2009-01-28 ? 21:11:09

Hey Dj, won't you play that song for me, and turn it up on your radio. I have 200 second and I'm ready to go!


Trots att jag försökt fatta och lära mig ens lite av mattan har det inte gått vidare bra. Något matematiskt geni är jag verkligen inte. Så länge det bara handlar om +,- och * klarar jag mig men när det kommer till kvardratrötter och logaritmer skiter det sig totalt. Men jag har iaf försökt och det räcker för mig.

Såhär en tråkiga onsdagskvällen och min blåa och uppvälda tå till ära vill jag bjuda på favoritlåten för tillfället. Enjoy!

2009-01-28 ? 13:48:33

Rubrikbrist.


Nu har jag läst igenom dagens bloggar och kollat igenom fb, nu är det matematik som gäller! Räntor, skatter och index ska det handla om denna gång. Men sista provet i gymi så ska inte klaga och försöka hålla mig ifrån datorn ikvl. Idag har vi planerat penkkis program (som kommer att bli fettskoj) och så har jag lyssnat på ÅA info, tror mina framtidsplaner blev lite klarare idag. Men bara lite. Har även loppisfyndat lite, för ynka 20cent! Älska 90%reor!

Nu matta, mooooooooj!
2009-01-27 ? 22:29:09

drömmar såhär på en tisdagkvällLängtan till värmen börjar ta vid och jag skulle hellre än gärna befinna mig på varmare breddgrader. Men jag tröstar mig med att skolan är på slutrakan och sommaren är riktigt snart här. Okej inte riktigt snart men påkommande. 
En kväll som denna har jag skrattat åt Miilo och Astrid som över en msn konversation finslipat på Abi-tidningen. Dessutom har jag blivit nästanberoende av ett facebook spel vilket tyder på mycket på min sysslolöshet. Jo visst, matta prov på torsdagen men det hinner jag ju med imoron. Nu ska jag lyssna vidare på 3OH!3 och drömma mig bort till Thailand. (bilderna därifrån är på kommande, har bara varit otroligt lat!)

2009-01-25 ? 22:18:34

Nu gäller det!


Fick just en konstig känsla. Det är måndag imoron och jag behöver inte ägna skolan en endaste tanke, behöver inte sätta på väckarklockan. Det är nu det gäller att få diciplinen igång och försöka göra vettigt, på eget initiativ. Förut var det för att man måste, läxorna skulle göras och Eva hade pirrat tillräkligt många gånger om uppsatsinlämnandet redan. Ska försöka lösa några mer eller mindre omöjliga matta tal och återigen försöka mig på att börja det nya hälsosamma livet. En moronlänk är planerad och godisförbrukande ska minskas om inte totalt så nästa. Nu gäller det! Önska mig lycka till eller häng med!

Kvällens låt: Black euro - Disco Ensemble
2009-01-25 ? 17:05:58

svammmmmmmel


Igen har en vecka som nyss började tagit slut.  Veckorna börjar och tar slut, igen och om igen. Men inte att klaga på, det gör ju så att sommaren kommer snabbare. Och det väntar jag på, sommarkläder, musik, sola och simma, inte fundera på så mycket och slappa, då kan tiden gärna få gå lite långsammare.. Trots gråa vädret och kylan har veckan gått fort och veckoslutet har varit skönt. På fredagen en spenderades en massa tid på kafeén och jag umgicks med underbara vänner. Skratt och skvaller. Lördagen byggde vi Ikea skåp och återigen café besök. Min tipaton tammikuu går bättre än väntat och har lätt kunnat vara hemma istället för på A8 eller någon annanstans. Ser fram emot våren, kommer definitivt inte bli tipaton där inte. Penkkis, utgång i stan och i Åbo, festa med brorsan i åbo, u19 vm och massor annat skoj. 

På fredagen hade jag den SISTA RIKTIGA SKOLDAGEN I KBG! Hur skönt är inte det?! Det var itne sista gången i huset, har ju skrivningarna och annat som ska fixas och liknande. Men otroligt skönt att inte behöva stressa med modda uppsatser och matta hemuppgifter lägre. OHI ON, nästan iaf! :D:D

Nu ska jag fixa mig klar för träningarna, mojjjjjjjjj!
2009-01-22 ? 21:24:26

Solen i ögonen

Jep min även denna dag gick käpprakt åt helvete. Sånt händer, hoppas återigen på en bättre morondag. Kanske jag krockar eller något annat skoj händer imoron, man vet ju aldrig. 

