2009-09-30 ? 22:05:33

you got the light in you


Har sprungit omkring med yllesockor idag. Snoret rinner, halsen är slemmig och min röst är faktist ingen att dö för, visst är det härligt med flunssa. Och sku det bara vara dehär två dagarna det handlar om men när typ hela min sommar har sett likadan ut. Men ska beställa tid till läkären troligen nästa vecka och se om det är något fel på mig, kan ju inte vara helt normalt att ha snuva/flunssa 4månader? Hoppas det blir ens lite bättre till imoron och slutet av veckan. Imoron ska jag till stan och shoppa. Vet inte när jag senast har varit såhär ivrig och förväntansfull, vill hitta mycket höstigt imoron! Pengarna skiter vi i, det problemet tar jag senare imoron shoppar vi! Fast nu när jag skriver sådär hittar jag väl ingenting.. Äh, återstår att se, ska även luncha med favoritbrudenbankiren som numera har blivit storstadsbo, saknaden är stor. Sen på kvällen har vi träningar, sista träningen innan lördagens matcher som vi har mot Botox och Lohi. Måste koncentrera mig mycket bättre än förra träningen, för det var verkligen katastrofalt från min sida! Kyl se siitä.

Nu ska jag fortsätta att tråma i mig lösgodis och spela bejeweled på feissen. Sen ska jag sova, ska försöka komma iväg tidigt imoron.Heartless - The fray <3

2009-09-28 ? 20:51:33

to the tings that we own
Amanda Berg, en av mina favoritbloggar dessutom

Inspirationskälla: www.gbgstreetstyle.se

2009-09-28 ? 20:45:28

but do you like me?


Tror jag håller på att bli sjuk. Fan, jag ska inte bli! Var på träningarna idag, verkligen uselt träning av mig, inget gick som jag ville. Nå nästa gång gör jag det bättre. Och trots att jag har varit ledig har jag inte fått mycket gjort. Spelat Bejeweled på fb, ätit och sovit. Imoron väckning 8 för att jag måste söka Bea från Horsbäck, så härligt då min sovmorgon idag också uteblev. Skulle ju på jobb men det uteblev också för idag, helt jees. Men imoron  dit igen, och på onsdag. Sen är jag ledig på torsdag och då ska jag till stan på shopping och möjligen även träffa lite bekanta... Vill ha torsdag redan! Ska bli ny innebandy klubba, tjocka tröjor, leggings och annat höstigt. Trots att hösten inte är min favoritårstid är det rätt roligt att shoppa höstkläder. Mysmys och mys. Tänker leva i tjocka tröjor, leggins och yllesockor.
2009-09-27 ? 20:04:08

maybebaby


För att göra denhär jobbiga söndagens ens lite bättre ska jag fixa ihop chips&dipp och titta på BB. Därefter ska jag titta på 17again och sen kanske sova. Dessutom tänker jag sova länge, börjar först två imoron. Jejee.
2009-09-27 ? 11:43:17

you can always call me a friend, so i'll be with you til' the end


Jejjee, söndag sista dagen på den här veckan. Har inte varit riktit lysade vecka, men nästa blir antagligen lite bättre sen igen.  Nästa helg har vi även säsongens första matcher, ser fram emot det. Dessutom har vi snackat lite om en eventuell bastukväll, återstår att se hur det blir med den. Måste dra iväg till RuG och servera kaffesugna gamlingar, jejjee för det också. Nu i dusch, sen iväg.


