla bra, fast allt egentligen inte är så, men bara allt löser sig åt det positiva hållet blir de nog bra en dag ännu!

Nu ska jag fara och titta på film och sen o sova och länge! Hoppas bara inte nån kommer och väcker mej imoron den mänskan skjuter jag!
Tack för idag!