Nu ska jag ta en lång dusch och försöka få bort alla tråkiga funderingar och all ilska som finns i kroppen för tillfället. Sen ska jag krypa under täcket och se på dokumetär filmen, Solen i ögonen som handlar om Lars Winnerbäck. Hittade den på sverigeresan och nu stolterar den på hyllan. Underbar film som väcker mycket tankar, den rör djup och är helt underbar.  Man får följa med på konserterna, backstage och på låtskrivarresa till Berlin.UNDERBAR!
 Sen ska jag sova och vakna upp på rätt sida imorrn.

Lars Winnerbäck och Melissa Horn- Som jag hade dig förut (live)


2009-01-22 ? 17:10:39

GAAAAAAAAAAAAAAAH


Just nu är jag otroligt frustrerad och irriterad. Hata människor som enbart tänker på sig själva och räknar med att alla ska agera precis så som dom vill!!!!!!!!!! HATA!

Tack som fan!
2009-01-22 ? 15:06:50

torsdags svammel.


Snart är det helg och sista vanliga skoldagen i gymnasiet. Kan inte fatta att slutet är såhär nära, men det skadar ju inte direkt att veta det heller. Underbart, helt enkelt! Idag har varit en mucho bättre dag och det känns som om jag fått en hel del uträttat, bland annat bokat frissatid. På tiden! Dessutom har vårt motto, ett nyttigare liv med fetto-klubben inte gått så hurja. Idag hade vi möte i knäppen tillsammans med en fetto-hamppare. Fyyfan för kesäkunton liksom. Dessutom har jag för första(!) gången besökt ingå city och Strand. Jepp, har alltså aldrig varit till ingå bara kört massor med gånger förbi. Ingen höjdare direkt. :D:D Ikväll blir det träningar, Yeah! Hur härligt ska inte det bli. Dessutom springs väl en del av kalorierna som intagit idag bort på köpet! :D

Imoron borde abi-hupparna anlända. Skönt att ha det undan nu! Hoppas bara dom är så snygga som vi tror dom är! Men tyvärr måste vi hålla dom i gömman tills penkkis, vårt tema kommer ganska bra fram på dom! Vi har faktist lyckats bra med temat, ifall våra planer håller så kommer allt nog bli fettbra! Och tidningen som Astrid och Miilo fixar på verkar bli bästahittils! Inte mycket kvar nu, det är dethär jag lever på.

På fredagen blir det ett besök till Ekenäs för att hälsa på världens bästa Eve. V-sluts planerna är ganska tomma men nåt hittar jag väl alltid på. Nästa vecka provvecka(matta prov) och möjligen en shopping runda ettdera till Åbo eller stan, får helt se!

2009-01-21 ? 21:51:13

Blähh


Trött och otroligt omotiverad. Skola imoron, orka med skrivningsinfon hit o dit. Dessutom börjar jag 8 och borde sluta 11, men istället dröjer onödiga saker ut min skoldag, otroligt trevligt! Jag blir nästan glad!
Som ni kanske märker har inte min dag varit riktit perfekt, men snart sömn och hoppas jag vaknar upp piggare och gladare imorrn. Ska först vänta på att 90210 avsnittet laddat klart och under tiden läsa lite cosmo.

Ge mig vårtecken och låt tiden tills abikryssningen gå fort.

Gonatt!
2009-01-20 ? 18:19:38

Fettduktigt Jasmin!!!


Franska läsningen går inte riktit så hurja. Gav upp hoppet för en stund sedan då jag insåg att hälften av pappren fattas samma gäller med understäckningarna. Fettbra jobbat! Nå jag har ju 3håltimmar imoron.

Nu tänker jag titta på beverly hills, har blivit lika besatt av den serien som av gossip girl, nätt! 
2009-01-19 ? 22:06:33

Hello!


