God Jul!


Nu har ja tagit beslutet och tänker fara till storvreta, Fan de ska bli skoj! Vet ännu inte om ja kan spela men månne inte om henkka tejpar så nog går de säkert! De ska bli så jävla skoj har ja på känn, så på onsda e de start, jeess.
Sen när ja kommer hem har vi besök från sverige, Lasse och tvillingarna Emil och Frida(16). Dom ska stanna här över nyåret vilket för min del betyder ett nyår i skären om inte ja släpar dom me på Sandras fest! ;)

Nu är alla julklappar slutligen inhandlade, de sista idag. För mej är det alltid svåraste att köpa till vänner och PAPPA. Min pappa har allt han behöver och lite till, och han e så kräsen. Bara de finaste gäller, i hans fall iaf! Man sku ju tror att de e jätte lätt att hitta en present till vänner men de e nog inte fö mej iaf, men nu är det inhandlat! :D

Själv har ja ingen julfiilis och vet typ redan va ja får, så inte heller på de vise så spännande, som de va när man va liten och väntan på tomten kändes oändlig. Men när han väl kom gick de hur snabtb som helst.

Noja, de blir en blogg paus nu eftersom vi kommer att vara julen i skären och vi har ingen dator där så.
Men GOD JUL på er alla och hoppas tomten är snäll med er!  Kram/ Jasmin

image12


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0