Friend - Beats and Styles
Face drop - Sean Kingston

2009-09-25 ? 22:35:33

until the feelings goneDet är aldrig roligt när någon går bort. Inte heller då ett husdjur som blivit som en av familjen. Tyvärr har vår Stampe gått bort. Blir ledsen när jag tänker på det, ännu mer ledsen då jag tänker på Josse, då det var hennes guldsten, hennes Stampe. Nu är Stampe bara ett minne och det kan vi inte göra något åt. Sötis ändå. Får bara hoppas att hon har det bra nu. Vila i frid.
Sötis Stampe, <3

2009-09-25 ? 14:38:14

he's not welcome here no more


Inspirationen tryter fortfarande och funderar allvarligt hur fan jag ska orka med skola ikväll, till halv nie dessutom? Som om det inte skulle finnas bättre och göra en fredagkväll?! Vi snackar filosofi, typ där är en dörr, men det är inte bara en dörr för vi tänker också att det är en dörr?! Fattade noll igår, så fattar knappast mera idag. Ska försöka iaf, det är ju något. Bra när andra skoldagen känns kuolema redan. Men känns det alltför tråkigt kan jag iaf tänka på Serendi med pärlan efteråt, skratt och planeringar, det får mig på bättre humör iaf, mycket bättre. Serendi är som typ terapi, där känns allt mycket bättre liksom. Och det vinner definitivt över att vad skola har att göra med. Men nu ska jag fara och äta, packa skolväskan och powertuta lite. Gonati
2009-09-24 ? 22:45:42

no more thought


Tur att något piggade upp dagen lite iaf. Hittade tonfiskpasta i kylen och ska nu släva i mig lite. Efter att endast ha ätit morgonmål, några franaren på marknaden och en smörgås+kaf i VNF tror jag att det sitter riktit bra i magen. Vad klockan är skiter vi i, stil dygnsrytm. Hyvä ruoka parempi mieli.
2009-09-24 ? 22:27:18

everybody on board, lets not rock it out


Lite blandade känslor just nu. Samtidigt som jag vill skratta av glädje vill jag gråta lite. Bergochdalbana fiilis idag. Först ledig på dagen, marknadsbesök och lakuremmar. Sen till skolan och nästan somna av tristess, pedagogisk filosofi, var ännu tråkigare än vad det låter. Sen tog jag "ledigt" från de sista lektionerna (bra början) och körde iväg till hallen på herrarnas första hemmamatch. Tråkigt med förlust, men sånt händer. Fyfan vad härligt med hemma matcher igen, fiilisen är härlig i hallen! Sen träningar, bra tempo igenom hela träningen och det var riktit roligt. Måste kolla hur det blir med en eventuell bastukväll som är lite i sikte, skulle sitta fint. Sen kommer jag hem, och då kommer tråkiga nyheterna igen. Blir bara ledsen. Så kan de gå.
Och dessutom blev mina veckosluts planer förstörda just också. Fortsätter alltså bra, barnvakt, kan de fan bli bättre. NO. Hatar när jag alltid väntas ställa upp, hatar hatar hatar.Nu brändes mina sista nerver totalt. Kanske bäst att fara o sova. Och kanske det blir lite bättre imoron. Och hoppeligen är pedagogisk filosofi intressantare imoron. ANGST!
2009-09-22 ? 23:17:58

colorado sunshine


Jobbet gick som väntat långsamt med långt Å. Men efteråt blev det bara bättre och bättre, serendi med Etta, favorit programmen, Idol och BB. Säger bara hejja Idol-Jon och att Nino kanske är mest peli i BB-huset för tillfället. Hur roligt är han inte och hur tråkigt skulle inte programmet vara utan honom. Fick också reda på att det så ska bli MAYHEM i VASA i november! Det är ett som är säkert att jag ska dit, ska se MAYHEM live och ska röjja som fan. MAYHEM, det är klart att det blir MAYHEM, människor. Sen skulle det bli lite nördas vilket har lett till att jag är här fortfarande, alltså blev några minuter över en timme. Men jag är bara glad för det, ler igen nästan sådär påtvingat. Vad fan har det liksom slagit i mig. Dör lite grann. Dör lite mer och lugnar sen ner mig. Är det peli så är det peli. Är det lycka påhär på en tidsdagskväll så är det. Nu ska jag somna, härligt att somna med såhär bra fiilis, länge sen sist. ÄÄÄ, fyfan va bra! Fyfan vilken känsla!