Stockholm resan var precis som tänkt, underbart att besöka svea-landet. Om några år tänker jag åka dit, bosätta mig där och prova på svea-livet,  dock inte i Stockholm utan någon annanstans! Är totalt nerkärad i landet. Fyndade lite, men precis som planerat tokshoppade jag inte loss. Pengarna på kontot börjar snart lysa med sin frånvaro och jag vill ha vårkläder och eftersom det var slutreor fanns det itne så mycket ännu. Båtresorna var lika trevliga som vanligt och att åka över tillsammans med familjen är inte precis och gör saken så mycket bättre, men jag överlevde. Dessutom kom jag hem ett par gröna reeboks freestyles rikare, härlitt!
Nu skulle det gälla att ge järnet i skolan, började ganska segt nog. Fick samtal av Linda och vi smet iväg till Ekenäs. Strösade omkring i loppisar och hoppades på att fynda och hade fetto-klubb möte på Harrods tillsammans med franskisar och cheddarsnitzel. Det går bra det här med kesäkunton. Men vi i fetto-klubben skakade hand och imoron ska vi börja på vårt sunda liv, eller hur? :D Det gäller att försöka iaf. 
På onsdagen är det franska prov. Har inte öppnat boken ännu men imoron hinner jag ju! Franska motivationen har nått bottnet och aldrig har det känts lika värdelöst. Men tack gud för att grammatik delen skippades från provet, hjälper lite på traven iaf. 

Nu beverly hills och sen sööööööömn! Skolan kallar imoron och även jag tänker närvara!!


2009-01-16 ? 15:54:37

And off it goes


Ska smånigom starta mot åbo och sen är det stockholm som gället. Gudars vad skönt det ska bli!
Tillbaka på söndagen, ha det bra tills dess! 

Bye!!
2009-01-15 ? 21:46:06

Sweden here I come again!


Hur kan en som jag lyckas åstadkomma vitsordet 9 i musik. Har totalt noll teorikunskaper i musik och inte för att nämna min musikaliska talang, ja den är absolut inget att skryta över. Men jag tackar och tar emot, kanske jag endå har lärt mig något från musiklektionerna som vi har stått i ring och trallat. Avslappningskurs som det var. 

Idag i serendi gnällde jag om hur mycket jag vill tillbaka till Sverige. Shoppa och annors få lite Sverige fiilis. När jag far till pappas jobb får jag höra att vi ska åka kryssning till Stockholm och shoppa en dag. Fyyfan så bra och precis vad jag vill och behöver. Högst troligen har någon dit uppe hört mina önskningar, tack för den. Det lilla problemet är bara det att min plånbok fortfarande är spårlöst försvunnen. Och där finns alla bankkort och id-bevis. Men eftersom jag lever på den känslan att den finns här hemma så får det vänta så tänker jag attakera sparkontot. Trots att vi far dit för att shoppa ska jag försöka vara sparsam, jag har ju redan allt jag behöver och lite till. Men hey det är sverige, stockholm och butiker som inte finns här så jag tänker utnyttja det, men försiktigt!

Dagens träningar gick inte riktit nappiin och det kändes som allt sket sig, men ibland är det bättre dagar och ibland sämre. 
Skola imoron, ser verkligen emot de 4h modda och 1h franska jag kommer att ha då. Lööövly!

2009-01-14 ? 21:58:31

ja hermot ne menee!


Mitt goda humör som följt med hela 2009 har brytits totalt idag. Har inte på länge varit lika besviken och fitti på när det finns personer som inte uppskattar något. Jag har tagit ansvaret för hupparina och nu har människorna haft tid att betala snart i en månad men fortfarande har inte alla gjort det. Och så finns de dessa människor som orkar gnälla och pirra på allt men gör aldrig något själv, kom med och hjälpa så kan din åsikt också komma fram tydligare och kom isåfall inte och gnälla när du själv inte gjort någonting för saken. TA ERT ANSVAR! Och så vill jag påpeka precis som Miilo (www.linneaterese.blogg.se) i sin blogg att fast man tagit ansvar och gjort saker och ting för hela abi juttun så betyder det inte att JAG har bestämt allt eller är ansvarig för allt, vi är många! 

Dessutom börjar jag känna lite oro över min borttappade plånbok. Har inte använt den sen i fredags och nu hittar jag inte den någonstans. Har på känn att den ligger placerad på något klurigt ställe, men nu får pappas pengar gälla under tiden. Kyl se siitä

Hoppas det är en bättre dag imoron! Inte något illa menat, men fakta! Tack!
2009-01-13 ? 21:18:56

Fiilis såhär en tisdagskväll


Plötligt fick jag en otroligt fiilis att festa riktit ordentligt, till och med A8 skulle sitta nice. Fiilis-musik på hög nivå, skratta, dansa loss och korka en och annan rekorderlig. Men eftersom jag försöker mig på tipaton tammikuu (ingen promise, men billigt och bra liksom) och så är det faktist tisdag kväll och skola imoron som gör att jag inte kan uppfylla min fiilis just nu! Har inte festas sen hemresan från sverige och kommer troligen att vänta tills penkkis. Jag tror jag har flippat totalt!

