lite om den senaste tiden

Skiter i detdär med ny blogg förtillfället, alltför krångligt och har lite för mycket att göra just nu. Så kommer att fortsätta blogga här på blogg.se ännu en tid. Dessutom fick jag klågomål att dedär hemma ville veta mera vad som händer här uppe i Vasa. Så let's go.
Började som sagt i ÅA Pf på klasslärarlinjen förra veckan. Hela förra veckan hade vi typ bara info och en massa namlekar med klassen. Hade tur och kom i en superklass, har redan träffat många nya vänner och det ser ut som om det blir en riktigt bra höst dethär. Dessutom hann vi med två Olliskvällar (en krog här, tisdags-ollis är en favorit för många studerande) med en massa dans, sång, lekar, lonkero och BRA fiilis! Efter en skön helg hemma i karis drog första riktiga skoldagen igång idag och nu försätter hela veckan i samma stil. Fast är ledig på fredagen och drar hem igen då (inte p.g.a egen vilja utan läkartid). Men veckan blir inte händelselös här för det, idag klassträff och Gulisplanering med klassen och tutorerna, tisdag förfest med klassen och sen Ollis och på onsdagen förfest med tjejerna och Back-to-school party. Så kommer antagligen vara helt slutkörd innan veckans slut. Men I like it! Tungt dethär med studieliv. Det enda negativa är väl att börjar veckan med en antibiotika kur, men bättre det än att gå och ha sjukt helatiden.
Bilder från lägenheten som förövrigt ligger på brändö och som jag trivs i superbra kommer senare. (Läs: då jag skaffat minneskort och orkat och hunnit lägga in bilderna på datorn.) Nu ska jag försöka reda upp lite, laga risotto och sen till stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0