Livslycka jau!

2009-09-22 ? 11:29:16

I wanna know who you are?


Har varit vaken sen nio, men har inte fått något gjort. Drömt bort mig till Svea-landet och shopping. Dreglat loss på asos.com, hm.com och nelly.com. Vill shoppa, vill vara rik, får bara hoppas att jag får mycket lön nu. Då ska jag unna mig något riktit fint eller sticka iväg till stockholm och gråta sen när jag kommer hem då pengarna är slut. Borde dessutom beställa en ny telefon eftersom min skönhet håller på att säga upp kontraktet för gott. Vill ha en Nokia N97. Jejjee. Tänk att man fan aldrig är nöjd, har klädskåpet fyllt av kläder men nej mera bara. Materialist, javisst. Men kan hända att jag hamnar fara på en besök till huvudstaden på fredagen efter några skolböcker och vidare till kampen och forum lite. Bra går det.

Ska snart på jobb, har på känn att det blir en långtråkig dag där. Sen hem och titta på Idol och BB. Väntar redan. Så tusan händelserik vardag jag har alltså.
2009-09-20 ? 22:10:13

go ahead and build it up again


Hade typ världens stress idag på jobbet. Minst tuusen kunder, miljoner stekta Wienersnitzlar o ännu fler kaffen. Men jag överlevde och tiden gick ju iaf snabbt och söndagslönen är ju alltid lite lyx. Men nerverna är på spänn nu och det verkar som var och varannan människa prövar dom för tillfället. Gråter några tårar över facebook också, härligt att chatten fungerar, sällan!

Imoron ska jag till frissan, får se vad jag hittar på. Sen jobb, jobb och jobb. Nu tuti, gonati!

3OH!3 - Still around, en skitbra låt förresten!

2009-09-20 ? 10:41:28

when you get low I get lower than you


Skönt att vakna på en söndag och vara pigg. Har hunnit ut med hunden, ätit grötfrukost och ska snart iväg och träffa favoriterna över en kaffe. Igår var det lugna puckar, chillade på jobbet, besökte serendi och hade kanske den slöaste med samtidigt roligaste humorn där. Fick även veta att jobbar nästa vecka måndag till onsdag och sen har jag skola torsdag till lördag. Jejee, pengarpengar.


Love

2009-09-18 ? 23:33:31

how do you sleep?


Har börjat mitt jobb-betonade veckoslut nu. Kanske det börjar närma sig de sista dagarna på RuG?! Sen sir vi vad som händer. Utomlands lockar mer än gärna.
Både idag och igår har vi flippat med Karen, men inside-jääkoneina så hålls vi kyliga eller försöker iaf. Roligt har vi ju iaf, men helt bra att ingen förstår det. Men så är det bara och förblir också. Voivoi vad ska det bli av oss? Imoron är det ännu lite öppet, kanske leffa ilta i Ingå, kanske kafi men verkligen inte a8. Dessutom har jag missat några BB avsnitt, så måste nog ta igen lite, nörd. Men det har ju blivit destu mera flippar så det tar nästan ut sig.  Måste l u g n a ner mig lite också. Sen jobb på söndag och så ny vecka, och kanske en ledig vecka till och med.


Tästä se kaikki alkoi ja nyt näyttää ainakin vielä jatkuvan

2009-09-17 ? 11:33:49

boy you came around and knocked me down


En vacker favorit bartender


Happyhour is the shit jau


oli peliIgår besöktes alltså då Serendi och Wicked Wednesday. Riktit roligt var det där, och trots mitt försök att ta det lugnt med alkoholen inte lyckades så bra var det nice! Bilderna får tala vad dom talar. Nu måste jag packa träningsgrejjerna, klä arbetsoutfitten på och dra iväg mot RuG. Sen efteråt blir det träningar och BB.