Ge mig lite pikkupenkkis fiilis!


© Astrid
2009-01-13 ? 19:53:34

happydays liksooooom


Just nu spelas Snook i musikväg, franska föredraget är färdig skrivet, typ 2veckor kvar i skolan, hälsokunskaps böckerna är hittade och framplockade och dessutom får jag en sovmorgon till imoron, fyyfan så härlitt. Bara lite vår,grönt gräs, studentmössan på huvudet och värme skulle göra allt nästintill perfekt. Lever fortfarande i happydays!
2009-01-12 ? 22:12:34

spotify<3


Måste introducera er alla som inte hört om  det underbara musikprogrammet Spotify tidigare. Hade inte hört om det före en svensk kompis informerade mig och berättade att det är en stor grej i Sverige, mycke större än i Finland iaf. En svensk uppfinning som går ut på att man laddar ner ett program från nätet där det finns en massa musik som man kan lyssna på. Man kan göra  en massa olika spellistor som man sedan kan dela med sig med sina vänner. Men det är inte bara sådär att bli medlem, man måste ha en invitation eller betala en viss summa per månad för programmet. Där finns en massa låtar och man kan verkligen "fynda". Man kan alltså endast lyssna på dessa låtar, inte ladda ner dom eller använda dom till något annat! Faktist greitt program, rekommenderar!! 


Nå nuuu, lite franska. Moj!

2009-01-12 ? 21:37:28

Kyl tää täst


9 vanliga dagar kvar av skolan, fatta 9! Dethär lever jag för just nu. Helgen gick helt okej, fredagen tv-hemma chill, lördagen tidig väckning och matcher i Virkby. 2 vinster och helt ok spel inget att direkt skryta över men fulla poäng är ju hur bra som helst. Spelet i min kedja gick bra och jag trivs med att spela i anfallet med Axo. Nästa matcher om 2 veckor tror jag?! Skippade träningarna idag, känner inte mig riktit hundra och tänkte att lika bra att vänta till flunssan har gett sig och sen igen kunna ge järnet på plan, visst? :) Orka med förlängd flunssa och risken är stor för det.. :S Söndagen tog jag lungt igen, åt plättar, ut på räddningsäventyr då bilen inte startade och skoluppgifter. När det gäller det här med skoluppgifter är jag inte riktit på spåret längre, jag får bara mera och mera hemuppgifter och de lassas bara i  en hög och blir där liggande. Men jag har förbättrat mig lite, skrivit en bildrecension och lite franska uppsatser. Men ännu återstår en hel hög kvar och motivationen tycks inte riktit räcka till längre, den tog typ slut vid första uppsatsen. Men kyl tää tästä viel. Ihan kohta.

Nu ska jag försöka mig på en argumenterande text om raseborsvapnet. En massa delade åsikter så det kan bli ganska intressant! Bara jag får en början så brukar det löpa på.


2009-01-09 ? 15:28:12

och så var det helg igen...


Äntligen helg, fast det känns inte direkt så, gud va tiden går snabbt framåt. Just nu känns allt rätt skönt och tanken på att det inte är mycket kvar i skolan längre är helt UNDERBAR. Har inte planerat så mycket, imoron matcher och sen har jag en massa skolarbeten fortfarande ogjorda och studentskrivningar att läsa på. Ifall det blir utgång eller inte har jag inte riktigt bestämt mig, har inte riktit fiilis men det kan ändra snabbt, det har jag tillräklig erfarenhet av så jag lovar inget. 

Alltså matcher imoron, i Virkby. Tidiga matcher så tidig väckning, men sånt får man leva med. Träningarna igår gick helt otroligt bra förutom att det var helt sjukt tungt. Benen kändes som bly, snoret rann och allmänt tungt, men det gick. Har t.o.m träningsverk, hur bra känns inte det då man vet att man har gjort något bra íaf?! Kanske var det längtan att slippa på planen igen och spela världens roligaste sport eller det otroligt bra humöret som jag lever med för tillfället som gjorde att det gick så bra. Hoppeligen går våra matcher imoron också bra, ska bli riktigt roligt det också, länge sen sist iom thailand resan då jag missade matcher. Dessutom ligger vi högt i tabellen och hur roligt skulle det inte vara att fortsätta med samma stil!

Ikväll blir det 90210 (nya beverly hills, rekommenderar om du inte sett, typ samma koncept som o.c), svenska Let's dance och tidigt i säng. 
2009-01-08 ? 16:33:17

dagens gnäll:


Blä för snö och kyla.

Tacka vet jag bilen och träningar snart, härlitt! Har inte tränat sen vi kom hem från storvreta så de ska bli tungt men skoj!2009-01-07 ? 17:56:26

Ciao!


Efter att ha städat, ätit, varit till butiken, sett på storvreta dvd och halvt skrattat ihjäl mig borde jag skriva några uppsatser och annat roligt. Hur jävla patetisk får man bli, spola och spela igen 30ggr? Jag både flippar och döör3000. :)
 Idag har återigen högen av franska läxorna blivit högre, kanske det sku vara på tiden att börja göra något. Sällan jag är framme med sånt i sista minuten. Jag kan bara säga hur mycket jag verkligen älskar franska hemuppgifter och att jag definitivt kommer att gråta mig igenom vårens franska skrivningarna, jag kan verkligen inte mycket. Huhhu kan jag bara säga! 

Au revoir!
2009-01-06 ? 21:19:27

skolan och vardagen närmar sig

 
Nu återstår bara denna kväll och sen tillbaka till skolan, läxor, träningar, stress, serendi-kaffe och kompisar, alltså vardagen. Dock återstår endast dryga 13 vanliga skoldagar kvar, fatta 13(!), + provveckan och skrivningarna. Inte mycket det. Det skulle gälla att ge järnet dessa dagar, men jag tror jag hamnar säga tyvärr och istället bara försöka mitt bästa. Skrivningsplanerna för jullovet sket sig totalt, men det kan jag inte göra så mycket åt längre. Nu får jag försöka komma igenom allt på annan tid bara, kyl se siitä.
 Detta jullov har varit helt underbart och största delen beror på storvreta experience 08-09. Fast inte våra matcher gick så bra hade vi skitskoj. Svenskarna kan verkligen spela bra men vi tar igen det och lär oss på samma gång. Vi tittade på matcher i fyrishov, shoppade, frågade nimmare, åkte buss och väntade på buss och dessutom missade vi bussar. Tittade på snygga svenska pojkar(även några snygga finska pojkar ;) ) som det verkar finnas mycket mera av där än här och så åt vi god mat, dock var den lite bättre förra året. Hemresan var något de flesta av oss, eller snarare alla väntade ivrigt på och den var skitskoj. Att tillbringa en kväll/natt på båten med världens bästa fiilisflicklag och bara slappa och ha det roligt. Dansa till humppa, skratta och träffa nya människor är lika roligt som det låter. Dessutom hade vi sällskap av Happee guldlaget och TSP silverlaget i HJ20, de hade tydligen nästan lika bra fiilis som vi och var helt trevligt gäng att umgås med. Nästa morgon var det inte lika härligt att vakna och åka en svettig buss hem till Karis. Men som 99% av bussen sov även jag hela bussresan. Skönt att vara hemma men denna resa gav minnen för alltid och jag blir bara så glad när jag tänker tillbaka på denna resa, allt var nästintill perfekt! Tack för resan brudar, tränare och alla andra!  Dessutom hade jag hem med mig mina nya favoritdojjs, pink reebok freestyles! Snygga som få! 

©Karen

Nu ska jag se på min ogjorda franska uppgift, kanske försöka klura ut 1-2 uppgifter för att sen ladda upp tills imoron, skola då! Moi!