2009-09-16 ? 23:38:39

i just wanna say to you


Är hemkommen från serendi och wicked wednesday. Mitt att ta det lugnt blev tillslut inte så lugnt och måste medge att jag i detta tillfälle inte är särdeles nykter. Min ryggrad är inte så pålitlig med andra ord. Bra går det, sämre har det gått. Fiffään, men det har ädå varit en riktit kul kväll, har bilder på kmeran men dom kommer säker int senare. Imoron jobb och innebandy. Jau. GONATI
2009-09-16 ? 15:01:31

heyhey, jeejee, its getting late but I dont mind


Igår var jag första gången och provade på frisbeegolf efter mycket gnäll från lillasyster. Efteråt kunde jag konstatera att det var ju riktit roligt. Så ska snart igen traska dit med henne. Behöver dock mycket övning, småskämmigt att lillasyster(8år) är nästan bättre än mig. Snart kan jag nästan kalla mig proffs ju, liksom övning ger färdighet! Ikväll ska jag ett varv till serendi på Wicked Wednesday, kolla läget och chilla lite. Skönt. Resten av veckan är det jobb som gäller. Tänker bara på kommande lönen så ska det väl gå. Hinner också tom. på träningar imoron, och kanske kolla lite på herrarnas träningsmatch, jejjee.2009-09-15 ? 11:15:32

ställ er upp, hur låter ni?


Det första jag tänkte på idag morse när Cam väckte mig var, när börjar jag jobbet idag? Blev typ helt i panik, men efter en stunds tänkande kom jag på att jag är ju ledig. Skönast! Är ledig imoron också! Nu borde jag bara få några saker undanstökade så är allt jees. Måste till biblioteket, banken, apoteket för att få undan allt sånt. Och titta på True Blood, har helt fastnat för det. Förut tittade jag typ inte alls på tv, nu är det True Blood, Idol och BB som jag har blivit helt besatt av. Nördvarning, första säsongen jag ser svenska Idol, och hur bra är inte det jämfört med finska? Angående BB får jag nästan angst om jag vet att jag missar det, helt sick.
Imoron kväll är det Wicked Wednesday i Serendi så det ska besökas, men lugnt, ska hälsa på broshaaan och Linda som är på jobb. Trevligt att det nångång händer någo annat än a8 på lördagkvällar. Nu på glass med Sara.

Några bilder från a8 veckosluten, fulltösmedvetslös.

2009-09-14 ? 12:03:23

stay with me honey, stay with me


Måndag. Segt, otroligt segt. Jobbet på RuG fortsätter trots söndagen skulle vara min sista dag. När den dagen kommer vet jag inte, småjobbigt. Men ska iaf jobba denhär veckan ännu. Men det är bra med pengar ju. Tråkigt som fan där, lite kunder och slött. Igår var det riktit pain in the ass dag, jag var typ ensam hela dagen och led av en otrolig dagen-efter fiilis. Min ryggrad brast sådär typ halv nie på lördagskvällen, och så cyklade jag iväg till Anni. Där hade vi BB-juomapeli(kuolema) och så fortsatte det vidare till Affes, några kossukolan och några minnesluckor. Fyfan, samma skit som förra helgen, bra går det. Nu måste jag börja ta det lugnt och pausa från affes. Har typ univelka från Turkiet kvar ännu, det har blivit allför rojsigt den senaste tiden, vill inte ens tänka på det. Snart drar dessutom skolan igång igen, väntar nästan. Fast jag vet att det kommer att vara myyyycket att läsa.

Missar även träningarna ikväll, blöblä. Nåja, nu iväg.
2009-09-01 ? 08:46:56

noboby said it was easy


Vad är bättre än en morgonkaffe i stans bästa kafé och i bra sällskap?! Inte mycket iaf. Nu iväg, moro!