2009-01-06 ? 20:59:49

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans


Underbar cover på en underbar låt!
2009-01-05 ? 21:00:09

Årsresumé 2008


Just nu ligger jag nere i mitt rum hör på ljuvliga Winnerbäck och tänker tillbaka på året som gått. Då 2008, nu 2009. Åren bara går liksom, gäller att ta vara på dom härliga stunderna. Att se utvecklingen jag har gjort detta år får mig att längta och se vad 2009 har att erbjuda. Jag gick från att va en osäker flicka till att bli beslutsammare och faktist till att vara mig själv, men ändå har jag kvar en del av mitt gamla jag. Fortfarande är jag den fjantiga som skrattar allsom oftast och får för mig att göra spontana grejer jag senare lite ångrar, festar och sånt, men det hör ju livet och dom unga 
dagarna till. Jag skulle säga att jag är riktigt glad och nöjd över den personen jag utvecklats till. Just precis nu känns allt härligt bra!
Kanske det har funnits saker jag kunnat göra annorlunda under detta år men ingenting jag absolut ångrar. Ingenting. Gjort är gjort så är det bara. Jag ser det som att varje upplevelse, bra eller dålig ger dig kunskaper om livet. Därför ångrar jag ingenting jag gjort, i år igen. 
2008 har inte bara varit guld och gröna skogar, och vissa saker har inte varit mycket att hänga upp i julgranen men jag tycker det hör till. Jag har förlorat vänner men fått en massa nya underbara människor att dela vardagen med. Så har jag även fått lära mig säga stopp, även fast jag haft svårt för det i alla år och fast det är svårt ibland ännu också. Men som sagt har jag blivit mer självständig och lärt mig att min lycka går hundra gånger före alla andras och det står jag numera för. 

Jag ser verkligen fram åt 2009. Nytt år nya utmaningar liksom. Jag ser fram emot till saker jag drömt om att göra, kunna nå mina mål och eventuellt sikta högre upp. Varför skulle inte det vara möjligt?! Om ett år vill jag vara många erfarenheter rikare, kunna skriva att allt är underbart, om allt jag lärt mig och dela med mig av alla nya upplevelser jag fått uppleva. Jag tror att 2009 kommer att bli ett underbart bra år, och varför skulle det inte det? Jag tror och tänker leva upp till det iaf. En bra start på året och trots att jag inte fått så mycket av det jag borde ha gjort, gjort så har jag i alla fall skrattat och haft roligt! 

Bildresumén får ni fortfarande vänta på, nu en lååååångdusch och sen gonatt! 


2009-01-03 ? 14:56:07

Ayo, I'm tired of using technology, why don't you sit down on top of me

Bästa på länge.
2009-01-03 ? 14:52:25

braliv


Sitter och äter broilersallad och angstar lite. Jullovet närmar sig småningom slutet (3dar kvar) och jag har inte fått något vettigt gjort. Inte en enda skolbok är öppnad, rummet uppåner och klädskåpet likaså... De senaste dagarna har jag endast luggit nere i rummet framför datorn, skrattat med Karen och flippat säkert 3000gånger åt våra juttun. Jag vet vi har bra liv! Men fettroligt är det i varje fall. I natt har jag varit uppe till halv5 pga. min irriterande skit hosta. Om det inte blir bättre inatt flippar jag totalt! Längtar fortfarande tillbaka till svea-landet och storvreta. Hur kul var det inte? Jag kommer att leva på detta länge ännu. 
Igår kväll var första gången jag begett mej utanför husknutens kretsar sen jag kom hem då jag drog iväg med Etta till serendi. Där träffade vi födisbarnet och Italiano. Underbart att snacka loss med er brudar!! Fortfarande ingen bilduppdatering, orkar inte nu heller. Ikväll blir det möjligen förfest men inget mer. Är inte redo för a8 och har tyvärr ingen fiilis fast jag skulle gärna vilja ha. Imoron ska jag se ifall det ännu är någon rea, tror det blir Jumbo eller nåt liknande, inte för att jag behöver nåt men alltid roligt att kolla lite. :)

Nu ska jag fortsätta angsta, och snart publicera dagens och veckans låt! UNDERBAR!
2009-01-01 ? 19:52:43

Flippar med Karen


Det nya året har börjar bokstavligen lungt. Typ hela dagen har spenderats i sängen framför datorn. Tacka vet jag min och Karens humor. Vi har flippat minst 300tusen gånger, skrattat på varsin sida av skärmen och fb&irc nördat som om 
vi aldrig tidigare skulle ha gjort det. Dessutom har vi både en otrolig saknad tillbaka till storvreta resan, vi hade FETT-KUL! Är fortfarande sjuk och min röst låter som en tonårspojkes som är i målbrottet och så hostar jag snart sönder men annors är det lungt. Gårdagen blev jag hemma, rätt skönt! Åt god mat, spelade spel, sköt raketer och "sjöng" singstar. 

Ni får vänta med mina 2008 resuméer, orka idag. Dessutom borde jag börja öva lite på franska, hur dum i huvudet kan man vara då man väljer att skriva ett språk då typ det enda man kan är : "hej jag heter jasmin, jag mår bra hur mår du?!" Nåja jag tar det på känslan sen. :d

Nu ska vi fortsätta angsta om storvreta resan och flippa ännu fler gånger. :D VILL TILLBAKA!